|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
30.6.2008 10:37:10   
Antigona
Meseco si faca user posted image  user posted image  user posted image
Sej bi pršla, če ne druzga zarad torte, pa grem jutri ali v sredo na morje user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
1.7.2008 8:39:42   
anckabancka
Antigona, ti pa že kar v službouser posted image Ma res grejo hitro tele porodniške mimo... Jaz bom imela tokrat hvala Bogu en mesec več porodniške, ker je to naš tretji otrok. Tako, da bom doma do oktobra drugo leto. To se pravi še 15 mesecev user posted image Sej pol mi bo pa že pasalo iti spet malo v službo...
Ste pa res kar naprej bolani. Pri nas je bilo tako lansko leto, ko je bil Gašper še dojenček. Zdaj pa je že cel dec in je ful zdrav. Januarja je začel hodit v vrtec in je bil bolan samo 1x ali 2x. Aljaž je bil večkrat. Verjetno se je prekužil že prvo leto življenja, ko mu je Aljaž prinesel vse možno iz vrtca. Upam, da bosta v jeseni, ko rodim zdrava.

Mayci, jaz sem fajn, uživam na dopustu, fanta sta v vrtcu... Si moram malo privoščit še ta dva meseca, potem pa spet žurka.

Vidim, da vse odhajate na dopust. Mi letos ne gremo.user posted image Prenavljamo stanovanje, kupujemo nov avto in nam je € zmanjkalo za dopust. Pa še časa nimamo. Postavljamo pa bazen na Zaplani nad Vrhniko in bomo med moževim dopustom kar tam čofotali. Že zdaj večkrat podaljšamo vikend tam gori, kjer se veliko lažje diha kot v LJ. Pa še stara starša počuvata mulca, da midva skočiva kam in si malo privoščiva user posted image

Meceno, škoda ker greš na morje. Zdaj pa ne bo tvojih samogovorov za brati in bo še bolj dolgčas tukaj gori...user posted image
Saj meni se tudi sploh ne da pisat. Raje samo preberem vse skupaj in se malo nasmejim... Danes sem se izrecno potrudila, ker sem pač doma...

Zdajle pa šibam še vrt oplet, dokler ne bo prevroče. Mi je prav relaksacija tole brskanje po zemlji... Pa še kondicijo držim user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
1.7.2008 15:26:09   
Meceno
anckabancka - ružo mojauser posted image   Sej, da neboš mislila, jaz ti sledim, enkrat bom mela tli otlokeuser posted image  in edino teb je dejansko opravičeno, da nisi prišla na RD zabavo. Sem se ves čas spraševala al se že selite al ne ?

Ja, na jug gremo in malo vadimuser posted image  . Grem na isto lokacijo kakor lani, ampak za malo manj časa "samo za 6 tednov"user posted image  .
Prve tri tedne bova s tamalo same ( oz. dedek + babica ) potem pa pride moj user posted image  izvoljenec user posted image .

Kaj je zdaj MB, al greste kaj v park z mulčki in mulčicami ? ( aja, sej je samo moja user posted image  mula)
Gremo lahko kaj štrihat s temparami, je pa zraven neka joga ? Pozdrav soncu mogoče user posted image , nisem vprašala. Ha..grete ?

Dost vas mam, me smo tamuser posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
1.7.2008 15:29:58   
Meceno
Nimam vas dost, mislim RR

antigona- mi gremo tudi na morje ta teden, se potapljat, pa feštat, ker v soboto bo moja babika stara tri letauser posted image  

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
1.7.2008 23:21:40   
Antigona
Lep morski pozdrav vsem skupaj iz Krka...

Sam tolk, ker sem RR odvisnica, moža ni, otroc pa spijo
no pa linija je bolj slaba tko da kaj več ko bom doma

Vsem ki bodo pa praznovali pa en najlepši in najsrečnejši 3. rojstni dan user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
3.7.2008 21:00:57   
bobek05
Drage Jule,

na kratko se javljam - kaj več prihodnji teden, ko začnem z dopustom... (do konca julija). V torek, 1.7. ob 15h sem mislila izdihnit ali pa vsaj omedlet, pa sem na srečo preživela in NAREDILA STROKOVNI IZPIT!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čisto sem iz sebe od veselja.

Naj še omenim, da sem dobila v službi podaljšano, tak da sem itak v 10ih nebesih.

