|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
30.9.2008 21:02:07   
Meceno
Pa kostanje sva danes pekleuser posted image , jih je še predno je šla spat na postelji jedla , tako da sem ji morala dvakrat zobe umit. Hvala bogu, da jih noče lupit, bi jo morala še enkrat stuširat oz preoblečtuser posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
1.10.2008 8:40:16   
Meceno
In se ni jokala. Edino nova varuška je prišla oz novinka ali študentka, ker je naša  varuška Meta zbolela

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
1.10.2008 8:45:37   
Meceno
A se jaz mrbit spet sama s sabo tu gor menim..........uuuu fajnuser posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
1.10.2008 13:55:38   
Eca
Neeeeee, pa se ne! Jaz sem še tuuser posted image .

Komaj čakam da gremo po kostanj! Danes sem na bio tržnici videla, da jih prodajajo po 4eur za kilo, pečene pa 1liter 8 euruser posted image . Meceno, v torek sem prosta in akcijauser posted image .

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
1.10.2008 17:37:57   
mayci
Jaz sem tudi tu..user posted image  Brem redno, pišem pa bolj sem in tja, ker se itak tako malo tukaj gor javljamo, da je skor brezveze.user posted image

Mnjam, jaz bi tudi kostanje jedla...samo nabirat se mi jih ne da...user posted image  

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
1.10.2008 22:41:15   
anckabancka
Evo še mene...

Me en teden ni bilo doma, ker smo spokali in šli k moževim staršem za en teden. Moj mož je šel na službeno pot za en teden in sem se s tamalimi malo preselila, ker bi težko sama rihtala vse otroke pa še sebe... No, zdaj smo končno spet doma.

Aljaž je imal prejšnji teden sistematskega. Velik je 96 cm in težek 15kg. Ni ravno pri velikih, ane?

Toliko govorite o kostanju, da bi ga še jaz jedla. Pa sem ravno danes razmišljala, da ga bom letos jedla bolj za vzorec, ker dojim. Si več ne bom upala.

Ja, treba se bo malo bolj javljat, pa bo na naši temi bolj zanimivo.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
1.10.2008 22:56:46   
pravljica
kukuc user posted image

tolk o "tamalih": naš ima 90 cm in 12 kg user posted image  ampak glavno, da je pubec lep (in zdrav) user posted image  ni mogla verjet, da hodi v vrtec, ker imamo kartoteko prazno od posvetovalnice dalje user posted image

ma ej, se tolk mal oglašam (a se sploh kaj user posted image  ), da ne vem niti, kaj naj napišem user posted image  kriza sem user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
2.10.2008 9:48:14   
Meceno
Uuuu pravljicauser posted image
A si še živa ?

Ja, vi pa šparate s cotkami, čeveljci,....Če bi tvoj mali prišel k Aneju os bobkove, bi mislili da je njen že za prvi razred tvoj pa nekje v vrtecu od 1 do 2letuser posted image  Zanimivo, kako različno rastemo !user posted image

No, mi smo en cm čez meter pa imamo skor 14kg oz 10dag manj.

Včeraj je babi Tari kupila hlače in majico od Champion 3-4l. Hlače so malo prevelike oz fajne so, ker so žametne in imalo patent spodaj. Bom videla koliko se bodo skrčileuser posted image Majica ji je pa prav.

Slabe izkušnje pri Championu so se začele vrstiti...user posted image
Zadnjič sem ji jaz kupila trenirko komlpetek in ji je jopa prekratka v rokavihuser posted image . V ramenih je Tara širša pa roke mičkeno daljše pa vse pobereuser posted image  
Ima pa še poleg dve lanski trenirki od Champion, hlače že zdavnaj prekratke, polover in jopca pa tako široka da zgleda k nek Pajo al Jajouser posted image .Nikol nosila oz ko smo kupili je bil zg. del že žirši, pol pa se je še razširil. Mislim, sem jim ravno zadnjič rekla da bom vse račune začela hranit od njih ker se že po prvem pranju skrči al pa raztegne k nek čigumi. Se mi zgodi, da po vsakem pranju kr nekaj manka, pa perem na programu občutljivo in 40stopinj.

