|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
20.5.2008 14:34:55   
Eca
Verjetno je odvisno kako huda oblika škrlatinke je. Če je bolj blaga oblika verjetno ni potrebna kontrolauser posted image

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
20.5.2008 22:48:53   
bobek05
http://med.over.net/za_bolnike/bolezni_clanki/skrlatinka.php 

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
21.5.2008 9:04:26   
mayci
Punce, hvala za nasvete.user posted image
Ja, naš ima baje bolj blago obliko škrlatinke. Verjetno zato niso dali kontrole.

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
21.5.2008 10:43:03   
Antigona
PBJ sem vidla slikice od Ane. Ful je že velika in luškana. Ma bo lomila srca user posted image user posted image user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
21.5.2008 14:16:16   
PBJ
Antigona, hvalauser posted image .. ma tvoj Luka je tudi že pravi fantič,... Še malo pa bo hodil..
Ana zaenkrat še veselo plazi in je prava šeficauser posted image user posted image user posted image

Majci, sedaj ne delajo več kontrolo srčka, razen če bi se bolezen kaj podaljšala ali zakomplicirala... 

Da vam pokažem  našega fanta:

in še našo punco:

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 29.7.2008 21:30:53 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
22.5.2008 8:39:38   
Eca
PBJ - a ti kaj hodiš na sprehodeuser posted image ? Lahko bi se dobile kaj v drevoredu ali parku? Saj si še na porodniški ali ne?

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
23.5.2008 8:51:34   
Meceno
Naša Tara je včeraj dobila da se moreva prikazat na sistematskem 30.5 ob 11h
S sabo morava imeti:
- potrjeno zdravstveno kartico
- cepilno knjižico
- morebitne izvide zdravljenja ( če so te bile oz odpustnice iz bolnice )
- vzorec blata

Pregled zajema :
-pregled pri pediatru
-obravnava pri psihologu
-laboratorij ( kri, urin in blato )

Pregledali ji bodo tudi vid. So par slikic nalepli poleg obvestila da vadimo in se pripravljamo

Tara je to pogledala, smo se pogovorile in je rekla, da, kaj te je temu zdravniku, da hoče še njenega kakeca pogledat.user posted image  Imam pa filing da se bo uprla, ko jih bo imela dost ...

A sem med prvimi za sistematski ?

< Sporočilo je popravil Meceno -- 23.5.2008 8:52:44 >

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
23.5.2008 9:07:10   
Antigona
Mi bomo imeli sistemtskega šele poleti.... Sem ravno zadnjič spraševala sestro pri pediatru ko sva z Lukijem čakala da prideva na vrsto. Bomo imeli verjetno kar skup pregled za Lukija pri enem letu in Žana pri treh...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
23.5.2008 9:26:16   
Meceno
Malo po tretjem letu dajajo zobozdravniki zaščitno kremico. Seveda če otrok sploh pustiuser posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
23.5.2008 9:31:11   
Meceno
Pri nas bo še pestro, nevem kakšne otroke imaste, naša se neda nahecat, tut če s sladoledom zraven stojiš
...mimogrede hoče sladoled, pa noče vsebine user posted image  

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
23.5.2008 11:45:27   
Eca
Hej!

Mi še nismo dobili vabila za sistematski. Sem pa prejšnji teden vprašala, če bo še sedaj pred poletjem ali jeseni. Dobila sem odgovor, da verjetno septembra, ker maja so sistematski že bili (pri naši p.), junija pa vabijo tiste, ki se na predhodna vabila niso odzvaliuser posted image .
Meceno, ti kar poročaj kako in kajuser posted image bo na sistematskem.

Naš tamali pa kuha danes že 3. dan, vročina med 39,6 in 40,3. Sva se šla prej pokazat k p., pa je rekla, da je virusnouser posted image , dobila sva pa voltaren.

Punce niste nič napisale, če ste dale otroke cepit za klopni meningitis? Ali se samo po mestu sprehajate in ne rabite cepljenjauser posted image ?

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
26.5.2008 21:36:30   
bobek05
ojla še od mene po dolgem času

na sistematskega še na niso vabili - ko smo bili nazadnje pri pediatrinji (na odstranjevanju šivov), je njena sestra rekla, da bomo dobili vabilo (kdaj pa ni omenila)...