Naš junak je sicer danes rahlo zbolel - po res zelo dolgem obdobju zdravja. Ima začetek angine, ampak ni panike. Dobil je ospen in v 3 dneh bi naj že bil dober. Je normalno (če ne še več user posted image ), končno smo dosegli, da POVE kdaj mu je lulat (na kahlico oz. wc lulamo že dolgo, ampak ni povedal in smo pač hodili ob določenih urah), ..

Na morje gremo 19.7. - da malo menjamo klimo.

Držte se.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
3.7.2008 21:49:43   
mayci
Ančka user posted image  za tako dolgo porodniško. Saj je kar prav, če si pa tolk pridna, da imaš že tri sončke (no, skoraj)user posted image . Saj tudi če ne greste na morje, boste imeli pa večje stanovanje in nov avto, tudi to je kar dober izkupiček, se ti ne zdi.user posted image

Jaz sem pa z jesenjo dobila za vzgojiteljico, sem tooolk vesela!user posted image  To pa žal pomeni, da bomo morali naslednjega otročka, ki je bil sicer načrtovan za letos jeseni, prestaviti na prihodnjo jesen (da me vzamejo za vzgoj. za nedoločen čas).user posted image  Priznam, da bom zeeelo težko čakala...

Antigona uživajte v namakanju v morju!user posted image

Bobek, čestitke za strokovni izpit user posted image  in za podaljšanje v službi!!user posted image  Zdaj pa veliko lažje dihaš, a ne?user posted image  
Aneju pa čestitke za lulanje!user posted image

Upam, da se kmalu spet tipkamo!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
3.7.2008 22:14:01   
Eca
Evo še mene!

Bobek - čestitke iz srcauser posted image user posted image user posted image za strokovca. A je bilo hudo?

LonaPo - Čestitke za bebijauser posted image user posted image user posted image user posted image , veliko prespanih noči mamici in veliko zdravja malemu črvu.

Meceno - kakšen je plan za naslednji teden? Jaz v torek ne morem, ostalo sem prosta. Gremo v park pustolovščin? Jaz bom te pripeljala oba, pa pol obvezno mora user posted image pastuser posted image .

Pri nas je novo to, da je Mark 2 dni že popolnoma suh (nima pleničk razen ponoči, pa še ta je suhauser posted image ). Upam, da se ne premisli in me končno finančno odreši 2. pleničarjev. V soboto bomo praznovali  Markov 3.rojstni dan in sem v polnih pripravah.

Zdaj vam pobegnem....me čaka izdelava peciva, likanje in pranje. Moji 3 sončki pa že sladko spančkajo in moram izkoristit tišinouser posted image .

Uživajte!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
3.7.2008 22:15:03   
Eca
Aja, še to...jaz sem še vedno brez službe, tako da srečnice, ki ste jo dobile ali jo imate podaljšano BRAVO!!!!

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
4.7.2008 14:18:21   
mayci
Eca, čestitke Marku, da se je znebil pleničk!user posted image  Pa imamo res že velike fante, a ne?user posted image
Aja, pa upam, da se tebi tudi kmalu nasmehne sreča in dobiš službo!user posted image

Ančka,user posted image VSE NAJBOLJŠE ALJAŽU ZA 3. ROJSTNI DAN!!!user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
4.7.2008 14:51:34   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: mayci

Eca, čestitke Marku, da se je znebil pleničk!user posted image  Pa imamo res že velike fante, a ne?user posted image
Aja, pa upam, da se tebi tudi kmalu nasmehne sreča in dobiš službo!user posted image

Ančka,user posted image VSE NAJBOLJŠE ALJAŽU ZA 3. ROJSTNI DAN!!!user posted image

Se podpišem pod tole...

Vse najboljše Aljažu za 3. rojstni dan!!!