Prvo trenerkico ki sem jo kupila Tari, št.74 , je bila edina ki se je lepo prala in lepo zdržalauser posted image

Sem se malo skašljala

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
2.10.2008 10:45:01   
lonapo
No da se še jaz javim. Nejc je zbolel ima vnetje ušes, antibiotike in vročinouser posted image .
Velik je 108 cm in ima 15kg-prava suhica, Žiga je pa imel  pri treh mesecih 67 cm in 7kg-ja ni kej bomo imeli košarkaše pri hišiuser posted image .

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
2.10.2008 11:44:31   
Meceno
ooo ti bogi Nejc.

Je pa res že velik, sem mislila da je moja velika, no, sej za punčko je

Džite se user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
2.10.2008 11:58:12   
lonapo
oo , sej vaša je pa tud velika za punčko user posted image user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
2.10.2008 12:01:57   
.Anonimna.
Pa še jaz...Gašper ima zopet vneto uho. Nekaj se kaže tudi na norice. Sploh ne vem, kaj je to user posted image

Greva kar k homeopatinji, ker tole je pa preveč. Pred 10 dnevi je nehal z enim AB, zdaj ima drugega, močnejšega.

Sistematskega ni imel, greva itak danes k P, pa bom vprašala. Tale naš fant je tko občutljiva dušica in men se zdi, da ima vneta ušesa tudi zaradi psihe....zdaj smo bili za vikend na Gardskem jezeru in je bila v ponedlejek ful kriza it v vrtec...v torek še hujša, zvečer je imel pa že vneto uho...

Iz vrtca ga ne dam, ker vseeno želim, da je med vrstniki. Doma se mu bo zmešalo. Sigurno. Meni pa tud user posted image

Drugač smo ok, imamo novega psa user posted image dojenčka pa ne bomo več imeli...zdaj se mi pa res ne da več....če bi bila 10 let mlajša, takoj, zdaj pa res ne user posted image

No, ampak je tko čist ok, ker se imamo res fino.

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
3.10.2008 12:43:03   
Eca
Evo nas iz sistematskega....visok 100cm, težek 14,8 kg. Vse kar so vprašali je odgovoril, vse kar so zahtevali je naredil....no, do psihologa pa nisva prišla, pa do zobarja tudi ne. Morava še to en dan opravit.

Nihče ni kaj posebno komentiral ali je vredu, ali super, slabo verjetno že niuser posted image
V laboratoriju je sodeloval in dobil 6 žigov po rokahuser posted image , zdaj sva pa morala še po nagrado v trgovinouser posted image , si je eno kinder jajčko izbral (no, skromen pa je resuser posted image ).

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu .Anonimna.)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
4.10.2008 20:21:05   
bobek05
Ojla, punce

Vstala od mrtvih user posted image Ma kaj čem rečt, če pa itak skozi lajnam eno in isto - ni cajta, ni cajta... user posted image

Ja, pravljica za mojega in tvojega bi ziher rekli, da sta vsaj leto dni razlike, verjetno še več user posted image

Po pravici povedano, se mi zdaj sanja ne, koliko je velik, ker glih nima volje stat pri miru, da bi ga merila.. Mislim, da ima okrog 17kg, je pa suhcen, tak da je verjetno kar velik.. Moram preverit če smo že prišli do 110 cm user posted image
Zadnje čase OGROOOOOMNOOOO poje. Pojma nimam kaj spet to pomeni user posted image Otrok poje več kot jaz - se ne zezam. Poje npr. 3/4 velike pice user posted image user posted image user posted image user posted image Sanja se mi ne KAM to daje, ker se mu nič ne pozna..
Zdaj sva ravnokar pri večerji. Pojedel je celo makovo štrucko in spil pol litra čokoladnega mleka, pa pravi, da bi še... s tem, da je jedel pred 2 urama... user posted image user posted image user posted image Ko ga gledam, se mi zdi grozno velik, tudi ko ga primerjam z našimi triletniki izstopa, ampak glih 5 let pa mu še tudi ne bi dala... Četudi... od moje kolegice sin je zdaj glih šel v šolo. Anej je par centi manjši od njega, št. noge imata skoraj isto... pa tisti fant ni ravno majhen.. Tak da pravljica, za najina pubeca res nihče vejretno ne bi rekel, da sta isto stara user posted image

