bobek05
|
Kje naj začnem?... PBJ, pojma nimam od kod naj bi se zdaj pojavila vročina. Pri nas je bilo tako, da je bilo po 1 tednu prehlada manj zamašenega noska, se je pa potem kar naenkrat pojavila vročina - rezultat: vneta ušesa. Daj, malo prečekiraj okrog ušesk, če ga kaj boli. Druge možnosti so še kakšna čudna viroza ali pa zobek. Jaz bi se šla vseeno kazat k pediatru. Glede branja za nazaj se ne sekiraj. Saj nisi zamudila nič pomembnega... Tudi mi smo imeli ta teden precej jutranjih budnic (zadnja 2 dni je bilo spet normalno) okrog 3h ali 4h in smo se tudi mučili, da smo se nazaj uspavali... Sumiva, da je to vse pogojeno z vrtcem. Kot tudi to, da v vrtcu precej manj spi, kot je do zdaj doma. V vrtcu spi cca. 45-60 min, doma pa je prej (in še vedno čez vikende) od 3-4h čez dan... Občutna razlika in ni mi čisto jasno, kako mu ne manjka... Vzgojiteljica pravi, da manj spi od razburjenja, sprememb itd. in da se bo že unesel... PBJ, pri vas je verjetno vzrok bolezen, če ima zdaj Jure vročino. Upam, da bo čimprej zdrav jakaracman, mi je res hudo, da sta tudi vidve bolani... Odkar je Anej šel v vrtec smo bili do zdaj 1 teden doma (vneta ušesa) in upam, da bomo nekak prejadrali tole leto. Sicer Anej smrka že 3 tedne (odkar je šel v vrtec) in tu in tam malo pokašlja, ampak se zaenkrat še držimo. Ja, res je normalno (ŽAL!), da je prvo LETO tako katastrofalno za te male uboščke. Predstavljaj si, da je to atomska bomba na njihov mičken obrambni sistem in ta mora zdaj delat s polno paro, ker milijon različnih virusov kar leti nanje iz vseh smeri... Saj, ko se bo njej obrambni mehanizem okrepil bo boljše, ampak se sprijazni s tem, da bo verjetno kar celo leto smrkala in "bolehala" . Upam, da se čimprej pozdravita Glede KM - TI KAR ROPOTAJ!!!!! Jaz bi tudi. Imaš vso pravico. Je že res, da je v teh 60 jurjih malo odšteto za hrano, ampak če si vrtec opozorila na otrokovo stanje, morajo to upoštevat in to ne pomeni, da mora ubog otrok vsak dan jesti kruh! Redno kontroliraj kaj ji dajo jesti in jim kar teži, če se ne bodo "poboljšali"... Na srečanju je bilo fajn, ampak če si brala zgornje vrstice - pripravljamo še VSAJ eno. Trenutno se ukvarjamo z mislijo, da bi se zbrali vsi julijčki z mamicami in atiji in še iščemo prosti termin, ki bi ustrezal čim več zaposlenim mamicam in atijom. Upam, da vam uspe priti na tole srečanje... Hvala za čestitke in vso srečo, ko se boš tudi sama vpisovala na magisterij. P.S.: jakaracman, hvala za pojasnilo - te bomo črtali s seznama osumljenih Barbara_Tomo, grozno... vidva tudi??? toliko otročkov je bolanih te dneve... Menda res nekaj razhaja. Držim pesti, da bo na kotroli vse vredu in da bo Jaka spet zdrav Punca, kaj nisi brala zadnjih nekaj strani? VSE tu gori že počasi nekaj bluzimo o še enem otroku.... Še sunqueen bomo prepalamudile, kajne T.? Antigona ima že radar za nosečke (vred z mano ), CIPRESA si že nekaj strani govori o še enem, PBJ že tudi sanjari in obljublja, da bosta z možem KMALU spet šla v proizvodnjo... In jaz.... No, jaz bi tudi, ampak zdaj moram še malo delat, pa kakšen dinarček zaslužit, pa malo še poštudirat in kak izpit naredit in potem bomo tudi mi ZAGOTOVO šli spet sprobavat takšne in ovakšne položaje, da se prej "prime" (P.S.: jaz ne bi imela "samo" 2 - najina želja so 3, tak da imava še veliko položajev za sprobat ) Ma kakšne težave?... Pozabi na vse to - jaz sem že zdavnaj... Hitro deco delat! E.... vidiš, kaj sem rekla... ta prva se je javlja sunqueen, ki je najbolj glasna, da bo imela samo enega (pardon, MOGOČE še kakšnega - zdaj po novem)... T. si si že premislila? Je Antigona kaj vplivala s svojim radarjem še nate in bo to kaj prej kot takrat, ko bo dete šlo v šolo? Da neš preveč cot rastalala, ker jih boš še hitro nucala... In kaj je novega pri naši bajti? Anej (iz neznanega razloga) že nekaj dni ponavlja TO ali TO-TO (včasih kar tak, včasih pa zraven še kaže na sliko in s tem želi, da mu povem kaj je stvar na sliki), BUM (če kaj pade na tla ali če se kam udari), AAATTTTi (predvidevamo, da se trudi reči ATI ), danes je celo našemu psu rekel DOMU (moja mama je 1x psa naganjala od babice, da naj gre domov - to je delala s kretnjo in zraven govorila: Domu idi Ron... in naš mali zdaj vedno kao psa naganja z isto kretnjo, danes pa je celo poleg kretnje rekel "domu")... poleg tega si zdaj vedno nekaj nerazumljivega čeblja, se sam s sabo pogovarja in poleg gleda knjigice... Prava pojava Dobili smo tudi nov zobek - ki očitno ni tako nov. Danes mi je po čudežu uspelo prečekirat njegova usta in najprej sem sprobala od spodaj - nič, potem pa zgoraj in na levi strani odkrila že precej veliko štirko in sem bila kar presenečena... Zobek ima po moje zunaj že vsaj 2-3 tedne (glede na velikost)... Očitno sem ga takrat pobiksala, ko sem sumila, da grejo zobki ven - saj glede tega sva imela prav, in tudi stran je bila prava, ampak jaz sem jih iskala od spodaj Antigona - vidiš, TO je roman...
< Sporočilo je popravil bobek05 -- 24.9.2006 22:13:31 >