|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
26.5.2007 22:15:47   
Antigona
A ja Ančka, mi bi se  tud prjavl mal za uporabo tegale peskovnika. Me prav zanima kako bi se ujeli naši julijci če bi se jih več na kup nabralo user posted image ... Verjetno bi bilo prav zanimivo, in predvsem precej glasno user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
26.5.2007 22:22:26   
anckabancka
Mayci in Antigona - ni blema... A še kakšna pride?user posted image

Se bomo zmenile, ko bo naš poba zdrav.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
27.5.2007 19:23:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

Mayci in Antigona - ni blema... A še kakšna pride?user posted image

Se bomo zmenile, ko bo naš poba zdrav.

Midva user posted image

(odgovor članu anckabancka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1403
28.5.2007 12:55:25   
Anonimen
user posted image  no, pa je Gašper tudi zbolel user posted image  po dveh letih je to prvič, da ima vročino 38 vročine user posted image  in jaz sploh ne vem, kaj naj naredim. Zdaj sem mu dala žličko Dalerona in zdaj spi. Jedel je zelo malo.
K zdravniku ne bi danes hodila...ali moram user posted image  bi počakala, kaj bo ponoči. A pa samo Daleron pomaga? Ker je ful vročičen. Vroč je kot peč user posted image
Punce, dajte mi malo povedat, kaj naj nardim.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1404
28.5.2007 13:56:06   
jakaracman
Jaz bi šla h zdravniku, naša je ful nagnjena h vnetju ušes in jo vedno peljem pokazat.Mogoče je samo virozica oz, 5 ali 6 bolezen in bo kmalu ok, če pa je vnetje pa bo dobil antib. bo pa tudi kmalu ok, lahko pa so tudi norice, pa se bo izpuščaj še pojavil.Skratka crklajte se  in da bo kmalu  pingo spet pri polni moči mami nagajl!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
28.5.2007 19:09:18   
Anonimen
jakaracman, hvala za spodbudne besede. Saj čez dan je še bilo nekako ok, zdaj je pa spet tako vroč, da kar peče user posted image  vročino ima pa 37,9. Sem spet dala Daleron in bomo vidli, kaj bo ponoči. Nima pa nič grla vnetega (sem strokovno pogledala user posted image  ), kašlja ne, pikc pa tudi nima....no, saj bo...ampak...joooj, sploh nisem navajena, da je karkoli narobe. Pa še Pingvinček to s pridom izkorišča in se obnaša, kot da bi mu manjkalo pol noge in pol roke user posted image  je zelooooo bogi bogi user posted image

(odgovor članu jakaracman)
  Neposredna povezava do sporočila: 1406
28.5.2007 21:48:27   
mayci
Sunqueen imaš pa res srečo, če ima prvič v dveh letih toliko vročine! Sčasoma se človek navadi, ampak te pa vsakič znova skrbi...user posted image  Noči so itak vedno najbolj zoprne! Jaz bi na tvojem mestu jutri vseeno poklicala zdravnika in se šla pokazat. Nikoli ne veš, kaj se kuha.
Naj ta zoprnija čim hitreje mine in lepo noč vam želim!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
29.5.2007 8:06:44   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

user posted image  .. za lušte: user posted image polnih 24 tednov.

Spol je sedaj že drugič potrjen in je skrivnostuser posted image user posted image user posted image

Anckabancka - prav luštna sta mala in podobna sta si tudiuser posted image .

P., ful si luštkana... user posted image  Tole sem pa jaz izbrskala: 22 teden
user posted image

< Sporočilo je popravil katrin -- 29.5.2007 9:57:03 >

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
29.5.2007 8:08:16   
bobek05
Uh, zdaj sem ugotovila koliko je ura.. Sorry, vsem. Napišem kaj več kasneje, zdaj pa moram laufat...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
29.5.2007 21:40:41   
mayci
Ooo, kako lep trebušček Bobek! Spet skomine delaš!user posted image

Antigona, sem si ogledala še ostale fotke iz Tunizije-super, kar takoj bi šla. Tvoj Žan je pa pravi fotomodel.user posted image

Ančka, kako je Aljaž, je kaj bolje?

Sunqueen, kaj je z vašo vročino? Še kuhate?

Danes sem izvedela, da bo moj škratek zelo verjetno sprejet v vrtec v Kamniku (sicer v drugem krogu), kjer smo na čakalni listi že leto in pol!user posted image  To pomeni, da bom tudi jaz lahko menjala službo (če mi bo uspelo biti sprejeta na razpisu) in se mi ne bo treba vsak dan v Ljubljano vozit..user posted image

Lahko noč, julčice!

