|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
25.9.2006 8:44:58   
Antigona
Ja bobek, maš prav. To pa je roman!!! user posted image

Mi danes ponoči nismo spali skoraj nič. Žan se je kar naprej zbujal in jokal.
Predvidevam da zato, ker smo bili včeraj na polhanju, in je bil tam tak veliiiiiiiik ogenj, Žan pa ga je nepremično gledal. Verjetno je podoživljal stvari včerajšnjega dne, ker mu je bilo vse novo...
Upam, da bo jutri kaj bolje, ker se počutim kot da bi me povozil vlak, pa še neki me grlo heca, tko da upam, da ne zbolim....

LP

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 601
25.9.2006 12:15:44   
Barbela
Tinka me veseli, da nisem edina, ki razmišlja le o enem user posted image . Ker drugače bi se tukile počutila zapostavljeno user posted image  Mi smo pa danes imeli zeloooo mirno noč-po dolgem času, se mi zdi da kr po kakem mesecu dni. Vso noč smo spali vse do 7.30. Se pozna da je Jakovo zdravje boljše. Kontrolo imava ob 14.30 in mislim da bo zadovoljna z njim, le v nosek se bo verjetno upiknila in kašelj (vendar se že odkašljuje).
Bobek, tudi Jaka reče bum, če pade on ali kaj drugega. Pa tisto kar ne sme prijet pokaže s prstom in reče zraven AJŠ (kot ajs). Muce okoli hiše podi tako da dela ššššš in maha zraven z rokami. Vse kar ne zna poimenovati je pa TA, le da ima za vsako stvar različno naglasitev. Za lučko npr. čist na kratko TA, za Riko(psičko) reče TAAAAAAAA, rožice so tudi TA ampak s piskajočim glasom. Muha in vse kar brenči je ZZZZZZZ. Oponaša račko, kravice, kužka,...muca je zelo zanimiva: naredi tak posrečen MAV z jezikom ven, kot bi se hotel obliznit user posted image  Ko vidi hrano in pijačo je vse NAM in kar želi imeti in želi komu dati je pa NA. Čeprav je prej rekel ata kot mama pa zdaj že več kot 4 mesece noče rečt ati. Samo mama user posted image  Tako da je atek že malo žalosten user posted image

Takole punce, leppo se imejte. Še tole: gre katera na Pikin festival v Velenje?

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 602
25.9.2006 19:32:16   
pravljica
antigona...sam ne mi rečt, da ste bli na čisto tapravem "polhanju" user posted image  mi pa doma takšna dva luškana in zanimiva polhca, ki se jih ne moremo nagledat user posted image

na piko v velenje gremo vedno, ampak letos verjetno ne...čez teden itak delam, tavelika gre letos s šolo tja, čez vikend gre pa nekam s planiniskim krožkom...jaz bom letos mimo "padla" očitno...tibor je že lani videl vse user posted image , igrat se gremo pa lahko tudi kam drugam, čeprav so tam fina igrala...gužva bo pa tudi v soboto, tako da to ne bo zanj

za telovadnico ne vem, smo imeli r.d. in ni bilo časa...bom kontaktirala ta teden...ma saj še ni prepozno, menda user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 603
26.9.2006 6:55:21   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_Tomo

NIsem take sorte kot Cipresa (to sem napisala zato, ker si kljub dogodkom želiš še enega otroka).

user posted image user posted image user posted image kaj pa vem zakaj se ne oziram toliko na te dogodke, mogoče zato ker v življenju nikoli nemoreš rečt, sedaj je pa čas za to in ono, vedno so neki dvomi za vsako stvar, pa če si  naložiš še več dela, potem si ga zmožem tudi opravljati, če ga pa nimaš pa misliš da ga ne morešuser posted image user posted image

