|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
8.6.2008 9:36:04   
Meceno
Imam, Eca, jaz tudi v planu. Vreme prosimuser posted image  

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
9.6.2008 8:13:03   
Eca
Meceno....torek ali sreda?

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
9.6.2008 14:15:25   
Meceno
user posted image Obojeuser posted image Eca !

Poznaš kakšnega dobrega ortodonta ?  
Pozna katera ?
Danes bila pri zobarju in dobila dve plombiuser posted image  in na vprašanje kaj narest s spodnjimi zobmi, ker so začeli navzkriž rastit,  je rekel, da, morem dve osemki dat     ven.
In sem se že danes slikala. Do18.7 ,bi pa rada mnenje še ortodonta, predno mi jih on spuli.user posted image   (  če mi jih bo lahko oz bom mogla it v bolnicouser posted image )
A vam tudi bele plombice letijo tako hit ven (dobro leto eneuser posted image , včasih tri leta še kakšnauser posted image , je izjema če večuser posted image ) Imam dve stari, temnejši, pa držita že 12let.user posted image

< Sporočilo je popravil Meceno -- 9.6.2008 14:36:42 >

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
9.6.2008 14:53:56   
bobek05
Žal ne poznam nobenega, Meceno.

Mi smo dobili vabilo za sistematskega - 13.6. ob 9.45 uri, ampak sem klicala in zrihtala ob 7h. Brezveze tak pozno, ker bo že res tečen okrog 11h... Bomo javili kako bo šlo.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
9.6.2008 15:39:50   
Eca
Bobkova - super za sistematski. Mi nismo dobili vabila danes, tak da smo zdaj ven padli in bo sistematski septembrauser posted image .

Meceno - super, samo da vreme zdrži. Se čujema za detajle jutriuser posted image . Za ortodonta ne bi vedela. Lahko pa povprašam pri kolegicah. Bele pombe - ja so fajn, samo hitro ven letijo (tvoje celo prehitro). Jaz imam še osnovnošolske not (pa več da sem že stara ko svet) - one ta črne, pa kar držijo. Tu pa tam pa pridelam kakšno belouser posted image . Moj ima same bele, pa mu še nič niso padale ven (ima jih tudi že od 19. leta not). Verjetno je odvisno tudi od zobarja, kako dobro jih narediuser posted image .

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
9.6.2008 20:59:20   
lonapo
Hoj,

mi spet pričakujemo user posted image , baje 4-kilaša-bomo videli. Danes smo že skoraj šli v P-zvijanje, otrdevanje trebuha, tako da ta teden bo.

Lepo se imejte!

Lona

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
10.6.2008 7:32:04   
Eca
LonaPo - držimo pesti in javi nam veselo novicouser posted image .

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
11.6.2008 21:16:52   
mayci
Lona, drži se! Pa seveda hitro sporočite veselo novičko!user posted image

Punce, jaz sem pa danes zvedela, da me bodo v službi vzeli za nedoločen čas; sem takooo vesela!user posted image

No, lahko noč, pa se tipkamo!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
13.6.2008 8:52:41   
Eca
Lona - že kaj novega?

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
13.6.2008 9:51:45   
Meceno
Še 9 dni do srečanjauser posted image  Koliko jih zdaj gre in koliko imen dam na torto ? Vsa imena naših cukrov ? Morem      počasi torto naročit   user posted image

Dopišite seznam :
1. Meceno  - Tara

Še to, mi gremo septembra v vrtec.user posted image Od 105 otrok  je  razpoložljivih 34 mestuser posted image    V drugo starostno obdobje kamor smo bili mi sprejeti je 9 mest. Hoče in novi blokiuser posted image ,  ni pa poskrbljeno za otroke  user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
14.6.2008 22:36:01   
PBJ
Malo sem bila radovedna in sem pokukala k junijkamuser posted image , .... ja, Lona je sedaj mamica tudi Žigu, ki se je rodil 11.6.2008.

Ime mi je Žiga, rodil sem se ob 2.29, imam 3600g in 54cm. lonapo

user posted image
Lona, iskrene čestitke in veliko, veliko družinske sreče in veselja....

