|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
30.10.2006 22:47:49   
micla
Bety držim pesti, močno močno in verjamem, da tokrat je tvoj čas. Zdrži teh doooolgih 14 dni in pol bo vse lepo.  user posted image user posted image user posted image

Vse ostale pozdravljam. Je videt, da so prazniki, ker se tu gor bolj malo dogaja. Sama sem trenutno v čakanju ali na user posted image  ali user posted image . 6.11. bo kmalu tu in vse bo jasno.

Mejte se,

PA PA

micla

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
31.10.2006 10:37:49   
tinaaja
Punce pozdravljene,
midva sva se malo predcasno vrnila.. Zakaj pa v nadaljevanju..
Aurora - kaksen cukrrrrrrruser posted image user posted image user posted image  Moj idealen poklic bi bil delat z zivlskimi mladicki user posted image  Tok so super, smotkani, zmedeni, prikupni, ko so mladi... Ko pa se jim zacne starost poznat, pa se znajdes v moji situaciji: posedanje hrbtenice, artritis,... in kar naenkrat moja kuza ne zmore vec dolgih sprehodov user posted image  Tok je zacela sepat, da sem hotla kar v nedeljo domov. Na sreco sem oborozena z zdravili, in sva se pol vseeno odlocila, da ostaneva se v pon, sva sla sama v tamar - tok sva bila zalostna, ker kuza ni mogla z nama user posted image  ker je najina lubica in se ji zmeraj tok nasmejiva, ker zganja take.. ampak zgleda, da je zal konec takih dogodivscin.. v novembru gremo na ornk pregled... kar groza me je, da bi mi povedal,kaj kar mi ne bo vsec. ampak, tako je zivljenje... Tko da, aurora - uzivajte maksimalno, ker to so tok lepi casi, ko je mladicek pri hisi,.. pa slikaj jo cim vec, pri moji se je poznalo vsak dan (je tud pol bokserka)..
Bety - drzim pest, in ni user posted image  da tokrat ne rata user posted image user posted image user posted image
Andreja - hvala za prizgano svecko, na moji poti  po pokopaliscu se bom tudi ustavila tam.. Kar prevec jih je ze tam .. moja pikica s krili, dve sestri, fotr, da o teti, starih starsih,... in marsikom drugem, ki je umrl premlad sploh ne govorim. Bova sli z mami, ji ful pomeni, da greva skupaj, men je tud prav, ker mojega gnat po vseh grobovih user posted image .. brez veze, midve z mami pa tako preziviva skupaj par lepih uric user posted image

Liona, jesti po pticje, prepecent, ingver, pa bo... men je e zdaj kaksno jutri slabo, ampak ni panike user posted image
Tako, soncek je, treba je mal razpakirat, pospravit in uzivat domaaaa user posted image user posted image user posted image

PS: jaz sem OK, moja pikica je bolj lene sorte, tko da me je ze parkrat spravila o zivce, ekr se cel dan ni javila.. No saj jo cutim vsak dan, tko nezno, da vem, da se nekaj kobaca, ampak jaz bi jo kr skoz user posted image user posted image user posted image  Moj mi pravi, da bom itak se tulila, ker me bo tok brcala.. hehehe No tko..

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
31.10.2006 10:38:34   
tinaaja
user posted image user posted image kaj je s forumom, da trakce tko prikazuje in je moj tekst kot ena jara kaca user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
31.10.2006 11:03:56   
andreja2000
ja,res je neki narobe z forumom,jaz pa sem misllila,da samo meni tko kaže in da sem jaz kaj narobe stisnila  luser posted image user posted image

tinaaja-boš videla,ko se tvoja pikica razživi in še malo zraste,takrat jo boš dosti bolj čutila.Meni se je hčerka proti koncuuser posted image  tako razživela in običajno na večer,ko bi jaz rada spala.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
31.10.2006 12:32:46   
pilotgirl
Bety držim pesti za tvoje tri pikice. No punce jst sem pa glih v D dneh,tko da lahko samo upam da se bo kej prijelo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
31.10.2006 18:54:18   
Liona
Aloha,