Pri nas je vse po starem, moja mama še vedno leži čeprav je z nogo že bolje, mala Nina je še vedno v pediatrični in sedaj ko bo morač že brat v službo bo mali nečak Anže po vsej verjetnosti pri meni. In brat in njegova žena sta ugotavljala da ga dasta v privat varstvo (ker domnevata da bo še nekaj časa trajalo da se bo stanje Nine popravilo in bosta doma) pa sem jima odsvetovala ker mali Anže že sedaj kaže znake kako pogreša mamico, da bi ga točno sedaj dali še nekam popolnoma tujim ljudem se bo revežu strgalo srce in meni tudi. Tako da danes imam razgovor za službo pa najbolje da povem da nekaj časa še nemorem delati kar pomeni da avtomatsko odpademuser posted image user posted image kaj čem jaz bi storila za naše otročke vse tudi to da se odpovem za nekaj časa iskanju dela.
Pa še to me malo skrbi ker me povsod vprašajo kdaj želim imeti še enega otroka, jaz pa zjeclam da eno leto bi delala neovirano potem pa želim spet še enega malčka, čeprav bi najraje že kar takojuser posted image Ampak se moramo podrediti tudi ostalim stvarem in tako vidim da če bom imela službo pred letom ne bom pestovala moje druge bebike.

Zdaj pa se grem uredit in dvignit tamalga da grem na razgovor (ki bo polomija)user posted image

LP V.

P.S.: Aja pa jaz nisem noseča če ste imele mene v mislihuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 604
26.9.2006 8:36:12   
Antigona
Ja no, to je približno čist ta pravo polhanje, sam ponavadi brez polhkov user posted image ...
Od Uroša starši in še en kup njihovih družinskih prijateljev ter njihovih otrok gre vsako leto polhat pod Krim.
Pravzaprav gre bolj za piknik, ki se začne v soboto opoldne in traja do nedelje popoldne. Vmes se pa veliko pije in je. Pasti polhkom sicer nastavijo, vendar take, da se jih potem lahko spusti, je bolj tradicija kot kaj drugega user posted image .
No, mi smo šli tja v nedeljo zjutraj, tako da smo imeli tam zajtrk in kosilo....

Na Pikin festival ne gremo, jaz tako zjutraj delam pa tudi če ne bi delala, se mi zdi dam se letos še ne bi šla gužvat, morda drugo leto, ko bo Žan malo večji, in bo bolj dojemal...

No pa katera je potem nosečka? Jaz nisem, Pravljica ni, Bobek ni, Barbara Tomo ni, Sunqueen ni, Cipresa ni, Lona očitno tud ni ker je spraševala če smo že izvedeli katera je srečka user posted image , jakaracman tud ni, no tele so rekle da niso, sem preverila na hitro poste za nazaj.
Kandidatke za user posted image  so torej še: PBJ, Campek ali Smrka
A se spomnete še katere ki bi lahko bila?

Anonimna dej povej nam že, ker smo firbčne za umret!!!! Al pa vsaj povej kdaj imaš pregled, da bomo vedle kolk časa bomo še nevedne user posted image ....

Lp,
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 605
26.9.2006 8:50:51   
bobek05
PBJ ni. Ostaneta še Campek in Smrka... user posted image Kaj pa Mič?

P.S.: T. vidiš, da sem se privlekla do računalnika... user posted image Stanje je bolj ali manj isto (malo boljše, malo slabše), ampak mene morajo privezat na posteljo, da bi tam ostala user posted image Kako je pa Gašper? user posted image

< Sporočilo je popravil bobek05 -- 26.9.2006 9:03:15 >

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 606
26.9.2006 9:27:31   
Barbela
ja tudi mene že daje malo ta firbec o srečki nosečki user posted image  Cipresa, tako lepo si napisala, da sem se kar zamislila. Jaka gre jutri v vrtec, po desetih dneh. Upam da ne bo jokal-prejšnjič ni bilo problemov. Včeraj sem pisala o mirni noči, danes pa spet katastofa-tako je bil očitno utrujen, da še kar spiuser posted image  Ekola, ga že slišim kašljat- grem!

