|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
19.9.2006 18:59:03   
Anonimen
user posted image  jaz tudi ne pridem, ker je moj mož ful kosmat user posted image

(odgovor članu pravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
19.9.2006 20:03:21   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

PS izgovor "sem debela v kopalkah" ne pride v poštev!!!

Pri meni to ni izgovor user posted image  

sunqueen, jaz pa mojega moža vedno hecam za vsako dlako, ki mu zraste, ker mu tako počasi rastejo (se brije 1x na mesec) user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 577
19.9.2006 20:36:46   
Anonimen
A dejte babe smotane user posted image
Vse si delimo...od tega, kolk smo pritiskale pri porodu, od tega kolk so šivi boleli po porodu, do tega kolk smo krvavele.....ajaja, ne bom poslušala neumnosti.
Jah, sej, jaz pa izgledm ko Heidi Klum, ja user posted image  

Katera je ZA Športni dan?

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 578
19.9.2006 21:26:22   
anckabancka
Tinka, jaz sem za športni dan, samo moram povedat, da bom pozimi pa res debela v kopalkah!!!user posted image Tka za ene tri user posted image user posted image user posted image

Sem se od prejšnjega pregleda do današnjega zredila cele tri kile! (samo 4 tedne je bilo vmes)user posted image

Je pa res , da nisem preveč kosmata, ker mi v nosečnosti skor nehajo dlake rastit. Bom konkurenca tvojemu možu, Bobek...

Mi smo tudi vsi trije nekaj bolani pa smrkavi pa z bolečim grlom. Aljaž je bil 2 tedna v vrtcu in nam je pomoje prinesel domov eno fletno virozico, ki sva jo po hitrem postopu dobila še z možem. Se bo treba počasi navadit, ja... Pa tud tega, da bo Aljaž bolj doma zaradi raznih bolezni, kot pa v vrtcu...

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 579
19.9.2006 22:34:18   
pravljica
mah, jaz sem prepričana, da nas tako še 5 ne bi bilo, zaradi takšnih ali drugačnih razlogov...prej sem se samo hecala, ker tudi pri meni to ni izgovor (lahko bi pa bil a ne user posted image  )...se moramo dobit nekje, kjer je tudi igralnica za tamale, ne vem, če je to še kje drugje, kot v kakšni restavraciji, slaščičarni, trgovskem centru...lahko bi najeli kakšno telovadnico (poznam 1 na polzeli, ampak ne vem, kako to gre pri njih, glede najema, se pa lahko pozanimam - naša tavelika je imela letos tam rd, ker je deževalo) - kako bi bilo tam potem z našimi aktivnostmi pa s čvekom, nimam pojma (glede na to, da je fajn posedet in katero rečt, tam pa bi lahko sedeli edino na tleh user posted image )
kakorkoli že, tole z bazenom se mi zdi zelo zakomplicirano (pa debelost, pa dlake user posted image ...pa ti prehladi in podobno, če smo realni, jih je zdaj vsaj polovica bolnih in še v celje niso mogli (?))
ma jaz bi res rada vidla vse te malčke palčke skupaj user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 580
19.9.2006 22:48:10   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

PS izgovor "sem debela v kopalkah" ne pride v poštev!!!

Hmmmm a misliš da bi še svoj špeh dala na ogled pred vamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

No ja meni je itak vseeno, lepo bi bilo da vas spet vidim, in da nebi bilo kaj narobe spet da bi lahko šla. Nič se ne mislim v naprej veseliti ker potem je vedno en drek!!

