|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
27.10.2006 9:09:10   
lana38
Ne vem, kje bi lahko jezik izbrala, ker sem CD z antivirusom kupila, pa je že bilo vse v nemščini. Sem pa tudi že poskusila ga dati dol in potem je delal internet, samo kaj ko ne upam nikamor gor, ker sem lani imela en cirkus z virusi, pa je potem trebalo računalnik tja vozit, da so to popucali. Potem sem pa še enkrat instalirala, pa je spet isto, da me ne spusti gor. Pa tudi e-mail mi ne dela zato.
No, sem čisto dol  s teme zašla. Ne ful jezi ta zmešnjava. Zdaj sem pa jaz 5 dni doma. V ponedeljek imam dopust. Če ne bom uspela tega z računalnikom doma zrihtat, potem vas dolgo ne bom mogla brati. Upam, da to čim prej uredim, ker ne zelo jezi.
Moja user posted image  gre počasi h koncu. Jutri ali v nedeljo je več ne bo. V nedeljo začnem s Klomifenom in potem seveda akcija user posted image . Morda pa bo kaj iz vsega tega.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
27.10.2006 10:27:16   
Jelenche
hej punce,

matr je ta naša psiha, ni važno koliko se trudim, skož se sprašujem če sem noseča.
Sicer bi bilo to res hitro, namreč abrazijo sem imela začetek avgusta. Vmes. sem imela 2 ciklusa, G je rekel, da je vse ok, da je dobro očiščeno, ter, da ni pregrad, da so jajčniki ok.

siver mi user posted image  še ne zamuja (dobila naj bi jo v ponedeljek) in tud nobenih znakov nimam, da bi bila noseča.
Pri prvi nosečnosti, sem vedela da sem. Čeprav je test kazal drugače. Vsi znaki prisotni.
Sedaj pa nobenih znakov razen, da me zgaga peče. Kar me ponavadi nikoli! Razen, ko sem bila noseča.

matr me matra.

Pa si full ne pustim mislit, oz da bi se vsaj razveselila, ker to pomeni da bom potem razočarana v ponedeljek.

mah itak bom razočarana če bo.

ah ta psiha naša

pridne bodite, in čuvajte se!

LP

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
27.10.2006 10:40:39   
teri
Neki neverjetnega vam moram povedat.Kot 1.jaz ne verjamem kaj dosti v čudeže al pa v bioenergetike.Verjamem samo v enega človeka,ki bi se mu lahko reklo bioenergetik,ki je zares pomagal mojemu očetu,ko je bil v eni grozni stiski.Moj oče še manj verjame v to,ampak mu je res pomagalo.In meni je to važno.Včeraj sem šla k eni kolegici,kjer je mela na obisku eno gospo, ki se ukvarja z čakrami,bioenergijo in vidi aure.Tako ona pravi!Ta kolegica še ni nikoli delala na user posted image ampak tudi pazla ni,pa nikoli ni blauser posted image .Lani je mela operacijo na materničnem vratu,neke izrastke.Hvala bogu niso bli rakasti!!!Takoj,ko jo je ta gospa pogledala je rekla,da ima zamašeno tam spodaj in da ima zaprto čakro.S terapijami bi ji rada pomagala.Glede denarja noče nič oz. ji daš tolko kot se ti zdi oz. tolko kot lahko!Ona hoče ljudem pomagat!Seveda ta kolegica je rekla,da hoče da ji pomaga.Nič ni odveč probat.Mene ko je vidla je takoj rekla da me boli hrbet.Pa nisem bla tam zato da bi me pregledala,ampak sem slučajno prišla na obisk.In res hrbet me je bolel že cel teden, od spanja-ležanja.Mi je rekla da naj ustanem in takrat je začela nekaj delat z roko.Občutla se mravlince in hkrati toploto.Ne vem opisat-1.kaj takega.Pol me ni več bolel hrbet.Ampak res.Sem se zmenla z njo,da bo 2. mi pogledala rodila-mogoče mi lahko kaj pomaga.Vse sprejmem samo da pridem do zdravegauser posted image , seveda v koraku z medicino.Zmerla mi bo tudi spalnico z neko napravo-edino to računa,ker naprava stane.In še to samo 3000 sit na prostor,kar ni hudga.Je rekla,da to je dobro nardit,ker dostikrat spimo nekje kjer nam slabo seva na nekaj.Bomo vidli po praznikih jo pokličem.Aja pa še to,čez 2h sem dobilauser posted image .Končno,zdaj komaj čakam da mine in pol bo že pregled pri g.tu!!!user posted image
Jelenche:držimo pestiuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
27.10.2006 10:48:09   
Klarita
Jaz tudi ne verjamem kaj ekstra v to, ampak prijateljica in njen fant sta se 7 mesecev trudila, da bi dobila user posted image  pa ni hotlo ratat, potem pa je čist slučajno šla s sorodnico k bioenergetiku in jo je malo ščistil, naslednji mesec pa je zanosila. Mogoče je slučaj, mogoče je res pomagalo, kdo ve?!? user posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
27.10.2006 11:42:56   
Jelenche
teri,