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
29.5.2007 22:26:22   
PBJ
Mayci, bravo za vrtecuser posted image

Bobek, skoraj ne morem verjeti, da si imela v 22. tednu tako lep trebušček...si se malo zmotila?
Se te pa ful spomnim iz materinske šole, kjer si bila že kar za rodituser posted image . Saj potem si kmalu imela CR.

Enkrat sem vas že vprašala, kakšna imena bi pasala k Juretu, pa ni nobena nič predlagala. Dajte malo sugerirat, kaj bi dale za fantka in kaj za punčko ... samo ne z nekimi tujimi.

Sunqueen, ti kar cartaj pingvinčka, veš, da je bogi. Če v treh  dneh vročina ne pade, jaz grem k zdravniku.

Še 18 delovnih dni in začne se mi dopustuser posted image

< Sporočilo je popravil PBJ -- 29.5.2007 22:28:28 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
30.5.2007 0:59:13   
bobek05
Hja, ura je že čudna, jaz pa sem še kar pokonci... Faks pa tak dalje... Nekaj še moram predelat pa ne morem zraven spravit..

Da najprej preštudiram za nazaj, komu kaj odgovorit...

mayci, ti kar "go for it" user posted image  pri nas je trenutno stanje, kar se tiče user posted image : odloženo za x čas... user posted image  Ne me spraševat zakaj, ker ko bom začela navajat razloge, me boste ziher spet prepričale v nasprotno user posted image
Naš spi v res TA VELIKI posteljii - 200x200 cm (pri nama) user posted image user posted image user posted image user posted image  In se prav fino počuti user posted image
Čestitke za vrtec!

sunqueen, naš pa v avtu posluša najraje Romano Krajnčan (smo jo že 2x videli v živo, nazadnje ravno ta vikend, a kaj ko v živo nikoli ni tako navdušen kot v avtu user posted image ) .. drugače pa rad posluša tudi Mačka Murija in Disneyeve pesmice (album sem jaz skupaj sestavila)... nova finta pa je ta: da so mu zadnje čase všeč bolj "ta divje pesmice", tiste ta mirne bi pa bilo treba kar preskakovat
Te bom vprašala jeseni glede user posted image  user posted image
T., kako je Gašper??? Ste šli k zdravniku?? Pri nas je vročina ponavadi pokazatelj viroze in skoraj vedno ima takrat vneta ušesa, zato čimprej pojdite k pediatru. Kaj več kot Dalerona ali paracetamolove svečke mu ne moreš dati user posted image  Jaz dajem to nemoč skozi ves čas... user posted image  Ful so ubogi, ti naši sončki... Aja, pa v mlačni vodi ga okopaj (najprej natočiš toplo/mlačno vodo, nato pa dodajaš postopno hladno).. Glede hrane se pa ne sekiraj - meni so vedno govorili, da ni pomembno če je, pomembno je, da veliko PIJE (zaradi dehidracije)

Anči, vem, da je treba čim manj razmišljat, ampak ... so razlogi in so RAZLOGI zakaj ne zdaj in v tem trenutku bolj prevladujejo RAZLOGI ... Tolažim se s tem, da sem še mlada, čeprav mi sploh ni prijetno ob misli, da bi bila tak velika razlika med mojima palčkoma user posted image
Kako je pa z Aljaževo škrlatinko?? user posted image

Antigona, ful super fotke - sicer pa od tvojega moža kaj drugega sploh ne pričakujem user posted image  Kako je Žan?? Ima še vedno vročino? Se je razvilo v prehlad? user posted image

Kaj se dogaja??? Ste zdaj vsi zboleli?? user posted image  Mi smo začuda ZDRAVI... Po res dolgem času! user posted image  Pridno hodi v vrtec (kjer je že glavni - vzgojiteljici ves čas nekaj razlaga user posted image ), nagaja mami in atiju, čeblja po cele dneve in hodi za živalmi... user posted image  Našega psa se po novem več ne boji, že kar za njim hodi - v bistvu zdaj pes hodi stran od njega user posted image  Se mi zdi, da je v teh tednih naredil velik razvojni preskok - kar se tiče govora, motorike (obvlada že vse atijove igre z žogo - se učita odbojko), povezovanja stvari, koordinacije, hoje po stopnicah (že kar dirka gor)... Opažam, da si nekatere (meni nepomembne) dogodke FUL zapomni, vsak dan si izmišljuje neke nove trike (npr. kako babičino bano uporabiti za tobogan in iz njene kopalnice potem narediti bazen user posted image )... Dobil je tako lepo barvo na ličkah (nič več suhe kože)...
No, malo sem ga/se morala pohvaliti, ko pa drugače pišem samo o tem, koliko je bolan... user posted image  