Pri nas je vse po starem sedaj smo drugi že zdravi le mama je še vedno z šenom večinoma v postelji. Pa naša mala Nina je sedaj v pediatrični bolnici z mamico in upamo na najboljše da kmalu prideta domovuser posted image

Aha še nekaj vam moram zaupat. Dobila sem CD-je od tiste telovadbe Winsor pilates in  te vaje so ful hude, na TV-ju ne zgledajo tolk, ko pa enkrat probaš je pa NOROOOOO. In sedaj bo CIPRESA spet mišičastauser posted image user posted image user posted image saj se hecam ampak za dušo in sprostitev so pa resuser posted image user posted image

Zdaj grem pa spat!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 581
20.9.2006 8:11:21   
Antigona
Sunqueen jaz sem sicer za, pa čeprav je moj mož kot en medvedek in bi tvojemu delal konkurenco user posted image ...

Je pa po vsej verjetnosti res kar pravi pravljica, da je malo možnosti, da bi nam to uspelo v večjem številu. Pa prehladi, pa ovo pa ono... Sami izgovori in potem bi bili samo trije.... Mogoče user posted image

Ta s telovadnico pa je pomojem kar zanimiva. Sej ponavadi imajo v telovadnicah tiste nizke klopce, al se da pa par blazin nakup, da se ne sedi direkt na tleh. Otroci imajo marsikaj zanimivega za počet in mislim da bi bilo to ful fajn. Pa še od vremena ne bi bili odvisni....
Pravljica dej se pozanimaj koliko pride najem, pa če ni predrago bi se morda zmenile za to. Če so ostali seveda za....

Danes imava z dragim 3 obletnico poroke user posted image .... Kako hitro čas leti user posted image ....

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 582
20.9.2006 11:45:49   
pravljica
ja, točno...klopi za nas...za malčke pa itak ni problema...žoge, sestavljive blazine (tuneli, hribčki, valovi,)...nismo odvisni od vremena...po moje bi to kar blo...se bom pozanimala in javim...sam pazite se potem, če nas ne bo vsaj 10 user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 583
20.9.2006 19:04:32   
PBJ
Drage moje, ...................KONČNO po enem debelem tednu, se vračam na RR. Pred  20. minutami je od tu šel serviser kabelskega interneta. Internet nam ni delel zaradi motenj  pri sosedihuser posted image user posted image   No, v glavnem imamo zopet internetno povezavo....

Bobek, hvala da si poročala namesto meneuser posted image ... in da si me obveščala o vseh novostih.
Jure je že ok, nos ga še malce jezi, ampak bo že. Sva bila danes že precej časa zunaj.

Nekaj sem že prebrala, ostalo bom še jutri.
Sedaj pa grem pisati priprave za v službo.

papa in pazite nase...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

Neposredna povezava do sporočila: 584
20.9.2006 19:15:17   
bobek05
Hja, saj ne vem kako naj zdaj to razložim... ampak mislim, da sem še bolj nora kot sem mislila, da sem user posted image  Kot prvo - na magisterij sem ziher sprejeta... user posted image  kot drugo - če mi bo uspelo se bom prepisala....................... direkt na doktorski študij, ki traja 4 leta. Izgubiti nimam nič - finančno je ugodneje, ker ministrstvo sofinancira pri magisteriju samo 2 leti (potem bi morala 2 leti do doktorata sama plačat - okrog 1.200.000,00 user posted image ), na enovitem doktorskem študiju pa mi vsako leto dajo nekaj zraven... Poleg tega je program prvi 2 leti popolnoma enak kot na magistrskem študiju, pa če mi ne bo še vedno lahko neham po 2 letih, naredim magistrsko nalogo in to je to, če pa nadaljujem pa mi ni treba magistrske sploh pisat... Poleg tega je za prehod iz mag. v dr. študij treba imet precej visoko povprečje, pa še kakšen usran članek napisat itd., zdaj pa je moje povprečje "dovolj" visoko (imam 9,4)... Uh, upam, da bom sprejeta. V referatu mi je rekla, da imam precej možnosti, ampak še vedno sem na trnih, ker jih sprejemejo SAMO 5. Komisija je 27.9., potem pa bodo 1x poslali domov... Res se mi je zmešalo... user posted image  Mož me totalno podpira. Glede drugega otroka se ni nič spremenilo. Še vedno ga planiram čez 2 leti, ker bo takrat konec izpitov in je še samo raziskovalno delo in doktorska dizertacija...

