|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
12.8.2008 22:52:54   
PBJ
Bobek, jaz tudi ob večerih ne zberem več toliko volje in energije, da bi še kaj pametnega nakloftala na RR... septembra pa bo še slabše, ko štartam s službo..

Mi smo tudi  dali eno rundo bronchomunala skozi, naslednjo začne jemati konec avgusta. Bom videla, če bo kakšen učinek.
Ja, Jure začne septembra s svojo vrtčevsko službouser posted image  in me močno zanima, kako bo. Ga bo kar ati uvajal, ker jaz niti slučajno ne morem zaradi službe...
Sistematični pregled sva imela že julija in je zelo lepo sodeloval. Je rekla, da je šolski primer, ker redki troletniki pri vsem sodelujejo. Je pa res, da sva se kar en teden prej pogovarjala, kaj bo tam počel, .... Visok je bil točno meter, težak 15,9kg.

Ana tudi lepo raste in je prava carta, čez dan atijeva, ponoči pa mamina (beri: dojenje)user posted image user posted image ...

Z Juretom se lepo ujemeta. Najraje ju gledam, kako se igrata z duplo kockami. Jure sestavlja po svoje, ona pa pobira iz škatle tiste kocke, ki so že sestavljene in jih razstavlja; ali pa ko prebirata knjige, drug poleg drugega svojo knjigo in vsak po svoje komentirauser posted image .

Jure zaspi malo pred ali malo po 21. uri (+/- 10 minut), Ana pa med pol osmo in osmo.
Ko bo začel hoditi v vrtec, ga bom zvečer dala kakšne pol ure prej spat...

Eh, se mi že zehauser posted image .

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
12.8.2008 22:54:25   
PBJ
Eca, vidim, da še ne spiš. Kako kaj s službo? Si že kaj našla?

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
12.8.2008 22:57:27   
Eca
Evo mene... z dopusta.

Samo toliko se javim, ker imam oba mulca bolana. Sta mi danes zadnji dan morja zakuhala in smo bili v dilemi, če podaljšamo ali pridemo domov.
No, domov smo "prilezli" in jutri gremo do pediatra. Sumim anginouser posted image .

Uživajte in se javim ko utegnem.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
13.8.2008 23:26:29   
Antigona
Čer....

Jaz sem že skoraj en mesec v službi in cajt leti kot za stavo.
Danes smo imeli tudi mi sistematski pregled, čeprav nič kaj tako "glamuroznega" kot ve... Nobenih posebnih vprašanj, malce je pogledal tablo, da je sestra videla če dobro vidi, natehtali smo ga 15,8 kg in točno 100 cm.

PBJ pri nas je zeloooooo podobno kot pri vas, mislim glede igranja in spanja, no Luka gre spat nekje med osmo in pol deveto Žan pa neglede na to da hodi v vrtec šele okoli pol desetih. No ja, v vrtec gre tako šele ob osmih...

Sedaj smo že en teden popolnoma brez pleničk, je sedaj končno brez tudi ponoči. Se mu je sicer danes ponoči zgodila nesreča, drugače pa je že kake dva tedna popolnoma suh...

Tudi Luka je imel danes sistematskega, jutri bo namreč star eno leto. Velik je 81 cm in tehta 11390 g. Je kar večji in težji kot Žan pri enem letu...

Drugače stra pridna, Žan zdej ful rad hodi v vrtec, sploh od kar ga v vrtec pelje tudi Luka (ga zdej čuva moj dragi), in sicer do 1. septembra ko začne z vrtcem...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
18.8.2008 14:49:55   
anckabancka
Se še jaz malo javim, ko je tukaj tako zatišje.

Našega 3. fantiča še vedno čakamo. Meni se čisto nikamor ne mudi, sem lahko še en mesec noseča, pa se ne bom pritoževala. Se hecam, da nimam časa it rodit.

Smo že preseljeni. Danes nam samo še kuhinjo do konca porihtajo. Pa nekaj stvari imam še v starem stanovanju za preselit. Danes sem delala generalno "stare" kopalnice. Ni kaj, je treba spucat za sabo...
Tamaladva ful uživata v večjem stanovanju. Imata svojo sobico in zdaj brez problema zaspita. Prej pa smo se  z Aljažem ful dolgo pregovarjali in hecali, da je zaspal.

