|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
13.7.2008 22:42:11   
PBJ
Danes se pa moram oglasiti, čeprav bom kratka ... pred 3. leti sem na današnji dan postala mamica in danes sem obujala spomine ... in kam čas beži...

In tu je naš deček:

Lona, uživaj s svojo družinouser posted image , Žiga je srčkan pa že sedaj bratcu podoben, a imam prav?

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 29.7.2008 21:29:11 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
14.7.2008 12:19:25   
bobek05
Punce, jaz pa skačem okrog. Danes dopoldne smo že bili pri cenilcu - seveda imam "luknje" v avtu user posted image user posted image user posted image user posted image Avto pa še niti eno leto ni star... Kaj češ.. Mislim, da škoda ni tako velika, je pa isti šmorn, ker imam od toče po celem avtu (streha, havba, od zadaj, vrata)...

Zdaj z mojim tuhtama, da bo najlažje, če mi ga popravljajo naslednji teden, ko bomo na morju, ker takoj po morju je konec z dopustom in bom avto rabila.

Proti naravi ne moreš nič user posted image

Naš je še vedno prilepljen na mene. Me res skrbi kako bo, ko bom šla spet delat. Na hipe ima napade trme, zlasti, ko je treba iti skoz dan spat. Zaspi pa najkasneje v 10ih minutah. Se probamo držati urnika, ki ga imajo tudi v vrtcu (glede obrokov in spanja), ampak še vedno trmari, da ne bo šel spat. Spi pa doma več kot v vrtcu (povprečno 3 ure, v vrtcu pa 2-2,5 uri).
Ima tudi nizki prag potrpežljivosti. Če mu kaj ne gre, se razjezi, včasih igračo kar vrže stran. Mu probava dopovedat, da ima pravico biti jezen, ampak ne na tak (agresiven) način in da če pri čem potrebuje pomoč, da naj nama pove. Eh, to je pač zdaj ta faza - vse hoče sam, hoče biti samostojen, pa mu včasih vse ne grata takoj in se potem razjezi ali zajoče.

Drugače je zelo radoveden. Angleščino ful hitro pobira, čeprav ga ne učiva. Pač pove oz. poje po svoje, določene besede pa hoče, da mu poveva kako se reče v ang. in potem je ful posrečen, ko jih sam uporablja, ker jih vedno uporablja v pravem kontekstu.
Še vedno smo obsedeni z dinozavri. To obdobje traja zdaj že več kot leto dni. Ga zanimajo tudi druge stvari (avti, risanke, športi, puzzle itd.), ampak dinozavri so še vedno aktualni in daleč najpomembnejši. Imamo menda VSE knjige, kar jih naše knjigarne premorejo o dinozavrih, tudi nekatere angleške (in potem želi, da mu jih berem), imamo dokumentarce o dinozavrih, risanke o dinozavrih, tisoč različnih figuric različnih dinozavrov in za slehernega ve, kako se imenuje user posted image Ko gre spat, si vedno sam izbira knjigo, ki jo pred spanjem skupaj pogledamo in redko je to knjiga, ki ni o dinozavrih... Če to ni obsedenost...

Raste še vedno kot goba... Se mi zdi, da se je spet malo potegnil. Tudi ljudje, ki ga vidijo vsake toliko časa pravijo, da je večji. Še vedno je tak suhec. Včasih poje OGROMNO (več kot jaz), včasih pa ga je treba cel dan silit, da spravi kaj vase. Kmalu bomo spet šli po nove čevlje - št. 30 user posted image (upam, da bomo zdržali s temi vsaj do septembra, da mu potem lahko vzamem jesenske)... Eh, pa to je pri nas že stalnica.

Aja,  se pa pri nas zadnje čase veliko dogaja. Nabavli smo novo predsobo (ki jo še čakamo), preurejamo dnevno sobo in Anej bo dobil novo sobico oz. soba bo predelana na 2 dela - pohištvo, ki ga je imel do zdaj bo dobil user posted image (drugo leto user posted image - NE, NISEM ŠE NOSEČA!), drugi del pa bo namenjen Aneju (večja postelja, večja omara in prostor za igranje).

Evo, sem se malo razpisala... Ta teden se še kaj oglasim, potem pa šibamo na morje (v soboto), po morju pa spet v službo. Uh, kak dopust hitro mine user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
14.7.2008 12:35:51   
Eca
Bobek - Dobro da si rekla, glede avta. JAz še mojega sploh nisem šla pogledatuser posted image Verjetno mene tudi čaka presenečenjeuser posted image . Sicer sem se danes za redni servis naročila, samo bo treba še prej do cenilcauser posted image , če je avto zbuškan.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
16.7.2008 8:33:24   
Eca
Potem vse tiho je bilo.....

