|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
19.1.2007 20:17:10   
bobek05
Imam samo par minutk, da prečekiram RR pa že letim - pospravljat za ta malim namreč user posted image  Zaspal je 3/4 na osem, za sabo pa pustil pravo štalo v dnevni user posted image  Potem me pa čaka še likanje, pa še cote bi morala dat prat.... Eh, hvala bogu, da je petek in da mi jutri ni treba v službo. user posted image  

Naš mali zadnje dneve nekaj pokašljuje. Včeraj sva nabavila vlažilec zraka in ga namestila v spalnico in je precej boljše. Ful manj kašlja. Prav grozno, kako suh zrak imamo v stanovanjih user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 951
19.1.2007 20:21:13   
Anonimen
user posted image  mi imamo pa vlago user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 952
20.1.2007 21:24:28   
CIPRESA
Oj!!!!

Še jaz malo bolj na hitro, pri nas vse po starem. Žiga govori že toliko da včasih  sploh ne vem kje kaj pobere. Malo sem premišljevala da bi ga začela navajati da bo še lulal v stranišče. Kaj pa vem, kakat se je tako lepo navadil na WC da bi ga kar probala še lulat navadit. Je katera že kaj probala???

Drugače imam pa delovno, sedajle je za nas računovodje pestro, upam da kmalu minejo tile meseci in kmalu pride POMLAD ko bo več časa za vse!!!!!

Lep preostanek vikenda vsem vam!!!! Zdaj grem pa po dolgem pred TVuser posted image pa eno vrečo čipsa in še sadna kupa me čaka..............mljask sem lačnauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 953
22.1.2007 23:50:27   
Antigona
Ahoj!

A spet nobene ni tukaj user posted image ?
Mi smo imeli v soboto vročino skoraj 39 in sem misnla da ima vneta ušesa, ker je skoz jokal da ga boli, sam povedat kaj oz. pokazat kaj pa ni znal... No v nedeljo o vročini ni bilo ne duha ne sluha, je pa ven pokukal naš 14-ti zobek...
Smo pa zato zamudili rojstno dnevno zabavo Žanove prijateljice, ki je imela dve leti.
Smo pa danes nadoknadili, smo jih šli obiskat domov, da ji je Žan dal darilo in enga skor francoza user posted image .

Moje slabosti so očitno hvala bogu izvenele, tako da se sedaj počutim super. Pa če prav pomislim so okoli u bistvu že 3-je meseci. Joj kolk čas leti...

Evo, več se mi trenutno ne da napisat, bom šla raj mal pomalcat pol bom pa kr mal zadrnjohala. Upam, da bo mirna noč in ne bom imela preveč klicev...

Lahko noč!!!
user posted image user posted image user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 954
23.1.2007 11:33:25   
bobek05
Anej je spet bolan - včeraj zvečer je kar naenkrat dobil vročino, zato sem mu dala Daleron, pa ni prijel in ponoči sva ga morala zbudit in mu dat svečko. Pediater pravi, da so pljuča čista in da ušes nima vnetih, ampak ima neko virozo in sumim, da ga boli trebušček oz ima neke prebavne motnje, ker ga ful mantrajo plini, pa zjutraj je imel drisko. Je rekel, da smo do sobote ziher dobri.

In tako je prišel dan, ko sem si morala 1. vzet bolniško zaradi Aneja, ker je Tomaž v Franciji user posted image  Verjetno bom doma kar do konca tedna...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 955
23.1.2007 19:31:22   
bobek05
Pa saj ne vem če sem jaz nora ali dohtar user posted image  Pediatru (Anejeva pediatrinja je na dopustu) sem rekla, da z možem sumiva, da je mogoče kaj takega pojedel in da je zato imel probleme s kakanjem in je vse skupaj izzvalo vročino. Ampak g. doktor so rekli NE - da ko je vročina, je definitivno viroza. Ko sem mu povedala, da je zjutraj imel zelo mehko blato, da pa je celo noč "pokalo pri ritki", je rekel, da je to samo še začetek driske oz. te viroze... In zdaj sem čisto zmedena, ker je Anej od jutra, ko je imel še malo povišano temp. (dala sem mu spet Daleron, ker je imel 38,3), ampak se potem pokakal (zelo mehko) - čisto ok. Se pravi NIČ mu ne majnka. user posted image  Nima vročine, kakal že od takrat ni - ne mehko, ne trdo (če bi imel drisko, bi verjetno kaj več kakal, ali ne?)... Kašlja še zelo malo. Iz noska sicer še teče, ampak to je tudi vse.

