|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
22.5.2007 20:45:09   
mayci
Čau, julčice!

Ančkabančka, ful sta cortkana tvoja fanta! Sploh ne morem verjeti, da je tudi Gašper že tak fant, saj si komaj rodila!
Ali si dala Aljažu rokavčke zdaj v Čateških prvič gor? Kakšne si mu pa nabavila? Jaz sem tudi že razmišljala, da bi poleti Lanu dala rokavčke, Fredov obroč pa samo za v bolj globoko vodo (ker se z njim sicer težko premika).
Eca tudi tvoja fantka sta prava cukrčka...

Ne morete si misliti, kako si tudi jaz želim še enega takega pikca-zdaj, takoj!user posted image   Ampak zaenkrat nimamo preveč prostora, pa še službo mislim menjat, tako da sva prisiljena še malo počakati.user posted image Pa saj upam, da bo ta prehodni čas hitro minil in bom tudi jaz spet user posted image  in nato dvojno srečna mamica...

Uživajte v sončnih dneh in se beremo!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
22.5.2007 21:02:01   
CIPRESA
Oooooooooooooo slikiceuser posted image user posted image user posted image Meni vedno zmanjka časa za slike in še neznam jih tkole gor dat, ah......

drugače pa se že veselim čez en mesec gremo na morjeeeeeeeeeeeeee in potem veselo na delo in nič več skominuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dajmo dajmo še ostale pogum in voljo in gremo spet vse skupaj čez user posted image to prelepo obdobjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To bi bil hec!!!user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
22.5.2007 21:04:10   
CIPRESA
Mayci vidim da sva obe iz istega krajauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
22.5.2007 21:48:55   
mayci
Čau Cipreska!

A si  le ugotovilauser posted image . Ja, super, da je še ena Kamničanka
julčica.user posted image Me prav zanima, če sva šli že kdaj po ulici druga mimo druge...user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
23.5.2007 7:56:09   
bobek05
Ojla, Jule

oglaša se še ena zelo leteča in s kroničnim pomanjkanjem časa... Meni je 1x en profesor rekel, da nam nikoli ne primanjkuje časa, ampak je vsa finta v organizaciji dela... Če si znaš stvari splanirat, imaš vedno dovolj časa za vse.. user posted image  user posted image  Saj ima po eni prav, ampak jaz bi včasih kljub temu imela rada dan malo daljši...

Pri nas je vse po starem. Mali je v vrtcu (upam, da nekaj časa) user posted image  ... V soboto smo nameravali iti na eno srečanje - zbrala se bo cela atijova rodbina oz. vsi živeči bližnji in daljni sorodniki (so delali družinsko deblo)... ampak ne vem. Me ne skrbi toliko za Anejevo zdravje kot pot in čas. Lokacija je namreč na Primorskem (Vipava), začne se pa ob 10h in nam malo hodi navzkriž z Anejevim spanjem. Ne more iti na pot, ko se zjutraj zbudi, ker potem bo 3 ure tuljenja, če pa hočemo čakat na dnevno spanje, pa se skoraj ne splača iti, ker se bomo praktično samo obračali... Hmmm... Ne vem še kaj bomo...

Drugače ves čas nekaj čeblja.. Proba že vse posnemat, ga pa včasih še vedno ne razumem... Jaz pravim, da govori anejščino in je treba nekaj časa, da z atijom osvojiva ta (tuj) jezik user posted image . Nor je na žogo, dinozavre, avte mogoče zdaj malo manj, obožuje tudi konje (jih je tudi že jahal - z mano odzadaj seveda), nad kopanjem pa ni več tako navdušen kot je bil nekoč user posted image  Saj ko je 1x v vodi je ok, ampak ga je treba prepričevat, da ga spravim not. Upam, da na morju ne bo problemov. Na morje gremo julija - ampak to je pa tudi vse, kar je zaenkrat še splanirano. Pri nas nima smisla delat nekih velikih planov, ker potem marsikdaj gre vse narobe.