Trenutno delam (poleg službe) 1001 stvar naenkrat: berem knjigo za faks (ima 2624 strani user posted image  user posted image ), razmišljam o Anejevem rojstnem dnevu (kako bomo praznovali), kam/kdaj in zakako dolgo bomo šli na dopust, plačujem položnice (jim kar ni videti konca user posted image ), ... 

Nič, nekaj še moram danes naredit. Mogoče mi bo uspelo še biti kakšno uro pokonci. user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
30.5.2007 1:18:27   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Bobek, skoraj ne morem verjeti, da si imela v 22. tednu tako lep trebušček...si se malo zmotila?
Se te pa ful spomnim iz materinske šole, kjer si bila že kar za rodituser posted image . Saj potem si kmalu imela CR.

Enkrat sem vas že vprašala, kakšna imena bi pasala k Juretu, pa ni nobena nič predlagala. Dajte malo sugerirat, kaj bi dale za fantka in kaj za punčko ... samo ne z nekimi tujimi.

Sunqueen, ti kar cartaj pingvinčka, veš, da je bogi. Če v treh  dneh vročina ne pade, jaz grem k zdravniku.

Še 18 delovnih dni in začne se mi dopustuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Nisem se zmotila - sem si vedno ob slikah zabeležila v katerem tednu sem...

Hmm, kaj pa vem: kaj paše k Juretu?! Je tebi kaj všeč?? Čakaj ti bom dala imena, ki jih poberem v šoli, če ti bo katero všeč:

za FANTKE: Nejc, Žak, Tine, Anže, Marsel, Timi ali Timotej ali Tim, Luka, Nino, Urban, Vito, Matic, Gal, Marko, Matej, Mitja ali Matija, Gašper, Aljoša, Robi, Klemen, Tadej, Žan, Justin, Blaž, Mark, Žiga...

za PUNČKE: Manuela, Melissa, Maja, Anja, Zala, Zarja, Ajda, Hana, Danaja, Sara, Lara, Rebeka, Laura, Ana, Pia, Klara... (punčke, si manj zapomnim, ker so bolj pridne user posted image )

Da vidim, kaj bi jaz izbrala k Juretu: za punčko mogoče Zala (Jure in Zala) ali Nina (Jure in Nina), za fantka pa Tine (Jure in Tine) ali Tilen (Jure in Tilen)... Pojma nimam.

Kakšno ime pa se vam zdi - NITA? Pojma nimam zakaj mi je zdaj padlo v glavo.. Se še nisem odločila če mi je všeč.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
30.5.2007 1:22:24   
bobek05
ŠE 17 DNI!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
30.5.2007 10:30:58   
Antigona
Ojla!

Žan je bil v nedeljo brez vročine, tako da je šel v ponedeljek normalno v vrtec.

Je pa zato toliko bolj zbolel moj dragi. Itak je bil že cel teden na slabem glasu, v ponedeljek je bil pa čist fertik. Je šel k zdravnici in je dobil Summamed antibiotik (sam trije komadi) in ko ga je vzel, mu je le ta ostal v grlu. Ga je cel popoldan probal spravit dol, ampak ni šlo nikamor. Zvečer je šel potem k dežurnemu zdravniku tukaj na Vrhniki, kjer je dobil napotnico za urgentni ORL. U glavnem, ko je prišel tja so mu rekli da bo nori nekaj dni, pol jim je pa mal skup padu in so ga takoj operirali (je imel očitno tako zagnojeno grlo, da ga je začenjalo dušit). No po operaciji (ob 23ih je bil že v sobi) mi je poslal SMS, da se počuti ful bolje, in včeraj dopoldne so ga že spustili domov...

Zdej ma pa ista navodila kot jih imajo po operaciji mandelnov, tako da kuham še za enga dojenčka user posted image . Vsa hrana mora biti pasirana, ne prevroča, ne hladna, sadje pa mora biti prekuhano...

Včeraj so nam prišli namontirat še klimo user posted image , tako da sem imela pester začetek tedna. Vsaj vroče nam ne bo več. Jupi!!!