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
15.6.2008 8:47:02   
bobek05
Ola, punce,

sistematski je za nami (čeprav še ne v celoti). Mali je bil priden, zobozdravnica je pohvalila zobe, ko je dajal kri ni nič jokal (malo se je samo naredil ubogega user posted image ) na vprašanja je lepo odgovarjal - razen pri enem. Sem se res nasmejala, ker ga je sestra ob gledanju tistih slik (pes, muca, ptič, človek,...) vprašala kdo te pozdravi in naš seveda reče - "Konjiček/horsi". Ženski razložim, da je našemu ful všeč risanka Spirit in da je rekel še "horsi", ker ve, da je to v ang. beseda za konjička... Pa ni nič pomagalo. Vrtala je v njega in ga prepričevala, da je to risanka, pa ga spraševala kaj druge živali delajo, npr. kaj dela muca - mijavka... in to mu je billo vse kristalno jasno, ko pa sta spet prišla do tega kdo pozdravi - pa je spet rekel isto. Na človeka tam je kar pozabil, dokler jaz nisem posegla vmes in ga vprašala za vsako sliko posebej.
Mislim, zdelo se mi je brezveze, da 3-letnika prepričuje o realnem in nerealnem svetu, ker še ne ločijo med enim in drugim. Naš mali je bil s konji že neštetokrat. Jih božal, jim dajal jesti, jih opazoval med dirko... in še noben konj ga ni pozdravil z "ŽIVJO" - to mu je jasno, ampak učili smo ga, da živali POZDRAVLJAJO: konj z rezgetanjem, muca z mijavkanjem, kuža z lajanjem... ko prideš domov. Kaj ni to pozdrav??? Sestra ga ni vprašala, kdo reče "dober dan", ampak kdo ga pozdravi in to ga je čisto zmedlo, dokler mu nisem obrazložila...
Pa še to - vprašala ga je, kaj naredi, ko je ZMATRAN? user posted image user posted image user posted image user posted image Moj otrok jo je gledal kot da bi padla z Lune. Potem sem ga jaz vprašala, kaj naredi, ko je UTRUJEN in je rekel, da zazeha - kar je tudi pokazal, pa še roko je dal pred usta user posted image ampak kaj ko ženska ni hotela slišat tega - ona je hotela, da ji reče, da gre spat user posted image (kot da zehanje ni logično razmišljanje!), pa ok - saj ji je potem (ko ga je namučila še z nekaj podvprašanji) povedal, da gre spat... ampak res se mi je zdelo totalno brezveze, da mora otrok povedati točno določen odgovor - da lahko potem ona (sploh ne vem če je kompetentna za to), oceni če razmišlja logično ali ne... Pa tudi njen odnos je bil na začetku katastrofalen - hladen, sploh ni imela pravega pristopa... potem pa jo je mali parkrat nasmejal, pa se je malo sprostila...
Jaz sem presenečena, da je glede na vse skupaj tako lepo sodeloval. Če ne bi jaz sedela ob njem, se mu ves čas smejala, obrnila kakšno vprašanje (kot tisto z "zmantran"), bi totalno zablokiral... Videla sem, da se ni počutil sproščeno ob sestri, ki ga je spraševala...

Res upam, da bo boljše vzdušje pri psihologinji - ja, in to sem mislila, ko sem napisala, da sistematskega še nismo v celoti opravili. Psihologa imamo šele konec meseca... Ne sprašujte zakaj, ker ne vem... user posted image

Kar se našega srečanja tiče - na veliko žalost ne moremo priti. Žal so na ta dan volitve in jaz sem v komisiji. Res škoda. user posted image

LONA, tebi pa ISKRENE ČESTITKE. Želimo ti ogromno cartanja in ob prvi priliki prilimaj kakšno slikico na RR. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
16.6.2008 8:50:44   
Meceno
Malo ste mi sumljive okoli srečanjauser posted image

V glavnem, če se do četrtka ne javite, smatram da zadeva odpadeuser posted image

Se bomo pa mi zabavali, vrjetno na pohorju.  

Lona, tebi pa želim veliko veselja ob otročičkuuser posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
16.6.2008 18:56:47   
PBJ
Kako bo sedaj s srečanjem?  Katera ima namen priti, razen Meceno? Jaz bi zaenkrat lahko, samo dve pa sigurno ne bova šle v Celje, a ne Meceno?

Danes praznuje ANEJ 3 leta in še tukaj mu želim vse lepo.
user posted image

< Sporočilo je popravil PBJ -- 16.6.2008 18:59:11 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
16.6.2008 19:55:30   
Meceno
PBJ -  tako kakor praviš, bova pa na bencinu pršparaleuser posted image

Se pravi, čakam do četrtka zaradi torte in CE . Do sobote dopoldan če se dobimo na Pohorju popoldan po 14h.   

