|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
6.9.2006 20:04:31   
bobek05
Glede Aneja: mi smo danes imeli zelo dober dan... zjutraj sva prišla v vrtec okrog 7.30, tik pred zajtrkom pa sem šla (malo pred 8h) in ponj sva prišla ob 13.30... Sva bila tam že prej, ampak je najin angel spal user posted image  vzgojiteljica nama je povedala, da ga je (uspešno) uspavala po zajtrku (spal je 1 uro) - mislim, da malo trmaril, ampak ni nič kaj omenjala, da bi imela kakšne težave pri uspavanju... potem so šli ven in zunaj se je hitro otrudil od same hoje, pa sta ga vozile v vozičku (sploh ne vem čigavem user posted image ), malo je baje zajokal (je bil verjetno spet malce utrujen), ampak je rekla, da so ga hitro potolažile.. potem so imeli ob 11.30 kosilo in je spet OGROMNO pojedel (ga je ona hranila) in tudi dosti spil (kar iz kozarčka! - doma pa ne pije iz kozarčka user posted image )... potem sva midva prišla, ampak je bil mali čist ok in takoj kosva šla je baje zaspal (pa ga raje nisva motila) in vrnila sva se 1,5 h kasneje (malo sva morala celo počakat, ker je gospodič še vedno spal user posted image ) in ob 13.30 smo šli domov... na moje navečje presenečenje in veselje pa ni zajokal niti ko sva prišla ponj (kot je prvi dan)... user posted image

V Anejevi skupini jih je 13 (jih je bilo 14 preden se je tista punčak izpisala) - 4 z Anejem vred so letnik 2005, ostali 2004, ampak je polovica novincev... Do zdaj jih je naveč blo 7 ali 8, ostali so ali bolani ali še vedno na dopustu.. Ta teden je bila glavna vzgojiteljica precej sama (nekaj so ji pomagale iz ostalih skupin), ker je pomočnici vzgojiteljice umrl oče - ampak ženska pride delat! , le malo kasneje (po zajtrku) in je DOBRE VOLJE in sploh ni oblečena v neke zamorjene črne barve... Res se vidi, da se trudijo glede otrok...

Vzgojiteljica nama je razložila, da ta prvi mesec ne bodo nič konkretnega delali, ker je to mesec uvajanja in se bodo večinoma samo cartali... Je pa rekla, da je vedno na začetku tako, da ni otroka, ki ne bi nič jokal, pa da še starejši včasih pojokcajo, ko vidijo ta mlajše, ampak moram rečt, da jih kar dobro "spravi k sebi" in zamoti (tudi če je sama)... Ženska mi je iz dneva v dan bolj všeč. Vedno je dobre volje, nasmejana, vedno pripravljena na pogovor s starši, ob slovesu vedno pove kako je bilo... Všeč mi je bilo tudi to, da ko sem ji omenila, da se da Aneja fajn zaposlit (oz. zamotit) z vodo, da si je vzela čas zanj in sta si malce dlje umivala rokice, ker je vedela, da v tem uživa...
Pa tudi, ko sem bila tam, sem videla, da se imajo otroci fino, da ves čas kaj počnejo, se igrajo, barvajo... Kar nisem mogla verjet, da moj otrok sedi SAM PRI MIRU v majhnem lesenem stolčku pri mizi, medtem ko se doma borim s hranjenjem in mu dajem vse mogoče igrače, da mu lahko uspem kaj stlačit v usta...

Je pa res, da je pri nas bolje, če gre ati z njim v vrtec, ker se za mano več ozira, nosi k meni igrače, me išče... atija pa hitreje "pozabi"... Danes me je precej skrbelo kako je z njim.. celo dop. sem letala okrog, da sem se s čim zamotila, ker me je kar stisnilo pri srcu, če sem le pomislila na to, da pa mogoče joče... očitno me je skrbelo brez potrebe... upam, da bo jutri spet en uspešen dan za nami...

Mali je še vedno prehlajen (teče mu iz noska in še kašlja - ampak ponoči ne, bolj skoz dan, pa še to se izkašljuje)... Mogoče ponoči ne kašlja, ker mu mažem prsa s kremo proti prehladu (zaradi le-te tudi lažje diha in nima zamašenega noska)... Drugače pa mislim da ga še vedno mučijo zobki, čeprav še vedno nimamo za to dokazov... Se bo (bodo) že prikazal (-li)...

