bobek05
|
Ojla, Jule oglaša se še ena zelo leteča in s kroničnim pomanjkanjem časa... Meni je 1x en profesor rekel, da nam nikoli ne primanjkuje časa, ampak je vsa finta v organizaciji dela... Če si znaš stvari splanirat, imaš vedno dovolj časa za vse.. Saj ima po eni prav, ampak jaz bi včasih kljub temu imela rada dan malo daljši... Pri nas je vse po starem. Mali je v vrtcu (upam, da nekaj časa) ... V soboto smo nameravali iti na eno srečanje - zbrala se bo cela atijova rodbina oz. vsi živeči bližnji in daljni sorodniki (so delali družinsko deblo)... ampak ne vem. Me ne skrbi toliko za Anejevo zdravje kot pot in čas. Lokacija je namreč na Primorskem (Vipava), začne se pa ob 10h in nam malo hodi navzkriž z Anejevim spanjem. Ne more iti na pot, ko se zjutraj zbudi, ker potem bo 3 ure tuljenja, če pa hočemo čakat na dnevno spanje, pa se skoraj ne splača iti, ker se bomo praktično samo obračali... Hmmm... Ne vem še kaj bomo... Drugače ves čas nekaj čeblja.. Proba že vse posnemat, ga pa včasih še vedno ne razumem... Jaz pravim, da govori anejščino in je treba nekaj časa, da z atijom osvojiva ta (tuj) jezik . Nor je na žogo, dinozavre, avte mogoče zdaj malo manj, obožuje tudi konje (jih je tudi že jahal - z mano odzadaj seveda), nad kopanjem pa ni več tako navdušen kot je bil nekoč Saj ko je 1x v vodi je ok, ampak ga je treba prepričevat, da ga spravim not. Upam, da na morju ne bo problemov. Na morje gremo julija - ampak to je pa tudi vse, kar je zaenkrat še splanirano. Pri nas nima smisla delat nekih velikih planov, ker potem marsikdaj gre vse narobe. Anči, FUL sta zlata!!! Daj napiši kaj več o rokavčkih - mene tudi zanima. CIPRESA, ti kar veselo na delo mayci, mi smo tudi nameravali nabavit fredov obroč, pa naš ni bil rad v njem - ravno zaradi tega, ker ima tako omejeno gibanje... lani smo bili v plitvi vodi ves čas ob njem, v globoki pa sem ga dala v tisti obroč, kjer je kar not usede - pa mu že ta ni bil všeč jakaracman, kako se pa reče temu Avstrijskemu mazilu, da bomo leteli kar ponj, ko bo treba pravljica, saj vidiš da jaz tudi kar nekaj napišem.. kar je najbolj aktualno v tem momentu... Če bi vse pisala, bi spesnila cel roman In že letim.... Čao.
< Sporočilo je popravil bobek05 -- 23.5.2007 7:58:20 >