Meceno, hodite na Vošnjakovo?

drugače je pri nas vse po starem... danes sem šla na pregled h G - je prečekiral če je vse ok, preden gremo v akcijo user posted image me je vprašal če rabim še tablete, pa sem rekla, da ne (da bom še te porabila, ki jih imam, potem pa ena pavza ... user posted image )

eh, preveč vam ne smem povedat, ne... user posted image

mali je dober... sicer nam malo teče iz nosa, ampak nič katastrofalnega... ful se navdušuje za razne športe (vozi se okrog z Like-a-bike-om, igra namizni tenis, košarko - dobil svoj mali koš, odbojko, nogomet, ....) - blazno se mu pozna, da je ati športnik... poznamo samo 2 hitrosti: hitro in še bolj hitro user posted image , ...
danes je prišel iz vrtca in mi je rekal, da je Zoja še vedno njegova ljubica in da sta skupaj plesala user posted image user posted image user posted image user posted image mislim, kako lahko človek ostane resen??? user posted image
danes smo se spet odpravili po čevlje oz. po sandale, ker je že precej vroče in rabi kaj bolj odprtega.. ne, se ustrašit - (še vedno!) smo pri št. 29... user posted image seveda ni treba poudarjat, kako se nas je naša stalna prodajalka razveselila - zdaj že ob vsakem obisku dobivamo popuste... ob našem odhodu je bila spet vsa nasmejana - ja, seveda, ko pa zdaj že ve, da bomo konec poletja spet pri njej... user posted image bog se me usmili...

komaj čakam na dopust, da malo zadiham...

kdaj smo planirali piknik????

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
27.5.2008 13:13:48   
PBJ
Joj, Eca, ti hitro odgovorim, a ne?user posted image

V parku sem jaz bolj redko, razen, ko smo pri očetu v Ribniškem selu,  se z Ano sprehodiva po parku... parka sem že skoraj sitauser posted image user posted image , ker sem celo srednjo šolo in še potem na faks, hodila skozi park.
Imamo doma veliko dvorišče in Jure res uživa z njegovim "voznim parkom" in drugimi pripomočki, tako do smo redko na sprehodu.  Pa če hočemo od tu v park, potem moramo vozičkati po celi Šentiljski...

Samo enkrat bi se pa vseeno lahko dobile, glede na to, da sva kar blizu doma.user posted image  

< Sporočilo je popravil PBJ -- 27.5.2008 13:14:24 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
30.5.2008 15:59:40   
Meceno
Hojla

Poročam s sistematskega. Prišli sva pred 8h in zadnjo opravilo, se pravi, smo vmes skos skakale iz enga prostora v drugega, prišle ob 12h in 20minuser posted image user posted image
Ob 13h sva bile domauser posted image  Blato bova oddale drugi teden, ko bom jaz prišla iz KK nazaj.

V glavnem, v čakalnici čakaš da te pošljejo k psihologu, potem tam odgovarjaš na vprašanja ,20min če si hiter. Prideš not, se vsedeta za mizo in zlagate like ( krog, trikotnik in kvadrat ) Potem otrok odgovarja na vprašanja: kaj piha, kaj leti, kaj sveti, kdo laja, kaj strelja,...kdo mjavka? Ponovi stavek: ( naša ga ni ) na travi leži miška. Zopet zlaganka, istih oblik, z različnimi vzorci ( vijuga na vijugo, črta na črto, zvezdica na zvezdico,..)
Pogovor z vami ( kako živite, ali spi v svoji sobici, ,...)

Prideš nazaj k pediatru in čakaš za sprejem sestre v drugo sobo, tam pa otrok:
-nariše črto
-vrže žogo
-brcne žogo
-zloži kocke v stolp in jih podre
-pregled vida
- jo vpraša če ima prijatelje in kdo je to
- pogleda tablico na keteri je narisana muca, kuža, človek, zvezda in skodelica in to pove

Greš pediatru oz sestram,... in ta te pošle k zobozdravniku
Tam se pogovorite o otrokovi prehrani, ali ima dudo ali ne in pogledajo zobe

Greš pediatru oz sestram,...jo tam stehtajo, izmerijo pritisk ( naša ni pustila ),izmerijo obseg glave, pasu, prsni koš, nadlakt in kožno gubo.

Greš k pediatru, ta napiše vse bolezni vaše družine če te so:( imam občutek, da je to že enkrat napisal user posted image )
- pregled stopal
- skok na mestu
- pregleda srčeka in pljučka
Svetuje veliko plezanja, skakanja, naj otrok hodi veliko bos po travi, kamnih,...

Nazadnje pa greste oddat vodo, kri in blato. Kri smo malo razmazali po sebi, meni,hodniku in zunaj. Potem pa sva se šle lepo umit nazaj not. Se je drla in stiskala in ,...zaspana in eh user posted image  Bogi otroci, še dobro da nisva prišle ob 11h, ker nebi sodelovala. Pediatrinja pa ni bila od tega ZD.