Antigona, bravo za Žana, kar čisto brez pleničke je. Naš Aljaž pa jo nujno rabi še za popoldanski spanec in ponoči. Obakrat je močno polulana. Drugače pa lula ful pogosto. Bi rekla lahko, da kar na pol ure. Pravi mož, da lula tako pogosto kot jaz, ki skoz na WC-ju visim.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
18.8.2008 15:55:39   
.Anonimna.
user posted image fantiček si rekla? user posted image bravo, to bo pestro user posted image

mi pa...ah, po starem. Gašper je že od aprila brez plenic....aaaa, kaj še? aja, ni še imel sistematskega, je pa težak nekje 16 kil in velik pac cm čez 100 user posted image

Anči, čakamo novico o novem fantku user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
18.8.2008 19:49:12   
bobek05
Ojla punce,

mi imamo tudi plenice še samo za ponoči. Za popoldanski spanec jih več ne rabi. Ugotavljam, da že precej dolgo časa zdrži brez lulanja. Ponoči pa še definitivno ni pripravljen biti brez - do zdaj smo imeli samo 1x suho, baje pa mora biti vsaj 1 teden, da vzameš plenice stran.

Delam s polno paro. Približuje se novo šol. leto in spet se bo začelo: pedagoške konf., roditeljski sestanki, uvajanje novincev, ....

Kar se naše bebe tiče - ni nič novega. Noseča še nisem, kdaj bom  pa še ne vem...  Želim si otroka, hkrati pa me skrbi za službo in to me včasih zelo mori...  Ne vem. Prav žalostna postanem, ko premišljujem o tem. Srce se mi topi, ko gledam male user posted image , ampak svojo službo obožujem... Moj mi pravi, da naj se ne sekiram, da se bo vse uredilo, ampak kdo mi lahko to garantira dokler nimam za nedoločen čas... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Res sem žalostna... Prav tišči me v prsih in gre mi na jok. Čas je pravi, želja je velika, otroško sobo preurejamo tako, da bi bil prostor za 2, jaz pa še kar čakam... Bolj se bliža konec leta, ko sva planirala user posted image , huje mi je pri srcu... Sem že premišljevala, da bi se pogovorila s šefico, ampak kaj mi lahko reče??? Službe za nedol. čas mi ne more obljubiti (že zato ne, ker o tem v končni fazi odloča občina)...

Ful vas je lepo brati - ko imate že po 2 otroka, Anči celo že skoraj 3... Pa ste spet v službah... In to si želim tudi jaz... Ampak kateri bog mi lahko to garantira?? Ne bi rada imela službe, ko pridem iz porodniške. Rada bi imela TO službo, ki jo imam sedaj - ne katere druge.

Eh, ne morem zdaj o tem premišljevat. Bom spet zamorjena cel večer... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bobek05 -- 18.8.2008 19:52:50 >

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu .Anonimna.)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
18.8.2008 21:12:34   
mayci
Ančka, a še en fantič je na poti?user posted image user posted image  To bo žur....user posted image

Naš dečko je od maja že čisto suh, tudi ponoči. Sem tako ponosna nanj.user posted image  Tudi mi sistematskega še nismo imeli, sem ga pa sama zmerila in stehtala, tako da velik je 99 cm, tehta pa 14,5 kg.user posted image

Bobek, točno tako, kot si ti napisala, se trenutno jaz počutim.. Poplnoma te razumem in sočustvujem s teboj.user posted image  Zdajle prihaja čas, ko sva mislila delati na dojenčku, pa mi je tooolk hudo, ker smo ravno zaradi istega razloga kot ti prestavili na drugo jesen....user posted image  Vsi mi govorijo, da bo hitro minilo, ampak meni se ne zdi tako! Kje je še jesen 2009...user posted image
Veš kaj, mogoče bova pa prihodnje leto midve skupaj na vrsti, da objaviva veselo novičko, pa bova julijki 2010 (a ni to lepa letnica?)user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
18.8.2008 22:35:57   
mayci
user posted image Aja, sem prej še pozabila napisat, da vsem želim lahko noč!user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
19.8.2008 8:08:11   
Eca
Hej!