da se vam še jaz na kratko oglasim. Danes sva se z mojim odpravila na malo daljšo pot čez praznike. No, bogi revček. 2x je moral ustavit avto, ker je bilo meni slabo za znoret. Na drugem postanku sem bruhala. Drugače ni šlo user posted image . Ampak pravijo, da bo bolje. Mami je skuhala moje najljubše kosilo. Nisem mogla papat. Želodček se še ni umiril. V ponedeljek že nestrpno čakam UZ. Upajmo, da bo pika že velika. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
31.10.2006 20:43:37   
Aurora 28
Ojla, da res je naša user posted image en velik cuker. Tinaaja žal mi je za tvojo psičko, kakšne pasme pa je, je velike rasti? Upam, da boste uredili, te pa razumem, da ti je hudo. Zdaj ko imam sama svojo kužko, sem že prav pošteno navezana nanjo in ko je ni z nama, jo prav pogrešam.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
1.11.2006 8:34:48   
lana38
Dober dan!
Kako ste kaj danes? Jaz sem že od jutra bolj user posted image . Kar na user posted image  mi gre, ko se spet spomnim na mojo user posted image . Doma sem ji prižgala svečko in tudi eno lepo vejico drobnih, belih bunkic imam zraven v vazi. Pravzaprav mi sploh ni za iti na pokopališče niti tukaj. Groza me je.

No, pa vstran malo od te žalosti. Moji plodni denvi se približujejo. Klomifena imam samo še 3 tablete za pojest. Se pravi danes zvečer in še jutri. Dobro pri tem Klomifenu je pa to, da lahko točno predvidiš, kdaj bo O, saj bi naj prišla 7 dni po zadnji tableti. Bomo videli, če to res kaj drži. Stranskih učinkov zaenkrat še nimam.
Lepo se imejte. Jutri grem jaz že v službo. Tako hitro je minilo teh 5 dni.
LP

lana38

(odgovor članu Aurora 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
1.11.2006 11:29:28   
Liona
Dober dan vsem,

tudi jaz sem danes user posted image . Zjutraj po prestani slabosti in bruhanju sem namreč spet opazila rjavkast izcedek. user posted image  Sicer ga je bilo bolj malo in na dnevnem vložku ni zdaj nič več opazit, ampak mi je vse skupaj spet nagnalo strah v kosti. Zakaj moja user posted image  ne more potekat normalno? user posted image  Prej sem na WC papirju tudi opazila nekašno sluz pomešano z izcedkom....user posted image
Sicer sem si že vbila v glavo, da sama pač nič ne morem vplivat in da če bo konec user posted image  takšen kot prejšnjič, še ne bo konec sveta... Ampak...user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
1.11.2006 15:32:19   
andreja2000
Liona
Vem kako se počutiš in da te ti izcedki vržejo iz tira,vendar upam,da ta izcedek ne pomen nič hudega za user posted image  in da morda niti ne izhaja iz maternice.

Tudi jaz imam danes nekam slab danuser posted image ,za nameček pa sem si še zlomla očala in bom težko gledala TV,pa tudi tu gor težje pišem,ker brez očal slabo vidim.