PBJ - čestitke tvojemu junaku za 3.svečke. Se bova kaj videle ali neuser posted image ?

Moj avto je cel user posted image user posted image user posted image user posted image , sem si kar oddahnila. Drugače nič novega....s tamlim imam veliko dela, ker je med svojim gibanjem "nevaren" sebi in okolici. Tudi z Markom se  stepe za igračo... tu sploh ni milosti.

Uživajte "slabe" čveke!

Meceno - za jutri velja a ne?

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
20.7.2008 10:15:05   
Eca
.....in še vedno je vse tihouser posted image !

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
20.7.2008 20:43:10   
mayci
Tukaj gor je pa res postalo takooo dolgočasno user posted image , se čisto nič ne dogaja...user posted image
Kje pa ste vse, čvekice? user posted image

Mi smo imeli šele to soboto praznovanje roj. dne za našega falotka, ker smo bili prej na morju. Moram reči, da smo se imeli super, mali je užival v pozornosti vseh in zvečer koomaj zaspal od vseh vtisov (pa čeprav je bil že čisto fuč ob 10h zvečer)....user posted image

Jaz pa jutri začnem s službo že ob 5.30 user posted image . V tem šolskem letu je to prvič, da bom odpirala enoto, tako da moram iti dovolj zgodaj spat, da slučajno ne zaspim... Bo pa toliko bolj luštno iti ob 13h domov! user posted image

No, za danes naj bo dovolj, pa se (upam) spet kmalu kaj tipkamo (če bo katera sploh kaj napisala)!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
22.7.2008 15:30:01   
mayci
Kje pa ste vse? user posted image
user posted image  

user posted image

user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
22.7.2008 20:36:44   
Eca
Jaz sem tukaj....čakam, da katera kaj napišeuser posted image , da se ne bom sama s seboj pogovarjala. Meceno mi je pobegnila na morje za 6 tednovuser posted image , Bobkova je menda tudi šla....evo Majči, pa sva sami!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
22.7.2008 21:46:27   
mayci
Ja, no, Eca, sva že dve, tudi to je bolje kot nič...user posted image

A Meceno je kar za 6 tednov šla? Blagor enim....user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
23.7.2008 8:13:01   
Eca
Majči - ja, Meceno je ubrala tisto njihovo vsakoletno varianto, malo s taščo in tastom in potem še z dragim. Ja, enim je res lepouser posted image .
Jaz bi si z mojimi lumpi tudi lahko privoščila, a ker iščem službo moram biti dosegljivauser posted image doma. Tako bomo imeli dopust samo tisto, kar bo imel mož prostouser posted image in to je to. Pa še v tem času me skrbi, da ne bo kak razpis in ga zamudimuser posted image .

Kdaj pa greste vi? Jaz še tukaj "dežuram" do ponedeljka, potem pa....upam, da se kakšna čveka najde tukaj. Sigurno niso vse na morju, samo lene souser posted image za pisanje.

Lepo se imej!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
23.7.2008 17:30:02   
anckabancka
Se še jaz na brzino javim. Tudi mi smo bolj počitniško, kljub temu, da smo vsi doma.

Ja, letos nismo šli nikamor, ker smo tik pred tem, da se selimo, pa jaz visoko noseča... Moram pa reči, da mi nosečnost sploh ni kaka ovira, da ne bi delala vsega, kot ponavadi. Še trebušček se mi zdi manjši kot v prvih nosečnostih, pa čist sem naspidirana... Sem že večkrat rekla, da sem raje 9 mesecev noseča kot pa 2, ko mi je na smrt slabo. Res imam srečo s temi nosečnostmi. Sem še mlada, ja, ja.user posted image

Drugače pa smo malo na vikendu pri starih starših, kjer smo si postavili celo bazen (ki ga je prejšnji teden ena mularija spustila user posted image ), pa malo naokrog... Tudi v ZOO, do katerega imamo 10 min peš.

Evo, že obadva mulčka skačeta po meni. Grem...

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
23.7.2008 18:21:48   
mayci
Eca, smo na "glavnem" dopustu že bili in sicer od 7.7.-14.7. smo uživali na Djerbi.user posted image  Doma sem bila pa že od 23.6., tri tedne.user posted image
Zdaj pa delam še drug teden, potem grem pa še za en teden na dopust, samo bova doma sama s tamalim, ker dragi dela. Mogoče bomo šli kam z mojima staršema, se nekaj menimo za par dni morja ali terme Lendava. Bomo videli... Samo da bomo kam šli!user posted image

Ančka, to je pa krasno, da se tako dobro počutiš! Zdaj pa res teče že skoraj zadnj imesec-noro, kako hitro gre...user posted image  Verjetno že težko čakaš, da spoznaš malega falotka oz. falotko, a ne?