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
16.6.2008 19:57:13   
Meceno
ANEJ  user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
16.6.2008 20:02:05   
Meceno
Še ena slikca Anej   user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
16.6.2008 21:36:09   
bobek05
Hvala obema za čestitke... Praznovali smo v družinskem krogu - pridružila sta se nam le babi in dedi, ta velika fešta pa bo v soboto.

Anej je imel danes "čuden" dan. Zbudil se je z jokom okrog 5.30 in se potem kar nekaj časa cartal pri meni, da se je pomiril. Ko sva prišla ponj v vrtec, sva ga najprej kar precej časa čakala, ker je še spal (prosim, da naj ga ne budijo) in ko je prišel je bil celi jokec... Za vsako figo je stekla solza. Ko smo prišli domov ni bilo kaj dosti bolje, dokler nismo začeli malo "noret" po postelji in potem je bil do konca dneva ali cmerav ali hiperaktiven user posted image Ne vem, če je imel le čuden dan ali se ga kaj loteva, ker se je zjutraj zbudil smkrav...

Ma ja, bo pa v soboto bolje, ko bo sonček sijal in bo zaposlen s praznovanjem RD... Pa nešteto odraslih in otrok se bo vrtelo okrog njega...

Ajde, uživajte... Nam pa s srečanji res več ne znese, kajne? user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
16.6.2008 21:53:54   
mayci
user posted image ANEJ, vse najboljše še od Lana! (in mamice, seveda)user posted image

Ja, za srečanje jaz kar še malo cincam, ker gremo v ponedeljek zjutraj na pot in bi morala v nedeljo pakirat, ne pa okrog šibat user posted image ... Ne vem... Upam, da se še katera javi, da pride.user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
16.6.2008 22:03:00   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Kako bo sedaj s srečanjem?  Katera ima namen priti, razen Meceno? Jaz bi zaenkrat lahko, samo dve pa sigurno ne bova šle v Celje, a ne Meceno?

Danes praznuje ANEJ 3 leta in še tukaj mu želim vse lepo.
user posted image

Vse najboljše tudi od nas user posted image  user posted image  user posted image !!!!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
16.6.2008 22:06:43   
Antigona
Pri nas je pestro... Včeraj popoldne je Luka fasal vročino. Najprej malce čez 38, potem je zrasla na 38,5 in sem mu dala svečko malce pred sedmo, ker je za povrh še ful jokal... Potem je revež komaj zaspal in med enajsto in polnočjo mu je vročina spet ful narasla (na 39,2) tako da sem mu dala še voltaren. Je bil pa ful bogi, sem ga nosila okol, utrujen je bil za znoret pa nikakor zaspat. Šele ko mu je voltaren prijel in sem ga dala še na jošk je končno zaspal...

Opoldne, tudi včeraj je zvilo tudi mojega user posted image . Vročina, trest, zebst, glava za stran past. Je imel v soboto poroko na Štanjelu, pa je precej padal dež in še pihalo je, tako da ga je pošteno napralo in nahladilo. Še dobro da je imel ta kratko. Je bil malce po osmi že doma...

Ponoči, kot da to ni dovolj, pa se je zbudil še Žan, da ga boli trebušček in je bruhal. V pojstli. Sem mogla preoblečt sred noči še njegovo pojstlo. Tudi on je imel malce povišano vročino, ampak nič hujšega (okoli 37,5).
Tako sem imela danes doma tri bolnike...

Ne vem kako bo, kdaj se bodo pozdravl in tako niti ne vem kaj bo z srečanjem. Men je tolk bedn zarad tega. Ampak res ne vem kaj in kako. Sej mogoče bo ok, ampak nikol se ne ve...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
16.6.2008 22:16:51   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Malo sem bila radovedna in sem pokukala k junijkamuser posted image , .... ja, Lona je sedaj mamica tudi Žigu, ki se je rodil 11.6.2008.

Ime mi je Žiga, rodil sem se ob 2.29, imam 3600g in 54cm. lonapo

user posted image
Lona, iskrene čestitke in veliko, veliko družinske sreče in veselja....

Iskrene čestitke, veliko sreče, veselja in predvsem zdravja ti želim tudi jaz user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
18.6.2008 11:53:59   
Meceno
Oh, to srečanjeuser posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
19.6.2008 9:18:31   
Antigona
Zgleda da nam ni usojeno..... Res škoda...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
20.6.2008 20:36:25   
mayci
Lona, čestitke za malega sončka Žigca.user posted image

Oh, ja, tole srečanje nam pa res ni usojeno... tudi mi smo zboleli..user posted image  Lan ima norice, tako da odpade tudi naše potovanje na Djerbo...user posted image  Presneto, no!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?