|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
12.10.2006 14:26:29   
krtekxx
Bravo Tinaja in tvoja babika (saj je puncka, a ne?). Srečka nosečka, res si lahko vazička, da veš!! Ja, točn tako kot je bilo pri psihologinji pri tebi, je blo tudi pri meni. Pa tud isti problem s točko 3 mava. Sproščanje... kaj je to? Ma saj se ful sprostim ko grem laufat al v hribe, sam to je točka 2. Enkrat sem na Kamniškem sedlu srečala enga župnika in se misnla že zdrvet mim pa me je ustavu in reku: postoj, poglej prelepe rožice okol sebe, pa nebo,... Hja, takrat nisem znala, zdej pa tud ne obvladam glih še tege. No, mam pa mal problemov tud s točko 1 (pogovor) in raje vse v sebi premeljem kot pa kaj spravim iz ust...
Glede pozornosti dragega in medsebojnega razumevanja je pa tako, da midva popolnoma na enak nacin razmisljava. Zadnjic sva naredila en test kjer sva iskala mnenje za dolocene stvari - odgovori so bili kot da bi odgovarjal en sam.
Sonchek, kaj je pa s tvojo user posted image , da ni slučajno user posted image ?
Ploščice: od Benettona so KUL, ful se dajo lepo kombinirat s kakimi obrobami. Midva sva kupla ene Mediteraneo (firma je VEZUVi al neki podobnega, nimam pojma več) v AdriaKer. 5000 SIT/m2. Sam sva jih za v kopalnico rabla vsega skupi 15 m2. So bolj take večje, pa zelo umirjene. Tiste ta male - mozaik - so mal vprašljive glede higiene, velik je fug, ki se jih ne da glih idealno očistit. Drugače pa tud une men res carsko izgledajo.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
12.10.2006 14:30:27   
micla
user posted image user posted image user posted image  Tinaaja....... Končno nekaj spodbudnih novic. Torej upanje še ostaja in tvoja user posted image  je pravi dokaz za to.

Sicer se pa meni nič novega ne dogaja. Te dni sem spet sama, ker je moj user posted image  spet službeno odsoten. Poskušam poloviti še zadnje sončne žarke (baje napovedujejo ohladitve in spremembe konec tedna), tko da po službi šibam mal na sprehod, potem me pa čaka cela gora cunj za zlikat, tko da mi sploh ni dolgčas.

Mejte se,      PA PA

micla

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
12.10.2006 14:45:06   
teri
Micla:samo prosim ne mi govorit o likanju,ki se mi nabere čez teden.Vedno likam ob nedeljah, ko moj user posted image  spi dalj časa.Jaz ponavadi 1.vstanem in pol imam za to čas.Včasih me tudi sprošča.Si naštimam muziko na tv in plešem in likam-cel žuruser posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
12.10.2006 15:05:19   
tinaaja
Pri nas pa v 95% moj mozek lika - trikrat hura zanj user posted image user posted image user posted image  No, saj jaz pa kaj druzga... likanje se mi gravza, raje sesam, pomivam,..

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
12.10.2006 15:15:04   
teri
Tinaaja.Bravouser posted image -to pa je redkost,da moški lika.Enkrat sva se z mojim hecala da bo on likal.Pa mi je pokazal kako bi se on tega čudeža lotil-da ti ne povem-kolko smeha-za počituser posted image Tako da sva se skupaj odločla da je boljše če to opravio opusti.Res ni blo za gledat!user posted image Kuhava oba,čeprav on večkrat (obvlada bolj to)-samo me ne sme čut da ga hvalim pri kuhanju,ker se začne takoj važit-samo to pa res obvlada.Je varjanta Jamie Oliver-pa ne pretiravam.Non stop bi prijatli naši prihajali jest k nam.Glede pospravljanja pa imava vsak svoje področje.Počistiva zaprav ponavadi 1x na teden,takrat se on loti kopalnice pa kuhnje,ostalo pa jaz.Je bolj natančen pri pospravljanju kot jaz.Pol pa začne mene kritizirat,ker jaz vedno prej končam-sem bolj površna.Ko sem pa bla noseča,pa je delal vse on (razen likanja-seveda),ker jaz sem se bolj slabo,pa utrujeno počutla!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
12.10.2006 16:34:24   
andreja2000
ha,ha,ha,jaz si mjega sploh ne znam predstavljati pri likanju.Gospodinjska dela mu grejo bolj slabo od rok.

