|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
15.9.2006 14:20:54   
CIPRESA
Oj samo na hitro se javim ker imam vročino in sem obležala še samauser posted image user posted image user posted image
Včeraj skoraj 39 danes malo boljeuser posted image V soboto mene ne bo!!!! Doma smo vsi bolani je šlo kar po vrsti in danes še zelo žalostna novica.....mala Nina ima šum na srčku in upamo da ni tisti ta nevarniuser posted image user posted image Doma imam nečaka in Žiga in oba sta danes kot user posted image user posted image , mami je še kar v postelji z oteklo nogo in boli jo tudi kotuser posted image , vsaj oče se je pozdravil in je danes že bolje.

Vse nam gre narobe sploh pa se vsi bojimo kaj bo z našo malo Nino, komaj čakam da pokliče brat in pove kako je z njo. Če se samo spomnim kako hudo mi je bilo ko sem sama zvedela pred enim letom da je z Žigcom nekaj narobe in je šel v pediatričnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce lepo se imejte, spijte še kak sok zame in UPAM da naslednjič ko se zmenimo pridem. Pa tako sem se že veselilauser posted image
LP Vikiuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 551
15.9.2006 19:05:05   
pravljica
no, a nas bo zdaj vsaj 5 user posted image  aja, pbj, a nam boš ti jutri zaupala lepo novičko...imam občutek, da si ti tista anonimna srečka user posted image  user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 552
15.9.2006 19:24:28   
Antigona
Jaz pridem, pa čeprav sama. Komaj sem čakala na ta čvek in se mu ne odpovem user posted image ...

Se vidimo jutri!!!!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 553
15.9.2006 19:30:21   
Anonimen
Se vidimo jutri, babnice. Ampak ne se me ustrašit...smrkam kot user posted image  
No, lase si bom pa vseeno umila user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 554
15.9.2006 20:21:50   
bobek05
- datum: 16.9.2006
- ura: ob 14h
- plac: v Celju, Planet Tuš - isti kafič kot zadnjič (oz. v enem izmed kafičov kjer je food section)

Seznam:

S ŠTAJERSKEGA KONCA:
1. bobek (lahko šofer)
2. PBJ
3. pravljica
4. Barbara_Tomo

Z LJUBLJANSKEGA KONCA:
1. sunqueen
2. Antigona (šofer)

Sunqueen, a Pupa pride s tabo? Se ne spomnim, če si kje že omenla... Vsekakor je dobrodošla user posted image  

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 555
15.9.2006 20:25:18   
bobek05
Vse, ki pridete, se vidimo jutri... user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam....

Antigona, zdaj ko si sama, boš lahko še malo dlje posedela... user posted image  user posted image  Štajerkam se redko kam mudi... user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 556
15.9.2006 20:46:23   
Antigona
Ja jst tud upam, da se mi ne bo nikamor mudil...

Moj dragi namreč zdele mlajčke postavlja, jutri naj bi imeli pa še šrango...
Sicer bo Žan ta čas pri babici, ampak potem pa z njim user posted image  
Me zanima kolk dolg se bo skp sestavlju od popivanja in žuranja....
Zdej že dolg ni navajen tega, pa bo pomojem kr hudo user posted image ...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 557
15.9.2006 20:48:28   
Antigona
Aja bobek, hvala za telefonsko sem jo dobila in zapisala...
Da vas bom najdla...
Sicer pa vas tko ne bo težko najdt, tam k bo najbolj glasno in največ bab na kup user posted image ....

Se vidimo jutri!!!!!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 558
15.9.2006 23:13:51   
bobek05
- datum: 16.9.2006
- ura: ob 14h
- plac: v Celju, Planet Tuš - isti kafič kot zadnjič (oz. v enem izmed kafičov kjer je food section)

Seznam:

S ŠTAJERSKEGA KONCA:
1. bobek
2. pravljica ?
3. Barbara_Tomo

Z LJUBLJANSKEGA KONCA:
1. sunqueen
2. Antigona

Evo, taka je zdaj situacija... user posted image  PBJ je odpovedala, ker je Jure zbolel, pravljica pa še tudi ni ziher (mi je poslala ZS)... Kot kaže bom sama šla iz MB... user posted image  

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 559
16.9.2006 9:02:56   
Antigona
Bobek tud jaz grem sama v Celje....
Škoda, ker je toliko bolanih....