Žan je brez pleničke čez dan že celo leto, ponoči pa nikakor ne speljeva. Je suh nekaj noči zapored, pa potem nekaj noči moker. Pa sem nekako prelena da bi ponoči še posteljo preoblačila in sem raje na komot... Bo že sam povedal ko ga bo motilo. Sej mogoče bi mu mogla kar vzet stran pa bi blo morbit ok, sam ker spimo vsi v isti sobi, bi verjetno ponoči zbudila Lukija če bi mogla preoblačit pojstlo...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
5.7.2008 11:30:11   
mayci
Meceno in TARA, VSE NAJBOLJŠEEEEE ZA 3.ROJSTNI DAN!user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
5.7.2008 14:54:39   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: mayci

Meceno in TARA, VSE NAJBOLJŠEEEEE ZA 3.ROJSTNI DAN!user posted image

Vse najboljše tudi od nas user posted image  user posted image  user posted image !!!!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
5.7.2008 15:28:26   
mayci
user posted image user posted image Lan tudi danes praznuje....user posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
5.7.2008 19:55:26   
bobek05
VSEM SLAVLJENCEM ISKRENE ČESTITKE ZA ROJSTNI DAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
6.7.2008 21:03:41   
Eca
Hvala za čestitkeuser posted image .

Lahko se posladkate:user posted image

Pa še slavljenec:user posted image
user posted image

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
7.7.2008 21:13:30   
PBJ
Prazničen julijuser posted image user posted image user posted image .
Tara, Lan, Aljaž, Mark vse najlepše, veliko smeha, zdravja in veliko sončka v srčku skozi vso leto...
user posted image

Mi še pa čakamo na trojkouser posted image

< Sporočilo je popravil PBJ -- 7.7.2008 21:14:25 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
7.7.2008 23:10:24   
Meceno
Res nam vse lepo user posted image   Mark, Lan, Aljaž...tudi ve, upam da praznujeteuser posted image

user posted image

Eca, dobra torta user posted image  in fotke, sploh majčkauser posted image

Bobek, res iz srca ČESTITAMuser posted image  
Joj, kak bo kmalu v hiši še bolj veselo, a ne ?user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
8.7.2008 11:03:27   
Meceno
Spimo ?

Eca, če bo jutri lepo se lahko vidimo ?

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
8.7.2008 11:59:00   
Meceno
Pismo, sem se spomnila da gremo v posavjeuser posted image   Eca drugi teden, al pa vikend

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
9.7.2008 8:01:36   
Eca
Meceno - ni problemauser posted image . Za vikend ne obljubim (bomo delali na hiši), med tednom pa lahko, nimam še nič v planu!

A pride še katera? Bobkova? PBJ?

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
10.7.2008 8:35:58   
Eca
Meceno - zgleda, da bova spet samiuser posted image

Danes je naš Mark tudi ponoči bil brez pleničk in zjutraj je bil suh user posted image user posted image user posted image user posted image (pa ravno sedaj ko sem nabavila toliko aktiv fitk 5+user posted image )

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
11.7.2008 8:38:06   
Eca
In potem vse tiho je bilo......
Kaj ste vse na dopust pobegnile?

No, mi še doma "trpimo" do 28.7. potem pa MORJEEEEEEEEE. Upam, da bo vreme tokrat zdržalo in bomo lahko čofotali z obema lumpoma.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
11.7.2008 13:09:40   
bobek05
Eca,
mi gremo na morje naslednjo soboto, tak da še tudi skačemo po MB.

Naš mali je v blaženem stanju, ker:
1. ni v vrtcu (proti koncu - zadnja 2 tedna - ga je imel že vrh glave, tak da je bil res že nujno potreben "dopusta")
2. mama je doma - celi dan (zjutraj ko se zbudi, skoz dan, ko skačemo po Lentu, zvečer ko gre spat... vedno je z njim mama), ker me je vmes že ful pogrešal, zlasti proti koncu junija, ker sem se učila za strokovnega in je bil več časa z možem, babicami in dedki

Upam, da ne bo kakšnih izpadov, ko bom morala nazaj v službo, on pa v vrtec user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
11.7.2008 13:11:29   
lonapo
Živjo, Julke...

hvala lepa za vse čestitke... No mi smo danes stari že en mesec. Žiga je ful priden, na tri ure je, veliko spi, ponoči vstajam 1 x do 2 x.Joka pa samo takrat ko je fuuulll lačen. Nejc se je unesel, je bil blazno ljub osumen, končno smo za nejca dobili vrtec in 1.9 šibamo. Na morje gremo za par dni že v sredo 16. na daljši dopust pa 28.7. Letos bomo tudi mi praznovali RD na morju.user posted image

Iskrene čestitke vsem julijskim slavljencem.

Uživajte!!

Lona

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?