|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
28.6.2007 12:00:23   
bobek05
T., koliko je pa št. teh Teva sandalčkov?
Sicer pa je naš tudi bolj nežne narave - če vidi v kakšni risanki, da se kaj dogaja kar mu ne paše, npr. da kdo odide, da kdo joka ali da je muzika bolj "moreča", tako začne: Ne! Ne! Po drugi strani pa ga včasih kar nekaj piči in ko norimo (npr. se mečemo po postelji), pa bi koga kar udaril (ampak ne iz jeze) in mu rečem, da mora božat, ne tepst, potem pa je tako smešen, ko začne božat in govori: BOŽA, BOŽA... user posted image  
Sem ugotovila, da se tudi med igro noče pretepat. Če mu kdo vzame kakšno igračo, bo najprej prišel tožarit, pa četudi igrača ni njegova. In če mu rečem, da naj se lepo zmenita in da naj prosi fanta/punčko, če mu igračo vrne ali pa mu reče, da bi se skupaj igrala, ta drugi otrok pa ni ravno zato, plane naš kar v jok... Saj ne vem kaj je boljše - da se postavi zase in se sam zmeni (in mimogrede koga udari, da doseže svoj cilj) ali da hodi k nama jokat in pričakuje, da bova midva uredila zadevo... Načeloma se ne vtikujem v igro, razen če je igra že izven kontrole in začnejo npr. ta večji otroci metat žoge okrog (in ta mali hitro kaj dobijov glavo) ali pa če ga ta večji konstatno odrivajo in potiskajo...
Imam občutek, da ne bo dolgo, ko bom pa tukaj gori jamrala, da pa samo brca in pretepa druge otroke, ko ni kaj po njegovem... user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
28.6.2007 19:47:20   
Anonimen
Ja, Bobek, številka je 26 user posted image
so pa taki:
user posted image
Jah, vem, Antigona....imam ogledanega Canona 400D, pa itak imam doma tri objektive, ki sem jih imela pri mojemu Canonu, ki je proizvajal navadne fotke. Zdaj je fotoaparat za v kanto, objektivi pa vestno čakajo novega user posted image

Meni se zdi, da je otroke bolje pustit, da se sami zmenijo. Edino v res hudi situaciji je treba posredovat. Naš je tudi kar porival ljudi...pa sem kar ignorirala...povedala, da to ni lepo, pa ignorirala..pa je minilo.

Danes sem bila na sestanku za vrtec. Je bilo kar luštno. Jutri pa podpis pogodbe. Uf. Končno gre moj otrok v vrtec user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 1502
28.6.2007 21:02:19   
bobek05
T., da te ne bo veselje še prehitro minilo... user posted image  Upam, da boste vsaj pol manj toliko bolani kot smo bili mi... user posted image  
Teva so super, ampak so malce podobni enim, ki jih že ima... Kaj pa vem.. Sploh ne bi bil problem, če se ne bi sekirala, da jih bomo mi tudi pospravljali čez 14 dni... Za koliko jih pa prodajaš? Sori, tega ne sprašujem zato, da bi mi jih bolj poceni prodala... saj vem, da so novi, ampak še nismo kupovali teva za Aneja, pa ne vem koliko stanejo za te tamajhne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
28.6.2007 21:10:16   
Anonimen
Ja, B., saj jaz jih ne prodajam zato, ker jih je prerasel. Ampak zato, ker sem mu že v osnovi kupila premale, ker ima visok nart in tam spredaj ga tišči. Vsaj tako pravi user posted image  Nove so pa 45€ user posted image  jaz jih dam za 20 manj. sej vem...neumna sem, da sploh kupujem brez njega, pol pa imam user posted image

Kar se vrtca tiče, se mi pa sploh ne zdi, da bo karkoli narobe....bom pa itak pol jamrala user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 1504
28.6.2007 23:06:16   
anckabancka
Pa ženske, kašne otroke imate ve??? Naš ima komaj 23 številko. Pomladi je imel še 22.
Sunqeen, če kupim tele Tevice od tebe mu bojo pomoje še drugo leto prevelike. user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
29.6.2007 9:11:53   
Anonimen
O super Anča user posted image  imam popolnoma nenošene Geox nepremočljive  Goertex škorenjce za v sneg št. 24. Lani ni bilo snega.....mogoče pa letos bo user posted image   se bom spomnila na vaše male nogice user posted image