In tako je touser posted image  user posted image  
Hvalabogu, je to zanamiuser posted image

Ja bobek, me sva na Vošnjakovi in Bigec.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
30.5.2008 16:05:14   
Meceno
Kopiram :

Za 22.6 ,da vas spomnim...jaz bi se kar na naši stari lokaciji dobila v CE ( sploh če pridejo LJ sem ) . Saj če najdem kaj lepega z vrtom bomo šle potem tja.... Nebomo nič komplicirale, jaz prinesem torto z imeni, tri svečke gor in mali to pihnejo, me pojemo, popijemo, pa mislim da tudi če katera v zadnjem trenutku odpove to ni problem.
Še vedno gremo lahko potem od tam kam drugam itd. 

Meceno

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
2.6.2008 20:52:57   
mayci
A tako dolg je tale sistematski...user posted image  Ojej, kaj nas še čaka..user posted image

A potem za srečanje še velja? Ob kateri uri pa se dobimo? Mi bomo prišli čimprej in potem malce bolj zgodaj šli, ker naslednji dan zjutraj letimo na dopust.user posted image  

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
3.6.2008 8:50:53   
Eca
Evo še mene....

PBJ - jaz tudi hitro odgovarjam user posted image . Lahko se kar na z.s. zmenima kateri dan in urauser posted image .

Za sistematskega  je meni naša p. rekla, da ga dela ona za "svoje" otroke in da bomo verjetno celo 13.6. imeli sistematskega. Pa baje če je fajn psiholog, ti iz vseh teh testov lahko lepo razloži kako "inteligentnega" otroka imaš. Mi tudi hodimo v Vošnjakovo. Vabila pa pošilja glavna sestra in sicer en teden prej preden imaš sistematskega.

Pri nas nič novega....Mark je ok, tamali pa spet bolanuser posted image , upam da ne bo šlo v bronhitisuser posted image . Jaz še vedno iščem službouser posted image , čeprav mi ni ravno jasno, kako mi bo vse zneslo, ko bom delalauser posted image Že zdaj nimam nič časa, kaj šele takrat.

Bom nehala jamrat....

Lepo se imejte!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
5.6.2008 10:43:45   
lonapo
Živjo Julije,

na hitro da vas pozdravim.
Sem še v enem kosu, nestrpno pričakujem dan D, ampak kot kaže bomo spet na rok ali pa še malo čezuser posted image .

Vse me že boli, razteguje, amli je živahen, Nejc pa še ni siguren kaj ga čakauser posted image .
Zredila sem se samo 11 kg, trebuh je pa tud majhen, glede na to da naj bi nosila 4 kilaša.

Vidim da se ubadate z raznoraznimi boleznimi, držim pesti da se čimprej pozdravite, mi smo na srečo zdravi.

Lepo se imejte!

Lona

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
5.6.2008 14:20:49   
Antigona
Lona naj te dan D doleti čimprej in v najlažji obliki. In seveda naj bo s tvojim detetom vse ok!!!!

Držim pesti user posted image  user posted image  user posted image !!!!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
5.6.2008 14:27:02   
Eca
LonaPo držimo pestiuser posted image in naj bo porod čim krajši in lažji, dete pa zdravo!
Saj ne vem, če si povedala kaj čakate user posted image ali user posted image .

No pa še user posted image user posted image user posted image zate!

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
5.6.2008 21:30:39   
mayci
Lona, naj tvoj dan pride čimprej, pa naj hitro in čim lažje mine...user posted image

Kaj je zdaj s srečanjem, bo ali ne user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
6.6.2008 13:45:23   
Meceno
Hojla mene nazaj iz KK in 33l bezgovega sokauser posted image

mayci - srečanje bo v vsakem primeru, čeprav bova samo me s Taro tamuser posted image  in seveda ati. Če nas bo pa več pa mojga nebo.  Je mnenja, ( me že pozna ) da ga bom potem tako in tako odpikala in se bom samo vam posvečala oz vašim otrokom.
Glede ure, mormo pa skupaj rečt. Lahko smo tam že ob 10h, al pa 15h. user posted image  
Napišite !
Predlagam ob 15h, da se naši črički naspijo. Tiste, ki veste, da bojo zaspal na vozičku al pa parih krogih vožnje z avtom po Celju, se lahko dobimo prej. Gremo kam na kosilo, potem pa, po 15h, da se z ostalimi dobimo na naši stali lokaciji.  Možnosti je veliko, samo ne komlicirajmouser posted image

Kačauuuser posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
6.6.2008 13:48:29   
Meceno
lona - drži se in upam, da nam boš kmalu poročala o veseli novičkiuser posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
7.6.2008 13:46:28   
Meceno
Kokoške    user posted image ?

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
7.6.2008 14:35:54   
Eca
Kokokodajs.....Meceno prideš kaj ta teden v mesto? No, upam da bo vreme zdržalo in se lahko dobimo kje zunaj?

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?