bobek05
|
Meceno, zakaj pa ste bili v bolnici? Grozno! Meni se zdi odhod v bolnico res nekaj najhujšega (pa naj gre zame ali za otroka), ker bolnic sploh ne prenašam... Še tistih nekaj dni, ki sem jih morala preživet tam po CR, sem komaj preživela. Sem nameravala kar domov pobegnit in verjetno bi, če ne bi imela Aneja ob sebi. Upam, da se čimprej pozdravite... Današnji 2. poskus cepljenja je uspešno za nami. Mali je bil priden kot bubica (je kar sam odpiral usta ), nič jokal, ko ga je pičila "čebelica" (kot se je izrazila zdravnica)... Je bil ful pohvaljen. Zdaj čakamo na reakcije. Zdaj spi in ko se bo zbudil, mu bom dala na nogico obhladke, Daleron pa sem mu že dala - zdravnica je rekla, da mu ga naj kar dam, ker ga bo verjetno bolela noga; pa tudi vročino ni za izključit. Jutri ne gre v vrtec, v petek pa bo verjetno že šel. Zdaj ko je bil doma skoraj 14 dni je bil bolj zdrav kot že dolgo ne... Se človek kar navadi na to - nič kašljanja, nič vročine, nič polnih noskov... In ko bo šel v vrtec bo spet vse jovo na novo Aha, da ne pozabim - pediatrinjo sem vprašala za natresk pa je rekla, da NE ŠKODI, da pa tudi ne pomaga ne vem kaj... Rekla je, da je primeren, če ima otrok zamašeno uho in če je vnetje ušesa posledica "zunanjih dejavnikov" - npr. vetra. Da pa ne pomaga, če ima otrok vneto uho zaradi polnega noska oz. prehlada... Tako da mi natreska verjetno ne bomo več dajali. Mi je pa sama priporočila in napisala recept za Bronhominol ali nekaj takega... To se baje predpisuje otrokom, ki so pogosto prehlajeni. Daje se mu 3 mesece in sicer 10 dni (zjutraj na tešče), potem 20 dni pavze in spet 10 dni in 20 dni pavze... Rekla je, da nekaterim otrokom FUL pomaga, ker spodbuja telo, da bolj "deluje imunski sistem" oz. poveča se obramba telesa. Je pa tudi omenila, da nekaterim manj pomaga in da bomo videli kako bo pri nas... Če bo funkcioniralo, bomo jeseni udarili še eno rundo. No, to bi bilo zaenkrat vse... Jaz sem danes doma, ker sem šla zraven na cepljenje, potem še 2 dni službe in 1 teden počitnic Ful se jih že veselim, ker imam toliko dela, da se ven ne vidim... Pa še vedno bo ostalo nekaj časa za počivanje