Zdaj je bil 3 dni doma.. Ga je ati malo razvajal. Nekaj je kazalo, da bo zakuhal, pa smo se šli malo kazat, pa ni nič posebnega - viroza pač, iz nosa mu teče in to je to... zdravnica je sicer rekla, da naj bo do konca tedna doma, ampak ker ni bilo nič posebnega razen nosa, sem mu v četrtek nekaj omenjala vrtec. Mali me pogleda in reče, da ne more iti v vrtec in ko ga vprašam zakaj ne, pravi, da zato, ker je bolan in ker bo tudi jutri bolan celi ljubi dan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ta "celi ljubi dan" je pobral od mene, ker sem mu v torek razlagala, da bo naslednji dan ostal doma z atijom celi ljubi dan, da ne gre v vrtec itd. ... in madonca, vse gor pobere... user posted image user posted image user posted image user posted image In naš bolnik je seveda strašen bolnik saj poje za dva konja... user posted image

Drugače smo vredu. Dnevi letijo s svetlobno hitrostjo.. Ko pridirkam iz službe, letimo po špecerijo ali kaj Aneju iskat za oblečt (se mi zdi, da mu skozi nekaj fali ali mu je premalo... user posted image ) in potem je že večer, moj gre na trening, jaz zrihtam malega in ga dam spat, še obesim cote, malo pospravim in dobesedno padem na kavč.. Če si dam gor kak film, zaspim v 10-ih minutah in moj se mi potem reži, ker gledam en film po cel teden, da ga dejansko celega vidim... user posted image

Na sosednjem forumu sem brala za učenje tujih jezikov naših sončkov... Midva ga glih ne učiva, je pa res, da veliko pobere od naju, ker sva oba anglista in se še iz študentskih časov včasih pogovarjava v angleščini (tudi zato, ker je včasih to edina varianta, da se kaj zmeniva, ko je mali poleg, pa ni za njegova ušesa)... Hudič je v tem, da prehitro pobira, nekaj besed že pozna (šteti zna v angleščini boljše kot v slov.) in potem ugiba iz konteksta, če ujame kakšno takšno besedo, ki jo pozna... Npr. ve, da je babica - grandma in če jo omeniva takoj vpraša kaj je z grandma... ipd. Nekaj pa seveda pobere tudi s TV, ker gleda angleške risanke.. So naši mali prefrigani, ne? user posted image

Daj povejte mi, kaj vaši tudi vedno sprašujejo kaj piše spodaj (podnapisi)??? user posted image

Ajde punce, se še kaj oglasim... Upam, da se vsi, ki ste bolani, pozdravite... Mi smo na bronchomunalu, jutri začnemo z zadnjo rundo in upam, da bo letos podobno kot lani, ker res ni bil bogve veliko bolan.. Tudi opažam, da se pozna, da je večji in ima bolj razvit imunski sistem, ker se mu je že parkrat začelo, npr. kašelj, šmrklji, povišana temperatura, ampak se je vedno nekak izmazal in se potem ni nič razvilo iz tega...

Pa pa, že bežim user posted image

< Sporočilo je popravil bobek05 -- 4.10.2008 20:23:01 >

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
4.10.2008 20:59:09   
bobek05
Ah ja, pa še to, ker smo glih pri kostanjih - naš jih pa nima rad ... 

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
6.10.2008 9:46:20   
Meceno
Hoj bobekuser posted image
Tebe ni in ni na forumu, ko pa se javiš pa napišeš več kot vse v celem mesecuuser posted image

Tudi midva sva z mojim anglista, on je še nemistuser posted image  in se bolj poredko tako pogovarjava. No, isto če ni za njena ušesa, s tem da guši za prevoduser posted image  ali pa vpraša če je kaj narobeuser posted image  Glede podnapisov, zahteva da ji povem kaj piše spodaj in potem še vpraša ZAKAJ je to rekeluser posted image   Največji mir imam če gleda naše risanke.