Lepo se imejte,
Barbara

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 607
26.9.2006 11:01:08   
Anonimen
O madonca, babe, kolk ste napisale.
Da začnem kar na začetku:

1. Gašper je kar bolje. Pediatrinja itak ni povedala popolnoma nič, česar sama že ne bi vedla.
2. Gašperjeve premajhne cunje sem že oddala. user posted image
3. Naslednji teden bom stara 32 let
4. Upam, da bo Bobkova kmal zdrava
5. Želim si, da se res dobimo v novembru, vsi skupaj
6. Tud približno se mi ne sanja, katera naj bi bila nosečka
7. Sem v službi in imam PMS
8. Bah user posted image

(odgovor članu Barbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 608
26.9.2006 11:03:22   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

O madonca, babe, kolk ste napisale.
Da začnem kar na začetku:

1. Gašper je kar bolje. Pediatrinja itak ni povedala popolnoma nič, česar sama že ne bi vedla.
2. Gašperjeve premajhne cunje sem že oddala. user posted image
3. Naslednji teden bom stara 32 let
4. Upam, da bo Bobkova kmal zdrava
5. Želim si, da se res dobimo v novembru, vsi skupaj
6. Tud približno se mi ne sanja, katera naj bi bila nosečka
8. Bah user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 609
26.9.2006 11:39:59   
bobek05
Antigona, zdaj sem se spomnila... a mi lahko še 1x poveš naslov knjige o kateri sva se pogovarjali na srečanju (nekaj v smislu "sodeluj/te z otrokom")

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 610
26.9.2006 11:48:31   
Anonimen
Bobek, zakaj si me citirala? Ne štekam tvojega prejšnjega sporočila user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 611
26.9.2006 19:52:50   
bobek05
Sorry, T. Ne bi smela citirat vsega, ampak se mi kasneje ni dalo več popravljat. Smejala sem se točkam št. 2, 7 in 8. Za 2 itak vem, da je bil odgovor na moj komentar, 7 in 8 pa točno vem kak ti je - le način na kakšen si napisala, je bil smešen.. Sorry, drugič bom bolj natančna v svojih komentarjih... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 612
26.9.2006 19:58:28   
Antigona
Bobek knjiga je od Elizabeth Pentley: Z otrokom lahko sodelujete!!! Res jo preberi je ful dobra....

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 613
26.9.2006 20:16:44   
Anonimen
Oj, vidm, da ste gor user posted image .

A mi lahko poveste, kdaj naj bi se dobile?
Mi je zadnjič Cipresa prijazno javila na zs, da se nekaj pogovarjate.

tnx da podpirate mojo bralno lenobo user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 614
26.9.2006 20:36:46   
anckabancka
Nekje sem zasledila, da je Imarcel noseča. Mogoče je pa ona tista julijka, ki se skriva?

Naš Aljaž je po enem tednu crkljanja spet v vrtcu. Ni bilo nobenih težav. Samo v ponedeljek se je ful stiskal k meni,  ko sva prišla, tako da sem šla za par minutk z njim v igralnico. Ko je jedel zajtrk pa sem hotela neopazno oditi in me je videl pri vratih, ter mi začel mahati. Se mi je kar srce stopilo...

Pa še to vam sporočam, da sem postala absolventka! Sicer imam še 4 izpite, ampak imam v planu, da drugo leto diplomiram. Upam, da bo šlo z malim user posted image in velikim Aljažem.

Cipresa, dobra si. Jaz se verjetno ne bi odpovedala svojim načrtom, da bi ustregla drugim, oziroma zelo težko. Če bi šlo za mojega otroka bi pa seveda naredila vse...  Edino, če si raje še malo doma?
Kako si opravila razgovor?

Pa še, da se malo považim: sem ponosna lastnica novega Zappa! Smo ga šli kar v BC kupit, ker je trenutno malo cenejši. Marelo od prej bomo pa prodali, ker je čist smotana. Po enodnevni uporabi Zappa poročam, da ni primerjave... Od zdaj naprej pa res samo še Quinny kupujemo!user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 615
26.9.2006 22:29:04   
bobek05
Antigona, HVALA za hiter odgovor.