Evo, to je to, nisem hotla prej nič pisat, me je preveč skrbel, pa itak nisem vedla kaj napisat...

Tvoj trebušček je pa res ogromen pri teh tednih. Se mi zdi da mam jst zdej takšnga, no mogoče malenkost večjega, pa sem mislim da že v 29 tednu, bom mogla v tiker prevert, sploh nisem več na tekočem user posted image ...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
30.5.2007 10:38:50   
Antigona
Mayci bravo za vrtec!!!!

PBJ glede imen pa takole, večinoma so mi všeč kratka imena in sicer za fantka recimo poleg Žan oz. Luka, a ne, so mi všeč še Nik, Nejc, Blaž, Rok..
Za punčko pa Asja, Zala in Pia.

Nita mi pa ni preveč všeč, mogoče Nika...

Ojoj Bobek, sam še 17 dni pa bo star že 2 leti??? Madona je hitro minilo...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
30.5.2007 10:39:30   
Anonimen
Ojla punce,

samo, da javim, da je Pingos ok. Edino včeraj zvečer mu je očitno šla slina v napačno luknjo in je bruhal in se davil....mene pa skor kap user posted image  bi kmal mene odpeljali na urgenco user posted image
Že včeraj ni imel več vročine....v grlu ga pa tudi več ne pika...normalno je in veliko pije. Tko, da...korenjak, ni kaj user posted image

PBJ, a pol boš nick spremenila? user posted image  Jaz bi dala zraven Jureta Tineta user posted image  ali pa Jure+Nina user posted image  pravzaprav je imela B kar dobre predloge. Mojih favoritov pa itak ne bom povedala, ker jih še šparam user posted image  aja, samo tole: z AnčoBančo bova imeli sinova z istimi imeni (če bo pri nas fant)...ko bo...če bo...pa saj ne vem več...včasih ja, pol pa spet mal prespim pa spet ne user posted image  narobe svet.

Avto smo uspešno zamenjali. Zdaj se vozimo sa Scenicom. user posted image  ful faj user posted image

Naslednji teden me čaka pregled dojk in vseh bezgavk. Pa slikanje pljuč. Pa pregled, če imam raka. Jah, zdaj sem tolk stara, da je treba en fejst servis narest user posted image  pride to z leti user posted image  sej boste videle, kako to pol gre user posted image

Dobile se bomo pa bolj težko, kaj? A ste sploh za to, da se dobimo al kaj je zdej s tem? Babe zmešane user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 1417
30.5.2007 11:20:36   
Antigona
Jst sem čist za to da se dobimo. A nismo rekle Celje, naslednji vikend, recimo sobota 9.6., popoldne okoli 16ih? Jst bom mela s sabo Žana...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
30.5.2007 17:15:07   
anckabancka
Škrlatinka... Hm, kot da je ne bi bilo!user posted image Aljaž je živahen 100/h, ga moram bremzat nazaj, ker menda za srček ni dobro. Drugače pa ima antibiotik še do ponedeljka, potem pa bo šel spet v vrtec. Zdaj pa se vsi trije crkljamo doma. Najbolj fino je, ko popoldne tamala dva skupaj spita tri ure, jaz pa z njima. user posted image Smo danes šli pred eno spat in vstali ob štirih. Mmmmm, prav paše mal spanca noter prinest, ker tako pozno hodim spat. Drugače je pa Gašper kar priden in spi od 20.30/21.00 pa tja do 4.00/5.00. Potem pa je pri meni do jutra. No velikokrat že ob 6 rogovili in vriska, da včasih še Aljaža zbudi in že imamo žurko.user posted image

Mayci, super! Sem prav vesela, da vam bo malo lažje. Za službo pa tudi držim pesti. Samo pol te pa ne bom več vidla, ko bom na šihtuuser posted image

Sunqeen, bravo za avto! user posted image To tudi nas še čaka, nekoč... Sploh ne upam povedat v kakih avtih se vozimo (predvsem v kako starih). Itak brez klime... Razmišljamo pa kar o enoprostorcu. Če še kakšen user posted image enkrat pride... Pa itak menjamo avte na ene 10 let...
Jaz bi tudi en servis enkrat rabila pri zdravniku. Predvsem pri zobozdravniku...
Na takele vročine se boš pa počasi navadila, če ne prej, ko  bo pingu v vrtcu. Mene sploh ne vržejo več iz tira. So del našega vsakdana.