Tinaaja,vesela sem,da je s tvojo pikico vse v najlepšem reduuser posted image
Oj,kdaj bo tisti dan,ko bom tudi jaz občutila tako srečo? Upam,da ni več daleč.

Pri nas se ne dogaja nič novega,saj imamo na obisku tisto tečnouser posted image  tetko.Komaj čakam ,da se spakira,pa da odide za dooooolgi čas nekam  kjer je ne bom videla.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
13.10.2006 7:46:01   
SM10
Tudi moj , če se mu lubi, kar sem opazila, ko sem bila še noseča, da lahko kuha , pospravlja. Med tem časom mi skoraj nič ni pustil delati. Tako, da bo enkrat delal skoraj 9 mesecev in mogoče mu bo ta navada potem ostala v krvi. No malo se hecam.
Danes je moj nesojeni PDP, čeprav sem delala na tem, da odmislim preteklost, ampak ponoči nisem mogla spat, ker sem neprestano podzavestno mislila na user posted image .  Kaj čmo tako pač je.

Kako pa kaj ve?

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
13.10.2006 7:55:55   
tinaaja
SM10, cist normalno je,da ne mores mimo tega.. Jaz vsakic ko vidim od svakinje pikca pomislim, da bi moja puncka morala bit taka... Ampak zato bo pa ta, ki se raste, tok bolj posebna user posted image

PETEKKK jeeeeeee... Juhuhu!!! Se 2 tedna do dopustauser posted image

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
13.10.2006 8:11:15   
sonchek
SM10...na žalost je moral tudi ta dan priti...in prej ali vsej je prišel...na žalost je ta dan žalostenuser posted image , ker se vse zavedamo, da bi moral biti najsrečnejši dan v našem življenje...ampak kaj čmo...tako pač je...zdaj je treba gledat naprej in se veselit vsega kar je še pred nami in vsega lepega kar je trenutno med nami....

Krteex.....user posted image ......user posted image kdo bi vedu...user posted image ...hihihiiiii
Ploščice pa imam izbrane od firme Gorenje, vsi pravijo da so zelo dobre...in mojo barvo imajo...želim si namreč rumeno-belo kopalnico.....tako kot sonček....user posted image ....hihihi

punce držite se...

Tinaaja...ti si pa itak zadela sedmico na lotuuser posted image , ko si srečala svojga...jaz na srečo pa doživljensko rento user posted image ...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
13.10.2006 8:55:36   
andreja2000
SM10  tudi mjoa deklica bi te dni 10.10.bila stara že 1 leto. Tudi mene pri teh nesojenih datumih stisne v srcu.
Upam in želim si, da se končno tudi nam izpolnijo sanje, zato moramo biti vztrajne in močne.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
13.10.2006 9:02:44   
micla
Pozdravljene punce,

tudi jst sm malo žalostna user posted image , ker je tudi zame danes moj drugi nesojeni PDP.
SM 10 - bova skupaj izdihale to žalost in tiščanje v prsih.
Seveda tega ne moreš pozabit in sem že včeraj zvečer razmišljala, kako bi bilo, pa če bi bilo...... Pol sem si pa rekla, da se ne smem dosti ozirat nazaj, ampak usmerit vso energijo v prihodnost in to kar mi bo še dano. Upam da kmalu kaj.
Čeprav boli in zbada, še toliko bolj pa dejstvo, da še vedno nisem user posted image .

Kaj naj rečem..... zunaj lepo sončke, jst pa se s solznimi očmi skrivam pred sodelavko.
SM 10, danes nama žalost pripada, jutri pa pogumno naprej proti cilju user posted image .

