Antigona
|
Ojla! Danes ste se pa tolk načvekale da sploh ne vem kje naj začnem... No, najprej seveda vse najboljše Aljažu za 2. rojstni dan!!!! Ja zdej se bodo pa tile rojstni dnevi kar vrstili, a ne ! Ja, je kr lepo obujat spomine izpred dveh let. No, sej zdej sem skoraj na istem ... Ja Mayci ti sam povej kdaj, jst sem itak skoz doma, v Rim pa še ne grem. Kot mi v podpisu piše bo Žan za rojstni dan dobil bratca (čeprav je bil najprej povdarek na tem da bo bratec, se že nekaj časa hecam da bom takrat rodila). Ti sam povej kdaj in kje pa se dobimo! T. ti pa tud, zarad mene lahko tud ta teden v petek, jutri ne morem, ker končno pride Urošev stric zmontirat novo pojstlo oz. pograd... Ja, jutri bo Žan že velik fant in bo spal na pogradu zgoraj. Sicer mu je pa baje naredil kar visoko ograjo, ki se bo potem dala odstranit... A ja Žogica čestitke za nosečnost, lepo da si se nam pridružila. Ja počasi korakamo prosti koncu in res upam, da bo tudi tokrat julijček... Pa še glede odvajanja. Žan je kar priden, doma je brez pleničk, kadar pa kam gremo pa sicer dobi pleničko, vendar vedno pove da mora it lulat, tako da se tudi med vožnjo ustavljamo in gre zalit travco. Planička ponavadi ostane suha cel dan, razen ko spi, pa še to se ponavadi zbudi in pove da bo lulal. Kaka pa tud že nekaj dni lepo v kahlico. Kako je v vrtcu sicer ne vem, ampak njegova vzgojiteljica pravi da sam ne pove, ga pa dajo vsako uro, tako kot ostale, na kahlico. Je rekla naj kar prinesemo več za preoblečt, pa bo tudi v vrtcu brez pleničk. Upam, da nam uspe... Vreme ja. No saj verjetno ste kaj gledal poročila, na Vrhniki je bil in danes in v ponedeljek urnebes. Cela štala. Pri naših blokih sicer ni bilo nič hudega, vendar sva bila v ponedeljek z Žanom premočena ko sva šla iz vrtca. Pravzaprav sem bila premočena jaz, on je bil pa še kar uredu, sem ga dobro zaščitila. Je mel palerinco, pa še pod dežnikom je bil kolikor toliko. Mene je pa premočil v tistem trenutku, ko sem zaprla dežnik, da sem se lahko vsedla v avto. Danes je šel pa po njega , je zaradi tega prej prišel iz službe, da se nisem spet jaz mučila. No menda sem zdej napisala cel roman, če se še kaj spomnim pa še kaj pripišem ! Pa pa, S.