Potem pa ne bom več samo gospa profesor, ampak doktor gospa profesor user posted image  

Kar se telovadnice tiče se meni tudi zdi super ideja... user posted image  jaz bi edino predlagala eno NEDELJO, čeprav še za ta dan ne morem garantirat, da moj ne bo imel tekme (zdaj ko so v interligi imajo tekme katerikoli dan v tednu user posted image ), ampak ta dan "ima največ možnosti" ... super bi blo tudi, če bi vsaka prinesla zraven kaj za jest - je pa na vas če bi to bile kakšne pečene pečenke, perutičke in v tej smeri ali samo za grickat... Pa seveda kaj za spit...

pravljica, a bi blo dovoljeno imet hrano v dvorani, če obljubimo, da bo v enem kotu dvorane, pa da bomo za sabo pospravili? user posted image  verjetno so že imeli kakšno hrano not, drugače si jaz ne znam predstavljat roj. dneva... user posted image

< Sporočilo je popravil bobek05 -- 20.9.2006 19:16:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 585
20.9.2006 19:43:38   
LONA13
dober večer,
vidm da ste ful pridne s pisanjemuser posted image user posted image ,jaz enostavno nimam časa. Vstajam ob pol petih, ker moram biti  5:45 na delovnem mesto-no ja sicer sem ob dveh že konec. Potem šibam po tamalega v vrtec, pa k babicam na kosilo in tam ostanem itak celo popoldne!zvečer pa nekaj malega pospravim, kaj polikam in ob devetih sem že horizontalno.
Delam itak skoraj vsak dan, vključno z nedljami in sobotamiuser posted image .

Druače pa sma kar ok.

A smo že zvedeli kdo je nova srečkauser posted image ????????????????????????

Julje moje lep večer vam želim, pa se e kej beremo!
Lp, Lona

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 586
20.9.2006 20:16:34   
bobek05
Lonči nismo še izvedeli.... se še kar skriva... user posted image

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 587
20.9.2006 22:32:03   
pravljica
ja, bobek, so jedli pico...ampak ne vem, če v telovadnici...mogoče imajo kak drug prostor za to, nimam pojma...ma jaz ne bi s tem komplicirala...mogoče kakšne bobike pa smoki, pa kakšen sok...čim manj komplicirajmo, drugače spet ne bo nič user posted image  dajte mi približno povedat, vsaj kateri mesec in dan v tednu, da vprašam (čez vikend se bom pozanimala)...pa za koliko ljudi naj (za rojstni dan imajo nekje 20.000 sit, naših je bilo pa baje tako malo (8) , da smo se dogovorili za manj)...ampak to je bilo z animatorjem vred, mi bi pa samo telovadnico "najeli" za ??? ur
torej mesec, dan v tednu, koliko ljudi (vsaj približno) in za kako dolgo (pa kdaj - po kosilu ali že dopoldan?)...da vidim za ceno, koliko vnaprej bo treba rezervirat in kako je s hrano in pijačo, pa če nam kak poligon za malčke palčke postavijo

yeah, thats me ;)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 588
20.9.2006 22:51:27   
bobek05
- mesec: mi je vseeno (najraje v oktobru ali novembru, ker dec. se že bližajo prazniki pa bo bolj noro)

- dan v tednu: nedelja

- koliko ljudi: ne vem.... če sklepamo, da pride npr. 10 RR-jevk (pa še to sem verjetno velik optimist) in da ima vsaka 1 otroka in moža/partnerja, to nanese 30 oseb (pravim v povprečju, saj bo verjetno tudi katera prišla brez partnerja, pa pravljica ti imaš že 2)...

