žogicanogica
|
Še od naju vse najboljše Gašper za 2. leti !! Sunqueen a sta bila z Gašperjem v Nedelu na fotki za neko nagradno igro? Mislim, da sem vaju spoznala po avatrju. Bom glasovala . mayci super za morje, tud mi smo bili 4 dni na Krku in je mali tko užival, da bi šla takoj za celo poletje dol. Rokavčkov mu sploh dol nismo spravili, jih je mel cel čas gor, ker je ugotovil, da lahko počne vse mogoče v vodi, se tunka, plava mrtvaka, skače,,,, Enkrat si me spraševala, če sem tud iz Kamnika, pa se že ful dolg nisem javila, k sem tok lena za pisat. Mi smo malo ven iz Kamnika, greva pa s tamalim ful velikrat če je lepo vreme v Terme Snovik-5 minut stran mal poplavat, pa se s toboganom peljtat, tko da se komot kdaj pridružita!! Aja sploh vam še nisem povedala: mi bomo pa čez pol leta spet zibal!!! Včeraj sem bila na nuhalni, pa je bilo vse ok, samo sem bila ful razočarana, ker se je ful slabo videlo, slikco sem pa tud kr en zmazek dobila. Naš mali je na morju ves čas lulal in kakal na kahlico, je nekak skapiral, pa pridem domov in se je kr mal odvadil. Včasih pove da bo kakal pa gre na kahlico, včasih se pa v pleničko in pol pride in reče not je dek. Mah očitno je še prezgodaj, ampak bomo vsen probali tole poletje skenslat plenice, samo eno malo daljše morje bi si morali privoščit! Drugač je nač mulc postal pravi divjak, skos sprobava meje, ful bi bil samostojen in bi čist vse sam. V avto bi se sam privezal, hodil bi po cesti brez roke, jedel itak sam, ko ga čez dan dajem spat me zafrkava in se uleže, pokrije, zapre oči, pol reče zbudu, vstane in je itak najbolj možen buden. Mi je pa res ful fajn k je tko zgovoren in pove kaj bo jedel, kam bi šel... Prov fajni so zdele mulčki naši! Aja se pa druga nosečnost ful bolj pozna kot prva. A je blo pri ostalih tud tko? No zdej bo nehala počas, uživite punce s svojimi pobalini!!!
|