Kaj zdaj??? Pediater mi je odprl bolniški stalež za malega in mi rekel, da bom dobila papir za službo, ko bo mali ok - se pravi po njegovih besedah bi naj to bilo v soboto. user posted image  Kaj naj bom zdaj doma in se z malim gledava? Ali še pride kakšna zapoznela reakcija? Ubijam si glavo s tem, kaj naj naredim... V službi imam gužvo (ne me razumet narobe - za Aneja bi ostala doma cel mesec, če bi trebalo), ampak v tem je ravno finta - ne vem če je potrebno user posted image  Zdaj sem tuhtala, da bi mogoče ostala doma še jutri, da vidim, če še bo kakšen znak (česarkoli) in če bo jutri ok, bi ga dala spet v vrtec, jaz pa šla v službo; v ZD pa javila, da je mali ok in da naj zaključijo bolniško. Ali kaj ve mislite??? user posted image

< Sporočilo je popravil bobek05 -- 23.1.2007 19:33:11 >

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 956
23.1.2007 19:48:56   
Anonimen
Ojla, bobek, kar se tiče bolezni, sem jaz totalni antitalent.....počakaj do zjutraj, da vidiš, kako bo. Če je res hrana, bo čez noč verjetno že dober?

Koliko časa pa ostane v vrtcu, cel dan ali kaj manj? Če ni tam do zadnjega, bi jaz kar peljala.

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 957
23.1.2007 20:41:32   
Meceno
Bobkova kar se službe tiče, sem jaz zadnja ki bi ti dala nasvet...Če bo z malim jutri vse OK, ga daj v vrtec, ti pa pojdi v službo in pusti do sobote ta bolniški staležuser posted image ( če se mu slučajno poslabša ) Samo, ali je to možno oz vrjetno bi bila konec meseca plača manjša...samo kakšno piko v + bi pa tudi od mentorice dobila .

Jaz bi malega dala v vrtec, šla v službo, jim povedala kako in kaj ..........pa še v vrtecu bi jih opozorila ...

Ekola, mnenje človeka, ki nikoli še ni bil zaposlen user posted image

Lep večer

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 958
23.1.2007 22:01:17   
pravljica
bobek, če bo ok, ga pelji v vrtec, ti pa v službo...ko bosta šla na kontrolo itak sama poveš, do kdaj rabiš papir za bolniško (tega ne poveš vnaprej, saj ga dr. šele na koncu napiše)...pač poveš, da si bila 1 dan doma (saj potem bi ga lahko pazil tudi kdo drug a ne user posted image  )...ko je bilo pri nas tako, nisem vedela, ali bom doma jaz ali mož (na koncu je mali šel v vrtec, ker je bil kriv zobek in je bilo čez noč ok) in je rekla dr., da če bo kdo rabil bolniško pač pride naknadno po list, označila si pa je v kartoteko kao začetek, če bi kdo res prišel...samo ne kompliciraj zdaj zaradi tega, bodi srečna, če bo jutri ok in bosta lahko šla od doma user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 959
24.1.2007 7:25:28   
jakaracman
24 ur po zadnjem driskanju otrok ni več kužen in gre lahko v vrtec.Jaz bi ga mela danes še doma, potem pa v  vrtec.Lahko se pa tudi crkljata doma.Ko greš po bolniški list poveš, koliko časa si bil doma.Sama osebno še nisem koristila bolniške, ker mi jo čuva mama ko zboliuser posted image  bravo za babi.Drugače pa bi se kar nekaj dni nabralo.A bo že drugo leto bolje.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 960
24.1.2007 22:41:55   
anckabancka
Ja, bolani otroci... To je čista norišnica! Prav moliti bom začela za zdravje v naši družini!

Že odkar sem iz porodnišnice, smo bolani. Pa ne samo otroka ampak tudi jaz in mož sva fertik. Vsak dan pomisllim, mogoče se bo pa tole zdaj res že kmalu končalo - pa je vsak dan isto...

Pa mož je že zaključil z očetovskim dopustom in sem sedaj sama z dvema malima, bolanima... Potem me pa še Aljaž non stop nekaj izziva in mi kravžlja živce... Npr. ko  dojim malega on pride s smrkljem do brade in mu rečem naj gre po robček. Nekaj časa se obira, potem razmaže smrkelj z roko in ko se jaz vztrajno derem naj že gre po robček, končno gre ponj. In potem... oddirka z robčkom v kuhinjo, jaz se pa veselo derem naprej. Aljaž se pa reži. user posted image Danes dopoldne, ko je naredil kar nekaj takih vaj mi je večkrat počil film in jih je dobil po riti! Ampak mu ni nič pomagalo...user posted image Saj tiste po riti so zaradi plenice res bolj blažev žegenj... Pol se pa še sekiram, da ga tepem, ker sem vsa nervozna, neprespana, ne vem kje se me glava drži... Ma, cela norišnica. user posted image
Komaj čakam, da bo Aljaž zdrav in bo šel v vrtec, da bom imela samo enega dojenčka doma, ki me nič ne živcira. Res je Aljaž postal pravi pobalin!