Upam, da ne odpovedo še ostale...

Se vidimo v Celju!

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 560
16.9.2006 9:36:05   
Barbela
Zdravo punce. Jst imam eno dobro in eno slabo novico. Dobra je ta, da je Jaka včeraj shodil user posted image  Slaba pa, da sva oba bolana. Včeraj sva ostala doma, ker je imel čisto gnojna očesa, ponoči pa sem isto fasala še jst. Zgleda da je nalezljivo. Želim vam prijetno čvekanje in upam, da bo naslednje kmalu user posted image  da se lahko pridružim.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 561
16.9.2006 9:56:33   
bobek05
Antigona, upaš zaman... user posted image  Misliš, da bova sami tam? Škoda, da se niti napit ne moreva, ker obe voziva user posted image

Barbara_Tomo, čestitke Jaku za prve korake user posted image , pa čimprej se pozdravita user posted image  

S ŠTAJERSKEGA KONCA:
1. bobek
2. pravljica ?

Z LJUBLJANSKEGA KONCA:
1. sunqueen
2. Antigona

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 562
16.9.2006 10:55:44   
Antigona
Bobek sej Sunqueen je rekla da pride s Pupo, zato bosta bolj pozni, ker pupa prej ne more....
Če pride tudi pravljica nas bo torej še zmeraj 5... Ja pit pa res ne mormo, ker skoraj vse vozimo....

Mislim da je bila tista anonimna nosečka Imarcel, kerj je na forumu čvekanje v tri dni kak dan nazaj povedala da je spet srečka nosečka!!!

Bravo Imarcel!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 563
16.9.2006 12:38:32   
bobek05
Imarcel je bila julijka? user posted image  

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 564
16.9.2006 17:32:16   
LONA13
Živjo, po doooooooollllllllllllllllgggggggggeeeeeeeeeeeemmmmmm
času. No mi jo veselo šibamo, bili smo bolani(oba), tko da je oči bolniško vzel, mami je šla pa taka v službo.

Delovni teden je za mano -- no ja še jutri, potem sem pa celo en dan prosta, pa spet od torka do nedeljeuser posted image  vstajanje ob pol petih zjutraj.(jah, turistična je težka)
v pon. imamo spet uvajanje v vrtcu-upam da ne bo spet zbolel.
Punce moje časa nimam čisto nič, tako da ne vem kdaj mi bo sploh uspelo na kavo pridt.

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 565
16.9.2006 17:49:05   
Maleal
Bobek jaz sem res vaša julijka,pa tudi frišna srečka nosečka,a nisem ta anonimna,tak,da še bote mogle malo ugibat katera bi to bla,dokler se sama ne razkrije.Novi anonimni srečki nosečki pa čestitam in čimlepšo nosečnost.A je to mogoče MIČ???

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 566
16.9.2006 20:18:29   
Antigona
Oj!

Na kavi smo se imele super, tako da vam je lahko žal tistim ki niste mogle user posted image ...

A potem nisi bila ti Imarcel??? Ja no, bomo pa še mal ugibale naprej, kajne????

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 567
16.9.2006 23:30:40   
anckabancka
Mogoče je pa user posted image CAMPEK ali JAKARACMAN ali pa SMRKA? Je rekla, da se ne javlja prav pogosto zadnje čase...

A ste se kaj načvekale v Celju?user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 568
17.9.2006 11:59:52   
bobek05
Imarcel, oprosti, dolgo se že nisi javila, moj dolgoročni spomin pa je za en drek user posted image  user posted image

Ne vem zakaj, ampak ko smo se že včeraj pogovarjale, če je anonimna Imarcel, sem nekak slutila, da ni... user posted image  Se mi je zdelo čudno, da se res ZELO dolgo ne bi nič javila, potem pa pod anonimno sporočila, da je user posted image ... Jaz mislim, da je ena, ki se večkrat javlja, ampak ne dnevno tako kot (me) nekatere... Imam jaz tudi neke svoje sume, ampak bom zaenkrat raje tiho... Če bom mislila prav, vam sporočim, ko se anonimnica sama javi... user posted image

