andreja2000
|
Lana38, seveda,ti kar vzami dve tabletki,če ti je G. tako rekla,gotovo ima rzlog zakaj taka doza.Saj vsaka nima istih stranskih učinkov in je čsto možno,da jih ti ne boš čutila v taki jakosti kot jaz.Moram pa ti povedat,da sem jaz že brez klomifena imela boleče ovulacije.Če sem prav razumela štartaš s K. v nedeljo.Držim pesti,da bodo učinki čim manjši ter seveda,da ti uspe videt ,če ne v tem ciklusu,pa vsaj klomifenski terapiji. Upam,da ti uspe porihtat računalnik,čim prej. Jelenche,ja, psiha je tudi moj problem,zato te razumem in seveda stsikam pesti za Teri,jaz pa nekako verjamem v bioenergetiko.Je pa res,da je dobro,da tudi pacijent v to verjame,ker je potem tudi zdravljenje uspešno,tako,da če imaš priliko in je to res pravi bijoenergetik,potem mislim ,da velja poizkusiti.Jaz ravno berem knjigo o Marjanu Knezu,ki je zdravitelj,ki tudi ne računa,vendar mu daš koliko pač ti želiš.V našem telesu so včasih določene blokade,ki jih sposobni ljudje resnično znajo odpraviti. Špela100,tudi zate upam,da tibo znal bijoenergetik pomagat .Verjemi v njegovo delo in zaupaj sebi in njemu,potem pa ti itak mora uspet. Tako punčke moje,vse se trudimo po najboljših močeh,iščemo rešitve take ali drugačne,ni pomembno,samo da nam da željeni rzultat zravega .To je želja nas vseh in v tej naši veliki želji in hrepenenju je vselej skrita tudi moč za premagovanje težav,ki nas včasih doletijo.A,doletela nas bo tudi sreča Imejte se lepo in uživajte to toplo sonce,čudovito barvno jesen in trenutke z svojimi dragimi.