Mi smo pač velikani, a ne Bobkova user posted image

(odgovor članu anckabancka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1506
29.6.2007 15:27:24   
pravljica
naš ima tudi zdaj 22 številko noge...S. zakaj pa jih ne greš menjat user posted image  meni so jih skoraj po 1 letu še menjali...brez računa, ker smo jih dobili ob rojstvu za darilo in sem računala, da bi mu bili spomladi prav, za poleti so bili pa prevroči in še za v voziček so bili, naš pa je prave čevlje že potreboval takrat user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
1.7.2007 20:15:19   
bobek05
T., mi bi jih vzeli.. Upam, da bodo Aneju prav. Javi mi na gsm ali ZS glede pošiljanja in stroškov.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
1.7.2007 21:37:39   
bobek05
Prej mi ni uspelo na veliko čvekat...

Včeraj sva bila z mojim na pikniku, Anej pa pri babici in ko mi je zazvonil gsm, sem vedela, da nekaj ne bo vredu. Dobil je vročino in je nikakor nismo mogli spraviti dol. Ni neke sile - nad 38,3 še ni prišlo, ampak pod 37,7 pa tudi ne, kljub svečkam in Daleronu... Jedel ni nič, spali smo po obrokih, iz noska lije, očke so vnete, drugače pa se mu je za igrat... No, sem brez razmišljanja rekla, da se gremo rajši kazat, ker pri nas nikoli ne veš in dalj časa bi čakali, slabše bi bilo.
Izteklo se je vredu... Bili smo takoj na vrsti, pediatrinja (sicer ni bila naša) je  bila super.. Sva pa bila malo presenečena, ker ni staknil virusa, ampak bakterijo. Ušes nima vnetih in če ne bi temeljito pregledali ust (sva omenila, da jamra, da ga nekaj v ustih boli, pa sva mislila, da bodo spet afte) in je ugotovila, da se mu dela nekaj na slinavki in da ima začetke gnojne angine user posted image  Hvala bogu, da smo se šli kazat, ker je takoj dobil Ospen, pa mazilo in kapljice za oči... Jaz mislim, da smo se hudega izognili (zvečer je že jedel, tudi spat je šel s 37,4), ampak imamo vseeno čez 3 dni kontrolo...

Kdo bi si mislil?! Bakterija! Mi smo vajeni samo virusov... user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
1.7.2007 21:40:50   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

O super Anča user posted image  imam popolnoma nenošene Geox nepremočljive  Goertex škorenjce za v sneg št. 24. Lani ni bilo snega.....mogoče pa letos bo user posted image   se bom spomnila na vaše male nogice user posted image

Mi smo pač velikani, a ne Bobkova user posted image

Ja, mi smo velikani!!! user posted image  Jaz molim, da mu to poletje spet ne bo rasla noga tako kot lani..
Sicer pa T., ne razdajaj na veliko cot in čevljev.................... ker ti bomo še ziher naredile lušte še za enega user posted image  ... user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
1.7.2007 22:49:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bobek05

Sicer pa T., ne razdajaj na veliko cot in čevljev.................... ker ti bomo še ziher naredile lušte še za enega user posted image  ... user posted image  

ja ja ja user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 1511
2.7.2007 9:26:50   
PBJ
user posted image user posted image GAŠPER - ČESTITKE ZA 2. SVEČKOuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
2.7.2007 9:35:17   
Antigona
Vse najboljše za 2. rojstni dan Gašper in Karolina!!!!
(če se ne motim  sta vidva skupaj prikukala na svetuser posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
2.7.2007 9:41:03   
bobek05
SUPER! Nismo več edini 2-letniki. ČESTITKE ZA ROJ. DAN!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
2.7.2007 10:47:10   
Meceno
Vse najboljše Gašper in Karolinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
2.7.2007 20:36:41   
Anonimen
ooooo hvala hvala user posted image

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 1516
2.7.2007 22:48:33   
anckabancka
Se pridružujem čestitkam - VSE NAJBOLJŠE GAŠPER!

user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
3.7.2007 21:49:34   
mayci
Dober večer!

