|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
4.7.2007 17:01:34   
PBJ
OJ,...

ŽOGICA user posted image  ZA NOSEČNOST in da se vse lepo izteče. Katera zdaj tu gori še ni noseča? Hitro se javituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
No, jaz sem danes točno 30 tednov noseča. Imam pa ful občutek, da bo naš drugi član malce prej prišel na svet, ker me ful krči  - pri Juretu me pol toliko ni. Nosim pa precej nizko, tako da večino dogajanja čutim zelo spodaj. Sedaj sem že drugi teden na dopustu do porodniške in kar paše.
Trenutno urejamo sobo za Jureta, potem moramo še za user posted image  - v drugem tednu mora biti vse gotovo, da še cotike uredim.

Žogica meni se malce bolj pozna kot prvič, no prvič me ni bilo skoraj nič skupaj. Na srečo pa se tudi tokrat redim samo spredaj in upam, da tako tudi ostane.

Meceno, blagor tebi, ki boš tako dolgo na morju. Nam je glavni dopust splaval po vodi. Sedaj je Jure že Ok, ošpic smo se znebili. No, še enkrat - naj gre v ... to cepljenje... Jutri nameravamo odrinit na morje do ponedeljka, če nam bo uspelo.
Bravo za tvojo Taro. Se vidi da so deklice bolj pridne.user posted image  Naš je vmes bil že kar priden, zdaj pa naekrat ni nekega pravega interesa za kahlo. Čveka že vse mogoče, za kahlo pa je težko rečiuser posted image

Ženske, a ima samo moj tako male noge? Drugače ni tako mali, ampak pri čevljih bomo pa sedaj počasi šli na 24-ko.

mayci, kje ste pa bili na morju? Prav lepo, da ste uživali.

Antigona, kdaj že ti odrineš v Rim?

user posted image user posted image ALJAŽ- VSE NAJLEPŠE OB 2. SVEČKIuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil PBJ -- 4.7.2007 17:11:45 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
4.7.2007 18:48:49   
mayci
Čau julčice!

Najprej:
user posted image ALJAŽ, VSE NAJ-NAJ ZA TVOJ ROJSTNI DAN!!!user posted image
                               user posted image user posted image user posted image

Lepo praznujte in upam, da je torta dobra...user posted image

Žogicanogica prav z veseljem bi se vama kdaj pridružila v Snoviku! Se bomo zmenili.

PBJ bili smo na Lošinju, v Nerezinah. In ja, javljam se ena še neuser posted image ! Ampak že komaj čakam da bom!user posted image

Antigona, a boš imela kaj časa naslednji teden, da bi se kaj videle? Midva s tamalim sva drug teden še doma. Če mi seveda ne boš ušla v Postojno..user posted image

A ni tole vreme za en duser posted image ! Mi vsi doma na dopustu, pa se cel dan ne moremo premakniti iz hiše, ker tako lije! Ampak važno je, da smo skupaj, a ne?
No, uživajte, pa se beremo!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
4.7.2007 19:54:49   
Anonimen
No, zdaj imam malo več časa user posted image

Žogica user posted image  za nosečnost user posted image  bravo za pogum user posted image

Mayci, jaz sem na "prisilnem" dopustu, ker nimam varuške in bi mi naslednji teden ZELO prav prišlo naše srečanje z malčki. Pa prosim, da do spetembra NE omenjaš več tistega otoka na L user posted image

PBJ, 30 tednov???? Že? O madona, kako leti čas.

Ti, Meceno, tega tvojga pa nikoli ni doma user posted image  user posted image

Kdaj bom jaz noseča? Tega pa ne boste dočakale. Se mi zdi, da je pa zdaj res dokončno.