Anči, FUL sta zlata!!! user posted image  Daj napiši kaj več o rokavčkih - mene tudi zanima.

CIPRESA, ti kar veselo na delo user posted image  

mayci, mi smo tudi nameravali nabavit fredov obroč, pa naš ni bil rad v njem - ravno zaradi tega, ker ima tako omejeno gibanje... lani smo bili v plitvi vodi ves čas ob njem, v globoki pa sem ga dala v tisti obroč, kjer je kar not usede - pa mu že ta ni bil všeč

jakaracman, kako se pa reče temu Avstrijskemu mazilu, da bomo leteli kar ponj, ko bo treba

pravljica, saj vidiš da jaz tudi kar nekaj napišem.. kar je najbolj aktualno v tem momentu... Če bi vse pisala, bi spesnila cel roman user posted image  

In že letim.... Čao.

< Sporočilo je popravil bobek05 -- 23.5.2007 7:58:20 >

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
23.5.2007 10:58:50   
anckabancka

Glede rokavčkov:

Sem bila prepričana, da bo imal Aljaž obroč na bazenu. Ko pa smo prvič prišli tja so vsi mali pikci skakali okrog z rokavčki. In sem mu jih dala še jaz. In res je fino, ker se v nizki vodi lahko prosto giba, pa neko varnost ima. Tudi v visoki vodi se jih je navadil in lepo lebdi, drži glavo nad vodo, celo nekaj se vrti okrog svoje osi...  Ampak brcat pa ni hoteluser posted image - tako, da bi se naprej poganjal. Verjetno je še malo majhen. Se bo pa na morju naučil, ko bomo šli avgusta... Imamo pa rokavčke "kar ene", ki mi jih je lani dala ena kolegica... In so čisto v redu. Tako, da Aljaž obroča niti enkrat ni nataknil...

A ima mogoče katera kakšen fredov obroč viška? Sem ugotovila, da bi mi prav prišel za tamalega...

Bobek, a se Anej ne mara vozit z avtom? Naš Aljaž ful uživa v avtu. Najraje pa sedi na prednjem sedežu in raziskuje: trobi, vrti volan, vklaplja smernike... Se vedno dere, ko ga spravljamo ven iz avta. Res izkoristi vsako priložnost, da zleze za volan user posted image

Jaz pa trenutno samo čakam, kdaj bo Aljaž prinesel iz vrtca norice ali pa škrlatinko... Oboje imajo v skupiniuser posted image

Še nekaj me zanima. Kaj imajo vaši tamali obuto v vrtcu, sedaj, ko je tako vroče? Naš ima trenutno Fisher Price copatke (tiste, ki so bili v Massu v akciji...) in kar brez nogavičk. Rada bi mu dala kake copatke, ki res dihajo, tudi za doma. Kaj imajo pa vaši???

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
23.5.2007 12:21:55   
jakaracman
Moja ima Bobux copatke, so enaki kot robbeez.So čisto usnejeni in ji nogica ne švica.Bobek imeli smo Tannosynt lotion, v avstriskih lekarnah vedo, samo rečeš norice, pa takoj vedo.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
23.5.2007 14:30:47   
Antigona
Oj!

Žan je pa v Fredovem obroču ful užival in je bazen preplaval (prebrcal) podolgem in počez...

Za copatke pa tud mene zanima. Zadnjič sem mu sicer v Massu kupla ene (mislim da njihove), sam je notranji podplatek iz tekstila, okrog je pa mrežica, podplat je iz gume. Ma jih za v vrtec in vsaj zaenkrat nisem porajtala da bi imel mokre nogice. Sam iščem še kaj za doma, sej če ne bom druzga najdla bom šla kr te kupit, jih je imel tudi že na boso nogico, pa cena je tud ok (se mi zdi da so bli cca 10 eur)...

Pa pa

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1383
23.5.2007 14:31:25   
Antigona
Jakaracman kje si jih pa kupila?