- za koliko časa: ne vem, naš cel dan ne bi ravno zdržal... glede na to, da ne bo "prave" hrane sem bolj za to, da se dobimo zgodaj pop. (pa imamo doma vsi zgodnje kosilo) - predlagam okrog 13h ali 14h

- poligon za malčke bi bil super

- za hrano in pijačo bo najbolje, da se zmenimo kdo kaj prinese in koliko...

pravljica, vprašaj kdaj imajo še proste termine, potem bi pa lahko že začeli pobirat prijave, da vemo približno koliko ljudi bi prišlo...

Neposredna povezava do sporočila: 589
21.9.2006 9:29:17   
Anonimen
user posted image  se popolnoma podpišem pod Bobkovo, ampak sama bi pa raši NOVEMBER (v oktobru se bomo cepili).

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 590
21.9.2006 9:32:12   
Antigona
Tudi jaz se strinjam da bi bil primeren čas oktober ali november. Morda se preveri katere nedelje je telovadnica še prosta, pa bi se potem na podlagi tega odločali....

Tudi ura bi bila nekje od 14 ure naprej pomojem kar ok (prej morajo verjetno naši malčki palčki odajat kako kitico, drgač bodo kar dol padli)

Poligon za malčke bi bil res super, se bojo lahko ful naigral!!!

Kakšnega animatorja pa imajo? Mislim kaj dela. Sej če nas bo deset, pa da pride 20 čukov z animatorjem vred, je to 2 tisoč na družino kar se mi sploh ne zdi veliko. Če je animator zanimiv bi ga morda vseeno obdržali in bi malčki uživali tudi v tem? Kaj pravite pa na to?

Jaz se bom potrudila da res pridem, tudi če bom imela delovni vikend. Ga bom pa zamenjala. Če bo pa moj delal pridem pa sama z mojim miškom!!!!
Joj upam, da se nam uspe tokrat zmeniti in zbrati v čim večjem številu...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 591
21.9.2006 12:11:12   
CIPRESA
Se z vsem napisanim strinjam!!!!! December je res prepester pri nas je poleg praznikov še kup rojstnih dnevov in nebi sfolgali, pa res si želimo priti!!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 592
22.9.2006 9:37:28   
Antigona
Ojla!

Včeraj je imel Žan pregled pri okulistu, ker naj bi malce škilil.
Pregled je zgledal tako, da mu je z lučko svetila naokoli in preverila kako gleda. Škiljenja ni opazila user posted image , ker pa imava oba očala (jaz minus in on plus) pa imamo kontrolo čez pol leta.
Rekla je tudi, da ko gleda na stran in je en uček bolj notri to ni škiljenje. Verjetno nas je to zavedlo, ker smo škiljenje večinoma opazili na slikah, in je res povsod gledal kam na stran. U glavnem to naj bi bilo čisto normalno.
Dobili smo domačo nalogo, da naj mu večkrat en uček pokrijemo, tako da bo gledal samo z enim in ga s tem krepil. Seveda izmenično enkrat levega enkrat desnega. Če bi se posebej branil vedno pri istem očesu, pa moramo priti takoj na pregled, ker to pomeni da na enega ne vidi dobro....

Hja sem cel roman napisala, ampak če slučajno še katera opaža kaj podobnega ji mogoče tole kaj pomaga....

Ampak kam ste se spet vse izgubile? Napište kej, ker je drgač dolgčas user posted image ...

