Meceno
|
Joj, kako ste se razpisale No, jaz sem tele tri tedne preživela in imeli smo se lepo.........ma kaj ko je konec in res je bilo fino, jedli sveže ribe skoraj vsaki dan, ...smo res žrli in posledica je ta, da sem se jaz kar za 4kg zredila ,...ma se ne sekiram, saj je prav da se malo ojačam in ko bom nekoč spet tekla , mi bodo tele kg samo v pomoč ali pa v napoto če nadaljujem z takim žretjem. Drugače pa se mi je že začela šola in tako sem imela danes izpit, jaaa....konec počitnic Drugače pa,da vam olajšam dušo...jaz sem tista ( in vse tiho je bilo ) a sem vas šokirala a ne ? Ne, saj vas samo za vam,.velik sreče pri izkanju l Lahko komentiram glede Ece zakaj se ne javlja, vsaj delno .........ona je šla že lani septembra delat in kolikor vem se že v ni nevem koliko javljala,se pa vidiva z njenim sinčkom Markom, ki je že tudi pravi mali falotek ,... Sva namreč skupaj ležale v MB porodnišnici In kako kaj moja frkla šmrkla trmasta ? Je že prava babika, danes je prvič izgledala res punčkasto ( imela je rdečo žametno minico z belim bodijem, zgoraj karirasti brezrokavnik, spodaj bele žabice in njene frajerske tenisice in opa prvič s špangico v laseh,ji že malo silijo na oči........ Sem jo zanalašč tako oblekla ko so šle s babi v trgovino,da nebi spet kdo rekel kako lepega fanta imamo. Pa izgleda punčka, le ušeski ji malo štrlijo in zato izgleda navihan . Je zdrava, hodi že tudi lepo, še pada ampak na rit, hodi po štirih po stopnicah gor, dol ji nikakor ne gre in se zato jezi. V morju se je kopala, tudi ko je mene zeblo ko hudič a le za kratek čas, najraje je v plaščku metala kamne v vodo,se tako grela in govorila ( doda ) nekaj dni ...spoznala 15mesecev starega fantka Milana iz francije ( mama je brazilka ) in joj kako čupo je mali imel ....ko bodo slike gor, boste vidle in celo podala sta si besede,Tara je njega naučila besedo ATA on pa njo TETE in BEBE..... Kako ste, razen ovuliranja,ki mene tudi boli in mleko iz one zize ki je bila the big one,še teče ko si iztisnem in tako so moji hormoni adijo, da o krvavitvah ne govorim,...zadnjič sem bila nekaj nervozna in ko sem šla na WC vidim menzo oz to ni bila menza ampak kar neka krvavitev in to se mi zgodi kar dostikrat Saj grem k ginekologu ampak privat, ker jaz že nebom čakala tri mesece dosti imam in želim temeljiti remont Ajde babe lahko noč Hej čopke a se niste srečale ? Kaj,a na bazenu da bi se dobile oz z dragimi morem vprašat če je za in če pridemo nas boste zagledali......ata ponosno drži Taro in jo brani pred vsiljivci, mama pa 1meter stran oblečeno oz z bundo in da ne pozabim ...ko se slečem bom samo v tangah ,... ve pa kar, če še nimate mošnjička si ga boste lahko komot odrezale, bo pa malo dražji tista koža okoli popka Dost,...ajde
< Sporočilo je popravil Meceno -- 27.9.2006 21:31:41 >
|