bobek05
|
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ Bobek, skoraj ne morem verjeti, da si imela v 22. tednu tako lep trebušček...si se malo zmotila? Se te pa ful spomnim iz materinske šole, kjer si bila že kar za rodit . Saj potem si kmalu imela CR. Enkrat sem vas že vprašala, kakšna imena bi pasala k Juretu, pa ni nobena nič predlagala. Dajte malo sugerirat, kaj bi dale za fantka in kaj za punčko ... samo ne z nekimi tujimi. Sunqueen, ti kar cartaj pingvinčka, veš, da je bogi. Če v treh dneh vročina ne pade, jaz grem k zdravniku. Še 18 delovnih dni in začne se mi dopust Nisem se zmotila - sem si vedno ob slikah zabeležila v katerem tednu sem... Hmm, kaj pa vem: kaj paše k Juretu?! Je tebi kaj všeč?? Čakaj ti bom dala imena, ki jih poberem v šoli, če ti bo katero všeč: za FANTKE: Nejc, Žak, Tine, Anže, Marsel, Timi ali Timotej ali Tim, Luka, Nino, Urban, Vito, Matic, Gal, Marko, Matej, Mitja ali Matija, Gašper, Aljoša, Robi, Klemen, Tadej, Žan, Justin, Blaž, Mark, Žiga... za PUNČKE: Manuela, Melissa, Maja, Anja, Zala, Zarja, Ajda, Hana, Danaja, Sara, Lara, Rebeka, Laura, Ana, Pia, Klara... (punčke, si manj zapomnim, ker so bolj pridne ) Da vidim, kaj bi jaz izbrala k Juretu: za punčko mogoče Zala (Jure in Zala) ali Nina (Jure in Nina), za fantka pa Tine (Jure in Tine) ali Tilen (Jure in Tilen)... Pojma nimam. Kakšno ime pa se vam zdi - NITA? Pojma nimam zakaj mi je zdaj padlo v glavo.. Se še nisem odločila če mi je všeč.