Ja,punce,kaj naj vam rečem v tem deževnem jokavemuser posted image dnevu.Imejte se pač lepo kolikor se to da na tak user posted image dan.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
1.11.2006 16:05:41   
tinaaja
Jaz pa kljubujem vremenu in slabi volji. user posted image  Zjutraj sem sla na pokopalisce in na koncu se z mozekom v park zvonckov.. Malo sem user posted image , prizgala sva vsak svecko za najino puncko z angelskimi krili in vse, ki se z njo igrajo in zganjajo norcije user posted image  Na obisku pri tasci sva dobila zajtrk in sla domov malo pospravljat. Moj je skuhal odlicno kosilo, proti veceru pa bomo odprli sezono kuhanega vina - dobiva obisk.. user posted image  Tko da se nimam kaj za pritozevat.
Liona, sem napisala, da sem ga jaz tud imela 2x, pa je bilo vse OK in upam, da bo tudi pri tebi. Potitivno razmisljaj, ceprav vem, da je to tezko.. Jaz se zelo trudim v tej smeri. Pa raje ne bi o tem, da se cist zivcna vsak dan, dokler se user posted image  ne javi, kar je ponavadi pop ali zvecer. In pol kr dvomi, a tisto, kar sem cutila je to ali ne... user posted image  Prevec nas skrbi, narediti pa ne moremo kaj dosti. Pocivaj, pa kaksno dobroknjigo v roke ali pa film poglej. Ceprav si kar mislim,da si non stop na wc in analiziras wc papir... Jaz se zdaj vsakic pogledam, da slucajno ni kaj..
Andreja, ja mene tud zmeri skrbi za ocala.. Na sreco bo kmalu dve leti, od kar sem jih kupila in so se cela user posted image  Bi bila zelo zalostna, ce bi se jim kaj zgodilo, so bila draga, ampak so bila ena redkih, ce ne edine, ki so mi bile vsec.
Drugace pa... docakali smo jesen in dez.. Za naravo dobro, za nas pa malo manj. Je prav za v pojstli bit user posted image  Jaz imam se dopust ta teden tko da juhuhu.. Mal bo treba za sluzbo delat, ampak ni panike, kaksno uro, pa bo.
Lana, a imas kaksne stranske ucinke klomifena? Se pravi, da imas se cca 8 dni do ovulacije? Hupa cupa, akcija, pol pa pesti drzat, da bos julijka user posted image
Aurora, s cim pa hranita kuzo?  JAz sem moji prvo leto dajala same drage zadeve, pol sem presaltala na chappy in podobno - brikete, pa sem pri ene 5 letih ugotovila, da je to napaka.. da je se posebej pri velikih prih treba dajat kvalitetno hrano in od takrat je na royal canin briketih. Ji pa zmeri kuham juhico iz govejih kosti z veliko riza ali testenin in zelenjavo, da niso samo suhi briketi..
No tko, grem se malo pospravljat, na izi, ekr se kar hitro utrudim user posted image  Pa eno kavico bo tud treba spit user posted image
Pridne bodte, pa naj vam dez ne pokvari dneva.. Liona, javi, ce je izcedek izginiluser posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
1.11.2006 20:40:31   
lana38
tinaaja!
Samo še jutri papcam Klomifen, potem pa čakam O, ki bi naj bila čez 8 dni, tako je. Stranskih učinkov, ki sem se jih tako zelo bala, zaenkrat še ni nobenih, razen pogostejšega tiščanja na WC. To pa se že nekako preživi. Akcija user posted image seveda že poteka. Mi2 ne gledava samo na plodne dni za user posted image . Še vedno vstrajava vsak drugi dan čez cel ciklus. Drugače bi se mi user posted image zdelo preveč obremenjujoče, če bi morala o tem razmišljati. Bolje, da vse skupaj poteka sproščeno, pa morda enkrat le bo.
Če zdaj kaj uštimava ta mesec, bi imela PDP okrog 2.8. Enako kot pri prejšnji user posted image . Lani sem imela ZM 26.10., letos pa 25.10. Ta en dan nič ne predstavlja. Tudi po UZ sem imela PDP 2. ali 3.8. Morda pa bom res točno eno leto kasneje doživela to srečo...in postala srečka user posted image in potem še srečna mamica svojemu zdravemu user posted image .
Pri nas pa je danes dopoldan bil še kar lep dan. Celo sonček se je pokazal. Bilo je sicer mrzlo. Popoldan pa se je prav pošteno dež vlil, tako da je bilo zelo zoprno pod dežnikom na pokopališču.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
1.11.2006 22:26:14   
Liona
Izcedek ni izginil. No, zdaj je. Ampak se je proti večeru pojavil celo v obliki sveže krvi. PANIKA. Kličem na urgenco. Takoj k njim. Ampak so me potoložali. Videli smo namreč že user posted image  najine pikice kako veselo utripa.user posted image user posted image user posted image  Velik(a) je že 6.3 mm. Nosečnost ustreza času 6t3d, jaz pa sem si izračunala, da sem noseča 6t5d. Tako da so čisto majha odstopanja. user posted image  Kaj je z izcedkom oz. s krvavitvijo ne znajo točno povedat (po pregledu je rekel, da je izcedka še zelo malo) verjetno pa ni iz maternice, saj je ginekolog preveril in je MV zaprt. Verjetno je še iz stene materničnega vratu oz. od polipa. Nadaljujem še z jemanjem Dabrostona, predpisali so mi še Magnezij in seveda počitek. Pogovarjali smo se že tudi o nuhalni svetlini in o tem, da je najbolje, da se v 7t že naročim...
Zdaj sva z user posted image  v user posted image . Jaz sem namreč srček prvič videla. user posted image  V prejšnji user posted image  ga nismo nikoli ugledali, saj se je pikica nehala razvijat že veliko prej...