Evo, zdaj pa še lahko jaz končno napišem kaj, ko sem sama domauser posted image user posted image user posted image . Mulca sta fasala angino prejšnji teden, včeraj pa sem ju odpeljala k mojim na počitnice, da se še jaz malo odpočijem.

Majči in Bobek- vem kako je to s službo. Same sem še vedno brez....nimam se niti kam prijavit (j**** je ta šolski sistem). Pri meni se je pač zgodilo, da sem v drugo zanosila neplanirano, ampak sem vseeno vesela, kljub sedanjim težavam s službo. Tudi pri vama se bo uredilo.....saj takšno stanje ne more trajati večno. Pa še par user posted image user posted image user posted image za srečo.

Naš Mark pa je brez plenice podnevi in ponočiuser posted image user posted image user posted image od 3.rojstnega dne. Saj je dolgo rabil, da je dojel, vendar smo pa sedaj plenico popolnoma ukinili. Vam pa moram povedat, da odkar nima plenic, da manj pije in se ne naliva več kot prej.
Sistematskega še tudi nismo imeli...sem ga pa izmerila: 99cm in 14,5kg, enako kot Majčin lump. Nogo pa ima 26. Se mi zdi, da se je rast noge in višina kar malo umirila in lahko celo pol leta imamo iste cote in čevlje.

Ančka - čestitke za 3. fantka. Res te občudujem. Pa še selitev.....od kod ti taka energija. A imaš nizek   EMŠO ali kajuser posted image ?

Antigona - tvoj enoletnik ima pa enake dimenzije kot našuser posted image , no naš je imel par 100 gramov več. Sedaj ko je shodil, pa bil na morju, pa je tudi špehec izginil, tako da sedaj pri 15.mesecih ima mogoče tudi manj kiluser posted image

Lepo se imejte....držim pesti za user posted image user posted image , če boste šle v akcijo in ne biti pesimistične!

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
19.8.2008 11:57:44   
anckabancka
Mayci in Bobek, tudi jaz vama želim da se vajini službi čimprej porihtajo. Ampak predolgo pa ne čakat.

Meni je tako fino, ko se tamaladva skupaj igrata in sta kot rit in srajca. Ne moreta eden brez drugega. Kmalu pa bosta imela še tretjega pobalinčka za družbo. Med najstarejšim in najmlajšim pa bo le 3 leta razlike. Res se že skupaj igrata, ker je med njima mala razlika. In mlajši se blazno hitro uči od starejšega. V nobeni stvari noče biti prikrajšan ali biti drugačen od starejšega.

Če bosta čakali na idealno priložnost, se bo to še vleklo. Jaz imam tudi še 3 izpite pa diplomo, pa bomo že porihtali, ko bo čas za to. Zdaj sem še mlada in polna energije in mi ni tako težko porihtati kakega mulca več. Čez par let pa kdo ve?

Eca, moj EMŠO? Hm, kaj pa vem. Je relativno nizek za 3 user posted image user posted image user posted image . Sem še na poti proti 30...

Uživajte v teh toplih poletnih dneh! Kmalu bo jesen... Imam občutek, da ko bom rodila, bo pa že mraz in dež...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
19.8.2008 15:20:59   
Eca
Ančka - saj se mi je zdelo da je EMŠO krivuser posted image . Moj je namreč krepko čez 30, zato pa nimam več energijeuser posted image

< Sporočilo je popravil Eca -- 19.8.2008 15:21:27 >

Mene pa kamin greje...

Neposredna povezava do sporočila: 2662
19.8.2008 17:00:41   
mayci
Eca, imaš lepe nove tikerje!user posted image
Pa najlepša hvala za pikice za srečo...user posted image

Ančka, saj vem, da idealne priložnosti za bebico nikoli ni, pa vendar si želim imeti tole službo porihtano, ker so teli evrčki tako nujni za življenje....žal... Upam pa, da se drugo leto stvari res iztečejo tako, kot je treba (kaže super user posted image ), ker jaz ne mislim več čakati!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
23.8.2008 23:57:47   
anckabancka
Kje steuser posted image Jaz sem še vedno tuki, v enem kosu in me vsak dan bolj šraufa... user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
24.8.2008 22:11:09   
mayci
Ančka, zdaj pa res čisto na koncu...user posted image  Vsak čas bo, a ne? Pa prooosim sporoči, veš, da že komaj čakam na čudovito novičko!user posted image
Kako pa se imate v novem stanovanju?