Še to. Naš mali Gašper je 4. na čakalni listi za vrtecuser posted image , čeprav ima bratca že v istem vrtcu. So menda upoštevali starost otrok in je naš bolj pri tamalih, prednost pa imajo starejši. V vrtec bo šel šele z decembrom. Pa še pozno sem oddala vlogo... Bom drugič oddala, še preden bom rodilauser posted image

Bobkova, dobra si, ni kaj da vse to furaš. Jaz sem moj študij kar odpisala... Saj vem, da vse se da če se hoče ampak...

Antigona, fotkice so res krasne, pa Žan tudi, pa njegova mamica tudi...user posted image user posted image user posted image Imam malo skomine po Djerbi, kjer sva bila na poročnem potovanju... Predvsem po takih sončnih zahodih... Aaaaaaah ja...

user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
30.5.2007 18:16:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

Še to. Naš mali Gašper je 4. na čakalni listi za vrtecuser posted image , čeprav ima bratca že v istem vrtcu. So menda upoštevali starost otrok in je naš bolj pri tamalih, prednost pa imajo starejši. V vrtec bo šel šele z decembrom. Pa še pozno sem oddala vlogo... Bom drugič oddala, še preden bom rodilauser posted image

Pri nas imajo pa prednost mlajši user posted image  ne štekam tega sistema.

Neposredna povezava do sporočila: 1420
30.5.2007 22:13:43   
mayci
Čau, julčice!

Ura je že precej pozna, ampak moram še jaz mal napisat.user posted image
PBJ -še moji predlogi:Jure+Jan, Jure+Jaka, Jure+Luka, Jure+Janina, Jure+Nina, Jure+Zarja.Upam, da ti bo kaj v pomoč...
Antigona pa si imela res pester začetek tedna! Upam, da bo s tvojim dragim kmalu vse ok, pa boš imela enega dojenčka manj za hranit. Ja, samo da dolgčas ni..user posted image  
Pa jaz se tudi strinjam s tabo, da bi se potrudile dobit, bi prav pasalo malo v živo počvekatuser posted image . Tudi meni čisto ustreza sobota, 9.6. popoldan. Kaj pa ostale?
Ančkabančka, to je pa super slišat, da je veliki možiček že tako dobro.user posted image  Potem bomo pa kmalu lahko prišle v peskovnikuser posted image !
Veš, tudi če mi slučajno uspe zamenjat službo, ne bom pozabila na svoje bivše sodelavke in bom sigurno prišla kaj na obisk. Sicer boš pa po moje kmalu spet na naslednji porodniški , pa se bova kar v Tivoliju zmenili...user posted image
Tudi jaz se pridružujem tvojim Ahhh ob fotografiji sončnega zahoda na Djerbi... Kje je že to leto 2004...user posted image
Sunqueen user posted image  za Scenica! Je užitek imeti toliko prostora, a ne? Jaz tudi že razmišljam o večjem avtu, pa čeprav je najin star komaj dve leti. Vsaj ko gremo na dopust, bi imela kar avtobus!user posted image

Še 17 dni in gremo na dopust!!user posted image
Uživajte in se beremo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
31.5.2007 12:39:41   
anckabancka
Sunqeen, naš mali bo septembra, ko se prične uvajanje novih star šele 8 mesecev. In bo njegovo mesto prazno do decembra, ko bom pričela z uvajanjem. Seveda bodo dali raje nekoga, ki bo plačeval že od septembra vrtec, ki sploh ni poceni, ne pa nas, ki 3 mesece sploh ne bomo hodili.user posted image

Ma jaz upam, da bo do takrat že kaj frej. Mogoče se bo kdo preselil, pa koga bodo izpisali, ker bo preveč bolan... V naši skupini, kjer je Aljaž ka naprej uvajajo neke nove otroke, trenutno kar 3. Pa je bila septembra skupina polna.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
31.5.2007 12:41:51   
Anonimen
Celje, 9.6.2007 ob 15h stara lokacija user posted image

Zmenjeno?

Neposredna povezava do sporočila: 1423
31.5.2007 12:47:37   
Antigona
Celje, 9.6.2007 ob 15h stara lokacija

Zmenjeno?

No punce, dejte se prjavt!!!!
Jst bom mogoče mal zamudila, ker bom počakala da se moj mali miškon zbudi preden štartam, ampak tuki itak ni nobenih ovir, a ne user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
31.5.2007 22:29:38   
bobek05
jaz ne morem user posted image  kaj se lahko zmenimo za nedeljo, 10.6.??

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?