|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
9.10.2006 12:42:47   
krtekxx
TINAAJA, čestitam za prestani pregled in prisluženi mir vsaj za nekaj dni. Tolk ste napisale, da se tudi slučajno ne prebijem skozi.
Pilotgirl, en user posted image za tvoj PDP in da čimčimčimprej ugledaš user posted image . Bety, mi še nismo izgubili upanja za tvoja user posted image user posted image . Če ne pa maš itak še male Eskimčke ki čakajo da bi se pogreli pri tebi. Nič, prav nič ni še izgubljenega.
Micla, tudi zate držimo pesti v tem krogu in še za katero, ki sem jo pozabila omeniti.
Jaz sem tudi že kostanj jedla (pa vinčka zdraven srkala). V bistvu sploh ni švoh ne bit noseč okoli Martinovega - vsaj ornk lahko sprobaš kaka je vinska letina.
Moja user posted image se je poslovila, vsredo imam sestanek z odvzemom brisa pri moji G, naslednji torek pa posvet (bojni) pri Geršakovi. Pol pa počitnice, pol pa Martinovo, pa Božič, Novo leto .... vmes enkrat bom pa mogoče user posted image ratala, pa še marsikatera izmed vas.

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
9.10.2006 12:56:14   
sonchek
No, dejmo punce.....zdej je pa že skrajni čas, da katera zanosiiiiii...no, dejmo no dejmo!!!!!

...to skor ni mogoče, da že tok časa ni nobene......

Ajde...Andreja....Micla....držimo pesti, kajti vsaj eni more ratat!!!!!user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
9.10.2006 16:48:47   
micla
Joj, mene pa tako zelo špika na desni strani.  user posted image AUA............. Sem šla peš do pekarne (cca. 150m v eno smer) in sem se glih z eno kolegico po telefonu pogovarjala in vsaka tretja beseda je bila "aua kako boli". Ne vem kaj je to, ampak jst bom šla kar ležat, čeprav je zdej malo popustilo. Nazadnje me je tako špikalo ko sem prvič zanosila, drugič me pa sploh nič ni. 
Najbrž se samo grobo napoveduje huda user posted image .  Punce grem malo odležat.

Se tipkamo,     PA PA.

micla

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
9.10.2006 16:52:05   
Bety
he he he...ženske moje...user posted image user posted image ....pri OBMP je stvar zelo jasna...točno veš kdaj je oploditev, kako raste in potem je rok, v katerem se MORA vgnezditi....vse drugo je slabo....in tudi, če bi test jutri bil pozitiven bi pomenilo, da je z njim nekaj narobe, da se slabo razvija, ima genetsko napako.... 14.dan od punkcije test mora biti pozitiven....nekatere pa že 11.dan po punkciji imajo pozitiven razultat....ni važno...je, kar je....

Rada bi šla po zamrznjenčke že ta mesec.....Saj te zdravnik spremlja z UZ, točno veš kdaj je O, dobiš stop injekcijo in čez par dni prideš po otročičke....

In to zamrzovanje jih tudi poškoduje, pa je procent za uspeh še manjši...Ker mi s svežimi ni uspelo vsaj malo, tudi z zamrznjenčki nimam velikega upanja.

Ne morem več pisati o tem.....Dovolj imam .....Vse te izčrpa....Injekcije, pot, punkcija, čakanje....in razočaranje.....