Včeraj je bilo kljub slabemu vremenu lep dan. Smo se pa fajn načvekale, kajne? user posted image  Čeprav je meni čas tako hitro minil... user posted image  Potem pa smo šle (nekatere) še zapravljat - valjda, da sem spet nekaj za malega ven vrgla... Ampak ati se ni nič pritoževal, mu je bilo vse všeč kar sem kupila, zlasti tisti pulover iz Zare user posted image

Za naprej - smo se že včeraj nekaj dogovarjale, da bi se lahko spet kaj vidle PRED božičem... pa 1x bi bilo super (čeprav je težko izvedljivo), da bi se dobili vsi z našimi sončki in atiji... Ima že katera kakšno idejo? Kdaj, kje, kako, če sploh?

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 569
18.9.2006 23:19:02   
bobek05
Kje pa ste vse? user posted image

Prejle sem govorila s PBJ. Ji nekaj računalnik ne dela, pa se zato ne oglaša... Upam, da bo kmalu spet na RR. Drugače je Jure že boljši. Še vedno  mu malo teče iz noska, imel pa je rahlo vneta ušesa...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 570
19.9.2006 7:52:05   
Antigona
Ojla!

Jaz sem včeraj cel dan delala, tako da se tudi slučajno nisem mogla oglasit. V sližbi je bla ful gužva, potem sem pa še pri mojemu dragemu doma pakirala eno pošto ker se ful mudi, tako da moramo danes spakirati do konca (5000 komadov)....

Bobek se čisto strinjam da se moramo pred božičem dobit še enkrat. In res bi rada spoznala tudi vaše male sončke user posted image  user posted image  user posted image ...  Pa je to sploh izvedljivo???
Kdo bi vedel, veš kako dolgo smo se dogovarjale za ta vikend, pa nas je bilo samo 5. Sicer je pa vseeno, če jih pride 5 z družino pa 5. Še zmeraj nas bi bilo kar nekaj. In imeli bi se krasno, tako kot v soboto!!!!

Kdaj pa? Če se hočemo res dobiti, bo najbolje da začnemo zbirati predloge in se potem uskladimo. Kaj pravite pupe????

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 571
19.9.2006 11:59:43   
Barbela
Glede srečanja: kaj pa pikin festival? Gre katera?

Lepo da ste se imele fajn. Sem mislila na vas ko sem komaj oči odpirala user posted image  Jakove in moje oči so že boljše. NIč niso več gnojne, le malo zatečene so še. Jaka ima ob večerih in ponoči še vedno vročino. Včeraj je bil v laoboratoriju in so rezultati testov krvi in urina v redu. Ušeski pa tudi niso vneti. V četrtek ima kontrolo, tako da sva doma še ves teden. Sploh nimam občutka da sem že konec porodniške user posted image  Ja, doma smo res vsi veseli, da se je naš korenjak končno opugimil in začel hodit. Pri 14,5 mesecih je med julijci verjetno zadnji a ne? Sicer je že dobil prvo buško in še vedno kombinira plazenje. Prehodi največ kake 3 metre.

Ve, zapravljivke, ki ste hodile po štrcunah. A že prodajajo zimske jakne in bundice?

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 572
19.9.2006 12:24:22   
Antigona
Seveda imajo tudi že jakne in bundice. Vendar tisto kar je meni všeč ni cifre al je pa ful drago...

Tako da zaenkrat nisem še nič kupila, ima pa prehodno jaknico še od pomladi, ko sem itak kupila večjo, pa še 2 flisa je dobil za darilo in zaenkrat še ni panike....

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 573
19.9.2006 16:47:07   
Anonimen
Evo mojega predloga:

kaj če bi se eno soboto oz. nedeljo (pozimi 1x) v čim večjem številu (beri otroci + možje) dobili nekje v enih Toplicah...Termah...na bazenu, skratka.
Meni je brez veze, da se neki po enih kafičih dobivamo... ne bi blo boljš, da nardimo tak športni dan?

PS izgovor "sem debela v kopalkah" ne pride v poštev!!!

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 574
19.9.2006 18:44:19   
pravljica
ammm, ne, ker sem predebela user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?