Jah, mogla sem se malo skašljati, kako je imeti bolanega novorojenčka in leto in pol starega mulca, ki mi kravžlja živčke... Hvala Bogu da tašča vsaj kosilo skuha. Pa še to se potem pregovarjam in kregam  z našim Aljažem, da mogoče kaj poje in ne samo, da se igra s hrano in jo meče kjer je možno...

Zdaj grem pa od vsega hudega spat. Pa itak vem, da ko se bom ulegla se bo zbudil Gašper in zahteval svoje.

Obljubim, da bom napisala še jutri kaj, ko bom (upam) boljše volje...user posted image

Ma, sej sta tamala ful srčka in jih ne zamenjam za nič na svetu. Samo je pa naporen tale poklic "mama".user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 961
24.1.2007 22:50:28   
Anonimen
Ančica, jaz si ne predstavljam, da bi imela dva naenkrat in še bolna user posted image .

En otrok se mi zdi da ga za mimogrede uštimaš, dva pa kot bi imel celo četo naenkrat doma. Ste dobre, punce, da se odločite za dva tako mala naenkrat user posted image

(odgovor članu anckabancka)
  Neposredna povezava do sporočila: 962
27.1.2007 17:50:22   
mayci
Cau, juijke!

Po strašno dolgem času se tudi jaz malo javljam. Berem, da je ful vaših sončkov bolnih, mi smo ta trenutek sicer okuser posted image , ampak odkar je Lan septembra odkorakal v vrtec je tudi pri nas kar naprej nekaj (največkrat ušesa). Upam, da bo spomladi kaj bolje...!
En posebno lep in sončen pozdravček pošiljam tebi, Ančkabančka, pa ti želim, da boste čimprej zdravi!
No, zaenkrat bo to vse z moje strani.

Lep pozdravček vsem mamicam julijam in malim julijčkom!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 963
28.1.2007 16:13:55   
bobek05
No, ta ubitačen teden je končno za mano. Doma sem bila še v sredo in ker je bilo z Anejem res vse ok (razen noska), sem ga dala v četrtek v vrtec, jaz pa sem šla v službo (itak so me že v sredo klicali, da če je mogoče, da bi v četrtek prišla v službo user posted image )...
Moj je bil doma vmes pol dneva (v čet.), v petek pa odromal dalje in se vrnil šele danes zjutraj. Je rekel, da je konec s tekmami izven države za letošnjo sezono. HVALA BOGU! Naslednjo soboto ima roj. dan, jaz pa si še vedno belim glavo s tem, kaj naj mu kupim in kam naj greva na "posebno kosilo".
Moram priznat, da sem crknjena. V petek sem izvedela še eno "dobro" novico - namreč, da so nam eno predavanje prestavili iz novembra (2007) na april - torej bom imela sedaj v tem semestru 3 predavanja (1 od tega v Grazu). Vsi plani so se podrli, ker zdaj se mi sanja ne, kam naj še stisnem strokovni izpit na katerega sem se nameravala prijavit aprila user posted image  - strokovni izpit pa bi bilo dobro imet, ko bom jeseni spet iskala službo (sredi avgusta se mi izteče pripravništvo)... Eh, nekak bo že.

Kaj pa ve kaj delate? Čeprav sem zadnja, ki bi si (zaradi zabasanosti s časom) lahko privoščila tole vprašanje, ampak vseeno - KDAJ SE BOMO KAJ VIDELE/-I? Vas že kar pogrešam...

< Sporočilo je popravil bobek05 -- 28.1.2007 16:14:25 >

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 964
28.1.2007 21:53:39   
pravljica
bobek in vse ostale...zadnji teden v februarju pripeljite malčke malo k našemu na obisk...en dopoldan user posted image  menda imate kaj počitnic user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 965
28.1.2007 23:22:10   
bobek05
ja, mi imamo počitnice... user posted image  če bo naš zdrav, se bomo naslikali pred vašimi vrati, pravljica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 966
29.1.2007 14:33:51   
Meceno
Bobkova ko boš šla k pravljici me obvesti vsaj dan poprej, jaz bi šla s tabo, če lahko prosim, prosim

Lahko pridem pravljica ?

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 967
29.1.2007 21:30:33   
pravljica
meceno, komaj čakam user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 968
29.1.2007 21:35:08   
Anonimen
Danes že lase barvam, da prideva spodobni na obisk user posted image .

A škatle ste že vse pospravli? A moramo doma še kaj trenirat?