P.S.: Antigona, sem se danes prijavila na magisterij, ampak bom šele kon. spet oz. v zač. okt. zvedla če sem sprejeta... Upam, da grata...

Zdaj moram obvestit Ministrstvo, da sem diplomirala in potem UPAM, da bom čimprej lahko začela s pripravništvom...

< Sporočilo je popravil bobek05 -- 6.9.2006 20:11:48 >

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 526
6.9.2006 20:29:42   
CIPRESA
Bobek še enkrat ČESTITKE za diplomo in uspešno še naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Antigona jaz sem že pred časom pisala da bi kar še enega imela pa nevem kako bo kaj s tem v bližnji prihodnosti če dobim službouser posted image   Zate pa če nimaš kakšnih večjih ovir pa le na delouser posted image user posted image user posted image user posted image čim prej in čim večuser posted image user posted image

Zaenkrat za službo še nič ne vem še ni nihče nič poklical ali sporočil. Tja do drugega tedna naj bi dobila točen odgovor.

Mojo tel št. od mobija imaš Antigona na ZS-ju, da me lahko pokličeš da se zmenimo kje in kdaj se dobimo.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 527
8.9.2006 8:01:44   
bobek05
Pozdravljene, drage julije...

sedim pred računalnikom in mi je kar nekam čudno, da je vse tako tiho... Se še nisem čisto privadila, da malega ni. Saj vem, da mu je tudi tam lepo in da ni nič tragičnega, če tu in tam kaj pojokca, ampak vseeno ga pogrešam... user posted image  Na, evo, še nedolgo nazaj sem jamrala, kak bi blo fajn če bi imela kaj fraj, ker sem utrujena... user posted image  Verjetno tudi jaz rabim "uvajanje" v dom brez Aneja. Se mi zdi, da se starši včasih težje sprijaznimo s spremembami kot naši sončki. Kaj delam? Pospravljam, perem, likam, letam po mestu, ta teden sem si še urejala prijavo za magisterij, moram pa še poslat na Ministrstvo potrdilo, da sem diplomirala in potem čakat na pripravništvo... Odgovorijo lahko v 14 dneh ali 2 mesecih user posted image  

Včeraj je bil v vrtcu še en dober dan. Tomaž ga je tja odpeljal ob 7.30, šel pa je ob 8h pred zajtrkom. Ponj sva potem šla ob 14h. Je čist ok, tu in tam se še kaj bolj pojezi kot joka (ker baje ni solzic). Edino nek pameten ritem spanja še moram najt, ker zdaj v vrtcu spi 2 rundi. Po zajtrku 30-60 min in po kosilu 1,5h in potem se zbudi ob 13.30, kar je precej nora ura, ker je spet utrujen ob 16.30 ali 17h, takrat pa je malo pozno, da bi ga dala še malce ajat, ker drugače bi mi zvečer svetil do 21h ali 22h... In se pač malo mučimo do 18h, potem pa gre spat. Spi skoraj 12h. Pa saj se bo tudi to uredilo in bo se sčasoma navadil, da bo spal samo 1x (po kosilu), pa to za dalj časa... Sem pa res presenečena in ful vesela, da vzgojiteljice nimajo problemov z uspavanjem. Baje, da hitro zaspi. Poje tudi ogromno - tak da mu je hrana očitno všeč. Ko so zunaj, malo hodi, malo ga vozijo v vozičku, ker se hitro otrudi...

Saj bo, saj bo...

Se že ful veselim srečanja... uh, še 1 teden...potem pa user posted image

< Sporočilo je popravil bobek05 -- 8.9.2006 8:03:51 >

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 528
8.9.2006 16:55:44   
Antigona
Ojla punce!

Jaz sem spet v službi in sem žalostna, ker sem mojega malega miška videla samo zjutraj ko sem ga peljala v vrtec, potem pa šele zvečer ko pridem iz službe, ampak bo takrat že kar nekaj časa ajal user posted image ...

No, ja sej bo bolje, drug teden delam dopoldne in ga grem jaz iskat v vrtec, tako da bova lahko celo popoldne skupaj....

Kdaj se torej dobimo v soboto? Mislim ob kateri uri???? Da se zdej zmenmo še za prevoz....
Povejte kdaj vam najbolj odgovarja!!!!
Že komaj čakam na naš čvek!!!!!

LP,
user posted image user posted image user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 529
9.9.2006 0:02:27   
Anonimen
Tukaj ena julijka 2005, ki se zadnje čase redko javi ampak vam ponosno javlja, da pričakuje novega dojenčka. Zaenkrat bom anonimna, ker je novica še res sveža.