Lp

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 593
22.9.2006 20:07:33   
bobek05
Danes se je pri nas dan začel bolj slabo. Anej se je zbudil ob 3h zjutraj in po mleku ter uri premetavanja po postelji, zaspal nazaj. Zbudil se je ob 7.15, potem pa ga je ati odpeljal v vrtec. Seveda je bila 1. stvar, ki sem ga vprašala, ko se je vrnil, kako je bilo in samo žalostno me je pogledal in rekel, da je začel mali ful jokat, ko je šel v učilnico (pred tem pa ne)... Meni je bilo celo dop. tak hudo, da bi najraje takoj odletela po njega in ga pocartala, ampak itak nisem šla. Sam vem, da bi mu s tem samo še bolj škodila.. Po glavi pa mi je kljub temu hodilo samo to, da smo šli namesto 1 korak naprej, 2 nazaj, saj še nikoli ni jokal, ko sva ga pustila tam. Z atijom sva se celo že pogovarjala, da če ne bo boljše (čez dober mesec), da bova začela iskat privat varstvo. Ob 13.30 sva stala pred vrati vrtca (dlje nisem zdržala) in skoraj vsi otroci so bili že pokonci. Ko je pomočnica vzgojiteljice Aneja peljala proti vratom, je mali začel jokat, kakor hitro pa je prišel v moje naročje, pa je bilo joka konec. Skoraj si nisem upala vprašat kako je bilo danes, ker sem se bala, da ga bova v pon. še s težjim srcem peljala v vrtec, ampak me je popolnoma šokirala, ko je rekla, da je škoda, ker je danes petek, ker je bil danes 1. dan, ko ni nič jokal ali jamral... Pa spet je pojedel tono hrano user posted image Kar naenkrat mi je bilo lažje pri srcu.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 594
22.9.2006 20:09:07   
bobek05
Antigona, ti praviš temu roman? user posted image Jaz ti lahko celo stran skupaj naklofam, pa me skrbi, da se bodo ostale jezile, ker bo toliko za brat user posted image
Upam, da bo vse vredu z Žanovo očko...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 595
22.9.2006 21:26:59   
PBJ
Evo, naš pa ima spet vročino. Pojma nimam, kaj je sedaj, ker z noska mu še čisto malo teče. user posted image Jaz pa bi naj jutri šla na strokovno ekskurzijo...
Drugače pa smo danes prav tako ob 3. uri zjutaj imeli budnico. On se je veselo pogovarjal v postelji in naju klical. Smo se kar namučili, da je zaspal.
Še sedaj nisem uspela prebrati, kaj ste napisale pretekli teden. Enostavno NIMAM ČASA.

NOČKO.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 596
23.9.2006 12:00:40   
jakaracman
Da se še midve javiva.Mala je že drugič zbolela kar  je v vrtcu pred tem še nikoli ni bila bolana , še nosek ni imela zamašen.Tako da bomo sept. 8 dni v vrtcuuser posted image . Baje je to normalno, ampak sem vseeno žalostna.Drugače je v vrtcu kar ok malo pojoka ko jo damo, potem pa ko zaprem vrata pa neha takoj.Malo sem morala zaropotati , saj je mala glede na to da ima alergijo na KM in so obljubljali kako je oh in sploh to ni problem dobila za jest za zajtrk samo kruh in za malico spet samo kruh in nič zraven.Ostali pa jogurt.Zdaj obljubljajo da bodo dali zraven sojine izdelke.Upam da bo res tako.Saj ne bom plačevala 60000 za kos kruhauser posted image Aja pa maslo so ji hoteli dati-Haloooo!!!Torej prejšni teden sva bila oba z možem službeno odsotna( zato se srečanja nisem udeležila  in mala je bila pri babici in zdrava ta teden pa viroza od vnetih glasilk, driske vročine skaratka ni da ni.
Aja nosečka misterjoza nisem jaz.Hvala bogu saj si ne predstavljam sebe z recimo 2 letnico in malimuser posted image .Sem rada bolj na iziuser posted image .Mogoče ko bo mala večja.
Bobek user posted image za diplomo in naprej.Jaz bom imela možnost vpisa na mag 2008, tako da se bom tudi vpisala.Lep sončen vikend vsem.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 597
24.9.2006 11:36:08   
Barbela
Kak lep vikend, mi pa doma user posted image  Še vedno je Jaka bolan. V ponedeljek ima spet kontrolo pri zdravniku. Gre mu že na boljše. Iz nosa je končno začelo manj teči in tudi odkašljuje se že, vročine pa nima že tri dni. Mislim da če bo jutri na kontroli v redu, gre ta teden v vrtec. Ker sem bila v službi le dva dni po končani porodniški, imam občutek kot da sem še vedno na porodniški user posted image .
Glede srečanja se strinjam z vami vsemi. November bi bil kar pravšnji in po 14.ti uri tudi. Nas ne bo le v primeru kakšnega povabila na rojstni dan, bolezni in tretje sile user posted image  nikoli se ne ve.

