bobek05
|
Hja, ko človek misli, da stvari ne morejo it na slabše, mu je treba dokazat nasprotno, kajne? Torej, po temeljitem pregledu mojh očal sva ugotovila, da se DAJO popravit, ker so bila le (malo bolj) zvita... In sem jih nesla k (malo bolj fensi) optiku. Vmes sem skočila v BC po UPSS sp. hlačke in majčke za Aneja (mimogrede - nikjer v MB se ne da dobit sp. majčke št. 98 ) in se zamudila pa ene 20 minut ziher. Ko se vrnem, tip še vedno odzadaj nekaj "rošta".. Čakam 10 minut, nakar pride do pulta in mi reče, da se očala ne dajo popravit?'!! Seveda sem ga zijala kot bik nove jasli... Ja, kao je nekaj zlomljeno.. In gre nazaj in spet 15 minut nekaj ustvarja in pride spet do pulta tokrat s totalno zlomljenim okvirjem (50 jurjev vrednih očali!!!!).. V tistem nisem vedela ali naj se začnem dret ali jokat ali kar oboje... Tip je še kar trdil, da se je res potrudil, da je naredil vse kar se je dalo, ampak da ni šlo, jaz sem pa vzela očala in šla... Moj je doma skočil do stropa, ko je videl kaj je oni naredil z očali. Jutri ga bo ziher šel ven sk* , ampak dejstvo je, da moram kupit nova očala. Pa to še vse skupaj ne bi bil tak problem, če ne bi izvedela, da tega mojega proizvajalca očal ne uvažajo več v SLO, ampak da lahko grem po njih kar v Španijo če mi paše... Tak sem jezna, da bi najraje nekomu odtrgala glavo in začela bom kar pri onem kretenu, če se do jutri vsaj malo ne ohladim... Antigona, natreska Florina nima - baje imajo naročenega, ampak ga dobijo šele marca. Mali je zdaj dobil drug antibiotik - Primotren. Je kateri kaj znano kako je s tem antibiotikom? Meceno, VELIKO mamic daje otrokom v uho natresk (tudi Antigoni je pediater predlagal) in vem, da je treba tekočino malo segret preden jo daš v uho... Kaj pa vem? Nočem bit pametna, ampak res bi rada svojemu otroku pomagala po svojih najboljših močeh. Očitno antibiotiki ne zaležejo, druga možnost (da ga vzamem iz vrtca) pa je skoraj neizvedljiva. Sicer pa je od moje sestrične mali imel velike probleme z ušesi še preden je sploh šel v vrtec. Je moral celo na operacijo. Zdaj, ko je malo večji (4 leta) je bolje. Vedno je tak, da lahko neka stvar pri nekom deluje, pri nekom pa ne. Razumem pa tvojo skrb. Imaš tudi izjemno dobre zdravnike, ki npr. naredijo le 1x kakšno napako pri zdravljenju pacienta in kaj zamuštrajo. Statistično gledano so še vedno izjemni zdravniki, ampak ti boš drugačnega mnenja, če bodo zamuštrali ravno TVOJEGA otroka. Vedno so izjeme. Tako je povsod. Se bom pa še posvetovala z Anejevo pediatrinjo.
< Sporočilo je popravil bobek05 -- 12.2.2007 19:44:19 >