Se javim s pravim nikom, ko opravim prvi pregled pri g.

Lp,  tokrat anonimna

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 530
9.9.2006 12:11:02   
Antigona
Bravo!!!!! user posted image  user posted image  user posted image
Tudi mi smo se odločili da bomo ne glede na prostor vseeno še kar enega naročili.
In zdaj bom vsak mesec čakala, a pride al ne pride user posted image ...
Sedaj bom spet komaj čakala da bom srečka user posted image ...
Seveda vam bom takoj sporočila novico... No ja, še najbolj bi mi bilo všeč, če bi zanosila konec leta, ker bi bila potem u bistvu dve poletji frej! To pa je računica, a ne??? user posted image

Cipresa, držim pesti, da dobiš službo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (tole je pa za srečo)

Žan se je danes zjutraj spet pred vrata postavil, tako da sem mu komaj dopovedala da danes ni vrtca user posted image ... Več kot očitno je, da tam ful uživa...
Sedajle mirno aja jaz pa sem ful vesela, ker je danes miško dobil pošto od zavarovalnice Triglav in je dobil odškodnino za ugriz psa v višini 450 tisoč čukcev... Ful fajn.... Bo mišek pomagal kredit zmanjšat, da se bomo lahko potem čimprej selili....

Pa pa,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 531
9.9.2006 15:51:07   
bobek05
V. si ta srečka nosečka ti? user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 532
10.9.2006 16:17:20   
bobek05
Drage moje julije,

Anejevo stanje se je čez noč poslabšalo. Spali nismo skoraj nič, vročino ima 39,3-39,6 in zdaj se odpravljamo z dežurni pediatrinji. Svečka, ki jo je dobil, je malo prijela in temp. je padla, ampak še vedno ne pod 38,5. Bojim se, da bo zvečer še slabše. Tak ubogega ga še nikoli nisem videla... Za čisto nič mu ni, samo leži v mojem ali atijovem naročju in gleda okrog z napol odprtimi očkami. Ni je stvari na svetu, ki bi ga zanimala ali pritegnila. user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 533
10.9.2006 18:13:10   
Anonimen
Bobek!

Žal nisem V. user posted image , sem pa srečka user posted image .

Lp, anonimna še vedno

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 534
10.9.2006 21:40:03   
bobek05
Anonimna, saj tisto z V. je bila bolj šala, ker je CIPRESA že večkrat omenila,da bi bila rada user posted image ... user posted image  Sicer pa imamo bolj ali manj vse te pobožne želje user posted image  No, želim ti lepo nosečnost in ko bo G potrdil nosečnost, nam le razkrij tvojo identiteto... user posted image  

Z Anejem smo bili pri dežurni pediatrinji in na najino veliko žalost ima najin sonček močno vneti obe ušesi oz. bobniča user posted image  Zato je revček toliko danes jokal. Dobili smo neke močne svečke (Voltren), ki zbijajo vročino in lajšajo bolečine - so mu tudi dali eno kar tam. Dobili smo pa še tudi antibiotike za vneta ušesa. Mali je bil potem po tej svečki kot prerojen, kot da bi hotel not spravit, je ves večer delal krožne ture po stanovanju, nosil igrače, gledal knjigice, se igral.... Mu pa morava svečke dajat na 6 ur, da ga ne bo preveč bolelo. Ful se mi smili... user posted image
Zdaj itak ne bomo šli najmanj 1 teden v vrtec user posted image  in potem bodo verjetno spet težave z uvajanjem, ampak se je treba pozdravit in vsaj nekaj dni bo na antibiotikih. Kako pa veš kdaj so ušesa popolnoma pozdravljena? user posted image  Baje, da če se ne pozdravijo do konca, da se to rado ful ponavlja... Ampak kako naj vem kdaj je dovolj? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 535
11.9.2006 8:16:47   
Antigona
Jao Bobek, bogi Anej. Upam, da se čimprej pozdravi...
Je res revež dovzeten za vse bolezni.... Želim vam, da postane čimprej malce bolj odporen, da ga ne bo povozil ravno vsak prehlad ki pride blizu....

