|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
6.6.2007 22:30:57   
pravljica
no, meni bi tudi bolj odgovarjala naslednja nedelja...ta vikend imamo tako v soboto kot v nedeljo r.d., ampak bi se vseeno zmuznila za par urc, če bi se dobile user posted image  naslednja sobota definitivno odpade z moje strani...torej nedelja 17.6.?

yeah, thats me ;)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
7.6.2007 8:36:51   
Antigona
Bobek pa kj sem ti rekla ko si kupovala kratke majčke? Kupi večjo številko, ni take razlike in glede na to, kako tvoj "pubc" raste bi mogoče zdržale še kak mesec user posted image ... Ja no, bo že bolje... Ampak velikan pa je, ni kej...

Za naslednji vikend pa jaz ne morem nič rečt. Se namreč še odločam al grem mal na morje pogledat (sama z Žanom in eno prijateljico) al bom doma. Če bom ostala doma potem lahko tud drug teden, ampak res se še nisem odločila user posted image ... Počutim se ok, in morje bi mi ful pasalo, po drugi strani pa ne vem kako bom malega krotila s tem velikim trebuhom...

A ja, pa če z nakupi počakam še teden ali dva, kmal ne bom več rabila nosečniškega oddelka user posted image .

Dejte se no javit katera bi lahko vseeno prišla to nedeljo, prosim... Pa hitro, da ne bo vikend prej tu!

Pa pa

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
8.6.2007 14:11:59   
Antigona
A potem res nobena ne more ta vikend???

Pri nas je zdaj potrjeno da gre Žan danes k babici na počitnice, tako da imam absolutno čas, moj je itak reku da ima zaostanek z delom (obdelava fotk) in bo delal...

Dejte so no javt babe, a lahko pridete al ne???

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
8.6.2007 17:32:54   
mayci
Antigona, jaz bi si jutri (sobota), lahko vzela čas, če boš šla jutri po nakupihuser posted image . Z veseljem bi ti šla za družbo, samo povej kdaj, da se organiziramo.V nedeljo pa žal ne morem...
Sporoči, kako si se odločila!

< Sporočilo je popravil mayci -- 8.6.2007 17:34:08 >

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
8.6.2007 19:41:59   
Antigona
Ma ful bi rada da se povrh vsega še dobimo. Ker mi je brez veze lezt v Celje pa da nobene ne vidm... Poleg tega moram bit nekje od 13-15ih doma al pa še kej dlje, ker bom mogla zahvale za poroko nalimat, da jih moj odnese paru, ki ga jutri slika...

Kaj pa jutri dopoldne, a ima katera dopoldne čas???
Pa se dobimo vsaj na enem kafetku?

V tem primeru Mayci bi se pa lahko v Domžalah dobile in šle naprej z enim avtom. Kaj pravite? Pa dejte se prosim hitr spomn če lahko al ne...

Pa pa

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
8.6.2007 21:31:16   
mayci
Antigona jaz sem za! Ob kateri uri bi pa šli iz Domžal?user posted image

Sem ti na ZS poslala številko mobitela, da se bova hitreje zmenili, pa me lahko pokličeš.

< Sporočilo je popravil mayci -- 8.6.2007 21:34:56 >

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
9.6.2007 7:42:53   
Antigona
Mayci očitno bove same...
Babe žabe vse ste zahinavle, kar potuhnle ste se user posted image ... No ja, pa drugič.

Mayci se slišive, če pa ima katera druga tud cajt, pa me lahko pokliče na moj GSM ****** pa se bomo slišale in zmenile, velja???

Pa pa,
Sonja

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 9.6.2007 12:07:30 >

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
9.6.2007 9:08:18   
bobek05
S., oprosti, že par dni ne spremljam več redno "dogodkov". Danes sem šla spat ob 5h zjutraj (smo imeli valeto) in grem še malo ležat, ker še nisem čisto k sebi prišla, pop. pa grem pa piknik in se mi ne sanja kdaj bom spet doma--- user posted image user posted image user posted image user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
10.6.2007 22:35:43   
jakaracman
Halo dekline mi smo doma po celem tednu na morju.Smo uživali!!!Kaj pa če  se te iz LJ in okolice dobimo kje v lj.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
11.6.2007 21:33:35   
anckabancka
Pa kam ste poniknile vseuser posted image user posted image user posted image

Jakaracman, lahko v Ljubljani, samo brez mene, ker imamo norice... za nedoločen čas. No, do konca junija skoraj zagotovo.user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
11.6.2007 22:19:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

Kaj pa če  se te iz LJ in okolice dobimo kje v lj.

Po moje boste prej vse do Dalmacije prišle user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jakaracman)
  Neposredna povezava do sporočila: 1461
12.6.2007 7:21:14   
Antigona
Tuki smo tuki!

Ja zarad mene se lahko dobimo v Ljubljani, sam da ne bo spet tko kot v soboto. Sva se z Mayci dobile in sva šle v Celje na ledeno kavo. Je blo prov luštn, sva se naklepetale, pa čeprav sva bili sami...

Vi kr povejte kdaj in kje pa se vidmo, če je še katera za, seveda...

Pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
12.6.2007 21:47:55   
mayci
Dober večer, julčice!

Ja, jaz bi se tudi dobila z vami v Ljubljaniuser posted image , sam DEJTE SE PRIKAZAT!user posted image  Tisto urico si bomo pa že vzele, a ne?
Bi vas bilo prav fino videt in počvekat!
Antigona, imaš prav, čeprav sva bili sami, sva se dobro imeli v soboto.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
13.6.2007 11:42:07   
Antigona
Ojla!