Upam, da nam ta petek 13. ne prinese še kaj hujšega.user posted image

Se tipkamo,   PA PA.

micla

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
13.10.2006 9:36:57   
teri
Dobro jutro vsem :user posted image
Včeraj, ki sem malo pograjala user posted image  glede pozornosti-kot da bi to čutil.Ko se je vračal zvečer iz službe,je šel mimo tipa,ki peče kostanje in se spomnil name.Ve kolko jih mam rada in mi jih prinesel domov.Mogoče se sliši smešno,ampak jaz ne rabim velikih presenečenj-meni so dovolj mičkena user posted image .Važno,da se spomne name tudi ko me ni ob njem. Kaj ni user posted image !
No tako,punce pred nami bo vikend-sončen kot kaže!user posted image Jutri sva povabljena na en roj.dan.Punca od tega,ki ma roj.dan je mela ss v 4t.Nočem it tam,ker ona bi kar naprej govorila o temu-sploh odkar je zvedla da sem ga mela tudi jaz.user posted image Če se gre na roj.dan je prav da se maš lepouser posted image ,ne pa da samo čakaš kdaj bo začela to temo.Sej je prav da se o temu pogovarjamo,samo ne glih na roj.dnevu!Tako da upam da bo moj rekel,da ne greva-joj kaj bi dala!!!
Kako pa kaj ve?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
13.10.2006 11:59:55   
andreja2000
Teri
,če maš željo,da ne greš,potem upam,da se ti to tudi uresniči.Če pa boš slučajno šla,pa te naj spremlja moč.Vidiš kako smo si različni,jaz pa se rada pogovarjam o mojih ss,ker mi je potem nekako lažje.Problem pa je,da nimam sogovornika.No,želim ti,da se izteče kot si sama želiš in čutiš,da je zate prav.

SM10 IN micla
Kot je rekla micla,danes je dan za vajuuser posted image  ,nato pa punci,glavo gor in pogumno v boj.

Vsem želim lep in prijeten vikend.
midva greva danes na večerjo,pa se že mao veselim,saj sedaj ko imamo na obiskuuser posted image  je itak vse bolj nauser posted image  in mi bo tale večerjica kar pasala.da se malo razvedrimuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
13.10.2006 12:03:07   
lana38
Pozdravljene!
Petek je tu in to je super. Malo predaha od službe. To nikoli ne škodi. Čez 14 dni pa bodo že prazniki. V ponedeljek pred prazniki bom imela dopust in bom kar 5 dni doma.user posted image  Že zdaj komaj čakam, čeprav ne grem nikamor, ampak včasih paše tudi doma biti. Morala bi sicer v Park zvončkov, ampak ne vem, če bom zbrala dovolj moči. Doma bom pa sigurno prižgala svečko za mojo punčkouser posted image . Kar groza me je po eni strani tega dne. Kaj bo šele drugo leto 15.3.. To pa raje niti ne razmišljam. Dovolj user posted image .
Sem v fazi čakanja in še kar naprej veselo user posted image  z mojim user posted image . Včasih se počutim tako, kot da sem na novo zaljubljena, seveda v istega, mojega user posted image . To je prav zanimivo, ko te zgrabi, kaj takega. Je pa prav fajn. Nama ni dolgčas, čeprav sva že tako dolgo skupaj.
LP

lana38

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
13.10.2006 14:19:16   
teri
Vidiš Lana tako sem se jaz počutla, ko sva mogla po ss čakat, pa pol še čudni izcedki,bolečine. Tako da sva user posted image šele po 1mesecu in pol.Kot da bi 1.Imela sva doma romantično večerjo,pol pa okoli pojstle svečke.Spet sva bla zaljubljena-lep občutek. Ti pa bravo-je lepo čut da je ljubezen večna!user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
13.10.2006 21:33:38   
Aurora 28
Pozdravljene punce!

Po dolgem času se vam tudi jaz oglašam. Nisem imela kaj novega za povedati, razen to, da si z mojim user posted image kupujeva user posted image . favorita sta shar pei in rodezijski grebenar. Preteklo nedeljo sva šla na jesenice gledat rodezijskega grebenarja, mamo psičko, ki bo v začetku leta imela leglo. to nedeljo pa greva gledat shar pei-ja v male Braslovče, kjer bodo prihodnji mesec imeli leglo. skratka kar pestro. No pa pustimo user posted image .