No punce, kdaj se dobimo v soboto? Ob dveh ali treh?
DAjte glas od sebe, kdaj vam bolj ustreza da se zmenimo potem še za rpevoz!
Uh, že komaj čakam user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 536
11.9.2006 10:22:10   
Barbela
En lep dober dan. Danes sem Jaka peljala v vrtec že nekaj čez sedem zjutraj. Ob pol osmih sem bila doma in sva z možem pozajtrkovala. Jedla sva kar pol ure. Sva uživala in si vzela čas za hrano, ker ne polnim, kdaj sem se nazadnje v miru in počasi najedla user posted image  Danes in jutri imam še dopust, ker imam vrtna in hišna opravila, potem pa grem počivat v službo. 
Kako se je Jaka imel v vrtcu, vam bom poročala jutri ali pa popoldan. Upam, da ne bo preveč jokal. Čez vikend je imel spet malo povišane temparature, ampak ne 40 stopinj, kot prejšnji vikend - hvala bogu! Ta vikend še svečk ni bilo treba dajat, ker je temp. narasla le do 38 stopinj. Dajem mu Operil kapljice ker mu teče iz noska in ima malo zabitega. Iz sobote na nedeljo je spal celi dve uri user posted image  Danes je boljši.

Bobek: glede ušes. Jaka je imel že dvakrat vnete in ni nič kaj prijetno (kar si že ugotovila). Boljše je že dva dni po jemanju antibiotikov. Jaku ponavadi temp. pade že tretji dan. Ven ne gremo potem še dva dni po končani povišani temparaturi. Ko poje otrok antibiotike do konca, bi naj bilo menda v redu user posted image  Je pa res da je Jaka bolj občutljiv na to in ima trak na ušesih tudi takrat ko jih drugi otroci nimajo-npr. danes zjutraj. Ko bo še par stopinj manj zjutraj, bo imel tanko kapico, potem pa čez dan trak. Tudi zdaj v avgustu, ko je bilo mrzlo in je pihalo je nosil trak. Ne vem, tako je pri nas. Je pa vsak otrok drugačen dovzeten za to. Držim pesti, da se čim prej pozdravi. Ja, pa še to: čestitke za 10ko na zagovoru user posted image user posted image user posted image

Za user posted image  : a je zdej fiksno, da je sobota? Mi imamo naslednji vikend piknik z motoristi, ne vem pa ali v soboto ali nedeljo. Do sredine tedna bom že vedla user posted image  Pa če mi lahko poveste v katerem kafiču se dobimo, ker me na prvem srečanju ni bilo, tako da ne vem kam prit, vem le da je v planetu Tuš.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 537
11.9.2006 11:41:34   
bobek05
- datum: 16.9.2006
- ura: ob 14h
- plac: v Celju, Planet Tuš - isti kafič kot zadnjič (oz. v enem izmed kafičov kjer je food section)

Seznam:

S ŠTAJERSKEGA KONCA:
1. bobek (lahko šofer)
2. PBJ
3. pravljica
4. Barbara_Tomo

Z LJUBLJANSKEGA KONCA:
1. Tinka 
2. Antigona (šofer)
3. ančabanča
4. CIPRESA

Torej, kot ste opazile je zda fiksen datum in ura. Če kateri kaj ne paše, naj se dere user posted image

Barbara_Tomo saj nam je pediatrinja povedala, da bo čez kakšne 3-4 dni bolje, ampak sem se kljub temu odločila, da ga ta teden ne dam v vrtec... Naš sicer trak sovraži in nimam pojma kako bo ostal na glavi, ampak če bo želel ven, bo moral malce sodelovat...
V Planet Tušu greš v tisti del, kjer imajo same bare in restavracije - ne moreš zgrešit. Mislim, da je pri glavnem vhodu na levo. user posted image  

Prosim, če se še javite, tiste, ki prej niste bile prepičane, če boste lahko prišle na srečanje ali ne... LONA, kako je s tabo? Vem, da si omenjala, da delaš ob sobotah in nedeljah, ampak vseeno preverjam... Pa ostale??? user posted image  Za vse, ki pa ziher pridete - se že ful veselim, da vas spet vidim... user posted image

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 538
11.9.2006 22:16:34   
anckabancka
Bobek, mene ne bo v Celje. user posted image
Imam kar dve zadevi v soboto, tako da v nobenem primeru ne bo šlo.

Drugače pa je Aljaž uspešno uveden v vrtec in to brez solzic!user posted image Od prejšnjega četrtka tudi že spi  v vrtcu in ni nobenih problemov. Res se je takoj vživel in pozabil name. Zjutraj, ko se poslavljam od njega se mi zdi, da si misli:"Mami pejd že, pa nehi težit." Jaz ga pa lupčkam pa stiskam pa maham, on pa šiba raziskovat...
Sem res ful vesela, še posebej, ko  v garderobi srečam kako objokano mamico, ker ima njen malček krizo.

