|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
5.3.2007 19:33:38   
bobek05
Antigona, Mič - jutri bom poklicala tiste butle tam in se z njimi "pogovorila"... user posted image  Mogoče bi bo uspelo kaj več izvedet glede urnika, ker zdaj je pa res že skrajni čas, da me obvestijo.

Joj, PBJ, ti rit ti - kako si bila tiho!!! user posted image  Ampak te razumem, še posebej glede na to, ker si imele problebe s krvavitvami... Hvala bogu, da se je vse lepo izteklo in ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ful sem vesela zate!
Btw - upam, da bom JAZ naslednja, ampak se še nisva zraven spravla (sem še vedno na tabletkah) user posted image  Zaenkrat VEM samo to, da novi član naše družine definitivno ne bo rojen v letu 2007... Uh, P. si mi naredla še večje lušte user posted image  

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
5.3.2007 19:56:02   
Anonimen
user posted image user posted image  PBJ user posted image user posted image

Mene tudi nekaj drži zadnje čase user posted image user posted image  sej veste, zarečen kruh pa to user posted image  Ampak je mož proti. Ker ve, da me bo prej ko slej minilo user posted image user posted image  in tudi prav je tako.

Antigona, mi smo Gju lani kupili Championove sandalčke (BTC hala A) in so bili super. Gašper ima tudi visok nart. Sicer dvomim, da jih že prodajajo, ampak pojdi pa vseeno mal pogledat. 

Babnice imejte se super na srečanju, mi pa gremo končno na zimske počitnice user posted image  regrat nabirat user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 1102
5.3.2007 20:55:13   
Anonimen
PBJ čestitke user posted image  user posted image  user posted image !!!!

Pa hitro povej, za kaj držimo pesti, plavo ali rozasto?

Uživaj v nosečnosti, kolikor lahko. Meni so v oči padle predvsem počitnice user posted image .

Poletni nosečki - za eno kolegico sem imela pripravljeno eno poletno obleko in tri majčke, 2 kratek rokav in ena na naramnice, vse H&M, velikost M, pa je imela kolegica žal ss....user posted image . Če katera potrebuje, naj javi user posted image .

Bobkova, tole je pa res vrhunska organizacija.....potem pa imej otroke, ko še za par dni naprej ne veš, kaj bi delal. V glavnem -javi, ko boš imela ure. Meni se full pohajkuje in kofetka in kar kam bi šla zdaj, ko sem končno čisto zdrava.

Kar se tiče otrok bom naslednjih sedem let zagotovo ostala pri enem. Potem bi imela še enega za crkljat, ampak verjetno bom že prestara pa bohve, če se mi bo še dalo...pa že zdaj nimam kondicije za Mičico letat. Tako da je še kakšno dete bolj filozofija kot kaj drugega....ampak veš pa nikoli ne. Ne bom preveč trdila, da se slučajno ne bom v jezik ugriznila.

Mejte se in uživajte, če so nam za ta teden naročili še kaj sončka user posted image

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1103
5.3.2007 22:18:15   
Meceno
Čestitke PBJ user posted image user posted image user posted image user posted image  sem nekaj sumila oz sem si mislila da nekaj ne štima s časom. user posted image  in lepo user posted image  ti želim.user posted image

Jaz se počasi pripravljam na plodne dneve user posted image  ampak bom pri tem tudi ostala ali............ pa nikoli ne veš user posted image   Mogoče bom jaz pred tabo user posted image  Bobkovauser posted image
Greva tekmovat ? user posted image
In zakaj ne letos bobek, se bojiš epedimije dvojčkovuser posted image

Moja čebula krmula je danes stara 20 mesecev in razmišljam v smislu 20mesecev oz 20let.....( če me sploh razumete ). Eh, opažam da smo na tem svetu premalo časa, da samo nekaj delamo, laufamo,..........hvala bogu za deca no.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
5.3.2007 22:58:30   
bobek05
Meceno, narobe si razumela... Letos nameravam oz. planiram zanosit, rodila bom pa ziher drugo leto, kar pomeni, da predvidevam začetek nosečnosti v drugi polovici leta.... user posted image  Bog me obvaruj dvojčkov! Bodo mene tudi kam peljali user posted image  (tako kot BAGI pravi).. Sicer pa moj pravi, da bosta morali bit DVOJČICI, ker se "kregava" glede imen za punčke user posted image  Pravi, da bo ZRIHTAL punčko in da če se ne bova zedinila glede imen, da bo kar ZRIHTAL dve. user posted image user posted image user posted image user posted image  Punce, če bo punca, bom pri UZ padla kar z mize od smeha... Madonca, potem bom do konca življenja poslušala kako ON lahko vpliva na svoje "vojake" user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
5.3.2007 23:26:27   
Meceno
Saj sem te razumela, samo pravim, kaj pa če te prehitim, namreč midva imava ta patent kakor ga ima Bagi oz njen mož ( " tiča vun user posted image  )