Lepo se imejte, pa se tipkamo!

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
23.7.2008 20:31:28   
Eca
Majči - imaš ful lepe tickerje. Se priporočam za naslovuser posted image , lepo prosimuser posted image .
Ančka - ti si asica....visoko noseča pa še selite seuser posted image user posted image user posted image user posted image , no, saj boš kmalu rešena trebuha, potem pa cartanje....ti kar malo zavidam, ker jaz tega več ne bom doživelauser posted image .

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
24.7.2008 12:38:08   
PBJ
Jaz sem še tudi tukajuser posted image ...
Iz petka na soboto pa odpotujemo proti Viru za en teden...

Ko pridemo nazaj, pa bi bil skrajni čas, da se z Eco kaj vidiva, a ne?

Imam še dober mesec do službe ... ampak sem vesela, ker mi ostane še 23 dni dopusta in ga bom lahko koristila še tako med letom....

Eca, želim da čim prej dobiš službouser posted image ... najbolj se bo pa iskalo v 2. polovici avgusta...mogoče bo kje kakšna porodniška ali kaj podobnega.
Drugače pa; saj si lahko še enkrat nosečka.user posted image Jaz nekaj sanjam o tem, ampak eno leto še sigurno ne, potem pa bomo videli, če nas bo volja in pogum.user posted image

lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
24.7.2008 21:58:41   
mayci
Eca, hvala!user posted image  Meni so tudi všeč,ker so malo drugačni.. Naslov je pa www.tickerclub.com user posted image

PBJ, uživajte na morju!user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
25.7.2008 9:51:19   
.Anonimna.
Da se še jaz malo javim user posted image
Najprej VSE NAJBOLJŠE za naprej in za nazaj VSEM NAŠIM JULIČKOM user posted image

Mi smo ok, Gašper je velik fantin....nogo ima sicer še vedno 27 (Bobek, 30 user posted image  ), na dopustu smo tudi že bili - na Korziki s šotorjem in je bilo fantastično.

Ko smo prišli z dopusta, nam je Lupo (zlati prinašalec) ful zbolel in sem ga po 14 dneh matranja dala na injekcijo user posted image  Je kar kriza, kar se tega tiče. Zdaj nekaj zidamo (menjamo okna, parket in take stvari), pravzaprav premikamo spalne prostore na drug konec bajte, ker imamo take sosede, da se mi meša, ampak ok, bo že user posted image  glavno, da imamo dovolj prostora,d a se da to narest.

Aja, gašper je kar malo bogi, ker ima v ušesih cevčice in je kriza, ko gremo na lošinj ali na Korziki, ko ni smel preveč v vodi noret...on bi pa tako....user posted image ...je pa že lani septembra splaval (z rokavčki), ampak ga letos nisva upala spustit, ker se ne sme potunkat....skratka, jaz pravim,  da plava user posted image

Anči, prav občudujem te...ja, če bi bila jaz tako malada user posted image
Mayci sem prebrala, da si dobila službo tapravo user posted image
Bobkova je naredila strokovni izpit user posted image
Meceno se pa blede, kot vedno user posted image

Ja, na jesen bi mogoče bilo fino,d a se kaj dobimo user posted image  a bo šlo? Bi bil že čas, a ne?

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
25.7.2008 22:29:04   
mayci
O, glej jo, Tinkulo!user posted image
To je super, da ste uživali na dopustu1 A Gašper bo imel cevčice zdaj za stalno v ušeskih al jih dajo ven?
user posted image  za Lupota, vem kako radi ste ga imeli...
Hvala za čestitke za službo!user posted image Sem zeloo vesela, da se mi je tako lepo izšlo in bom lahko vzgojiteljica, žal pa to pomeni prestaviti zanositev na prihodnjo jesen...user posted image  Pa tako sem se že veselila za letos... Se tolažim s tem, da bomo v tem letu uredili večje stanovanje, kupili malo večji avto in da bo leto hitro naokrog.

Ja, jeseni bi bil pa res že čas, da se spet srečamo!!!user posted image

(odgovor članu .Anonimna.)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
29.7.2008 11:58:11   
Antigona
Jaz sem nazaj v službi in časa mi kronično primankuje.

Žan je imel rojstni dan v petek in smo ga praznovali zaenkrat samo v ožjem krogu, toliko da je imel tortico in da zdaj ve, da je že star tri leta user posted image ..