Neposredna povezava do sporočila: 2665
25.8.2008 16:53:43   
.Anonimna.
A katera ve, kaj je z Ančko? Je že rodila? Mene pa že prav firbec matra user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
25.8.2008 19:03:32   
Antigona
Tudi mene zanima kako je z Ančko?

(odgovor članu .Anonimna.)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
26.8.2008 12:15:14   
anckabancka
Evo me. Jaz se še ne dam. Očitno je malemu tako lepo, da noče ven... Sem bila včeraj na ctg, pa ni bilo nič posebnega.

Nekaj časa sem se bala, da bom prekmalu rodila, ker sem imela toliko dela s selitvijo, zdaj bo pa najbrže mulc zamujal. user posted image Ma saj mi kar paše, imam še malo časa zase...

Drugače je pa noro v novem stanovanju. Mala dva imata veliko sobico, midva imava svojo spalnico pa velik dnevni prostor imamo, pa kuhinja je carska (no, neki detajli še vedno manjkajo), pa kopalnica... Vse je tako lepo novo, da imam kar veselje pucati.
Pa sploh nimamo več problemov z uspavanjem. Zvečer dam rolete dol pa vrata jima malo priprem in v roku 15-20 min obadva že smrčita. Prej pa je trajalo, ker smo bili vsi v enem prostoru.
Edino s sosedi, ki živijo pod nami imamo težave, ker smo kao preglasni in jih blazno motimo.user posted image Zato se zjutraj, ko se zbudita okrog sedmih takoj začnem ukvarjati z njima, da ne tečeta in mečeta kakšnih igrač. Pa gledamo knjige in se igramo na preprogi, ko še komaj gledam. Teli sosedi pa so tudi čisto preveč občutljivi, ker jih moti čisto vse.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
1.9.2008 20:07:13   
Eca
Hej zaspanke!

A ste še vse na morjuuser posted image ali ste toliko okupirane z "uvajanjem" v vrtec?

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

Neposredna povezava do sporočila: 2669
2.9.2008 12:29:11   
anckabancka
Eca, jaz imam že oba otroka uvedena v vrtec, pa tud na morju nisem. Ampak sama s sabo se pa tud ne morem pogovarjat, ker so res vse nekam izginile user posted image

Očitno nas naši lumpki polno zaposlujejo. user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
2.9.2008 13:14:17   
Antigona
Mi se sicer uvajamo v vrtec in je Luka ful priden, bo jutr verjetn že spal tam. Ampak časa mi pa vseen primankuje user posted image

Ančka ti pa še kar vztrajaš v enem kosu?
Zdej pa verjetn že komi čakaš da dete ven priveka?

No, naj le hitro "ven pade" pa da bo z vama vse ok user posted image  user posted image  user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2671
3.9.2008 9:34:23   
Meceno
Eko meneuser posted image

Mi smo prispeli v ponedeljek ob pol enih domov. Sem rabla en čas da sem se navadla prostorov v hiši. Je fajn biti doma.user posted image A ker sem imela nekaj dela, sem lahko do RR-aje prišla šele danes.

Kot je Eca napisala, preveč zaposlena z uvajanjem. Tara je drugi dan tam. Prvega,včeraj, je preživela brez joka. Sem bila presenečena. No, jokala je, ko sva šle domov zaradi gumice na prstu, saj jo je imela od jutra gor user posted image . Malo jo je zaspeklo ko sem gumico dala dol, je imela pa prst že faj zatečenuser posted image  
Jo bo treba malo pregledat predno jo oddam oz je vzgojiteljica zjutraj sicer opazila, a ni mislila da jo tako tišči.
Pelje jo ati, pridem pa jaz.
Danes je sicer povedala da jo je strah tam, smo strah fajn doma pocartale,...Ima krizo, a se naredi junakinjo,...vidim omočene učke, pa se reži. Včeraj ni mogla tam zaspati, pa se je zbudila že ob pol sedmih in ob 20h je v postelji bilaše kar polna adrenalina. Čakam, ker imam občutek, da se bo eno jutro sesula, samo dobra volja in obilico humorja jo drži gor. Si je rdeč robec na glavo dala in šla v vrtec...Sem jo vprašala če gre kr taka, pa je rekla, da, saj to ni pjobjema, bo hecuser posted image

Imam čas za kavo...Eca ?

