|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
31.5.2007 22:48:02   
mayci
Meni je vseeno, lahko v soboto ali nedeljo... Kje je že ta vaša "stara" lokacija (a je Planet Tuš)? Jaz bi namreč prišla prvič.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
3.6.2007 0:52:11   
pravljica
meni je tudi vseeno...časovno...v soboto lahko pridem sama, v nedeljo pa rabim verjetno prevoz...ok bobkova? user posted image  mayci...ja, planet tuš user posted image
pa brez malčkov ali? (sem zasledila, da antigona ne pride sama, kaj pa ostale? da ne bom potem edina brez user posted image  )

yeah, thats me ;)

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
3.6.2007 7:38:21   
Antigona
Ojla!

Sprememba plana, Žan je drug vikend na "počitnicah" pri babi... Sam jst bi lažje v soboto kot nedeljo... V soboto ma namreč moj poroko za slikat, v nedeljo bova pa po doooooooooolgem času sama, tko da, upam da razumete user posted image . Bobkova no, dej si zrihti soboto frej....

Jst sem pa dons zadnji dan v službi user posted image  user posted image  user posted image ! Ampak, se mi bo verjetno toliko bolj vleklo do 15ih...
Pol pa itak ne bom vedla kam s časom user posted image  in bom spet skoz sam za računalnikom visela, ker se mi drugega ne bo dalo...

Pa pa,
user posted image user posted image user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
3.6.2007 21:51:56   
mayci
Lep pozdravček!

Pr nas je tudi zdaj taka situacija, da bi lažje v soboto..user posted image  Brez otrok, ali kako?

Antigona user posted image user posted image  za zadnji dan službe!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
4.6.2007 8:53:19   
Anonimen
V soboto, brez otrok user posted image  se vidimo!!!

(odgovor članu mayci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1430
4.6.2007 14:09:53   
Antigona
Ojla!

No hitro se pofočkajte, kdo vse pride?

Antigona
Sunqueen
Mayci
Pravljica

kdo še???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
4.6.2007 19:01:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Ojla!

No hitro se pofočkajte, kdo vse pride?

Antigona
Sunqueen
Mayci
Pravljica

kdo še???

Valda, da Bobkova, a ne user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1432
5.6.2007 8:14:03   
Antigona
Bobkova je napisala da v soboto ne more...
Tako da ne vem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
5.6.2007 8:33:30   
bobek05
Se opravičujem, ker se nisem nič javila--- norišnica kot vedno (pa še včeraj sva bila z mojim na pogrebu njegovega strica user posted image  - star je bil 56 let user posted image )...

Ok, stvar je taka, da bi morala z mojim v soboto iti na piknik k mojemu profesorju/mentorju ... Tak da ne vem... user posted image  Razen če molimo za dež, ker je potem piknik prestavljen.

Kdaj bi se pa me sploh dobile?

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
5.6.2007 8:40:15   
bobek05
Kaj je kaka varianta, da se dobimo dopoldan? user posted image  

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
5.6.2007 8:52:25   
Anonimen
Žal jaz dopoldne ne morem user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 1436
5.6.2007 9:23:13   
Antigona
Kaj pa če se potem vseeno dobimo v nedeljo popoldne?

Tudi pri nas zgleda ne bo šlo vse gladko skozi v soboto. Me je moj spomnil, da mu bom mogla pomagat nalimat zahvale, ki jih mora prinesti na cerkveni del, tako da bi bila tudi jaz v soboto malce bolj pozna... Pa vse kaže da bo tud Žan doma, namreč od tašče mama bo jutri operirana, tako da bo verjetno pri njej v bolnici in Žana ne bo mogla čuvat. Sicer ni še nič dorečenega pa vseeno...

A ja, do kdaj pa so v nedeljo v Cityu odprte štacune, morm it u H&M-a pogledat, če majo kaj nosečniškega...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
5.6.2007 17:48:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

A ja, do kdaj pa so v nedeljo v Cityu odprte štacune, morm it u H&M-a pogledat, če majo kaj nosečniškega...

HM nima nosečniškega oddelka.

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1438
5.6.2007 20:34:54   
mayci
Sunqueen saj verjetno ni nič hudega, če nimajo nosečniškega oddelka (v tujini je-bil?). Jaz sem si tudi šla kar v navaden H&M kupit obleke, ko sem imela bušija, pa so določene stvari itak takega kroja, da so kot naročene za user posted image . Npr. tunike,..