Mič, še ni nič dogovorjeno - 1x okt. ali nov. bi se pa naj dobile z našimi sončki in atiji; pravljica še preverja lokacija in termine...

ančkabančka, Imarcel se je sama javila, da JE nosečka, ampak da ni ona ta "skrivnostna anonimna julijka 2005" - se pravi, da je ena druga.. Sicer pa čestitam za absolventa user posted image in še veliko uspehov naprej - te 4 izpite in diplomo pa boš že zmazala...

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 616
26.9.2006 22:32:17   
bobek05
Aja, sem skorja pozabila... Danes sem šla za foro gledat malo moje mejle, ko sem bila še srečka nosečka... in sem bila totalno paf nad ogromnim seznamom "julijk", ki so zdaj izpuhtele ne vem kam... user posted image (buu, Pia73, Saška1, Talči, Dari - ki se je ful javljala, valentina., petraCBU - ok, ima dvojčke pa malo časa, Romcka, ZVEZDICA 22, lana 5, vrtnica1 -se je tudi dosti javljala, b.j.n., Eca, pixel, julija*, rouzi, Joni, sky in še kup drugih...)

Kaj se je zgodilo s temi ženskami???? user posted image

< Sporočilo je popravil bobek05 -- 26.9.2006 22:35:16 >

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 617
26.9.2006 22:35:28   
pravljica
anča, pa ni nič neroden zapp glede stabilnosti user posted image  jaz si tudi želim še ene Q marele, ampak mislim da zapp ni za nas...kaj jaz vem...te "obične" marele se mi pa vse zdijo takšen škripajoči klump (vsaj tiste, ki jih poznam s prakse, tudi pp med njimi, ki bi naj bil še nekaj najboljšega v tej smeri)...ma ne vem kaj naj

yeah, thats me ;)

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 618
27.9.2006 7:36:29   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

T., danes sem se zbudila z bolečinami v spodnjem delu... Od poroda dalje čutim vsako usrano ovulacijo... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 619
27.9.2006 11:42:54   
Antigona
T., danes sem se zbudila z bolečinami v spodnjem delu... Od poroda dalje čutim vsako usrano ovulacijo...

Boš vsaj hitro nardila dojenčka ko se boš za naslednjega odločila. Boš takoj vedela kdaj je treba v akcijo user posted image ...

Jaz nič ne čutim, tako da bom mogla ugibat in čakat kdaj bo user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 620
27.9.2006 12:22:20   
bobek05
S., ti jih lahko kaj odstopim, da ti ne bo treba ugibat... user posted image (user posted image )

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 621
27.9.2006 13:19:52   
Antigona
Ne, hvala. Jih lahko obdržiš zase... Bom raje spet kupila en kup testov in se vsakič zraven tresla če sta že user posted image ... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 622
27.9.2006 15:49:06   
jakaracman
Pravljica voziček imamo mi Mclaren-Buši ji ima, cena je podobna cena je podobna Q., definitivno zadovoljna in ni klump.Mi je pa bolj všeč, saj je bolj stabilen.
Ovulacije, tudi jaz čutimuser posted image .Cipresa, dobra si da se boš odrekla službiuser posted image ,jaz bi se težko.Čez en teden grem za 5 dni službeno v tujino in me skrbi če mala zboli.A ni dobro vreme, se spomnim, prejšnega sept. ko sem bila doma in sva se cele dneve potepali zuser posted image .A ja pa kupila sem super srkalnik šmrkljevuser posted image .Sicer stane 9500, je na baterije in vakumsko posrka šmrklje.Priporočam!Lp

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 623
27.9.2006 21:08:51   
Meceno
Joj, kako ste se razpisale user posted image user posted image user posted image

No, jaz sem tele tri tedne preživela in imeli smo se lepo.........ma user posted image  kaj ko je konecuser posted image  in res je bilo fino,  jedli sveže ribe skoraj vsaki dan, ...smo res žrli in posledica je ta, da sem se jaz kar za 4kg zredila user posted image ,...ma se ne sekiram, saj je prav da se malo ojačamuser posted image  in ko bom nekoč spet teklauser posted image , mi bodo tele kg samo v pomoč ali pa v napoto če nadaljujem z takim žretjem.
Drugače pa se mi je že začela šola in tako sem imela danes izpit, jaaa....konec počitnic user posted image user posted image