Da se mal javim. Sem imela danes pregled pri G. in tudi ultrazvok. Še enkrat je potrjeno da je pobčk, pa na glavo je tud že obrnjen user posted image  user posted image  user posted image . Tko da zdej sam še čakam da ven pade... A ja, pa spet sem bla kregana da sem se preveč zredila user posted image , pa tolk se mi ne da pazt na te kuser posted image  kilograme... Če je pa ledena kava tolk dobra in v tej vročini takooooooooo paše, a ne Mayci user posted image ???

Kdaj bi se pa dobile v Lj.? Dejte no kak predlog, kdaj ste kej fraj? Jaz bi sicer najraj med tednom dopoldne, ampak glede na to da vse delate, se seveda lahko dobimo tudi popoldne med tednom ali v soboto...

Pa pa,
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
13.6.2007 20:02:23   
Anonimen
Sem tudi jaz za to, da se dobimo. Bi mi pa bilo lažje, da se dobimo popoldne. Pa mogoče kar s tamalimi, da se tam po Tivoliju podijo, me pa pijemo ledeno kavo in čvekamo user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1465
13.6.2007 21:11:19   
mayci
A je kdo omenil ledeno kavo?!!
Njam, njam..! Pa kuser posted image gleda kilogame!user posted image
Jaz sem tudi za popoldan, če je med tednom (drug teden delam do štirih), za soboto mi je pa bolj ali manj vseeno (ampak v soboto, 23.6. gremo pa za dva tedna na morje). Pa se strinjam s Sunqueen, da bi bilo luštno, če bi bili tudi naši malčki lahko zraven (mi je Tivoli v redu ideja).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
15.6.2007 19:07:17   
bobek05
Evo mene, punce...

Spet opravičilo - količina prostega časa: 0 user posted image  Čez pol ure spet grem od doma (domov sem pa prišla pred 15 minutami) user posted image  Totalna kriza! Čas, ki ga ne preživim v službi ali na fax v celoti preživljam z mojima fantoma, tako da se mi sploh več ne sanja, kaj je TV, kaj se dogaja...

Kot kaže je naše srečanje v Celju odloženo za nedoločen čas user posted image  Ne vem, no... Kaj ima mogoče katera čas v prvi polovici julija... Jaz namreč delam do 29.6., na dopust pa gremo šele proti koncu julija tako da bi vmes bil čas...

JUTRI je naš dan D !!!!!!!!!!!!!!!!!! Anej bo pihnil 2. svečko!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Obljubim kakšno slikco.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
15.6.2007 20:00:37   
Anonimen
Ah, Julke Julke...me se pa res nič ne zanmo zmenit...kmal jih bo polovica šla rodit...pa spet ne bo nič user posted image
Zdaj bo poletje, pa spet ne bo nič....čeprav gremo mi na dopust 1.9.-15.9.  (upam)

No, trgovina je odprta. Teden je bil nor. Pa še bolj nor.

Gašper je čist razpuščen, ker mojega moža cele dneve ni doma. Po moje me je tamal že mal sit user posted image

Drugač pa...zdravi in vse user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 1468
16.6.2007 12:11:40   
Antigona
Anej vse naj naj naj boljše za tvoj 2. rojstni dan!!!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
16.6.2007 17:19:21   
Anonimen
Anej, še od Gašperja user posted image  VSE NAJBOLJŠE user posted image  veliko pisanih balonov in veliko zdravja!!!!

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1470
16.6.2007 19:32:09   
PBJ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
HIP HURA ZA ANEJEVO 2. SVEČKO - Tebi in vsem tvojim naj sije sonček sreče...user posted image user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
16.6.2007 22:13:01   
mayci
user posted image ANEJ, VSE NAJBOLJŠE tudi od Lana in mamice!!user posted image

user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
17.6.2007 12:57:34   
anckabancka
Anej, tudi jaz želim VSE NAJBOLJŠE ZA 2. ROJSTNI DAN!
user posted image

user posted image

user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
17.6.2007 22:47:15   
bobek05
Hvala vsem za lepe želje... Včerajšnji dan je bil za Aneja definitivno čudovit, ker je mali užival 100 na uro, še posebej zato, ker se jih je toliko vrtelo okrog njega... Cel dan je hodil v hladilnik gledat torto, dokler je potem končno nismo prinesli na mizo in seveda je z največjim veseljem pihnil svoji 2 svečki... Nad pihanjem je bil celo tako navdušen, da smo pihanje svečk morali ponoviti - enih 20x user posted image user posted image user posted image  

Slike bodo pa takoj, ko jih bom dala s fotoaparata, kar upam, da mi bo uspelo še danes ali jutri..

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
18.6.2007 17:45:00   
Anonimen
Mi smo bili pa včeraj na pikniku pri PetriCBU in njenima dvojčkoma, ki sta tudi imela že 2 leti user posted image  super je bilo, edino Gašper je skoz Tristana porival user posted image  sploh ne vem, kaj naj naredim...kar poriva otroke...pa mojo mamo, pa mene user posted image  kaj narediti?
No, pa včeraj smo si strokovno pregriznili jezik user posted image  toliko ene krvi, da sem mislila, da bom ostala brez sina user posted image  ampak...kot čudežno je potem nehala kri tečt (sem dala mokro gazo za cuzat) in danes je na jezičku smo 2cm rdeča črta user posted image  je danes jedel bolj mehko...ne vem...mene bo 1x kap od teh bušk, razbitih ustnic in vsega tega user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?