Neposredna povezava do sporočila: 969
29.1.2007 22:54:24   
pravljica
mič...brez skrbi, ne bo treba nič zlagat...vse pospravljeno...no ja, recimo user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 970
31.1.2007 9:07:19   
bobek05
Eh, brezveze da še sploh kaj pišem... user posted image  Anej je včeraj v vrtcu spal skoraj 3 ure, vzgojiteljica je rekla, da je bil ves dan nerazpoložen in ko smo ga pripeljali domov je imel 39,4 vročine user posted image  In tako smo spet šli k pediatrinji in najino sonce ima začetek vnetja ušes, rahlo vneto grlo in mehko blato (ne pa še driske).  Dobil je antibiotik za ušesa in svečke za zbijanje vročine. In tako smo spet dobri za 1 teden... user posted image  Ne vem več no... Prav grozno je že vse skupaj in ful sem že utrujena od vsega tega. Aja, btw - mene se spet loteva prehlad (grlo, kašljanje...)..
Edina dobra stvar pri vsem skupaj je, da je Tomaž zdaj z njim doma in da meni ni treba na bolniško, ker imam zdaj v službi redovalno konferenco in je norišnica.

Komaj čakam, da bo poletje. Takrat ga bom vzela malo ven iz vrtca in upam, da bo bolje, da revček vsaj pride malo k sebi... in potem upam, da bo drugo leto res bolje.

Pozdraviti se moramo do 12.2., ker imamo takrat cepljenje (tisto, ki bi ga morali imeti pri 18m). Je bil že kateri julijček ali julija cepljen pri 18m? Zanimajo me namreč reakcije.

Neposredna povezava do sporočila: 971
31.1.2007 11:04:34   
Antigona
Bobek sej bo. Mora Anej očitno najprej vse nekajkrat prebolet, potem bo pra zdrav kot ribica. Boš vidla...
Mi imamo cepljenje 6.2., pa ti takrat povem če bo kaka reakcija. Čeprav moram reči, da mi nismo do sedaj imeli nikoli nobene reakcije.

Včeraj sva šla plačat dopust in odločila sva se da greva v Tunizijo za dva tedna z začetkom 28.4 user posted image  user posted image  user posted image . U bistvu bodo to podaljšani prvomajski prazniki. Komaj že čakam... Pa seveda upam da bo z mano vse u redu, in da ne bi slučajno zaradi mene ostali doma...
Sem ravno govorila s kolegico, ki je imela nuhalno prejšnji teden in je cela panika. Otroček se je že obrnil na glavo in spustil dol, tako da je 10 cm prenizko. Poleg tega ima ful malo železa (mislim da je rekla 85). Sedaj mora pa doma striktno ležat, niti ne sedet ampak ležat. in njena ta starejša pikica je stara dve leti. Še dobro, da ima v spodnjem nadstropju starše, ki ji pomagajo pri tamali...

pa pa

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 972
31.1.2007 12:17:19   
jakaracman
Ja Antigona , kaj ga pa sračkaš-Tunizija.Ne vem, jaz ne bi šla.Kaj pa če bo kaj narobe, kdo ti bo pomagal.Veš delam v zdravstvu pa sem malo bolj panična.Kaj pa pravi gineko., ali že rabiš potrdilo za na letalo.No je pa tako, da malo popametujem,recimo človek, ki leti preko Atlantika prejme dozo sevanja, ki je enaka dozi sevanja prejti pri slikanju pljuč.Pa ne poznam nobene nosečnice, ki ne bi zagnala vik in krik, če bi jo hoteli slikati, poznam pa , kar nekaj takih, ki so odšle čez lužo v nosečnosti.Pušenjak, pa sploh ni navdušen še nad Jadranskimi  otoki med nosečnostjo.To je smo moj pomislek, nisem ti fovš in ne želim ti slabo.Jaz pač živim med previdnejšimiuser posted image .Drugače pa velikokrat pomislim nate, ko greva z malo na V. , tam živijo moji starši.Mala, kar precej bolna in tudi upam , da bo drugo leto bolje.Cepljenje smo tudi prestavili.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 973
31.1.2007 22:43:36   
anckabancka
Bobek, niste edini, ki ste kar naprej bolni. Naš Aljaž je fasal še adeno virus... Ima že tri dni vročino tudi 40 in več...user posted image user posted image user posted image

Jutri ima pa Gašper prvi pregled in se samo bojim, da se je nalezel od Aljaža, saj ima tako kot Aljaž tudi on zabasan nosek...

Sem razmišljala, da smo prejšnje leto super končali, letošnje se je pa grozno začelo... Njaprej vnetje zgornjih dihal, ko je komaj ušeska dobro prebolel, zdaj pa še ta čuden virus...

KDAJ SE BO TO NEHALO?

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 974
31.1.2007 22:53:48   
bobek05
anči, kaj pa je adeno virus? user posted image  

Joj, upam, da se hitro pozdravite... Pri vas je še toliko huje, ker imate še majhnega sončka. user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.