Aja, lulanje...mi smo ponoči že več kot teden suhi, pa mu ne upam dat dol pleničke. Čez dan načeloma pove, da gre lulat...za kakat pa pove šele po tem, ko ima baso že v plenici user posted image  pa saj bo...do konca septembra ko gre v vrtec, bomo že zrihtali user posted image

(odgovor članu mayci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1528
4.7.2007 20:54:25   
žogicanogica
ja punce hvala za čestitkeuser posted image AJA Bobek rok mam 11.1., noseča sem 13 tednov-mi je ful čudno ko bom pozimi noseča.  počutim se uredu, samo zvečer samo dol padem, sem čist konc. Slabosti so minile in mam ful apetit, se mi zdi da se kr mal preveč redim! Ja zdej vas je pa res še čisto malo ostalo nenosečk. Kera bo naslednja??user posted image
Aljažu vse najboljše za 2 leti!user posted image user posted image
PBJ naš ma nogo 22, tko da tud meni ni jasno, da se ene že o 26 pogovarjate? ?
Sunqueen zakaj dokončno? Zarečenega kruha se največ pojeuser posted image
Jakaracman in Anča IN ECA aso vaši bolniki že kej bolje? No vsaj vreme je ubijalsko in ste lahko brez slabe vesti notri.
Meceno sem ti ful fovš za morje jez bi tud!!!
Mič  je pa tko vsa morska pa zapečena dol na morjuuser posted image
uživite, čauu

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
4.7.2007 21:03:26   
Antigona
Ojla!

Danes ste se pa tolk načvekale da sploh ne vem kje naj začnem...

No, najprej seveda vse najboljše Aljažu za 2. rojstni dan!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja zdej se bodo pa tile rojstni dnevi kar vrstili, a ne user posted image ! Ja, je kr lepo obujat spomine izpred dveh let. No, sej zdej sem skoraj na istem user posted image ...

Ja Mayci ti sam povej kdaj, jst sem itak skoz doma, v Rim pa še ne grem. Kot mi v podpisu piše bo Žan za rojstni dan dobil bratca (čeprav je bil najprej povdarek na tem da bo bratec, se že nekaj časa hecam da bom takrat rodila). Ti sam povej kdaj in kje pa se dobimo! T. ti pa tud, zarad mene lahko tud ta teden v petek, jutri ne morem, ker končno pride Urošev stric zmontirat novo pojstlo oz. pograd... Ja, jutri bo Žan že velik fant in bo spal na pogradu zgoraj. Sicer mu je pa baje naredil kar visoko ograjo, ki se bo potem dala odstranit...

A ja Žogica čestitke za nosečnost, lepo da si se nam pridružila. Ja počasi korakamo prosti koncu in res upam, da bo tudi tokrat julijček...

Pa še glede odvajanja. Žan je kar priden, doma je brez pleničk, kadar pa kam gremo pa sicer dobi pleničko, vendar vedno pove da mora it lulat, tako da se tudi med vožnjo ustavljamo in gre zalit travco. Planička ponavadi ostane suha cel dan, razen ko spi, pa še to se ponavadi zbudi in pove da bo lulal. Kaka pa tud že nekaj dni lepo v kahlico. Kako je v vrtcu sicer ne vem, ampak njegova vzgojiteljica pravi da sam ne pove, ga pa dajo vsako uro, tako kot ostale, na kahlico. Je rekla naj kar prinesemo več za preoblečt, pa bo tudi v vrtcu brez pleničk. Upam, da nam uspe...

Vreme ja. No saj verjetno ste kaj gledal poročila, na Vrhniki je bil in danes in v ponedeljek urnebes. Cela štala. Pri naših blokih sicer ni bilo nič hudega, vendar sva bila v ponedeljek z Žanom premočena ko sva šla iz vrtca. Pravzaprav sem bila premočena jaz, on je bil pa še kar uredu, sem ga dobro zaščitila. Je mel palerinco, pa še pod dežnikom je bil kolikor toliko. Mene je pa premočil v tistem trenutku, ko sem zaprla dežnik, da sem se lahko vsedla v avto. Danes je šel pa po njega user posted image , je zaradi tega prej prišel iz službe, da se nisem spet jaz mučila.

No menda sem zdej napisala cel roman, če se še kaj spomnim pa še kaj pripišem user posted image !

Pa pa,
S.
user posted image user posted image user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
4.7.2007 21:05:03   
Antigona
A ja, pa mi mamo tud nogico "samo" 22 ali 23 odvisno od modela...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
4.7.2007 22:22:06   
Anonimen
Da bo malo reda - hepi brzdej!!!!!!!! - vsem za naprej in nazaj. 