Aja, za RR pa imam res malo časa, ker pospešeno študiram. Rada bi do poroda opravila še teh nekaj izpitov, da bom imela potem malo miru, oziroma samo diplomsko še za napisat... Joj, sem že sita tega študija. Komaj čakam, da bo to poglavje za mano!

Barbara_Tomo, jaz sem tudi dala Aljažu trak dva tedna nazaj, ko je bil prehlajen (eno noč je imel tudi vročino). Zdi se mi čisto normalno in odgovorno, da se takrat otroka pač malo bolj crklja in zaščiti.

Bobek, pa res nimate sreče z zdravjem. Upam, da se čimprej zrihtate! Jaz pa samo čakam, kdaj bo prinesel prvo bolezen iz vrtca... Še posebej bo zoprno potem, ko bo dojenček in bom imela dva bolana...

Antigona, bravo za pogum! Saj bo šlo, boš videla! Jaz se že prav veselim spet ene majhne štručke... Pa že kupujem razne svetlomodre zimske kompletke. Mogoče vam pa uspe, da bo spet julijček? Če ta mesec ne bo uspelo...

Zdaj grem pa hitro še za faks delat, da bo jutri manj dela.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 539
12.9.2006 9:22:10   
bobek05
Anči, res škoda, da te ne bo... user posted image  Sem mislila, da nam boš prišla kaj lušte delat, da bi se še druge kaj prej zraven spravle user posted image

Barbara_Tomo, ti prideš sama, ali te kje poberemo?

Od PBJ imam št., pravljica tvoje pa ne... Prosim javi na ZS, da se zmenimo kje te poberem/va s P.

Z ljubljanskega konca pa se boste že zmenle, kje bo Antigona katero pobrala...

Joj, ženske, jaz tudi že komaj čakam na srečanje user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 540
12.9.2006 11:21:19   
CIPRESA
Pri nas je pa tako pestroooo zadnje čase, zadnjič je zbolela mami tako da sem mogla biti skos pokonci ker je imela zelo visoko vročino sedaj je bolje a ima "šen", zelo zavteklo nogo in čisto vijolčno. Boli jo ko user posted image in nič ne more tako da cel dan samo strežem od vzadaj in od spredaj vse po vrsti.  Pred pol ure me je klical še brat da sem zopet postala  tetica mali Nini  user posted image user posted image user posted image user posted image Zjutraj namreč sem ob 5:00 mogla na vso brzino leteti k nečaku v spodnji štuk ker je brat peljal ženo že kar s konkretnimi popadki rodit in potem oba otroka  + bolna mama in lačni oče in možuser posted image user posted image zmešalo se mi bo!!

Glede srečanja tudi jaz se ga zelo veselim in res upam, močno upam da se do sobote vse malo poštima in se bo ta norišnica malo zmanjšala.

Pozdravček!!!

Vesela teticauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 541
12.9.2006 11:37:51   
Antigona
Oooooooooo Cipresa, že spet tetka??? BRAVO!!! user posted image  user posted image  user posted image
Maš pa kr lušte pol še po enem, kaj hi hi hi....

Ančkabančka, škoda res ker ne moreš.... Ma bi blo res fajn eno z velikim trebuhom mal pogledat user posted image ...

Lona če greš v Celje, mi prosim na ZS pošlji tvojo telefonsko, da se zmenimo kdaj in kje...

Komaj že čakam sobote!!!!

Pa pa,

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 542
13.9.2006 11:00:17   
Barbela
Naj naprej napišem glede vrtca. Pri nas je super. V ponedeljek sem bila živčna in jokava le jaz. Jaka čisto nič in tudi včeraj ne. Menda vse poje in hoče repete. Spi brez problema. V glavnem uživa.
Danes sem prvi dan v službiuser posted image . Zasuli so me  s kupom dela. Ostalo mi je nekaj starih metod, dobila pa sem nove reči še zraven. Sej bo, vsaj minilo bo hitro (pa čeprav že od jutra skoz gledam na uro user posted image  )

Srečanje: jst pridem 100%! Pobirat me ni treba, ker drugače bi mogle delat ovinke user posted image  Pridem sama in se že veselim. Bi pa prosila za telefonsko od katere, mogoče tebe Bobek, da bi te poklicala, če vas ne najdem.