Drugače pa,da vam olajšam dušo...jaz sem tista user posted image ( in vse tiho je bilouser posted image ) a sem vas šokirala a ne ? Ne, saj
vas samo zauser posted image vam,.velik sreče pri izkanjuuser posted image

l
Lahko komentiram glede Ece zakaj se ne javlja, vsaj delnouser posted image .........ona je šla že lani septembra delat in kolikor vem se že v user posted image  ni nevem koliko javljala,se pa vidiva z njenim sinčkom Markom, ki je že tudi pravi mali falotekuser posted image ,... Sva namreč skupaj ležale v MB porodnišnici

In kako kaj moja frklauser posted image šmrkla trmasta user posted image  ?
Je že prava babika, danes je prvič izgledala res punčkasto ( imela je rdečo žametno minico z belim bodijem, zgoraj karirasti brezrokavnik, spodaj bele žabice in njene frajerske tenisice in opa user posted image prvič s špangico v laseh,ji že malo silijo na oči........ Sem jo zanalašč tako oblekla ko so šle s babi v trgovino,da nebi spet kdo rekel kako lepega fanta imamo. Pa izgleda punčka, le ušeski ji malo štrlijo in zato izgleda navihan .
Je zdrava, hodi že tudi lepo, še pada ampak na rit, hodi po štirih po stopnicah gor, dol ji nikakor ne gre in se zato jezi.
V morju se je kopala, tudi ko je mene zeblo ko hudič a le za kratek čas, najraje je v plaščku metala kamne v vodo,se tako grela in govorila ( doda ) nekaj dni ...spoznala 15mesecev starega fantka Milana iz francije ( mama je brazilka ) in joj kako čupo je mali imel ....ko bodo slike gor, boste vidle in celo podala sta si besede,Tara je njega naučila besedo ATA on pa njo TETE in BEBE.....

Kako ste, razen ovuliranja,ki mene tudi boli in mleko iz one zize ki je bila the big one,še teče ko si iztisnem in tako so moji hormoni adijo, da o krvavitvah ne govorim,...zadnjič sem bila nekaj nervozna in ko sem šla na WC vidim menzo oz to ni bila menza ampak kar neka krvavitev in to se mi zgodi kar dostikratuser posted image  Saj grem k ginekologu ampak privat, ker jaz že nebom čakala tri mesece dosti imam in želim temeljiti remontuser posted image

Ajde babe lahko nočuser posted image

Hej čopke a se niste srečale ? Kaj,a na bazenu da bi se dobile oz z dragimi user posted image  morem vprašat če je za in če pridemo nas boste zagledali......ata ponosno drži Taro in jo brani pred vsiljivci, mama pa 1meter stran oblečeno oz z bundouser posted image  in da ne pozabim ...ko se slečem bom samo v tangah user posted image ,... ve pa kar, če še nimate mošnjička si ga boste lahko komot odrezale, bo pa malo dražji tista koža okoli popka

Dost,...ajde

< Sporočilo je popravil Meceno -- 27.9.2006 21:31:41 >

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 624
27.9.2006 21:17:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_Tomo
Tinka me veseli, da nisem edina, ki razmišlja le o enem user posted image .

Smo že tri user posted image .

Tudi pri nas se besednjak vrti okoli TO in TOOOO in vseh ostalih variacij na to user posted image

(odgovor članu Barbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Strokovnjak za motnje spanja
KristyJ

Ali bi najeli strokovnjaka za spanje otrok?

Da, že pred rojstvom otroka, da se izognem pretirano neprespanim nočem (5%)

Da, v kolikor otrok po začetnih mesecih še vedno ne bi prespal celo noč (7%)

Ne, ker bo težava minila sama od sebe (46%)

Ne, ker mi je škoda denarja (22%)

Drugo (21%)

Število vseh glasov: 92

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!