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
23.5.2007 21:18:13   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

Bobek, a se Anej ne mara vozit z avtom? Naš Aljaž ful uživa v avtu. Najraje pa sedi na prednjem sedežu in raziskuje: trobi, vrti volan, vklaplja smernike... Se vedno dere, ko ga spravljamo ven iz avta. Res izkoristi vsako priložnost, da zleze za volan user posted image

Še nekaj me zanima. Kaj imajo vaši tamali obuto v vrtcu, sedaj, ko je tako vroče? Naš ima trenutno Fisher Price copatke (tiste, ki so bili v Massu v akciji...) in kar brez nogavičk. Rada bi mu dala kake copatke, ki res dihajo, tudi za doma. Kaj imajo pa vaši???

Ma ne vem... Nikoli ni bil za neke daljše ture - ni nobene akcije! Seveda mu je volan ful všeč in je čisto nor, ko kaj šari po radiu ali klimi, ampak med vožnjo tega ne more početi. Včasih mu dam gor kakšne otroške pesmice ali pa gleda knjigice, ampak zdaj si je npr. začel že kar zmišljevat katere pesmice na CDju bi pa poslušal (ta bolj poskočne).. pa zadnjih par dni si je zabil v glavo, da se pa sploh nikamor več ne bi peljal in se dobesedno borimo, ko ga dajemo avtosedež... user posted image  user posted image  Tuli in se zvija, ko ga pa zašpičim pa se v 1 minuti umiri... user posted image  Kar nekaj izsiljuje... user posted image

Zaenkrat imamo še v vrtcu kar Cicibanove copatke. Smo mu 1x nabavli Superfitove, ker kao bolj dihajo, pa jih ni hotel imeti na nogah in sem nove pospravila nazaj v škatlo user posted image  od copat noče imeti nobenih razen Cicibanove user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

Neposredna povezava do sporočila: 1385
23.5.2007 21:56:29   
pravljica
jaz bi tudi naslednjič robeez poskusila...samo cena me malo muči user posted image  (okoli 30 eurov sem gledala, madonca)

yeah, thats me ;)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
23.5.2007 22:35:18   
mayci
Mi imamo še vedno superfitove copatke, ker še nisem uspela nabavit bolj odprtih..user posted image  Bom pa najverjetneje tudi kar tiste Massove mrežaste ali pa Fisher price sandalčke kupila.
Aja, danes smo kupili rokavčke. Kar v Pikapolonici, take navadne. So mu čisto prav in jih je že z veseljem natikal na roke, tako da upam, da jih bo tudi v vodi tako z veseljem uporabljal.
Tudi naš mali je čisto nor na avtomobile in bi zlezel za volan vsakega odprtega avtomobila. Vsak dan, ko pridemo domov, mora v garaži obvezno zasesti voznikov sedež in potem ga ven vedno znova spravljamo v glasnem joku..user posted image  Ti naši fantje!
Ančkabančka mogoče se lahko kaj zmeniva za Fredov obroč, jaz ga skoraj več ne rabim. Vzela ga bom samo na morje, za vsak slučaj, sicer pa se mi na njem nabira prah. Sporoči, če te zanima.

Joj punce, a veste da ste me čisto zmešale s temi user posted image in user posted image !! Zdaj razmišljam skoraj samo še o tem, kdaj bom lahko spet zanosila..user posted image . Moj dragi me samo gleda. Prej sem rekla, da še nekaj let nič, zdaj pa ga že sprašujem, če bi še enega!

Nič, grem kar pod tuš, da se malo "ohladim".user posted image
Se beremo!