Smo šele danes prišli z morja, zato malce z zamudo, ampak iz srca..
user posted image VSE NAJBOLJŠE, GAŠPER!!!user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
3.7.2007 23:19:19   
mayci
A ja, da napišem še nekaj besed o počitnicah.
Bilo je seveda super, ker smo bili skupaj in se nam ni nikamor mudilo!user posted image
Lan je cele dneve zlagal kamenčke v nizki vodi in iskal ribice in rakce. V globoko vodo smo ga spravili samo v Fredovem obroču, v rokavčkih tudi slučajno ne. Je gospodiča zeblo, ker je bil preveč pomočen v vodo!user posted image  Ko je bil pa v obroču, je bil pa ful zadovoljen, si je pravil "motorni čoln"user posted image , ker je tako brcal z nogami in šibal okrog. Pa še vrtel se je in plesal sredi morja..Čudovito ga je bilo gledati, kako uživa!
Seveda je pojedel tudi precej sladoleda in dobil, kot je rekla soseda, bolj polna ličkauser posted image . Ne vem, ga moram jutri stehtat, če je res user posted image
V glavnem, imeli smo se tako lepo, da sploh ne bi šla nazaj!user posted image

Zaenkrat lep pozdravček, pa se beremo!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
4.7.2007 7:59:20   
žogicanogica
Še od naju vse najboljše Gašper za 2. letiuser posted image user posted image user posted image user posted image !! Sunqueen a sta bila z Gašperjem v Nedelu na fotki za neko nagradno igro? Mislim, da sem vaju spoznala po avatrju. Bom glasovalauser posted image .
mayci super za morje, tud mi smo bili 4 dni na Krku in je mali tko užival, da bi šla takoj za celo poletje dol. Rokavčkov mu sploh dol nismo spravili, jih je mel cel čas gor, ker je ugotovil, da lahko počne vse mogoče v vodi, se tunka, plava mrtvaka, skače,,,,user posted image Enkrat si me spraševala, če sem tud iz Kamnika, pa se že ful dolg nisem javila, k sem tok lena za pisat. Mi smo malo ven iz Kamnika, greva pa s tamalim ful velikrat če je lepo vreme v Terme Snovik-5 minut stran mal poplavat, pa se s toboganom peljtat, tko da se komot kdaj pridružita!!
Aja sploh vam še nisem povedala: mi bomo pa čez pol leta spet zibal!!! Včeraj sem bila na nuhalni, pa je bilo vse ok, samo sem bila ful razočarana, ker se je ful slabo videlo, slikco sem pa tud kr en zmazek dobila.
Naš mali je na morju ves čas lulal in kakal na kahlico, je nekak skapiral, pa pridem domov in se je kr mal odvadil. Včasih pove da bo kakal pa gre na kahlico, včasih se pa v pleničko in pol pride in reče not je dek.user posted image Mah očitno je še prezgodaj, ampak bomo vsen probali tole poletje skenslat plenice, samo eno malo daljše morje bi si morali privoščit!
Drugač je nač mulc postal pravi divjak, skos sprobava meje, ful bi bil samostojen in bi čist vse sam. V avto bi se sam privezal, hodil bi po cesti brez roke, jedel itak sam, ko ga čez dan dajem spat me zafrkava in se uleže, pokrije, zapre oči, pol reče zbudu, vstane in je itak najbolj možen buden. Mi je pa res ful fajn k je tko zgovoren in pove kaj bo jedel, kam bi šel... Prov fajni so zdele mulčki naši!
Aja se pa druga nosečnost ful bolj pozna kot prva. A je blo pri ostalih tud tko?
No zdej bo nehala počas, uživite punce s svojimi pobalini!!!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
4.7.2007 11:24:18   
bobek05
T., teveki so prispeli. Jih bomo sprobali, ko se mali zbudi, čeprav so malce manjši od teh cicbanovih sandalčkov.. Si ziher, da so 26 user posted image  Če ne bodo vredu, vsaj vem, da bom morala kupit teva 27... user posted image

žogicanogica, ISKRENE ČESTITKE za user posted image .. Kdaj imaš pa rok? Si pa še ena, ki mi ful vliva upanje, da bom naslednjo nosečnost manj okrogla user posted image  Upam, da se počutiš vredu.

Naši mali škratki so pa itak že vsi verjetno v turbo pogonu. Naš je bil že itak prej, zdaj pa se mi včasih sploh zdi, da ima ful odvečne energije in da ne ve kam bi z njo. Zdaj, ko je zdrav (evo, od tiste bakterijske okužbe smo že ok, čeprav še moramo do konca jemat ospen) več hodimo okrog. Predvsem so mu všeč konjički, zato smo veliko pod Pohorjem, pa zdaj ko je Lent je tudi čist nor nad predstavami... Včeraj je nepremično sedel in gledal ulično predstavo 45 minut. Sploh nisem mogla verjet. Sem že mislila, da so mojega otroka zamenjali s katerim drugim, ki izgleda natanko tako kot Anej.. user posted image  

mayci, vidiš kako zanimivo, našega pa ne spraviš v fredov obroč, pa če se na trepalnice postaviš... ful mu je muka... mislim, da se počuti premalo svobodnega... naš je ful rad mobilen in če ga kaj ovira, ponori.. mi bomo letos sprobali z rokavčki in upam, da mu bodo bolj všeč... pustimo se presenetit..