PBJ - upam, da nam petek trinajsti nanese sreče za naslednjih trinajst let user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

žogica - čestitke user posted image  user posted image  za ponoven pogum. Meni se še kakšen otrok zdi znanstvena fantastika. Ja, face ste vse, da se tako hitro odločite še za enega user posted image . Jaz mogoče, mogoče, čez sedem let. Ampak takrat bom verjetno že prestara user posted image .

Antigona - full lušno za počitnice user posted image  user posted image .
Jaz sploh več nimam občutka za dopuste, ker sem stalno na poti....user posted image

Meceno - a se dobiva naslednji teden na eni kavi? Zdaj je pa RES čas dopustov in RES bi si končno lahko vzela nekaj časa za en čvek.

Za vse ostale - nekaj turističnih informacij: user posted image  user posted image

Riva v Splitu je nova (meni lepa), pejte jo pogledat, če boste čakali na trajekt za kakšen otok.

Najboljša kava se pije v Arsu.
Najboljši sladoled v Dujma.
Pizza pri Grašu nad marino.
In največja izbor čevljev je na Zadarski ulici.
Za razprodaje pa ne vem, kdaj se začnejo.

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1532
4.7.2007 22:33:22   
anckabancka
Dons se pa res pozna, da je slabo vreme, ko ste toliko načvekale!

Hvala vsem za čestitike. user posted image Smo prav luštno praznovali v krogu družinice. Sem pa čisto zmatrana, ker sem celo dopoldne in še popoldne nekaj packala. Spekla sem torto pa še golaža sem skuhala za en mesec. Da ne omenjam Gašperja, ki je bil malo vremenski pa še spat ni hotel.

Ampak vam povem, da sem danes ugotovila, da se nimam nad čim pritoževat. Sem gledala oddajo o britanski družini s 15 otroki. Pa bi jih še radi imeli. Samo nekaj detajlov:
- za na počitnice je potreben najem avtobusa
- na teden porabijo 3 zobne paste, 3 žajfe, 36 rolic  wc papirja...
- za zajtrk 3 litre mleka, 2 škatli kosmičev, štruco kruha
- imajo 2 avta: mini in še enga malo večjiga, ampak nič posebnega... Ni enoprostorec. (mi bi pa imeli kar enoprostorca, pa komaj 2 otroka)
- na dan opere ženska vsaj 9 strojev cunj. Sušilca nima, ker so otroci vanj vlili beton in ga vključiliuser posted image
Pa prov fletna je za pogledat. Zgleda spočita in čist normalan. 15!!! otrok... Jao... Men samo 2 skačeta po glavi, pa sem čisto izžeta.

Glede sestrice za Aljaža: bo že enkrat...

Hej babnice, a jaz tud lahko pridem, če se dobite kaj? Bi vas povabila na naše igrišče, pa mož ravno travco rihta in se ne sme hodit gor user posted image

Noga: tako kot Antigona - 22-23

A samo naš Aljaž še hodi s pleničko okrog? Prisilit ga ne morem, da bi kaj naredil na kahlo. Bom očitno še nekaj časa z možem nosila mesečno velikanske vreče s plenicami za 2 pleničarja...

Žogicanogica, kar tako naprej. user posted image

Mi gremo pa šele 1.8. na morje. Že komaj čakam!user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
4.7.2007 22:34:02   
Anonimen
Kopamo se bolj malo.

Zjutraj Mičijeva spi do devet in preden se spokamo, je že prevroče. Popoldne pa spet spi po štiri ure in je ura šest, ko nekaj pojemo in smo ready za kam it. Ja, hudo nam je user posted image  user posted image .

Jaz se okopam, ko ona spi, ampak je tako vroče, da si niti kopalk ne uspem posušit, ker ni za zdržat.

In otrok končnoooooooooo pove nekaj besed. Avto, miš, muc, bus in Žana. Pove samo besede, ki jih zna razumljivo izgovorit. Pa vse to ji je všeč. Samo za miša ne vem, od kje ji je user posted image .

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1534
4.7.2007 22:48:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

A samo naš Aljaž še hodi s pleničko okrog? 