Tole so pa fotke nas treh... Ne tako zelo stare, morda le kak teden ali dva user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  

Tinkula žal mi je za tvojga Lupota user posted image user posted image user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
29.7.2008 16:27:57   
mayci
Antigona, kako lepe fotke!user posted image  Krasna fantiča imaš!user posted image
Čestitke Žanu za tri svečke!user posted image

Kako je spet nazaj v službi? Verjetno je lepše doma, a ne?

Jaz sem trenutno spet na dopustu, uživava z malčkom sama doma, ker mora oči delat. Še do 10. avgusta se bova tako zabavala, potem pa konec veselja za letos...user posted image  
Greva pa drug teden z mojima staršema za tri dni v terme Olimia, tako da upam, da se bomo še malo načofotali, pa čeprav ne bo morje.user posted image

Lepo se imejte, pa se tipkamo!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
31.7.2008 13:56:55   
mayci
Doolgčas....user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
31.7.2008 13:58:07   
mayci
A ste vse ušle na morje? user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
1.8.2008 8:50:19   
anckabancka
Ne mayci, jaz sem "ušla" že ne porodniško in veselo odštevam.user posted image Končno sem začela "gnezdit" in prat cele žaklje majhnih cunjic. Kako je lepo gleda male žabice, ki se sušijo na stojalu za perilo. Ampak perem pa samo nevtralne barve, ker ne vemo kaj bomo imeli.

Drug teden nas čaka še selitev v prenovljeno stanovanje, potem pa še malo in bomo zibali...

Antigona, res ste lepi! Pa srečno ti želim v službi.

Tinkula, lepo te je slišat spet malo pri nas. O številki noge pa tole: Aljaž ima še vedno 25, nekatere sandalčke pa že 26 ampak so mu še malo veliki. Gašper pa ima pri 19 mesecih celo 21 št. Čeprav so mu najkice 20 še čisto prav. Jah, mi pač ne živimo na veliki nogi. user posted image Ima mož samo 41-42 nogo.

Uživajte vse, tiste ki ste na dopustu, pa tiste ki delate... Pa, pa...

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
1.8.2008 21:28:49   
mayci
O, ančka, ti si pa res aktivna!user posted image  Ste že zrihtali stanovanje? To je bilo pa res ekspresno!user posted image  No, želim vam uspešno selitev, potem pa javi, ko boste vašega novega člana dočakali, prav? A, ne, kako so te mini cotke vsakič znova luštkane za pogledat? user posted image Jaz tudi že težko čakam, da jih bom lahko spet pripravljala...user posted image

Uživajte v vikendu, pa se tipkamo!

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
7.8.2008 21:35:12   
mayci
user posted image

Nikjer nikogar.....

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
11.8.2008 19:28:49   
bobek05
Kot kaže smo vse še na "dopustu" user posted image .. malo pa smo tudi lene. Je že res, da imam zelo malo časa in še tega porabim za moja dva moška... Priznam pa tudi, da se mi ne da. Ko se zvečer zvlečem do kavča, se mi res ne da še čepet pred računalnikom. Že v službi ga imam dovolj in razen tega, da prečekiram maile, ga sploh ne uporabljam (razen če res moram - pripraviti kakšno power point predstavitev, predavanje ipd.)... Tako, da se res opravičujem, ker se ne javljam pogosteje, ampak se mi res ne ljubi...

Verjetno bom veliko več visela na RRju, ko bom na porodniški... user posted image

Mi smo drugače super. Naša goba pridno raste. Spet hodi v vrtec. Zaenkrat smo imeli manjše epizode, da ne bi šel v vrtec, pa smo jih uspešno prebrodili. Upam, da bo tudi sept. ok, ko bo menjal vzgojiteljico. Tudi ta obsedenost z mano počasi pojenja... Vse se počasi vrača v ustaljene tire, urnik ima spet enak, kar mu pomeni varnost, zato je tudi manj težav. Zdaj se je tudi že sprijaznil, da sem jaz spet v službi. Probava se veliko pogovarjati z njim in mu vse razlagava, ker je potem vedno manj težav in tudi manj izbruhov. Velikokrat mu že vnaprej povem, kam vse tisti dan greva (v vrstnem redu) in kaj vse bova tam počela. In je vse ok.

Spet jemljemo Bronchomunal - počasi bomo zaključili za ta mesec. Upam, da bomo letos tudi toliko zdravi kot smo bili lani.

Ok, sem že bila skoraj predolga. user posted image Malega moram porihtat. Zdaj še bo nekaj pojedel, potem pa počasi v posteljo...

Kdaj hodijo vaši spat? Naš okrog 20h, potem pa še pogleda knjigico, posluša pravljico, ... in okrog 21h (najkasneje 21.20) zaspi.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?