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
5.3.2007 23:43:21   
bobek05
z drugimi besedami "pazita" ... no pri nama do tega ne more prit, moje tabletke so skoraj "bullet proof" user posted image user posted image user posted image  tak, da ni nenačrtovanih nosečnosti - ko je, potem je vse splanirano user posted image

no, pustimo se presenetit... bi blo pa fajn, Meceno, da bi nas bilo toliko Julijk spet nosečih, kajne? le da verjetno nobena ne bo več v drugo julijka user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
6.3.2007 0:29:01   
Meceno
Se strinjam, ja, da bi bilo lepo videti tisto sliko kakor leta 2005 v Evroparku, ko smouser posted image

Ne bova pazila user posted image , ker če nama rata, nisva nič zajebala, ko sva se odločila za prvega otroka sva se zaobljubila ( kar brez poroke ) na vse ki " bojo" prišli po Tari...........do mamine "kastracije"user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
6.3.2007 10:35:21   
bobek05
No, končno sem dobila urnik predavanj in pa tudi kraj... Nahaja se v Viču - Murgle (Koprska ul.). Seveda se meni sanja ne, kje je to.

Predavanja so malo drugače kot mi je bilo rečeno (da bodo do 9h zvečer) in tako sem tudi planirala, da bom v LJ prespala, zdaj pa ne vem, ker zadnja predavanja končam ob 16.30. Se pravi predavanja so v:

- čet: od 9h-16.30 (ampak mi ni treba iti na pripravo in izvedbo učne ure, ker sem pedagoginja in ne učim v razredu; kar pomeni, da začnem šele ob 15h, ko je na vrsti slovenščina)

- pet: od 9h-16.30 (moram bit skoz prisotna; vmes so manjši odmori, pa 1h za kosilo)

sob: od 8h-14.45 (spet moram bit skoz tam; odmora za kosilo ni)

Torej, jaz predlagam četrtek dopoldan (da pridem malo prej), pa se kje dobimo, ampak tak da potem ne bom imela pretirano daleč do tega kraja ali petek popoldan (po 16.30).

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
6.3.2007 11:45:13   
Eca
Meceno, si me presenetila....torej bomo kmalu zibali user posted image .

PBJ - čestitke za user posted image . Sedaj uživaj v tem posebnem stanjuuser posted image .

Eca

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
6.3.2007 20:09:33   
Antigona
PBJ čestitke!!!! user posted image  user posted image  user posted image
Še malo pa bo klub poln...

Bobek meni itak najbolj odgovarja zjutraj, kje je to pa ti midve s T. poveva, sva delale v lokalu ki je tam zraven... Sploh ni panike!

Jupi!!!! Končno se bomo videle. Kdaj pa prideš v Lj.?
Upam, da bodo tudi ostale lahko v četrtek dopoldne user posted image

Lp

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
6.3.2007 20:58:10   
bobek05
Tak je zdaj na stvari - v LJ bom kot kaže prespala (kar 2 noči), ker bom priromala v prestolnico z vlakom in tako tudi nameravam odromat. Povezave pa (glede na predavanja) niso ravno idealne. Se pravi, domov bi se vrnila zvečer, zjutraj pa vstala ob 5h, da bi ujela vlak in pravočasno prišla na predavanja. user posted image  

Tako, da bo časa malo več... V čet. še ne vem kdaj točno bom prišla, ampak mislim, da okrog 10h (takrat gresta iz MB 2 vlaka: ICS in EC in oba prispeta v LJ malenkost čez 10h). Na lokalni vlak ziher ne bom šla, naslednji "malo hitrejši" pa je zame že prepozen. No, je že skoraj 100%, da bom ali na
- ECju, ki pride v LJ ob 10:06 ali
- ICSu, ki pride v LJ ob 10:10.
Potem imam predavanja od 15h-16.30 in sem spet fraj. Malo se bom seveda morala prilagajat drugim (se pravi sošolki iz gimnazije pri kateri bom prespala -živi pa v Medvodah). Zato mi prosim sporočite, kdaj bi se dobile.
Potem imam spet prosto v pet. po 16.30, ampak kot sem omenila, spet se prilagajam sošolki.