Ah, ne, Mičijeva tudi. Pa saj nimam časa še na to mislit. Pol dneva prespi, malo je, malo se crklja.....še do morja ne pridemo, kaj šele do kahlice user posted image  user posted image

(odgovor članu anckabancka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1535
4.7.2007 22:59:31   
Antigona
Ooooooo pa ne me hecat da se bomo "Ljubljančanke" dobile???
Superca user posted image  user posted image  user posted image !!! Zdej pa sam še povejte kdaj in kje, pa po možnosti dopoldne...

Nočko punce!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
4.7.2007 23:44:48   
PBJ
Ženske, a se vam ne zdi, da nas ta julij zopet bolj druži tu na forumu. Ja, bilo je nepozabno .... julij 2005...

Jutri gremo na morje v Umag (Hotel sol garden Istra)- imajo zunanje in notranji bazen, ampak se v nedeljo že vračamo. Mož je v času planiranega dopusta imel bolniško za Jureta in sedaj ga trenutno ne more več koristiti v teh dveh mesecih. Bo pa v jeseni, saj ga bom še akko potrebovala.

Ja, Mič - petek 13.- pa zagotovo bo srečen dan, vsaj za 13 let naprejuser posted image  Jaz imam še isti dan G pregled. Pa rok poroda imam zopet na 13. - naključje.
Jure pravi, da bo dal dojenčku korenček za jest, da bo zdravuser posted image .

Sedaj sem že spakirala in lahko nočko vsem skupajuser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
4.7.2007 23:44:51   
bobek05
Meceno, jaz čakam na boljše čase, pa ti??? user posted image user posted image user posted image  

PBJ, se pokorno javlja še ena ne user posted image ... Bi imeli, ampak ... Ma punce, ne morem spet začet o tem, ker še sama ne vem kaj bi.. Malo me skrbi zaradi službe, ker če zdaj zanosim bom spet 2 leti doma in potem res ne bom nikoli začela delat.. user posted image  Dajte mi še malo časa.. saj se bom unesla user posted image  

Ne vem kaj naj vam rečem, našemu noga raste in raste... user posted image  Jaz sem se s tem že sprijaznila. Kaj mi pa drugega preostane? Če bomo konec poletja še vedno na 26, bom začela hodit k maši... user posted image user posted image user posted image  

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
5.7.2007 10:37:21   
Antigona
Ojla!

Evo pograd stoji, čez dobre pol ure šibam še v Lj. v Babycenter po jogije, pa da vidimo kako bo potem zvečer za zaspat... A ja pa da še malce pohvalim mojga malga zlatega Žankota. Danes je prvič tudi ponoči popolnoma suha plenička. Sicer ko je šel spat je šel takoj še 2x na kahlo po par kapljic, pa ob enih sva nardila eno lužco pa ob šestih. Ampak plenička je pa ostala suha user posted image  user posted image  user posted image . Bravo Žan!!!! Zjutri preden je šev v vrtec je pa še "kobaso" naredu...
A ja, sedaj sem kupila nastavek za na WC, najprej unga od Bebe confort ki je v akciji, pa se je ful premikal, potem sem ga šla pa zamenat za ok baby, k je tak bel, pa spredaj ma k glavico od račke in okol in okol je taka rumena guma da ne drsi po WC-ju... Ima pa spodaj dve palčki zadaj za not vtaknit, tako da naštimaš na WC in se popolnoma nič ne premika user posted image . Sicer je bil malce dražji cca 17 eur, ampak važno da se ne premika. Edin user posted image je, da sem ga pol vidla še v E Leclercu kjer je bil malce cenejši (cca 14 eur). Ma ni važno, sam da je Žan navdušen in da se znebimo počasi pleničk....

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
5.7.2007 16:09:45   
Anonimen
No, tole je bilo v Nedelu:
http://www.ford.si/ie/cmax/cmax_druzina/
user posted image
Gašper stoji, kot en policaj user posted image

< Sporočilo je popravil sunqueen -- 5.7.2007 16:13:47 >

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1540
5.7.2007 16:47:36   
anckabancka
Nekdo pa praznuje danes!

