Meceno
|
Vse najboljše Anej Saj ti mi neboš zameril, tvoja mamica pa,... , sem bila na RR 16.jstega, ampak mi ni hotelo potrditi Upam, da darila še vedno dobivate tako kakor voščila ( mislim,... hlače, majice za od 3let dalje ) Aja,...a že veste da ima moja Tara od lanskega novembra skos zamašen nos Enkrat pač v mili obliki, drugič malo hujši, ima usta skos odprta in da gre men to že malo na ... Da smo jo prijavili v MB bolnišnici za operacijo žrelnice in dobili datum 30.3.2009 in meni sprejemna sestra reče da to otroke ne moti, če jim iz nosa teče tako kakor nas ,ne me j..a. A morjo res mali fasat še neke pljučne bolezni da jih v MB vzamejo predčasno Saj jo bom odjavila in šla v drugo bolnico nap. CE ali Rakičan, kjer čakalnih dob ni ,... ampak to v MB je res katastrofa no . Nazadnje res še rodila nebom več tam, po pogovoru z Eco Drugače smo dobro, govorimo že lepo. Črke R, Ž, Š,Č P, Z, jih spusti ali nadomesti s drugo črko ,nam vsaj dolgčas ni. Rada poje in mislim da se lahko zgodi da se bo v življenju motala tu nekje in atija jezila ker ona informatik že ne bo . Sedi se tu, idi stran, tiho bodi, ne deri se, mi govorimo psu, a naša Tara uporablja to tudi za nas in okolico Joče kadar se ji zgodi krivica, kadar pade in ona tega ni predvidila,( ko trpi njen ponos ) v pediatriji ko vidi zdravnika oz jo ta začne pregledovat, ji kdo kaj vzame ne da bi jo ta prej vprašal, če jo otrok ali starejši sili v nekaj (daj rokico, pridi k meni ) Je nežna deklica ki se rada cajta in luba. ( lubaj nogo mi reče in tako ji lupčkam podplat ) Sunqueen...Gašper je pač fantek ki mu je to porivanje všeč in upaj da je to samo trenutno. Jaz bi malemu ta ugriz v jezik nekako zmutila v zgodbo ,...Kaj se lahko zgodi, če bi Tristana porinil in bi se mu isto zgodilo kakor tebi. Potem pa ga vprašaš,a veš kaj ? Ječiček bi ga bolel oj-jojoj, in bi jokal, stokal,...) Jaz bi potem nadaljevala to isto zgodbico, samo imena bi dala druga notri in pomoje bi dojel no Držite se v senci, baje bo ta teden vroč........ Jakaracman......samo v bolnico ne, če je to staknila se lepo doma pocartajta. Samo naj dovolj pije pa za povrhu bo itak, če ima ta virus dobila še raztopino rehidrol ( taka sladko slana je ) Držite se babike in res veliko zdravja, mi ga res potrebujemo ......................z mojim razmišljava da greva midve že kar na morje in tam ostaneva do septembra, potem pa na operacijo. Malo neizvedljivo .... ampak za Taro to nebi bilo slabo
< Sporočilo je popravil Meceno -- 19.6.2007 13:44:57 >
|