Bolj smotano je prevesti muziko( ne slišiš dobro, pa besedila nimam, nekaj pa ni ravno še za njena ušesa ) Posluša Nelly Furtado, Justin Timberlake in od Ministry of Saund sploh ta Love Generation in Put Your Hands Up For Detroituser posted image . Rada ima zvoke, taka z dobrim ritmom je tudi Exceeder isto od Ministry...

Sm, tu je ati imel prste vmesuser posted image oz on to posluša. Tara ne mara vsega, tako da ima zdaj svoj CD, je tega od njih kar nekaj...priredbe. Enya je sicer čisto nasprotje, to je slišala v wellness centrih in posluša ko se spomniuser posted image

Seveda posluša otroške pesmice tudi oz zelo rada, ker tu lahko sodeluje pri petju.

Za srečanje pa se lahko kaj zmenimo, jauser posted image

< Sporočilo je popravil Meceno -- 6.10.2008 9:48:01 >

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
11.10.2008 17:41:44   
Antigona
Pozdravljene...
Jaz sem iz dopusta, kjer smo ful užival. Ker je bil moj bolan, pa še jst sem nekaj driskala, do četrtka zjutraj nismo vedeli a gremo. Potem sva se tolk sestavla, da sva ta maledva odpeljala v vrtec za 3 urce, medtem vse spakirala, jih ob 11ih šibala pobrat in na letališče. Imeli smo se super, krasno, in še kaj. bi šla takoj nazaj...

Žan je cele dneve premetaval mivko, tacal po vodi, nekaj malega se je spuščal po toboganu, se večkrat peljal z banano in bolj malo jedel... Vsak večer je pridno plesal v otroškem "disku", kjer so imeli pol urce plesa z koreografijo... Luka mu je pomagal premetavati mivko, v vodi celo plaval, v obroču seveda (medtem ko se Žan ni upal), se tudi nekaj malega spuščal po toboganu in namesto da bi se peljal z banano (ker je premali) mlatil banane kot za šalo. Jih je pojedel toliko, da se je naučil celo oglašati kot opica user posted image  user posted image  user posted image ... Luka je nasploh pojedel vse kar je videl, in tudi če je bil že kao sit, ko si prinesel neko novo stvar na mizo, tulil tako ama am am am, kot da že cel mesec ni jedel...

Tukaj pa še nekaj malega slikic, ki jih je naš ata potegnu sam tolk ven, da jih je pokazal kolegom...

Takele veveričke so se sprehajale po drevesih, eno malo smo pa celo božali, vendar žal takrat nismo imeli s sabo fotiča user posted image :

user posted image

Pa moja dva mala pozerja:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

To smo pa vsi skupaj:

user posted image

14 dni je minilo kot bio mignil in iz vročega sonca, toplega morja smo se vrnili v Slovensko jesen, tako da se bo treba sedaj malo spet navadit...

< Sporočilo je popravil Antigona -- 11.10.2008 17:42:02 >

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
12.10.2008 21:07:18   
mayci
OOO, Antigona, kakšne krasne fotke....user posted image  Pa morje, pa vročina....user posted image  Jest bi tut!!!!!user posted image
Kje je še poletni dopust, ko bomo spet takole uživali...user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
18.10.2008 13:09:03   
Eca
Smo že dolgo na drugi straniuser posted image .

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
18.10.2008 20:43:57   
Eca
Pa spet smo na drugi strani.....