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
24.5.2007 11:18:14   
Anonimen
user posted image user posted image  kot bi brala dogodivščine našega fantina Pingvina user posted image user posted image

Mi moramo v avtu tudi do 20x poslušati Ringa-ringa raja user posted image  pol se pa dere "Inga inga aja...muca nagaja....kuža...kokokiki putka...jaja.." user posted image
Pa ko se pripeljemo na dvorišče se že dere: "Ti vozu, ti voze...kluče u žepu...mami kluče.... ti vozu" user posted image

Govori ogromno in jasno tudi ponavlja za nama user posted image  nama se pa fino zdi, pa mu pol govoriva besede, kot so kul ful žur user posted image  pa lep rep, on reče PEP PEP user posted image  oh ja naši mulci mali user posted image

Kar se pa skomin po user posted image  tiče, se pa popolnoma strinjam z mayci user posted image  še pred enim tednom sva se (spet user posted image ) odločila, da ne bova imela več otrok. Zdaj pa tkole....trenutno imam M, pa sem kar rekla, da bom v soboto kar nehala jest KT user posted image  ampak v resnici ne bom. Vprašajte me jeseni user posted image

(odgovor članu mayci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1388
24.5.2007 11:37:31   
anckabancka
Mayci in Sunqueen - poznam zdravilo za lušte po user posted image - še ena  nosečnost user posted imageuser posted image user posted image user posted image

A sm žleht, a...

Ma sej čist razumem. Če začneš razmišljat o razlogih za in proti, prideš do zaključka da si proti. Zato je treba čim majnj razmišljat. Saj ostalo se itak potem kar samo poštima. Tako se je pri nas problem s stanovanjem uredil in bomo šli mogoče čez kako leto na večje. Še vedno smo v mansardi, ki ima le 37 kvadratov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
24.5.2007 12:52:51   
jakaracman
Antigona copatke ji kupujem v avstriji- Celovec, mamo jih od 6 mes. in so mi zakon.Vendar imaš sedaj robeezke v lj in so cenovno enake.

Neposredna povezava do sporočila: 1390
24.5.2007 23:13:58   
PBJ
user posted image  .. za lušte: user posted image polnih 24 tednov.

Spol je sedaj že drugič potrjen in je skrivnostuser posted image user posted image user posted image

Anckabancka - prav luštna sta mala in podobna sta si tudiuser posted image .

< Sporočilo je popravil PBJ -- 24.5.2007 23:15:54 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

Neposredna povezava do sporočila: 1391
25.5.2007 23:03:36   
mayci
PBJ hvala za nove skomine!!!user posted image
Imaš pa ful luškan trebušček, kot žogico, prava srečkauser posted image ; komaj čakam, da bo tudi moj tako lep..

Nekaj me zanima o vaših juličkih in julčicah: ali že kateri spi v ta veliki postelji (90 krat 200) in kako se obnese.
Naš Lan je tri dni nazaj namreč ponoči hotel zlezti v najino posteljo (imamo eno stranico otroške posteljice znižano in je ob vznožju najine postelje), pa je bil narobe obrnjen in se je napol v spanju vrgel čez ta visoko stranicouser posted image , seveda direktno z glavo na tlauser posted image . Čudežno se mu ni zgodilo nič, le malo je bil obd preproge popraskan pod očesom... Kaj pa, če se ne bi tako srečno   izteklouser posted image  
Zato mu hočem nabavit nizko mladinsko posteljico in ji dodati tisto odstranljivo zaščitno ograjico, pa me zanima, če je katera to že preizkusila ali so še premajhni za to?
Zelooo bom vesela vaših mnenjuser posted image !

Želim vam lepo soboto in se beremo!user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
25.5.2007 23:43:13   
pravljica
mayci, jaz tudi samo čakam, da se enkrat preveč nagne čez ograjico...tavelika jo je že pred enim letom preplezala (smo jo imeli ob najini posteljo, tako da smo jo učili, kako se pride na drugo stran), mali pa še sam tega ni pogruntal user posted image
takoj bi nabavila večjo posteljo, ampak vem, da bi potem težko zaspal, ker bi zlezel dol in takoj do vrat...zdaj pa nima druge, kot da leže in zaspi user posted image
ne vem, ampak tudi razmišljam, kako bi bilo in kdaj bo tisti trenutek, ko se bo prevrgel čez ograjo user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
26.5.2007 8:25:55   
Antigona
Žan se bo pa kmalu selil na pograd... Drugače ne gre. Sicer ni še nikoli poskušal preplezati ograje in moram reči da kar upošteva "varnostna" navodila. Če mu rečem da lahko pade ai se nekje speče ali kaj podobnega me upošteva. Upam, da bo tako tudi ostalo.