jaz osebno mislim da je nekaj na tem. da se z bioenergijo da marsikaj narediti.

mi je ena kolegica delala terapijo z bioenergijo (ona se s tem ukvarja) in sem čutil, da me boli v jajčnikih,... no naslednje jutro sem dobila menstro (to je bilo po abraziji prva menstra)

zdaj je to res pomagalao, ali je bilo res to golo naključje?

ne vem, jaz mislim da je res nekaj na tem

CMOKA

R. Tagore

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
27.10.2006 13:15:53   
Špela100
Ja jaz tudi hodim k bioenergetiku, prvič ko sem bila je rekel, da imam pravo blokado na spolni energetski točki, ne samo da je zamašeno, ampak prav blokada da je in da v trebuhu nimam nič energije, veliko energije pa v prsnem košu in da ni pretoka. In dejansko me je 14 dni v prsih tiščalo kot, da mi ga bo razneslo, sem šla 3 x in mi je odmaševal točke, vam ne morem povedati, da sem bila v momentu vsa prepotena do glave gor in potem me je tri dni trebuh bolel, šraufal....Tudi jaz sem čutila mravljince in pikanje...Jaz verjamem, da je nekaj na tem pa čeprav sem šla samo poskusit še to, zdaj pa vem da je nekaj na tem.

Zadnjič sem se ful slabo počutila in sem šla in nič povedala da se slabo počutim, pa mi je sam rekel, da ne more verjet, da imam zelo, zelo malo energije in mi je točno povedal, kje vse me boli...no je rekel, da mi bo dal on zdaj to energijo, ki jo rabim, proti večeru sem bila že čisto ok, kot da ni bilo nič.

Tako, da ne vem...bomo videli...upam, da bo pomagalo....

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
27.10.2006 15:26:27   
andreja2000
Lana38, seveda,ti kar vzami dve tabletki,če ti je G. tako rekla,gotovo ima rzlog zakaj taka doza.Saj vsaka nima istih stranskih učinkov in je čsto možno,da jih ti ne boš čutila v taki jakosti kot jaz.Moram pa ti povedat,da sem jaz že brez klomifena imela boleče ovulacije.Če sem prav razumela štartaš s K. v nedeljo.Držim pesti,da bodo učinki čim manjši ter seveda,da ti uspe videtuser posted image ,če ne v tem ciklusu,pa vsaj  klomifenski terapiji.
Upam,da ti uspe porihtat računalnik,čim prej.
Jelenche,ja, psiha je tudi moj problem,zato te razumem in seveda stsikam pesti zauser posted image
Teri,jaz pa nekako verjamem v bioenergetiko.Je pa res,da je dobro,da tudi pacijent v to verjame,ker je potem tudi zdravljenje uspešno,tako,da če imaš priliko in je to res pravi bijoenergetik,potem mislim ,da velja poizkusiti.Jaz ravno berem knjigo o Marjanu Knezu,ki je zdravitelj,ki tudi ne računa,vendar mu daš koliko pač ti želiš.V našem telesu so včasih določene blokade,ki jih sposobni ljudje resnično znajo odpraviti.
Špela100,tudi zate upam,da tibo znal bijoenergetik pomagat .Verjemi v njegovo delo in zaupaj sebi in njemu,potem pa ti itak mora uspet.