A sem jaz edina čudna tukile gor na RR, ko ne premišljujem še o enem user posted image  Nikoli se nisem videla z dvema ali večimi otroci-ampak saj veste, nikoli ne reci nikoli. Mogoče pa dobim kdaj preblisk. MOj mož bi ga takoj imel, mi je že dvakrat omenil, kdaj bi imela še enga, jst pa samo debelo gledam in pravim da je še čas user posted image  Če povem po pravici me je malo strah. NIsem take sorte kot Cipresa (to sem napisala zato, ker si kljub dogodkom želiš še enega otroka). Preveč se obremenjujem s tem, kaj če bodo iste težave med nosečnostjo, pri porodu in po porodu z otrokom kot so zdaj user posted image

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 598
24.9.2006 15:04:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_Tomo
A sem jaz edina čudna tukile gor na RR, ko ne premišljujem še o enem user posted image   

Nisi user posted image

(odgovor članu Barbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 599
24.9.2006 22:07:39   
bobek05
Kje naj začnem?...

PBJ, pojma nimam od kod naj bi se zdaj pojavila vročina. Pri nas je bilo tako, da je bilo po 1 tednu prehlada manj zamašenega noska, se je pa potem kar naenkrat pojavila vročina - rezultat: vneta ušesa. Daj, malo prečekiraj okrog ušesk, če ga kaj boli. Druge možnosti so še kakšna čudna viroza ali pa zobek. Jaz bi se šla vseeno kazat k pediatru.
Glede branja za nazaj se ne sekiraj. Saj nisi zamudila nič pomembnega...
Tudi mi smo imeli ta teden precej jutranjih budnic (zadnja 2 dni je bilo spet normalno) okrog 3h ali 4h in smo se tudi mučili, da smo se nazaj uspavali... Sumiva, da je to vse pogojeno z vrtcem. Kot tudi to, da v vrtcu precej manj spi, kot je do zdaj doma. V vrtcu spi cca. 45-60 min, doma pa je prej (in še vedno čez vikende) od 3-4h čez dan... Občutna razlika in ni mi čisto jasno, kako mu ne manjka... user posted image Vzgojiteljica pravi, da manj spi od razburjenja, sprememb itd. in da se bo že unesel... PBJ, pri vas je verjetno vzrok bolezen, če ima zdaj Jure vročino.
Upam, da bo čimprej zdrav user posted image

jakaracman, mi je res hudo, da sta tudi vidve bolani... user posted image Odkar je Anej šel v vrtec smo bili do zdaj 1 teden doma (vneta ušesa) in upam, da bomo nekak prejadrali tole leto. Sicer Anej smrka že 3 tedne (odkar je šel v vrtec) in tu in tam malo pokašlja, ampak se zaenkrat še držimo.
Ja, res je normalno (ŽAL!), da je prvo LETO tako katastrofalno za te male uboščke. Predstavljaj si, da je to atomska bomba na njihov mičken obrambni sistem in ta mora zdaj delat s polno paro, ker milijon različnih virusov kar leti nanje iz vseh smeri... Saj, ko se bo njej obrambni mehanizem okrepil bo boljše, ampak se sprijazni s tem, da bo verjetno kar celo leto smrkala in "bolehala" user posted image . Upam, da se čimprej pozdravita user posted image
Glede KM - TI KAR ROPOTAJ!!!!! Jaz bi tudi. Imaš vso pravico. Je že res, da je v teh 60 jurjih malo odšteto za hrano, ampak če si vrtec opozorila na otrokovo stanje, morajo to upoštevat in to ne pomeni, da mora ubog otrok vsak dan jesti kruh! user posted image Redno kontroliraj kaj ji dajo jesti in jim kar teži, če se ne bodo "poboljšali"...
Na srečanju je bilo fajn, ampak če si brala zgornje vrstice - pripravljamo še VSAJ eno. Trenutno se ukvarjamo z mislijo, da bi se zbrali vsi julijčki z mamicami in atiji in še iščemo prosti termin, ki bi ustrezal čim več zaposlenim mamicam in atijom. Upam, da vam uspe priti na tole srečanje...
Hvala za čestitke in vso srečo, ko se boš tudi sama vpisovala na magisterij.
P.S.: jakaracman, hvala za pojasnilo - te bomo črtali s seznama osumljenih user posted image