Lana, zdaj pa ja bo!!!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
2.11.2006 6:44:42   
tinaaja
Jutro punce,
moj je sel v sluzbo, jaz pa kavico pijem. Grem pocasi na sprehod s kuzo, pol mal studijske plane narest, pol pa verjetno v merkur al pa tko, da za par zadev za stanovanje pogledam.
Liona, sem se prav razveselila
user posted image
Psiholosko ubijajo take zadeve, ko ne ves, kaj in kako, ampak ce bo vse ok, bo vse poplacano. user posted image

Punce, novembr je ze, novo leto je pred vrati.. jaz sploh ne morem verjet kok cas siba.. se trikrat se obrnem, pa bo tukaj marec user posted image

No sibam jaz, pridne bodte

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
2.11.2006 6:46:15   
lana38
Liona!user posted image
Upam, da se ti končno umirijo vsi ti izcedki in boš imela lepo in zdravo user posted image  naprej.
Jaz pe grem danes že v službo. Sin in user posted image  pa sta šla na Madžarsko po nakupih. Morda pa bosta, kaj našla, kar se bo splačalo.
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
2.11.2006 9:00:00   
Špela100
Dobro jutro punce!

Ti prazniki so pa minili tako hitro, sploh ne morem verjeti, da je že četrtek...

Tinaaja pa ti si že 21 teden!!! Bravo...kar tako naprej,...sem ful vesela zate, marec bo pa tukaj kot bi mignil. user posted image user posted image user posted image
Lana38, kot vedno držim pesti, ta mesec si pa res lahko že ti na vrsti za user posted image .
Liona jupi!!!!!!!!!!!!!!! user posted image  si videla!!!! Jaz v obeh nosečnostih nisem videla srčka....se mi zdi, da če prideš do srčka je potem lažje prenašati vse skupaj . user posted image user posted image user posted image  Počivaj!!!!!!!!!!!

Jaz sem pa v dnevih O. Ne morem verjeti kako čas beži, ne morem verjeti, da je že november in eno leto bo 25. od prvega čiščenja. Eno leto jaz pa še nisem noseča. Ma naj gre vse skupaj nekam...samo mi se ne damo....
Ženske uživajte dan.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
2.11.2006 11:03:11   
lana38
Špela100, saj bo. Jaz se tolažim, da enkrat pa menda bo. Bi bilo zelo fajn, če že ta mesec. Brezveze se mi zdi, nekaj živčkat. Tudi meni se že zelo bliža eno leto od UPN. Čas tako hitro teče, da to kar ni za verjeti.
Imam še samo eno tableto Klomifena za danes zvečer. Morda pa res kaj pomaga, bomo videli.
lp

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
2.11.2006 11:41:10   
Anonimen
 Danes sem klicala v bolnico, če je moja odpustnica že pripravljena, pa so mi rekli, da moram jutri ponovno iti na odvzem krvi. Zakaj, mi administratorka ni vedela povedat.

A je to normalna procedura? Mogoče se želijo le prepričati, da je bila abrazija res vredu opravljena ali kaj?

Saj vem, da je neumno in mi je o tem težko govoriti, ampak... jaz se še zmeraj počutim noseča. Prsa so napeta, vse mi smrdi, zvečer mi je slabo - in to točno tako, kot mi je bilo slabo v prvi nosečnosti. Vem, da je noro, toda na tihem upam, da sem bila noseča z dvojčkoma, pa je samo eden šel... Eh, brezveze. Počutim se še bolj neumno, ker sem to zapisala.

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 2343
2.11.2006 12:25:11   
krtekxx
Hello, punce. jaz sem nazaj iz mini počitnic s kolegi, brez mojega user posted image . Je blo prav luštno šteti zvezde pod milim nebom zavit v spalki s kapo na glavi (vsem nam je strašna burja polomila in raztrgala šotore že prvi dan). Zdej sem že ene 5 ur v službi in me strašššššššššššno boli hrbet od sedenja na stolu.
Aurora: kakega lepega kužka maš ti...jaz bi tud takega, no, sej bi lahko bil tudi mešanček. K nama se je že skoraj preselil eden od sosedovih malih muckov. Jaz ga kličem kar Zvitorepek.
Liona: čestitam za user posted image , zdej pa samo pridno rasti pikica, pa bo.
Tinaaja: boga tvoja psička, se mi prav smili. lepo jo crkljaj doma. Pa tvoje detece mal poboži.
Lana 38: zdej pa res akcija, pa ne sam zaradi user posted image , tudi zarad ....
Ostale ki čakate oz. ne čakate user posted image jaz se vam pridružujem, čeprav z velikim dvomom, da bo kaj uspeha kljub user posted image . Probat ni greh, sej je vsakič hudo, ko potem ugotovimo, da je spet konec user posted image , sam zgleda, da je treba bit optimist in ni vrag da enkrat ne bo...no, če mi je usojeno.
Uživajte današnji mrzel in vetroven dan, jez sem neizmerno vesela snega po hribih - ta se bo zanesljivo obdržal. Grem mal pogledat za kake nove smučke, da bom pripravljena na sezono.