Tako punčke moje,vse se trudimo po najboljših močeh,iščemo rešitve take ali drugačne,ni pomembno,samo da nam da željeni rzultat zravegauser posted image .To je želja nas vseh in v tej naši veliki želji in hrepenenju je vselej skrita tudi moč za premagovanje težav,ki nas včasih doletijo.A,doletela nas bo tudi sreča user posted image
Imejte se lepo in uživajte to toplo sonce,čudovito barvno jesen in trenutke z svojimi dragimi.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
28.10.2006 10:43:49   
Liona
Dober dan,

kje pa ste vse? Lana, držim pesti, da prvi krog s Klomifenom rata user posted image
Meni je pa slabo. Bruham sicer (še) ne, ampak mi je cel dan malo po malo slabo. Če jem, ali če ne. Vseeno. Kave ne smem videt, prej sem bila pa taka kufetarca user posted image . Pa cigareti mi smrdijo, da se mi kar obrne, če kdo kadi v moji bližini... Groza. Tak čuden občudek je v želodcu. Kot da sem se zastrupila s hrano. Pa šele šesti teden. Kaj šele bo! Včeraj sem bila na odvzemu krvi. Pet epruvet so mi je vzeli user posted image  Pa še žile ni našla, sva se kar namatrali...
Danes ponoči me je tako špikalo v desni strani, da se nikakor nisem mogla naštimat, kako bom spala. Pa trikrat sem mogla na WC.
Zdaj grem pa kuhat. Če bo slabost dopustila. Imam kak čas v dnevu, ko mi vse smrdi. Takrat se lahko samo uležem. Ampak, vse bomo zdržali. Pikica naj pa kar veselo raste. user posted image
Kaj pa ve počnete danes?

Pišite kaj

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
28.10.2006 11:11:02   
andreja2000
Hojla!
Danes je res tu gor malo pusto,verjetno se pozna,da je sobota.
Liona,tudi meni je bilo v nosečnost veliko slabo,pa naj bo ,če mora,samo,da se dobi zdrava pikica.Lepo se imejta s tvojo pikico,pa pridno počivajta.

Mi se bomo te dni otpravili v park zvončkov prižgat svečko naši Tini.Tolikokrat se spomnim nanjo in tako jo imam rada,če prav ji ni bilo dano ,da bi bila med nami.

Punce,lepo se imejte,pa javite se kaj!

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
28.10.2006 22:14:45   
Bety
Liona, Rupurut pomaga!!!! In ne škodi v nosečnosti!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2310
29.10.2006 11:24:16   
Aurora 28
Oj, po dolgem času se tudi jaz oglašam. kar nekaj časa je že minilo odkar smo se nazadnje slišale. Stvar je pri meni takšna, da grem prihodnji mesec na Leetz v Trbovlje, po posegu pa začneva z tamkašnjim ginekologom dr. Jurco raziskovati zakaj je prišlo v mojem primeru do dveh splavov, na preiskave bo poslal mene in mojega moža, tako, da če bo vse po sreči bomo prihodnje leto user posted image . zaenkrat bom še vedno ostala pri svoji G, vendar mi bo moja osebna zdravnica pisala napotnice za preiskave pri G v Trbovljah. nekja časa bom še bila pri njej, nato pa se bom prestavila k G dr. Jurci v trbovlje. G je res fantastičen, kapo dol. kako se mi je posvetil, na prvem pregledu me je celo pogledal z kolposkopom in mi odvzel bris za HPV. tega meni moja G ni nikoli do zdaj. Zato bom šla tudi k njemu na leetz in nadaljne vse posege. Veselim se vsega nadaljnega kar prihaja.