Cipresa, čestitkeuser posted image

Lepo se imejte, zdej grem pa delat user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 543
13.9.2006 11:51:58   
Antigona
Barbara Tomo naj ti dan čimhitreje mine.
Tole je pa za malce vzpodbude user posted image :
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti viš, kako tečejo minutke... hihihi

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 544
14.9.2006 14:21:42   
Anonimen
Samo, da povem, da je Gašper PRVIČ bolan (ima vročino in iz nosa mu curlja) user posted image
V soboto načeloma pridem, no, razen, če ne bo res res fejst hudo.

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 545
14.9.2006 23:09:45   
bobek05
T. ne se hecat, MORAš prit... user posted image  Upam, da se Gašper čim prej pozdravi user posted image  

Torej dan D se bliža in da ne bo nobenih presenečenj: 

dobimo se v Planetu Tuš ob 14 !!!!

pravljica, še vedno čakam na tvojo št., da vem kje te pobrat... PBJ, kaj pridem po tebe ali ti prideš do mene (prosim javi)...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 546
14.9.2006 23:14:23   
pravljica
sori bobek, nimam časa nič totalno grgh user posted image  v soboto pridem, kot zadnjič - sama do planeta...bomo itak v tistem koncu...vas bom našla, upam user posted image  če nimaš spet neke ekstra nove frizure kot zadnjič user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 547
15.9.2006 8:43:52   
Anonimen
Bobek, saj pridem. Sicer sem danes jaz bolj slaba...me kuha pa tko user posted image  Sva zmenjeni s Pupo, da prideva tam okoli 14.30, ker prej ona ne more.

Se vidimooooooooooooo babe zmešane user posted image

(odgovor članu pravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 548
15.9.2006 9:21:46   
anckabancka
Jaz sem vam pa fovš, ker se boste vidle!!!user posted image Jaz bi tud!!!!!!!!!!! sam bo prevelika zamera v žlahti, ker praznujemo en rojstni dan...
Pa bi vam res rada delala lušte po nosečniškem trebuščku... Saj se tam nekje do konca leta še kaj dobimo, anede?

Tinka, tudi Aljaž je danes slabo spal, zjutraj pa mu je že teklo iz noska. user posted image Zdaj pa čakam, da me bojo iz vrtca poklicali naj pridem ponj.user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 549
15.9.2006 9:25:34   
bobek05
pravljica, user posted image  kakšno frizuro pa sem imela takrat?, da vem, da te ne bo kje zdaj spet na rit vrglo... user posted image  razmišljam o irokezi... user posted image  

T. hitro se pozdravit! Evo, ti pošiljam user posted image  

Pri nas je (UPAM!!!) vrh obdobja "mama". Mali se me drži kot klop (dobesedno!). Začelo se je malo pred vrtcem in se mi zdi, da huje splohne more bit (ali user posted image ). Ne morem se v miru sturširat (kar traja pri meni 10 min) - se tuli pred vrati kopalnice, težko kamorkoli grem (mali me seveda ne sme videt, da grem... pa še takrat jamra mama, mama...), ko se sprehajamo po mestu in mu več ni za bit v vozičku, pa je preutrujen za hojo, ga moram JAZ nosit, čeprav ga moje roke še komaj držijo (ampak ne ata, ne babi, ne dedi, ne teta... nihče, samo mama - če ga hoče kdo prijet oz. vzet iz mojega naročja, se začne takoj dret kot nor)... Menda sem že omenila, da se z možem zbujava izmenično (en dan eden drugi dan drugi), ampak zdaj to ODPADE! Ko ga ati zjutraj previje in se nahranita, mali takoj zavije v spalnico, ker ve, da še jaz ležim. Najprej se seveda dere, če so vrata spalnice zaprta. Nič ne pomaga, da mu ati na 1001 način proba razložit, da še mami aja (ker npr. danes sem bila pol noči z njim pokonci - se je zbudil in ni hotel več spati... user posted image ) in seveda sem bila zjutraj crknjena... Ampak mami ne sme ajat... Takoj name, pa če mu ati ne pusti, se začne tako živalsko dret, ko da bi mu kožo odirali in potolaži se šele, ko ga vzamem v svoje naročje... Madonca, KDAJ je prišlo do vsega tega? user posted image  Vem, da zdaj rabi pozornost in cartanje (zlasti zaradi vrtca), ampak tole obdobje bo (vsaj v intenzivnosti) minilo, kajne? Živ obup!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?