bobek05
|
Ojla, punce Vstala od mrtvih Ma kaj čem rečt, če pa itak skozi lajnam eno in isto - ni cajta, ni cajta... Ja, pravljica za mojega in tvojega bi ziher rekli, da sta vsaj leto dni razlike, verjetno še več Po pravici povedano, se mi zdaj sanja ne, koliko je velik, ker glih nima volje stat pri miru, da bi ga merila.. Mislim, da ima okrog 17kg, je pa suhcen, tak da je verjetno kar velik.. Moram preverit če smo že prišli do 110 cm Zadnje čase OGROOOOOMNOOOO poje. Pojma nimam kaj spet to pomeni Otrok poje več kot jaz - se ne zezam. Poje npr. 3/4 velike pice Sanja se mi ne KAM to daje, ker se mu nič ne pozna.. Zdaj sva ravnokar pri večerji. Pojedel je celo makovo štrucko in spil pol litra čokoladnega mleka, pa pravi, da bi še... s tem, da je jedel pred 2 urama... Ko ga gledam, se mi zdi grozno velik, tudi ko ga primerjam z našimi triletniki izstopa, ampak glih 5 let pa mu še tudi ne bi dala... Četudi... od moje kolegice sin je zdaj glih šel v šolo. Anej je par centi manjši od njega, št. noge imata skoraj isto... pa tisti fant ni ravno majhen.. Tak da pravljica, za najina pubeca res nihče vejretno ne bi rekel, da sta isto stara Zdaj je bil 3 dni doma.. Ga je ati malo razvajal. Nekaj je kazalo, da bo zakuhal, pa smo se šli malo kazat, pa ni nič posebnega - viroza pač, iz nosa mu teče in to je to... zdravnica je sicer rekla, da naj bo do konca tedna doma, ampak ker ni bilo nič posebnega razen nosa, sem mu v četrtek nekaj omenjala vrtec. Mali me pogleda in reče, da ne more iti v vrtec in ko ga vprašam zakaj ne, pravi, da zato, ker je bolan in ker bo tudi jutri bolan celi ljubi dan! Ta "celi ljubi dan" je pobral od mene, ker sem mu v torek razlagala, da bo naslednji dan ostal doma z atijom celi ljubi dan, da ne gre v vrtec itd. ... in madonca, vse gor pobere... In naš bolnik je seveda strašen bolnik saj poje za dva konja... Drugače smo vredu. Dnevi letijo s svetlobno hitrostjo.. Ko pridirkam iz službe, letimo po špecerijo ali kaj Aneju iskat za oblečt (se mi zdi, da mu skozi nekaj fali ali mu je premalo... ) in potem je že večer, moj gre na trening, jaz zrihtam malega in ga dam spat, še obesim cote, malo pospravim in dobesedno padem na kavč.. Če si dam gor kak film, zaspim v 10-ih minutah in moj se mi potem reži, ker gledam en film po cel teden, da ga dejansko celega vidim... Na sosednjem forumu sem brala za učenje tujih jezikov naših sončkov... Midva ga glih ne učiva, je pa res, da veliko pobere od naju, ker sva oba anglista in se še iz študentskih časov včasih pogovarjava v angleščini (tudi zato, ker je včasih to edina varianta, da se kaj zmeniva, ko je mali poleg, pa ni za njegova ušesa)... Hudič je v tem, da prehitro pobira, nekaj besed že pozna (šteti zna v angleščini boljše kot v slov.) in potem ugiba iz konteksta, če ujame kakšno takšno besedo, ki jo pozna... Npr. ve, da je babica - grandma in če jo omeniva takoj vpraša kaj je z grandma... ipd. Nekaj pa seveda pobere tudi s TV, ker gleda angleške risanke.. So naši mali prefrigani, ne? Daj povejte mi, kaj vaši tudi vedno sprašujejo kaj piše spodaj (podnapisi)??? Ajde punce, se še kaj oglasim... Upam, da se vsi, ki ste bolani, pozdravite... Mi smo na bronchomunalu, jutri začnemo z zadnjo rundo in upam, da bo letos podobno kot lani, ker res ni bil bogve veliko bolan.. Tudi opažam, da se pozna, da je večji in ima bolj razvit imunski sistem, ker se mu je že parkrat začelo, npr. kašelj, šmrklji, povišana temperatura, ampak se je vedno nekak izmazal in se potem ni nič razvilo iz tega... Pa pa, že bežim
< Sporočilo je popravil bobek05 -- 4.10.2008 20:23:01 >