Prosila bi vse, ki bi prišle, da me kontaktirate na ZS, da si izmenjamo gsm številke, da ne bo kakšnega iskanja.

Btw - v LJ se znajdem manj kot New Yorku user posted image  (tam imajo vse ulice oštevilčene in je veliko lažje)... Vem za železniško, Cankarjev dom, Prešernov trg,  Namo - skratka, bolj ta predel... Ostalo pa fejst ubogo. user posted image  Saj znam govorit, pa bi se že znašla, ampak toliko da veste, da me bo treba usmerjat do tega in tega kafiča... user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
7.3.2007 9:06:52   
Antigona
Bobek če te na postajo ne pride iskat sošolka te lahko pridem iskat jst, pa pol sploh ne boš imela nobene panike... kaj praviš???
Mojo telefonsko pa mislim da že imaš, a ne???

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
7.3.2007 9:07:56   
Antigona
Prejle sem prilepla slikce v album, zdej pa jih še mal vam, za skomine user posted image

Tole je moj trebušček od prejšnjega tedna:

user posted image

takole pa zgleda, ko Žan začne dajat dudo Lukatu:

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , seveda ga potem obvezno še poljubčka in poboža...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
7.3.2007 10:28:15   
Eca
Antigona, če ni skrivnost, koliko imaš obseg trebuščka? Prav lušno zgledašuser posted image .
Jaz ima rok začetek maja, pa sem na 92cmuser posted image , se mi zdi da imam dosti večji trebuh kot v prvi nosečnostiuser posted image

Lp, Eca

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
7.3.2007 10:58:00   
bobek05
Ojla, vse Ljubljančanke... Torej, jutri imam čas od 10.10 do nekje 14h, 14.30, če se bo kateri pridružila meni in Antigoni na pijači. Kam greva še ne vem, lahko pa pokličete mene ali Antigono.

Eca, lahko ti povem obseg mojega trebuščka pri Aneju:
- 20t: 100 cm
- 22t: 104 cm
- 24t: 106 cm
- 26t: 108 cm
- 28t: 111 cm
- 32t: 114 cm
- 37t: 125 cm
Čuj, ne me strašit, da imam lahko v naslednji nosečnosti še večji trebuh... user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
7.3.2007 11:00:02   
Antigona
Eca nimam pojma, morm zmert...
No bom kr zdele zmerla...
Joj rajš ne napišem, vsaj glede na to kar si ti napisala user posted image ...
Jaz mam že zdej 92 cm user posted image , pa niti ne vem od kje user posted image
Merila sem čez popek oz. čez najširši del trebuščka, očitno se Luka precej spredaj nosi....

No, Žanu sem dala narest potni list. So pa s temi slikami cele kolobocije. Najprej je bila slika presvetla, hvala bogu samo to, je bilo vsaj vse ostalo ok. Tako da sem šla nazaj v studio in mi je slike samo potemnil, potem je bilo pa ok... Velja pa celo tri leta, sem misnla da velja samo dve leti...
Zdej je pa tud Žan pripravljen na dopust, da ne bi imel izgovora da doma ostane user posted image ...

Lp

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
7.3.2007 17:52:26   
PBJ
Antigona maš pa že res lep trebuščekuser posted image . Taka bom torej jaz čez 4 tedne .... Danes sem polnih 13 tednov, pa imam izbočen želodec, spodaj pa malo izboklino otipam, ko ležim. Se mi pa zaradi želodca malce bolj pozna, kot pri Juretu. Druga nosečnost se baje pozna prej, pa bo menda kar res.

Bobek, ti pa si imela mere in pol, pa še do 37. tedna si prišla.... Jaz sem imela pri 39. tednih 103cm. Kako bo zdaj, bomo pa videli, pomoje bo kaj večji.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
7.3.2007 20:02:35   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Druga nosečnost se baje pozna prej, pa bo menda kar res.

OJEJ, kaj bo z mano.... user posted image  Kaj je lahko hujšega od nasedlega kita? user posted image  user posted image   Ja, nič, pa me bodo pač v 2. nosečnosti že v 4. mesecu mesecu spraševali, če grem drug mesec rodit... user posted image  user posted image  Kaj si ti nor, če bo tale tudi celi zunaj, kot je bil Anej (IN VEČJI), potem si bom ziher pretrla hrbtenico... user posted image  user posted image  Saj ne vem, če se naj režim ali naj bom zaskrbljena user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
7.3.2007 21:11:48   
anckabancka
Antigona, velik trebušček imaš že, ni kaj!user posted image

Jaz sem imela pri zadnji nosečnosti samo 103 cm obsega trebuščka. Prvič pa 107 cm. Je bil pa naš Gašper tudi pol kile lažji in 2 cm manjši kot Aljaž.