(odgovor članu žogicanogica)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
4.7.2007 12:43:22   
Anonimen
žogica, ja midva sva bila ja user posted image  
bobek, če ne bodo ok, mi jih kar pošlji nazaj, ni panike. so pa 100% 26 saj piše gor

ALJAŽu od Anče:

VSE NAJBOLJŠE pa čimprej kakšno sestrico user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 1522
4.7.2007 15:24:37   
bobek05
ALJAŽ še od nas VSE NAJBOLJŠE!!!!! Anča, sunqueen ima prav - ti si že v taki formi, da je treba še hitro enega... Navijamo za sestrico user posted image

T., premajhni so, pa Aneja v nartu tudi tiščijo... Gor jih pa sploh ne spravimo, ker ima preveliko nogo user posted image  user posted image user posted image user posted image  Ti jih pošljem nazaj. Hvala za ponudbo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
4.7.2007 15:45:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bobek05

T., premajhni so, pa Aneja v nartu tudi tiščijo... Gor jih pa sploh ne spravimo, ker ima preveliko nogo user posted image  user posted image user posted image user posted image  Ti jih pošljem nazaj. Hvala za ponudbo.

se pravi je fora v Tevi in ne v naših nogicah user posted image  ok...samo, da vem...ti kar pošlji nazaj. jih bomo že v promet spravli user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 1524
4.7.2007 16:15:49   
Meceno
Vse najboljše ALJAŽ user posted image user posted image in upam da bo res kmalu dobil sestrico. user posted image

Zadnjič sem bila doma v KK in sem šla obiskat eno mamico ki ima tri otroke pri njenih 30.letih. Najstarejši fant jih ima šest, drugi jih ima tri in pol, najmlajša babika pa bo dopolnila osem mesecev. In morem napisati, da izgleda ženska skoraj isto kakor pred sedmimi leti ( takrat sem jo jaz videla nazadnje) suha kakor poper, pri 170cm ima zdaj samo 45kg user posted image .  Dlani na rokah ima čisto žuljave, ker poleg vsega imajo še kmetijo in zelo staro hišo obnavljata oz že živita v mansardi. Ima hudičev kaos,vsaj meni se zdi,....( balkoni nezaščiteni, žeblji na vsakem vogalu, en maha z leseno sabljo, drugi v kopalnici naliva v šampon varekino, sredi kuhinje ima parno napravo ki z njo čisti vse od dud za malo do WC školjkeuser posted image  ,....) Ampak, očitno živijouser posted image
Bobek kaj me čakamo ?

Drugače pa smo mi tudi na Ospenu, že tretji dan, bo pa vsaj jutri že boljša ko bo dopolnila DVE LETIuser posted image  ,...jaz obujam spomine že danes, samo moj se mora še vrniti iz Srbije, Čeprav ga na porodu ni bilo, si vsaj za Tarin RD vzame dopustuser posted image

Žogicanogica čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Malo považim ? 15.7 odrineva na morje in naju nebo šest tednov ali še kakšen teden več ( bomo videli )
Mič,... se kaj slišimo oz vidimo ?

PBJ kako kaj mali ? Mislim, ti tudi nimaš sreče oz mali jo nima user posted image . Kaj pa user posted image  ?

Aja,Tara nima več pleničkeuser posted image ( odvajati smo se začeli pred 14.dnevi oz mislim da isto kakor Žan ) vsaj podnevi ne, ponoči ji pa moremo še dati. Sploh mi jo ni treba spraševati oz mi je sama rekla naj bom že tiho user posted image . Mislim, da bomo do treh let še imeli pleničke za ponočiuser posted image , ker ona pa res veliko pije in bi se morali vstajati sigurno ene 10-set krat na noč. Bomo videli user posted image

Eca kaj pa ti ? Se bomo še kaj videle pred morjem ? Kakšna tortica nebi bila švoh a ne ?

Antigona imaš pa res lepe fotke iz morja ? Bravo atiuser posted image

Sunqueen in kje lahko me glasujemo ki nimamo Nedelca ?

Lp

< Sporočilo je popravil Meceno -- 4.7.2007 16:19:43 >

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......