Pa, pauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
2.11.2006 12:46:46   
tinaaja
Skutica... to kar si napisala mi ni vsec, ampak nocem delat zakljuckov. Punce, ali je katera morala dati kri par tednov po abraziji? Kri namrec za vrednost bhcg preverajajo,kadar je izvid "molarna nosecnost". Vec o tem: http://www.sharedjourney.com/articles/molarpregnancy.html prosim, nikjer ni receno, da je to to! Ampak kar si napisala, me je spomnilo na to.. Tko da pocakaj do jutri.

Krtekxx, pol ze pridno delas? Jaz sem sla kao mal v shopping, sem odnehala ze v prvi stacuni.. Ne da se mi vec po trgovinah hodit user posted image   ... in to men??!!... Mja kuza je zdaj OK na sreco, jo cuvamo in ne matramo z dolgimi sprehodi.. Konec meseca pa gremo na temeljit pregled..

Necakajoce-drzim pesti, da bo kaksna julijka ratala ta mesec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
2.11.2006 20:25:49   
Aurora 28
Tinaaja moja kužka je brikete Royal canin maxi junior, zraven ji popoldan dam še riž, zelo rada pa ima tudi prepečenec. Z mojim sva se odločila, da jo bova do 6 meseca hranila v večini z briketi, včasih ji bova k briketom primešala testenine, pa rižoto in korenček... Sva se pa odločila, da bodo osnova celotne njene prehrane broketi royal canin. Ima jih zelo rada, sam če bi jo videle kako jhitro poje skledo , v treh minutah je konec. Mislim, kot da ne bi jedla 1 teden user posted image user posted image user posted image . ful jo mava rada.

Prsa me že zelo bolijo in pričakujem user posted image , mogoče je pa ne bo user posted image user posted image user posted image , nikoli se ne ve. Jutri bo 30 dan.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
3.11.2006 10:41:23   
Klarissa
alo punce,
da se malo javim.
roku tedna pričakujem 2M po histero, tako da grem kmalu na preverjanje hormonov. bom videli kaj bodo pokazali rezultati.
sem se pa se čisto odklopla s skrbi v zvezi v nosečnostjo, le noseča si želim biti zelo kmalu in če bosta M točni in če bo z rezulati vse ok, lahko čez malo več kot mesec začneva...
no, bomo videli kaj bodo povedali rezultati in kaj bomo narediliv zvezi s tem.
držim pesti za vse pikice in pike v vas.
papa  

(odgovor članu Aurora 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
3.11.2006 10:52:59   
SM10
Klarissa naj hitro pride user posted image  in še hitreje mine mesec, da boš lahko začela na polno. Men je od 8.9. full hitro minilo in zdaj ta vikend čakam na zadnjo user posted image  in potem akcija.

Do sedaj, če nisem pogledla kakšen dan sem je bilo vedno veliko novih sporočil, danes pa prazno, da sem kar malo presenečena. Verjetno dopusti zaradi praznikov.
Naj se v ponedeljek oz. naslednji teden javi že kakšna nova uspela user posted image , pa čeprav si želim, da bi se lahko kar vse.

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
3.11.2006 12:00:03   
lana38
Dober dan!
Tudi jaz sem opazila, da je tukaj zatišje že cel teden. Čas počitnic in praznikov se prav pozna. Pa tudi vikendi se tukaj zelo poznajo.
Jaz sem Klomifen pojedla in zdaj čakam O in pridno user posted image . morda pa res kaj bo.
LP

lana38

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
3.11.2006 12:30:12   
Anonimen
Živjo punce!

Da se mal na hitro javim... Delamo 200 na uro, pa še danes je tak morbiden dan. Sneži, sivo vreme...
Aurora - luštkan kuža. Mi imamo novofundlanko.
Lana38 - upam, da bo sedaj po k. viden kakšen rezultat.
SM10 - še malo pa bove moraleuser posted image user posted image user posted image , če želie biti avgustovkeuser posted image . Jaz čakam svojo drugo user posted image , potem pa na delo.

Tinaaja - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - saj ne morem verjeti, da je že čas za morfologijo...

Liona - počivaj, počivaj, počivaj... Močno držim pesti, da bo naslednjih 7 mesecev bolj prijetnih in da te ne bodo več obiskovali ti neprijetni izcedki.

Skutica - kaj so ti povedali?

Vsem, ki sem jih pozabila omeniti, želim
user posted image  vikend.
Upam, da bomo lahko vse tukaj kmalu uporabljale magične besede:user posted image
user posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?