Tinaaja čestitke zate in za tvojo user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da boste tudi ostele kmalu občutile takšno srečo in zadovoljtvo, kot ga zdaj čuti Tinaaja. Tinaaja nam daje upanje, da bomo tudi me enkrat srečne user posted image .
Verjemimo v to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Danes mi je moja G povedala izvide od odščipa, ki so mi ga naredili pred 3 tedni. Skratka potreben bo poseg z lasersko zanko - mislim da se temu reče leatz. Analiza tkiva je pokazala, da ni rakasto user posted image user posted image user posted image , je pa virusno. Ta del materničnega vratu mi bodo odstranili in kot je G dejala, da so še pravi čas to odkrili. Vprašanje bi bilo, kaj bi bilo, če bi šla na odščip čez  pol leta ali čez leto. Zdaj pa je postopek sledeč: najprej v Celje na lasersko, nato pa zopet čakanje, kaj bo naslednji bris pokazal, upam da 1 in da ne bo več 2, niti citološki bris. Potem pa bomo videli, kdaj bova lahko z mojim dragim začela delati na user posted image . Verjetno sem v teh postopkih pečena še naslednjih 6 mesecev ali celo leto user posted image .

Aurora 28

http://boksika.moj-album.com/slike/5484728/iZNX0eyjd3dD9yhj.v.jpg

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
14.10.2006 8:03:55   
tinaaja
Aurora, no super, da je rezultat odscipa taksen kot je. da te bodo porihtali.
Jaaa rodezijc!! Jaz bi ga koj imela user posted image  Nisem se srecala zleht rodezijca, moras pa biti gazda temu psu, da ima spostovanje do tebe. Meni so karakterno super in fuul lepi. To je ena opcija za naslednjega psa pri nama.

Jaz sem staknila tak nahod, da ni za verjet. vceraj sredi dneva mi je zacelo lit iz nosu in porabim ene 15 robckov na uro user posted image  Za znoret. tko da lahko bolj al manj pocivam. Bom sla pol v lekarno vprasat, kaj lahko uporabim za nos.

Upam, da boste prezivele lep vikend. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aurora 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
14.10.2006 17:38:16   
lana38
tinaaja!
Za nos lahko uporabiš Aqua maris. To sem tudi jaz dobila, ko sem bila user posted image  in prehlejena. Notri je čista morska voda, brez kakršnih koli kemikalij in res čisto brez nevarnosti za tvojega user posted image . Upam, da se čimprej znebiš tega prehlada brez kakšnih komplikacij.

Aurora28!
Sem te že pogrešala, ko se tako dolgo nisi nič oglasila. Saj tudi pri meni ni nič novega razen, da sem od G dobila Klomifen, od 5. do 9. dne bi ga naj jemala po 2 tableti na dan. Drugače pa je vse bolj ali manj isto. Začarani krog user posted image ... user posted image čakanje Ouser posted image ...user posted image Ouser posted image ...user posted image čakanje user posted image  ali user posted image , potem spet pride user posted image  in stvar se kar naprej ponavlja. Komaj čakam, da se vse skupaj že nekam premakne in zagledam user posted image  in seveda potem, da imam lepo user posted image  in zdravega user posted image . Morda pa mi bo res Klomifen pri tem pomagal, čeprav nimam ne vem kako velikega upanja, ker svoje O tako imam, razen če mi povečano število jajčec res kaj pripomore in se mi poveča možnost zanositve. Bomo videli, kako bo...
Lepo se imejte vse, tudi tiste, ki vas nisem posebaj omenjala.
Lp

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
14.10.2006 17:48:29   
andreja2000
Hojla!
Joj,punce kako sem danes čistila stanovanje.Kaj vem od kot taka volja,jo imam bolj poredko  .user posted image user posted image  Zdaj pa je tako lušno,ko vse lepo diši in je lepo čisto.