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
19.10.2008 8:47:17   
mayci
Če pa ni nobene nikjer...user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
19.10.2008 22:00:56   
mayci
Ančkabančka, zelo lepo te je bilo srečati po dooolgem času-malo hecna si brez trebuščka...user posted image
Upam, da se čimprej uspemo julčice spet kaj zmenit, čeprav vem, da je to že skoraj znanstvena fantastika..user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
20.10.2008 11:22:28   
Meceno
Hoj

Kako smo ?
9.10. sva obe zboleli. Tara je imela sicer samo en dan vročine. Nama je pa faj iz nosu teklo. Porable sva tri sterimareuser posted image  od tega jaz dvauser posted image   S tem da je ona dobivala antibiotič. kapljice v nos teden dni. Seveda ni šlo brez kašljanjauser posted image  Zame ni bilo težav, mala pa pihne ven bolj švoh in se ji vse lepo nabirauser posted image  Tak da smo bruhali, pljuvali slino venuser posted image ,...Ko je dobila napad kašlja, se ji je kar iz nosu vlilo venuser posted image  

No, v sredo sva samo še kašljale in tudi končale sva z antib. kapljicami. V vrtecu pa so imeli kostanjev piknik, zato sva šle popoldne tam. Mala je plesala, jedla, delala ježka iz krompirja, z bučo sva se namantrale ( so imeli jedilne nože, buča pa trdauser posted image )
In valda v četrtek bi mala šla v vrtec, če nebi seveda noč prečula (je spala na obroke ). Iz nosu se nama je še obema čistilo in sem si rekla da če v četrtek ne gre, naj bo pa še v petek doma. 
Drugo noč stoka, da jo lička bolijo od povšterčkauser posted image  ( imela je babin vzglavnik ) Ker se je razčula jo je nazadnje bolel še trebušček, rokicauser posted image  Zjutraj pa, ko sva se česale, vidim da ima lase čisto zlepljene okoli enega ušesauser posted image  Sprva sem mislila da se je z mlekom polila, a ni bilo to, temveč se je uho čistilouser posted image  Ker ni imela vročine sem pač vedela da ne more bit vnetje, če bi jo bolelo bi se drla ( toliko pa ni potrpežljiva ),....V drugem ušesu sem opazila samo malo temnejši izcedek (od tistih kapljic antib.)

Uhhh...izšlo se je brez nekih hudih antibiotikovuser posted image  Čeprav te kaplice to so, je to ničuser posted image . Če primerjam z dvema kapljicama v nos dvakrat na dan in s sirupom na osem ur + Daleron recimo,...

Danes je v vrtecu, zdravauser posted image ,...dokler žrelnica nebo poštimana je to zdravje bolj tak,takuser posted image

Gremo pa zato na morje od 30.10.-8.11 ( na zadni trajekt za Splituser posted image ). Mala komaj čaka da gre, ker pravi, da ji tam nosek vsaj ne nagaja

Smo pa bili za vikend pri moji mami v KK....sem očetov grob uredila. In sem kar vse z roko kopalauser posted image  Grob pa počistila z robčki za nosuser posted image  in vodo.

A napišem s čem se je Tara igrala na pokopališču ? Nee! Ja ? Z deževnikiuser posted image
Jih je prijela,( trije so bli ) dala na kamne in potem nazaj na zemljouser posted image ....in rekla naj mojega atija pozdravijouser posted image  ( tu nevem katerega smeškota bi ve dale, samo jaz si nisem hotla tega preveč predstavljatuser posted image  )

In sem napisala, zdaj pa dajte še ve malo bluzit tu goruser posted image

< Sporočilo je popravil Meceno -- 20.10.2008 11:24:54 >

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
20.10.2008 11:27:22   
Meceno
Antigona,....vidim da maladva tudi uživata namorjuuser posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
21.10.2008 9:08:21   
Eca
Ooooooo ste se razpisaleuser posted image

Antigona - lepe fotke!!!user posted image user posted image user posted image

Meceno - a ti si še živauser posted image ?

Mark je doma, nekaj sumljivo kašlja in ga ne upam dati v vrtec - sigurno mi pljučnico prinese domov.

Služba - še vedno nič. Čakam odgovor na en razpisa. Do konca tedna izvem ali sem v ožjem ali "širšem" izboru.

Drugače....stalno kaj delam, nimam 5 minut zase.

Uživajte!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?