bobek05
|
Poročilo: naš 1. dan v vrtcu Zbudil se je ob 6.30, sva ga nahranila, previla, oblekla in z atijom sta bila eno uro kasneje v vrtcu. Ko sta prišla tja, je baje totalno pozabil, da je ati sploh tam in po 5 min, je atiju vzgojiteljica rekla, da naj počaka zunaj ene 5 min. Po naslednjih 5 min pride ven vzgojiteljica in mu reče, da naj gre, da je z malim ok. Ob 9.30 sva šla v vrtec po malega in že na hodniku naju prestreže vzgojiteljica. Rekla je, da je mali bil ok, dokler ni ugotovil, da je sam oz. da atija več ni. Začel je jokat in nekak sta ga potolažili z dudico in pleničko. Baje, da je vzgojiteljici skoraj zaspal v naročju (ja, seveda, saj je bil že njegov čas za spanje), potem se spet malo predramil in začel jokat in spet proces pomirjanja, ki je očitno uspel, ker se ni jokal, ko sva prišla ponj, ampak je sedel v naročju pomočnice vzgojiteljice z dudo v ustih in pleničko v rokah. Ko sem stopila skozi vrata in so se njegove očke ustavile na meni, pa je začel tako hudo jokat, da se je moje srce v sekundi skoraj pretrlo na dvoje Dvignila sem ga v naročje in ga mirila (k atiju sploh ni hotel), mali pa je še kar jokal, zato sva hitro vzela njegove stvari in smo šli. V avtu sem ga komaj pomirila, ko sem ga dala v avtosedež, ker se ni hotel ločit od mene in celo pot do doma je hlipal. Doma sem mu izjemoma dala flaško z mlekom (ker v vrtcu ni hotel nič jesti) in zaspal je v eni minuti. Sedaj spi in v spanju še vedno hlipa.. In zdaj, ko sedim sama za računalnikom, jočem tudi jaz, ker mi je tako hudo... Upam, da bo v ponedeljek boljše, ker me še vedno skrbi kako bo, ko bo tam prvič spal.
< Sporočilo je popravil bobek05 -- 1.9.2006 10:22:03 >