Za nedeljo bom pa jaz še videla, če lahko, imamo napovedano družinsko kosilo pri mojih starših..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
5.6.2007 20:35:55   
Anonimen
Ojla punce,
samo, da javim...mene ta vikend ni. Ne vem, kako se je moj menil, ampak bo njegova tamala ta vikend pri nas. In bomo sigurno kam šli...ker vedno kam gremo...tko, da....mi je zelo žal, ampak to srečanje nam očitno res ni namenjeno user posted image

Drugač smo ok. Gašper je dobil pozitiven odgovor še iz vrtca Trnovo. Ampak ga bomo odklonili, ker smo dobili tudi tega, ki je bližje. Sploh ne morem verjet, da smo bili v DVEH vrtchi sprejeti. Pri vsem tem navalu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1440
5.6.2007 20:45:43   
Antigona
T. H&M u Celju ima nosečniški oddelek, preverjeno, ker sem tam že bila.

Ja kaj je zdaj z srečanjem, a ga bomo mogle prestavit al kaj???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
5.6.2007 20:47:04   
Antigona
A ja, pa mišljen je bil City Center v Celju, ne City Park v Ljubljani user posted image ... Zato sem pa vprašala do kdaj je odprt, za Celje pa res ne vem...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
5.6.2007 21:01:00   
mayci
Kako pol, prestavimo?
Kaj pa naslednji vikend?

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
5.6.2007 21:15:04   
sky
V Celju je odprt do 15.00 ob nedeljah in seveda do 21.00 ob sobotah in med tednom.

BK.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
5.6.2007 21:57:16   
bobek05
Naslednji teden mene v soboto,16.6. DEFINITIVNO NI! Praznujemo! user posted image user posted image  user posted image  V nedeljo pa še nimam nekih planov.

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
5.6.2007 22:07:29   
anckabancka
Ja, jaz tudi v soboto ne morem priti. Bi lahko v nedeljo, pa z mojim avtom ne bi šla tako daleč. S sabo bi imela Gašperja, pa nimam klime, pa avto je bolj tako-tako.

Drugače se pa spet ubadam s tm, da Gašperja navadim na gosto hrano. Že par dni mu dajem jabolko in banano, pa ni pojedel še NIČ! Se tako kremži in dela take kisle face, da se samo smejimo... aljaž pa je zelo kmalu prišel na samostojen obrok sadja. Ja, Gašper pravi, da čez mamino joško jo ni.user posted image

Sem hotela nakremženo slikico pripopat, pa trenutno ne dela en programuser posted image Pa drugič.

Antigona, a imaš zdaj preveč časa, ko si na dopustu? Uživaj, tale porodniška tako hitro mineva... Čeprav sem že čisto pozabila, da sploh služba še obstaja.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
6.6.2007 8:19:53   
Antigona
Ma ja, zgleda mam čist preveč časa, sam ne vem kako to da me ni nič doma user posted image user posted image ...  Se samo potepam naokoli in dan mine kot bi mignil.

Sky hvala za odgovor.

Dejte povedat kera lahko pride v nedeljo ta vikend? Jst morm it pogledat u H&M-a, tko da če se ne zmenimo med vikendom, bom mogla it en dan dopoldne med tednom. Pa bi se vseeno raje vidla vsaj s katero.

Ančka lahko vaju peljem tudi jaz, moj avto ima klimo... Kaj praviš?

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
6.6.2007 16:18:10   
anckabancka
Evo, v vsaken primeru ne morem nikamor... Aljaž ima NORICE!!!!!!!!!!

Sem vedla, da bomo škrlatinko pozdravili in bo ziher še kaj... No, in bo mesec naokoli, ko bosta oba zdrava. Inkubacija je 14 dni...user posted image user posted image user posted image

Se pravi, da bo ravno Aljaž k sebi prišel, ko bo zbolel Gašper in potem še ene 14 dni, da bo tamali zdrav... Junija bom kar doma parkirana.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Antigona, hvala za ponudbo!user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
6.6.2007 16:24:02   
Meceno
Jaz bi lahko prišla, ampak s Taro in nekdo bi naju moral v Hočah pobratuser posted image ,.....

Mojega ni, je v Srbiji oz že skor pri Bolgariji in do 13.6. sameuser posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
6.6.2007 20:16:47   
bobek05
Prosim javite čimprej kdaj bi se dobile. Antigona, kaj ni variante, da z nakupom počakaš do naslednje nedelje?

Danes je spet dan, ko pospravljal Anejeve cote št. 92 - v omaro namreč user posted image  hlače - trenirke za vrtec so že 3/4inske, majčke dolgi rokav so mu v rokavih prekratke... pa saj ni čudež, naš fant je v zadnjih 6 mesecih zrasel za okroglih 10 cm user posted image  user posted image  in zdaj nam še malo manjka do 100tke - še malo pa ga bo polovico atija!!... Tako da že resno razmišljam, da bomo za jeseni preskočili št. 98 in šli kar na 104 in upali, da bo držala vsaj do zime... Pa še poletje je tu in če bo isto kot lani (ko smo menjali 3 številke od junija do avgusta), bomo kot po tekočem traku menjavali tudi čevlje... kaj naj rečem na vse to? moja babica bi rekla - glavno da je pubec (fant) zdrau! user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?