tinaaja
|
Punce pozdravljene, midva sva se malo predcasno vrnila.. Zakaj pa v nadaljevanju.. Aurora - kaksen cukrrrrrrr Moj idealen poklic bi bil delat z zivlskimi mladicki Tok so super, smotkani, zmedeni, prikupni, ko so mladi... Ko pa se jim zacne starost poznat, pa se znajdes v moji situaciji: posedanje hrbtenice, artritis,... in kar naenkrat moja kuza ne zmore vec dolgih sprehodov Tok je zacela sepat, da sem hotla kar v nedeljo domov. Na sreco sem oborozena z zdravili, in sva se pol vseeno odlocila, da ostaneva se v pon, sva sla sama v tamar - tok sva bila zalostna, ker kuza ni mogla z nama ker je najina lubica in se ji zmeraj tok nasmejiva, ker zganja take.. ampak zgleda, da je zal konec takih dogodivscin.. v novembru gremo na ornk pregled... kar groza me je, da bi mi povedal,kaj kar mi ne bo vsec. ampak, tako je zivljenje... Tko da, aurora - uzivajte maksimalno, ker to so tok lepi casi, ko je mladicek pri hisi,.. pa slikaj jo cim vec, pri moji se je poznalo vsak dan (je tud pol bokserka).. Bety - drzim pest, in ni da tokrat ne rata Andreja - hvala za prizgano svecko, na moji poti po pokopaliscu se bom tudi ustavila tam.. Kar prevec jih je ze tam .. moja pikica s krili, dve sestri, fotr, da o teti, starih starsih,... in marsikom drugem, ki je umrl premlad sploh ne govorim. Bova sli z mami, ji ful pomeni, da greva skupaj, men je tud prav, ker mojega gnat po vseh grobovih .. brez veze, midve z mami pa tako preziviva skupaj par lepih uric Liona, jesti po pticje, prepecent, ingver, pa bo... men je e zdaj kaksno jutri slabo, ampak ni panike Tako, soncek je, treba je mal razpakirat, pospravit in uzivat domaaaa PS: jaz sem OK, moja pikica je bolj lene sorte, tko da me je ze parkrat spravila o zivce, ekr se cel dan ni javila.. No saj jo cutim vsak dan, tko nezno, da vem, da se nekaj kobaca, ampak jaz bi jo kr skoz Moj mi pravi, da bom itak se tulila, ker me bo tok brcala.. hehehe No tko..
|