Moja user posted image  se že počasi posljavlja,jutri pa že vzamem prvo tabletko klomifena v tem mesecu.

Imejte se lepo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
14.10.2006 21:58:54   
pilotgirl
Lep pozdrav punce.No nekatere začenjate piti tabletke,jast pa jutri končujem jemanja dabrostana za ta ciklus,pol moram pa še samo počakat da vidim a bo prišla hudička al je mogoče ne bo. 

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
15.10.2006 20:13:41   
sonchek
Ojla punce...vikenda je konec in pri nas je bil kr naporen...delo,delo in še enkrat delo...tako vsaj malo odklopiš vse tegobe in težave...
no, pa malo obnovimo seznem...

user posted image  Sonchek, 29 let -1 UPN (marec 2006 v 23 tednu (na gin.pregledu ni bilo več slišnih utripov, nikol našli razloga)...
.. user posted image zamuja????user posted image

user posted image  ----> user posted image  !!Tinaaja- 1 UPN (marec 2006)- v 14. tednu, trisomija 13...
..srečka user posted image  (PDP 17.03.2007)user posted image , oblekla Navijaško obleko in sedaj navija za nas!!!!user posted image

user posted image  raho, 33 let- 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)...še čaka na user posted image , pregled pri G. 18.10,
                       user posted image - Črtomir, 1.1.2005

user posted image  Teri, 24 let, - 1 SS (sept. 2006) v 11 tednu, še čaka na 2user posted image ,
-pregled pri G. 15.11.

user posted image  SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,user posted image 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d; Čaka na  user posted image

user posted image  computeters, 40 let-  2ss ( 10.6. in 19.9.06 ) in čaka na user posted image

user posted image  lana38, 38 let- UPN 15.3.2006 (20. teden-DS), pregled pri G 10.10., noče nasednje user posted image  24.10.
- sina 9 let starega. Tudi to je lahko upanje, ker sem tudi prvič zanosila po letu in pol po HSG.

user posted image  Krtekxx, 36 let:
1. SS dec. 2000, 7 t, brez čiščenja
2. SS avg. 2004, 11 t, 1xabrazija - Kranj
3. ss dec.2004, 7 t, 1xabrazija - Ljubljana
4. ss 5. okt. 2005, 21 t, UPN + 1xabrazija, Ljubljana
5. ss avg. 2006, 8-9 t, 2xabrazija, Ljubljana

user posted image  Špela100,33 let
-1 ss november 2005 ( 8t5d)
- 2 ss marec 2006 ( 10t- 2 user posted image )
ne čaka 8 M,
- imam pa že 10 let staro hčerko

user posted image  Klarissa, 26 let:
pri 18. letih z laparoskopijo odstranjen desni jajcevod zaradi krvave ciste 
1.ss: nov 05 v 9.tednu-abrazija MB
jan 06: LEETZ v LJ (oblika konizacije zaradi PAP2,CIN2, HPV+)
2.ss: jun 06 prazno jajce-abrazija MB
sept 06: Histeroskopija odstranitev pregrade MB
V tretje gre rado! 

user posted image  Pilotgirl,22 let-1 ss marec 2006 (11 t)...ne čaka user posted image ...

user posted image Andreja2000, 41 let
1 ss1990  (10t)   Maribor
1 ss 1990 ( 8t )  Maribor
1 ss 1991(5T)  Maribor
1 SS (13T ) 9.11.2004 Maribor
1SS( 21t ) 19.5.2005 Ljubljana -TINAuser posted image   (park zvončkov)
                         user posted image  ima že hčer in sina
Ne pričakuje user posted image   ...

user posted image  julcy, 30let.
1ss junij 2006, 10t, abrazija ; čaka na odstranitev pregrade,

user posted image  Liona, 29 let
1ss maj 2006, 8t5d, Ljubljana

user posted image  Aurora 28, 28 let
1 ss, 31.1. 2006 5 t, Celje
2 ss  19.5.2006  8-9t, Celje

user posted image  Milamay,35 let, 11.6. 2006 UPN v 22 t (zaradi Trisonomije 18) v MB ....  Imam pa doma že fantka, starega 2 leti in 4 m.