Zdaj pa še novost, doma imamo novo kužko, belo nemško bokserko, supar je in res je cukerček user posted image . Ni albin, je popolnoma zdrava. Psička mi daje veliko duševnega miru, ki sem ga bila prekleto potrebna po vseh teh negativnih izkušnjah. Zdaj sem resnično srečna, z možem sva odmislila delanje user posted image in sva se potolažila, da bova itak imela user posted image v prihodnjem letu, ker bo dr. Jurca vse uredil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nekaj časa bo potrebno, da vmes preteče,  v tem času pa bo najina user posted image zrastla, da se bo lahko potem z menoj in user posted image sprehajala. user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aurora 28 -- 29.10.2006 13:24:07 >

Aurora 28

http://boksika.moj-album.com/slike/5484728/iZNX0eyjd3dD9yhj.v.jpg

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
29.10.2006 12:50:59   
pilotgirl
Bravo avrora zate in za tvojo psičko.Pa kako slikco gor prpopi da jo vidimo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aurora 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
29.10.2006 14:50:41   
andreja2000
user posted image Aurora,to so res dobre novice in sem vesela zate.Veliko veselja z kužkom,user posted image pa še itak pride kmalu na vrsto.

Lep popoldan tebi,tvojmemu dragemu in kužku.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
29.10.2006 18:35:11   
Aurora 28
Pod mojim podpisom je povezava na stran na kateri boste videle mojo user posted image .

Aurora 28

http://boksika.moj-album.com/slike/5484728/iZNX0eyjd3dD9yhj.v.jpg

Neposredna povezava do sporočila: 2314
30.10.2006 8:35:49   
Jelenche
pozdravljene

aurora, nisem še videla bolj prisrčne psičke!!!

Psi so v veliko uteho in zdravilo za dušo, ter res najboljši prijatelji!

Glavo gor!!

R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 2315
30.10.2006 8:47:37   
Klarita
iiiiiiiiiiiiii kaki cuker, ful je lepa. Sama imam psičko shih-tzu in je res strašno razvajena. Je pa res, da mi ona da veliko uteho in je moje pravo zdravilo za dušo. Če me tiši v prsih in mi je hudo, grem ven na sprehod z njo ali pa se pocartama in mi je lažje. Ona prav čuti, ko sem žalostna ali me kaj boli, pride k meni na kavč in se stisne k meni. Prava razvajena carta je, ampak ne vem kaj bi sedaj delala, če je nebi imela. Ona mi tudi lajša čakanje na user posted image , ker sedaj pač za njo skrbim in cartam vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2316
30.10.2006 8:58:16   
SM10
Dobro jutro,

Kako ste kaj? Jaz sem sicer ok. ampak muči me malo, ker se mi je pojavil neki krem izcedek. BT je bila zjutraj še vedno povišana in danes je šele 23 dan od zadnje user posted image . Če je to prihod moje user posted image  je še bolje , ker bo prej, če pa je kakšno vnetje bo pa hudič. Malo me je zjutraj špikalo. Do sedaj nisem imela takšnih izcedkov pred user posted image  in mi dela malo skrbi.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
30.10.2006 9:22:07   
Jelenche
hej

SM10 upam, da res ni kakšno vnetje. Te spremlja kakšen pekoč občutek?

Jaz sem tudi tko tko, ker ne vem, kaj naj si mislim. Včeraj bi morala dobiti user posted image , ki je seveda še vedno ni. Brez skrbi punce, ... test sem že naredila  user posted image . Sem ena tistih nestrpnih. Ja, bil je negativen seveda.
Zdaj ne vem, je možno da se mi po abraziji še vedno ni vzpostavil ciklus?
prva   user posted image  5.9. (33 dni po SS)
druga user posted image  1.10.

prej ciklus na 28 dni, vedno, ampak res vedno točen.
zato računam, da bi zdaj morala že dobiti. Mah poooooopiuser posted image dila bom.