VSE NAJBOLJŠE LAN!!!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
5.7.2007 20:58:29   
Meceno
Pa naša pikica tudi danes praznujeuser posted image

Dobra fotka Sunqueen

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
5.7.2007 21:08:02   
Antigona
Vse najboljše Lan in Tara!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
5.7.2007 21:21:04   
mayci
user posted image VSE NAJBOLJŠE ZA DVE LETI, TARA!user posted image
                              user posted image

Ančka in Antigona, hvala za čestitko!
Smo prav lepo praznovali, danes samo z babicami in dedki, v nedeljo pa smo povabili še prijatelje in ostale sorodnike, takrat bo pa tudi ta velika tortauser posted image !

Sunqueen, kaj si napisala, a da LOŠINJAuser posted image  ne smem več omenjat?user posted image
Meni bi tudi odgovarjalo naslednji teden, pa tudi dopoldan je čist v redu. A je sprejemljiva lokacija Tivoli? Lahko pa tudi kje drugje, samo da bo kaj za počet za naše male dirkalceuser posted image .
Povejte svoje mnenje še ostale, da se končno res zmenimo in dobimo!user posted image

Aja, še številka noge našega fanta: 23-24 odvisno od modela (Mass sandalčki celo 25).
Velik je pa približno 89cm in tehta dobrih 13kg (13,3).

Tudi naš mali ne kaže posebnega interesa za kahlico. Če ga dam nanjo, sicer sedi ampak nič ne naredi (vsaj v večini primerov ne)user posted image . Sam pa sploh ne pove za lulat ali kakat, pa čeprev sicer čveka kot raglja!. Očitno še ni prišel čas za gatke...
Bomo očitno tudi mi še tovorili pakete plenic naokrog.user posted image

Uživajte in se beremo!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
5.7.2007 21:32:23   
anckabancka
Seveda, tudi  TARA VSE NAJBOLJŠE!!!
user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
6.7.2007 0:11:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

No, tole je bilo v Nedelu:
http://www.ford.si/ie/cmax/cmax_druzina/
user posted image  

A to je družina, brez očija user posted image  user posted image  user posted image  

Od nekoga, ki ga iz ljubega miru skrbi, kako mi živimo. user posted image  user posted image  user posted image  .

Potrebno je obdelovati tudi svoj vrt.

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 10.7.2007 15:51:31 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1546
6.7.2007 10:19:47   
Anonimen
Mič, očka je bil v službi.
Sicer pa...zakaj pa ne bi mogla bit mati samohranilka tudi družina user posted image

Jaz sem vsaj vsak dan s svojim otrokom!!!!!!!!!!!!!! In ga ne pošiljam 500km stan od sebe. Tko, da kr lepo tih bod.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1547
6.7.2007 10:24:53   
Anonimen
Vsi julijčki in julije....VSE NAJBOLJŠE!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mayci, jaz sem takoj ZA, da se dobimo drug teden. Tivoli bo super. Najboljš, da se slišimo, a ne? Antigonca? Kaj praviš? Kaj pa Anči? Boš zmogla pridet do Tivolija? Sta tvoja dva ok?

Lahko se slišimo v ponedeljek, pa se vse zmenimo, ok?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1548
6.7.2007 11:58:28   
Antigona
Ja Tivoli bo čist ok. Vi sam povejte kdaj in kje, jst se lahko prilagodim sem fraj user posted image ...

Evo, mi smo prvo noč na pogradu preživeli. Žanu je všeč, gor lahko sam spleza (sicer ga zaenkrat seveda kontroliram) za dol pa pokliče, pa mu vsakič sproti pomagam, da se bo počasi navadil. A ja, dol pa ponoč tud ni čofnil user posted image . Vedno pa pokaže na spodnjo posteljo in pove da bo tuki pa Luka aju!

Danes sem končno dobila kamero. Zdej morm pa navodila preštudirat in zadevco še sprobat. Je tolk mala, da se bojim da mi bo še iz rok padla. Ampak glede na to kaj vse mam za posnet (ko Žan take in drugačne "lumparije" zganja že komaj čakam da domov pride in da jo končno sprobam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
6.7.2007 12:25:52   
bobek05
Z malo zamude, a kljub temu: VSE NAJBOLJŠE ZA ROJ. DAN želimo TARI in LANU.. Se opravičujem, ampak imam preveč stvari v glavi in ne utegnem spremljat kdaj ima kdo RD... Kaj nisem 1x delala seznama RDjev Julijk in malih julijčkov? user posted image  

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......