Sem pa kar vesela, da sem imela manjši trebušček, gre vsaj hitrejš nazaj. Že en mesec nosim moje stare kavbojke. Samo za ene 3 kilce se bo treba potrudit. Ampak če mi pa zadnje čase tako paše jesti - predvsem sladko, ki mi v nosečnosti ni pasalo. user posted image

Jaz kar ne morem verjeti, da je Aljaž že tretji teden v vrtcu. No, se ne smem preveč hvaliti... Je pa namesto njega prejšnji teden Gašper dobil eno virozo... Le od koga??? đIma pa še vedno zabasan nosek. Ne vem kaj bi brez aspiratorčka za čistit nosek... Je najboljša zadeva, kar sem jih kdaj kupila. Verjetno tudi Aljažu pomaga, da ne zboli, ker smrkav je pa non stop in mu fino čistim nosek - ne zna še pihnit.

Joj, da ne pozabim: PBJ, ful sem vesela!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa kako dolgo si zdržala, da nam nisi povedala... No, jaz sem tudi drugič malo dlje zdržala, da nisem nič povedala, tretjič bodo pa že sami opazili, ker se mi ne bo dalo okol govort... Upam, da se mi ne zgodi kaj takega kot Bagi...

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
7.3.2007 21:49:12   
Meceno
Ne, ne bobek, ti boš samo kakšen mesec še prej šla na carskegauser posted image   ( se hecamuser posted image  )

Okoli meritev, vam morem povedati eno stvar....nismo vse po jusih ( 90, 60,90 ) . Obstaja pa še ena finta in sicer primer plavalke : (  v ramenih širša, njene mere okoli jošk 92cmuser posted image , a to ne pomeni da je joškasta user posted image )
Ko sem Taro dojila me je bilo okoli prsi 92cm user posted image  pa nisem bila niti najmanj ravna.user posted image
Dalje,.... moj trebuh okoli popka pred user posted image  je imel samo borih 61cm ( kje so tisti časiuser posted image  ) ko sem šla rodit v 37tednu sem prišla do 98cm ( vsaj mislim, morem preverit ). Ampak s to nesrečo, da me v bokih ni bilo nič, nosila vse naprej, visoko in na špico. Ogromen trebuh. 
Želim napisati da smo različno vse oblikovane, vsaka nosi drugače otroka, vse smo lepeuser posted image

Eca, ja no, nikoli se ne ve, glede na to kako sem zaščitena user posted image . Bi pa bila takoj user posted image , samo me peče vest ker sem taako počasna z izpiti, nikamor ne preguram. "Tatežke" ( postajajo težji, ker tako zavlačujem,drugače niso ) morem čimrej no, ker potem ni panike četudi zanosim.

Anckabancka..........a ti bi tudi tako zanosila kakor Bagi ? Mojmu sem povedala zanjo in je rekel  COOL ( moški user posted image  )

Antigona full sem se nasmejala ko sem videla malega kak se pripravlja z dudo in full lepa user posted image  siuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Meceno -- 7.3.2007 22:03:56 >

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
8.3.2007 9:49:06   
Meceno
Imela sem enkrat že 100 drugič pa 98cm, odvisno kak se je moja španala v trebuščku

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
9.3.2007 9:20:56   
Antigona
Ojla!

Včeraj sem bila pa z Bobkovo in Ančkobančko na kavi in smo se prav lepo načvekale, a ne punce???
Škoda za vse, ki bi lahko, pa iste prišle...
Gašper je pravi mali cukerček user posted image  in komaj čakam da svojega malega spravim ven in ga lepo objamem...

Ej Bobkova sem vidla da prideš spet 29. in takrat imam jst morfologijo, tako da si bom vzela frej dan in se bomo lahko spet dobile na kavi!!!!
Jupi!!!!!!!
Se bomo v enem mescu več vidle kot prej v dveh letih user posted image ...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
10.3.2007 19:25:54   
bobek05
Evo, Štajerka je spet na Štajerskem user posted image  Ja, Antigona, 29., 30. in 31.3. sem spet v LJ in valjda, da se lahko spet zmenimo za kakšno coffee in obvezen čvek. user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
10.3.2007 20:45:10   
Anonimen
Škoda za vse, ki bi lahko, pa iste prišle...

Zdaj nas boš pa še dražla! Ve kofetkate in čvekate, mi se pa potimo v službi user posted image ...

A ve ste si vse merile obseg trebuha? A to se mora, ker jaz si ga nisem nikoli..user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.