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
3.9.2008 9:37:13   
Meceno
Anča kdaj imaš rok ?
Trije pubeci,...žurkauser posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
3.9.2008 10:41:21   
Meceno
Malo,... kako je bilo na morju

Prvi teden sva bile z babi in dedijem, drugim dvema se je pridružla še teta Maja. Vozili smo se s čolnom do različnih plaž zelo počasi, ker je Tara imela od lani slabo izkušnjo, ji je velik valj ruknil rokavčke v morje.
Spoznnala prijateljico Ajo iz Ljubljane, se basala z ribami, picami, pečenimi krompiri, solatami, da je zrasla ( nisem jo še merila in tehtala). Noga ji je zrasla za dve številki, to vemuser posted image
Šla sem celo ven, na Hvar in se končno spet malo v angleščini pogovarjala...Uuu mater so koktejli dragiuser posted image , ma vse je drago tamuser posted image Ob 2h zjutraj so glasni klubi nehali delati in se je vse preusmerilo na grad,...Tam nisem šla, je bila vztopnina 100kun pa gužva še. Hotel Anfora je res lepo urejen in to je Hvar rabil, samo cene so za povprečneža res previsoke. Je pa kr nekaj družin tam, mir je.
S Taro sem redno zvečer šla na sladoled s kepicouser posted image in sedaj se ga je končno naučila lizat.
Ko je prišel ati dol za tri tedne smo uradno me začele z dopustom, ja, atija smo fajn pogrešale. Mislila sem, da se bom šla kaj potapljat z mojim, pa nisem šla, sem se zbala, da nebi kdo slučajno prijavil, pa potem ugotovil, da jaz nimam izpita,....ni poceni ta kazen. Ga bo treba it delatuser posted image
Smo pa skos nekaj delali, tak da je minilo vse hitro ko šususer posted image

Tara je veliko preplavala z rokavčki, potem je tudi že dovolila da se hitro vozimo, smo bili kao na konjičku pa trobli smo,...so domačini v Sv. Njedeli pošizdevali....opet Slovenciuser posted image
Videli smo kačo in to strupenega mladiča oz modrazuser posted image  . To pa zato, ker delajo končno cesto oz bližnjico za Hvar in minirajo skale, kače pa iščejo mir...samo ni fajn nouser posted image   Drugi turist pa je videl velikega user posted image  oz je on ležal na plaži, ko pa je hotel oditi iz plaže in je prijel armafleks je skodaj ležala kača.user posted image
Še domačine je strah, ker imajo zdaj trgatve....že dolgo, dolgo jih niso vidli, so mislili da so jih mungosi iztrebli, pa kaže da neuser posted image
Eno je pa Tara našla na naši terasi, na cvetoči roži , samo ni bil modraz, neka ozka vodna kačica. Pijem kavo mala pa kačica, pidi..sem mislila da se igra oz da si jo je namislila, pol pa sem tak cela trda in z nasmehom rekla kolk je lepa pa hit v sobo . Gospodar pa je opravil zadevo oz mu je pobegnila
V morju sem našla nagravžnega polža brez hišice, je zgledal k ena velika pljuča, pol pa sem ga z rokavicami prijela in obrnila na glavo da se je raztegoval....V vodi so tudi veliko rib poslikali, pol pa smo jih v bukvah iskali kako se jim reče,...
Tudi brez rokavčkov se je učila plavat, samo se je hotla sama naučit ( trma ) in tako si je faj nos ščistila. Tri dni ji je teklo ven zelen tako hudo smrdeč gnoj da je mala tiste dni samo bonbone lizala, ji je šlo kr na bruhanje, pa bolj visok glasek je dobilauser posted image user posted image

Lepo je bilo in letos gremo najmanj še dvakrat

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
3.9.2008 11:18:45   
anckabancka
Meceno, ste si pa fino privoščili dopust.   user posted image user posted image

A Tara prej še ni hodila v vrtec?

Jah, rok pa sem imela že en teden nazaj... Pa mali še noče ven. user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?