user posted image  Irmy, -
-1 ss v 8t, 12/04
-laserska vaporizacija zaradi sprememb na MV
in še  za vzpodbudo vsem vam, pridete za mano garantirano, hčerka 07/06 user posted image user posted image

user posted image  micla, 29 let
- 1. SS 15. april 2005 (9t) abrazija, Šempeter pri Gorici
- 2. SS 16 marec 2006 (10) abrazija, Šempeter pri Gorici
Naslednje user posted image ne čaka ....

Lep večer in lep začetek novega tedna....nočko, grem spat ker sem izmozgana!!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
16.10.2006 6:51:23   
tinaaja
Dobro jutro bodoce ali pa morda ze obstojece user posted image  user posted image user posted image user posted image

nekako se potiskam misel na stran, da je danes ponedeljek in da je nov teden pred nami. Moram rect, da e je moj delovni elan nekam izgubil, ce ga katera najde ali kaj slisi o njem, naj mi sporoci - seveda proti nagradi user posted image user posted image user posted image

Moj nahod se je umaknil, vsaj hudournik iz nosa, rahlo pokasljujem - moj pravi, da sem ko stara mamauser posted image  Zaenkrat se se odlocam, da ostanem doma in delam od doma.Aleluja za to moznost, je res ena boljsih ugodnosti, ki jih imamo v sluzbi.

Pilotgirl, upam, da ne pride user posted image

Andreja -zdaj pa bo pocasi cas O in user posted image user posted image user posted image

Lana, kdaj ti necakas? user posted image user posted image user posted image

SM in micla - upam, da sta malo bolje in sta usmerjeni samo se v nove boje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vas in vse ostale!!

Krtexx, ti imas v novembri hordo pregledov? Jaz bom vsaj 5x v novembru v porodnisnici - imam Novembrski abonma user posted image user posted image user posted image , se morda na kaksnih vratih srecava user posted image

Sonchek - zelim ti, da se zgodi tisto, kar si najbolj zelis user posted image

Draga dekleta, lep in uspesen zacetek tedna vam zelim user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 16.10.2006 6:52:28 >

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
16.10.2006 7:58:28   
sonchek
Hvala Tinaaja za lepe želje...ampak kaj v resnici si sploh želim...imeti zdravega user posted image , brez kakšnih zapletov in psihičnega trpljenja.....to je to...najbolj bi blo da bi ble že vse v -mesecu in bi samo še čakale na porod...hihihiiiii...
kakšne želje, kajne????

Lep začetek tedna....se pišemo!!!

P.s.: Kaj pa maš novembra v porodnišnici, Tinaaja???

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
16.10.2006 8:10:12   
tinaaja
Sonchek - ja saj jaz bi tud preskocila par mesecev, pa da bi bili marca in opa,akcija user posted image  Ampak back to reality ... Ful je zanimivo, kar pisejo punce na forumu Cvekanje - tema Otroka si ne zelim... Zgleda veliko zensk trpi zaradi strahov ali drugih dejavnikov nosecnosti. Kljub temu, da sem se kar lepo umirila (to ne pomeni, da ne pomislim vec na kaksno bedarijo), mi je se vedno nosecnost prej tezka kot nekaj najlepsega v zivljenju. Tocno to, komaj cakam, da bo prislo do poroda in da se konca in da (upam) dobim zdravo pikico user posted image

Novembra pa imam pregled pri G, 3x seanso avtogenega treninga + morfologijo. Upam, da bodo to same lepe zadeve.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
16.10.2006 8:46:50   
lana38
tinaaja!
Ko bo november mimo in boš videla v porodnisšnici same lepe reči, bo tudi user posted image zate postala lepa.user posted image
Jaz pa nočem user posted image  okrog 24.10. To je pa tudi že kar blizu. Čez en teden mi bo morda že vse jasno, če bo user posted image  spet prišla prej, ampak upam da je pe tokrat res ne bo.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?