Sicer pa mislim, da bo še prehitro pogruntal, da lahko iz pograda skoči direktno na najino posteljo. Vmes bo namreč samo nekaj centimetrov prostora...

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
26.5.2007 8:38:50   
Antigona
Moj nikakor nima časa da bi zrihtal kaj več fotk iz Tunizije, tako da sem jih pripopala v album samo teh nekaj, kar jih je že obdelal. Tudi mojega trebuščka od bližje še ni, ampak menda se tudi že od daleč vidi user posted image .

user posted image

Upam, da bo kaj kmalu obdelal še več fotkic, pa jih bom dodala, obljubim!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
26.5.2007 9:06:30   
pravljica
kaka lepa fotka user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
26.5.2007 10:18:48   
Anonimen
O, kakšna lepa fotka user posted image  user posted image

Tudi jaz sem naslednji teden na prvi porciji dopusta user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1397
26.5.2007 20:29:21   
anckabancka
Antigona, res lepe fotke...user posted image

Naš Aljaž ima pa škrlatinko...user posted image Ma sej v bistvu sem samo čakala, kdaj jo bo dobil, ali pa norice, ker imajo oboje v vrtcu. Pa ravno danes smo mu dokončali peskovnik - celo nasuli smo 250 kg nove mivke. Pa še ene 250 -300kg jo bo treba, ker je peskovnik ogromen. Zdaj pa je revež bolan.user posted image Ko bo zdrav pa vabljeni v naš peskovnik! Pa tobogan je zraven, gugalnice bom pa še naročila. Tako, da bosta naša mulčka imela čisto pravo igrišče doma...

Mayci, dobro da se je srečno končalo.  Jaz našega Aljaža še ne bi mogla dat v navadno posteljo, ker celo noč potuje po celi posteljici... No, saj mogoče bi pa nehal, če ne bi imel ograjice okoli in okoli.user posted image Ja, na dopustu je kar v redu spal v taveliki postelji, samo malo sem ga založila s stoli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
26.5.2007 21:30:56   
mayci
Dober večer, julčice!

Najlepša hvala za vaša mnenja!user posted image  Zaenkrat je bilo vse v redu in naš malček se ni več zmotil pri potovanju k namauser posted image , ampak bomo v kratkem poskusili z mladinsko posteljico. Pa bomo videli, kako bo. Bom sporočila...

Antigona, ful lep posnetek! Imaš prav, res je tudi od daleč tvoj buši zelo dobro videti!user posted image

Anckabancka, morajo pa kar naprej nekaj pobrati v vrtcu, a ne?! user posted image  Držim pesti, da bo kmalu dobro user posted image  in da bo Aljaž čimprej užival v peskovniku. Si lahko že kar rezerviramo en obisk na vaših igralih?user posted image

Še 20 delovnih dni in gremo na morje!!user posted image

< Sporočilo je popravil mayci -- 26.5.2007 21:32:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 1399
26.5.2007 22:13:52   
Antigona
Ojla!

Hvala za komplimente, bom sporočila fotografu user posted image  user posted image ... Sej s slikcami vas bom še kej dražila, sam če jih bo mel čas še letos zrihtat user posted image . Res drži, da je kovačeva kobila vedno bosa user posted image .

Žan je pa tud očitno nekaj staknil. Prejle ko sva prišla domov se mi je zdel nekam vroč in res ima 38 vročine user posted image . Bomo jutr vidl kaj in kako, upam, da ni nič hujšega user posted image . Nekak nisem tega navajena, k je tolk mal bolan. Zdej pridno aja, pa upam, da se ne bo ponoč kej preveč zbujal, zjutraj pa naj se zbudi brez vročine. Posim posim posim (bi reku Žan user posted image )

Nočko punce!!!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?