Saj vem, da sem blesava, ... Ko sem včeraj delala test, možu slpoh nisem povedala, in je videl test, in se mi je začel smejat, da naj ne paničarim, seveda me je pocrkljal, da sem se lahko pomirila (ob negativnem testu)

ah, ... kr neki. Matra me!!!user posted image

R. Tagore

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
30.10.2006 12:30:47   
SM10
Ne nimam pekočega občutka, se mi pa zdi, da sem malo napihnjena in da se pojavljajo rahle bolečine v spodnjem delu. Mislim, da bo prišlauser posted image  potem pa v akcijo.

Je pa ena zanimivost, ki sem jo odkrila. Pri moji prvi neuspeli nosečnosti bi imela PDP oktobra, v bližnem datumu kot ima rd moj dragi. Pri drugi - april bi bil bližnji datum mojega tasta. Tako, da če bi zunosila decembra bi prišla na mesec september- na taščin datum. Zanimivo kaj sem odkrila.

Spočijte se čez praznike.

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
30.10.2006 14:56:34   
lana38
Dober dan!
Evo moj računalnik končno dela. Pravi cirkus je bil z njim. Cel sistem se je zrušil, tako da so mi morali celo Windowse druge naložiti in zdaj imam prazno kišto doma. Važno, da internet dela. Zelo sem vas pogrešala.
Včeraj sem začela s Klomifenom in zaenkrat ni nobenih stranskih učinkov.
LP

lana38

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
30.10.2006 17:40:13   
Bety
Pozdravljene punce!

Samo, da vam povem, da grejem svoje 3 zamrznjenčke....vsi trije so preživeli odmrznitev in vsi trije dobri (trdi asistent)....user posted image user posted image user posted image

Upam, da nam bo tokrat uspelo!!!!!!!!!

Šibam zdaj, ker bom samo brala smešnice in se razvajala...nič računalnik....

user posted image  Bety

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
30.10.2006 17:45:40   
lana38
Bety!user posted image user posted image user posted image
Drži se in lepo počivaj!!!
LP

lana38

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
30.10.2006 18:15:08   
Sulfinija
Bety,bo tokrat sreča na vajini strani.Glej,da nam čez dolgih 14.dni sporočiš veselo novičko,da si naša nova srečka user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
30.10.2006 18:43:36   
andreja2000
Bety
user posted image držim pesti,da tokrat uspe ,ti pa se sedaj kar razvajaj in se imej lepo.

user posted image Včeraj smo bili v parku zvončkov,kjer smo prižgali svečko naši punčki in sočasno vsem mojim izgubljenim pikicam.Koliko belih svečk gori tam za naše angelčke in koliko je žalostnih zgodb.Pa toliko raznih igračk je tam zraven svečk.Tudi mi smo tokrat prinesli gumjastega miškolina in ga postavili ob druge igračke.
Tokrat prvič nisem spustila solze,a jo je moje srce.user posted image

Lana38
Super,da imaš sedaj internet in tako povezavo z nami.
S klomifenom si torej začela in ti držim pesti,da bo čim manj stranskih učinkov.Meni se začnejo pojavljati nekje po tretji ali četrti tabletki.

Vsem skupaj želim lep večer in veliko ljubezniuser posted image .

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
30.10.2006 18:50:33   
lana38
Jaz jemljem 2 tableti na dan, tako da sem 3 že pohrustala. Četrta bo na vrsti približno čez eno uro. Jutri zjurtaj, ko jo spet vzamem, bom že na polovici. V škatlici je 10 tablet, torej ko jih pohrustam 5, je to že polovica. Upam, da res ne bo stranskih učinkov. Če pa že, pa da bi bili čim bolj blagi.
Jaz pa ne vem, če bomo zdaj te dni šli v Park zvončkov. Sem si pa že kupila belo svečo, ki jo bom v sredo prižgala doma. Zraven bom verjetno še postavila nekaj belih cvetov. kakšno vejico, bolj malo, da ne bo preveč glomazno za notri v stanovanju. Kar groza me je teh dni. V soboto smo bili na pokopališču, kjer je pokopan moj tast, pa mi je bila kar sila, ko sem začela malo razmišljati.
Zelo ste mi manjkale, zdaj ko nisem imela računalnika doma.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?