Barbara_Tomo, grozno... vidva tudi??? toliko otročkov je bolanih te dneve... Menda res nekaj razhaja. user posted image Držim pesti, da bo na kotroli vse vredu in da bo Jaka spet zdrav user posted image
Punca, kaj nisi brala zadnjih nekaj strani? user posted image VSE tu gori že počasi nekaj bluzimo o še enem otroku.... Še sunqueen bomo prepalamudile, kajne T.? user posted image Antigona ima že radar za nosečke (vred z mano user posted image ), CIPRESA si že nekaj strani govori o še enem, PBJ že tudi sanjari in obljublja, da bosta z možem KMALU spet šla v proizvodnjo... In jaz.... No, jaz bi tudi, ampak zdaj moram še malo delat, pa kakšen dinarček zaslužit, pa malo še poštudirat in kak izpit naredit in potem bomo tudi mi ZAGOTOVO šli spet sprobavat takšne in ovakšne položaje, da se prej "prime" user posted image (P.S.: jaz ne bi imela "samo" 2 - najina želja so 3, tak da imava še veliko položajev za sprobat user posted image )
Ma kakšne težave?... Pozabi na vse to - jaz sem že zdavnaj... Hitro deco delat! user posted image

E.... vidiš, kaj sem rekla... ta prva se je javlja sunqueen, ki je najbolj glasna, da bo imela samo enega (pardon, MOGOČE še kakšnega - zdaj po novem)... T. si si že premislila? Je Antigona kaj vplivala s svojim radarjem še nate in bo to kaj prej kot takrat, ko bo dete šlo v šolo? user posted image Da neš preveč cot rastalala, ker jih boš še hitro nucala... user posted image

In kaj je novega pri naši bajti? Anej (iz neznanega razloga) že nekaj dni ponavlja TO ali TO-TO (včasih kar tak, včasih pa zraven še kaže na sliko in s tem želi, da mu povem kaj je stvar na sliki), BUM (če kaj pade na tla ali če se kam udari), AAATTTTi (predvidevamo, da se trudi reči ATI user posted image ), danes je celo našemu psu rekel DOMU (moja mama je 1x psa naganjala od babice, da naj gre domov - to je delala s kretnjo in zraven govorila: Domu idi Ron... in naš mali zdaj vedno kao psa naganja z isto kretnjo, danes pa je celo poleg kretnje rekel "domu")... poleg tega si zdaj vedno nekaj nerazumljivega čeblja, se sam s sabo pogovarja in poleg gleda knjigice... Prava pojava user posted image

Dobili smo tudi nov zobek - ki očitno ni tako nov. Danes mi je po čudežu uspelo prečekirat njegova usta in najprej sem sprobala od spodaj - nič, potem pa zgoraj in na levi strani odkrila že precej veliko štirko in sem bila kar presenečena... Zobek ima po moje zunaj že vsaj 2-3 tedne (glede na velikost)... Očitno sem ga takrat pobiksala, ko sem sumila, da grejo zobki ven - saj glede tega sva imela prav, in tudi stran je bila prava, ampak jaz sem jih iskala od spodaj user posted image

Antigona - vidiš, TO je roman... user posted image

< Sporočilo je popravil bobek05 -- 24.9.2006 22:13:31 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?