Srečno punce....(drugič se posvetim vsaki posebej...zdaj ne morem..user posted image )

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
9.10.2006 18:42:22   
andreja2000
Bety,tako žal mi jeuser posted image . Morda pa ti veselje vendarle prinesejo tvoji zamrzjenčki.Vem,da ti upnje sedaj malo opušča,a boš videla,da bo znova zraslo v tebi.Hodiš skozi težko pot,marsikaj pretrpiš,čutiš žalost in to je hudo.Vendar,tvoja pot mora nekega dne obroditi sadove,zato ti želim veliko moči,ki jo boš potrebovala in veliko dobrih misli,ki te naj spremljajo k tvoji sreči na poti.Naj bo tvoja volja še naprej močna in velika,taka volja,ki ti bo dajala upanje in moč za uresničitev velike materinske željeuser posted image
Ker hodiš po tej težki poti verjamem,da je v tebi moč,ki te bo vodila do konca user posted image user posted image
Močno stiskam pesti za tvoje zamrznjenčke.!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
9.10.2006 19:04:31   
lana38
Bety!
Jaz pa še vedno mislim, da je lahko premalo hormona, da bi ga test zaznal, saj količina hormona nima nobene veze, s tem na kak način si zanosila. sonchek je bila že 2 meseca noseča, pa ji test tega še ni pokazal, če se ne motim, tako da...dokler ni user posted image , je še upanje.
Držim pesti, da je moja teorija pravilna. Ti pa javi, kako in kaj.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1856
10.10.2006 6:58:00   
krtekxx
Bety, kakršenkoli je ali bo že rezultat, poglej skozi okno, globoko vdihni in zavestno globoko dihaj toliko časa, dokler ti ne bo vsaj nekoliko lažje, dokler se tisti oklep, ki stiska v prsih ne nekoliko razklene. Ne se vdat...
Jaz grem danes k eni službeni kolegici, ki sem jo spoznala kak dan več kot eno leto nazaj, ko me je moj user posted image še veselo brcal po trebuhu. Takrat tudi še fanta ni imela. Danes je že nekaj mesecev poročena in čez en mesec pričakuje naraščaj. Taka so pota gospodova ....

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
10.10.2006 7:34:46   
SM10
Bety ne daj se, čeprav je teško to čakanje. Tebi in vsem nam ostalim bo uspelo.
Če ne bo ta mesec, bo pa mogoče za martinovanje ali novoletne praznike, ko bomo malo bolj sproščene. Če bo  moja user posted image  prišla naslednji mesec točno bomo lahko že za martinovanje delali na user posted image , drugače pa za božič al pa za novo leto.
Moja user posted image  je že tetji dan, ampak danes jo je že malo manj, čeprav jo je za moje prejšnje user posted image  še vedno veliko.
Ajde, Andreja, Micla držim pesti, ker je že čas za kakšno novo nosečko. Srečno tudi vsem ostalim, ki je ne čakate.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
10.10.2006 7:45:24   
tinaaja
Dobr jutr punce,
kako ste kaj? V lj je megleno in mrzlo, se mi prav ne da do sluzbe spravit. Ampak bo treba.
Sva z mojo kuzo ravno pozajtrkovali, pocasi bo treba pod tus in akcija. Danes bo dolg dan, imamo popoldne se eno festo. Vcer me je spet eno cudno razpolozenje prijelo, ne vem niti kwa al pa zakaj, tko da sem sla kar mal cez 8 spat. Sanja se mi pa zadnje casa tok, in tok zivo, da je ze prav motece. Pa se ene 4x moram na wc - na to sem se ze navadila, da sem moonwalker user posted image  Zaspim nazaj v sekundi na sreco.

Upam, da se kaksna javi z lepo novicko o user posted image . pridne bodte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
10.10.2006 7:54:51   
lana38
Dobro jutro!
Sem že od G in v službi. Novica pa je takšna, da sem dobila Klomifen za 3 mesece od 5. do 9. dno po 2 tableti eno zjutraj in eno zvečer. To je zato, da malo spodbudima jajčnike. Se je on kar sam takoj odločil za to. Pa tudi meni paše, da mogoče zanosim brez kakšnih preiskav, ali pa celo že ta ciklus brez te terapije.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
10.10.2006 8:33:29   
sonchek
Dobro jutro punce...

Bety...bo pa naslednji bolj uspešen...drži se in ne obupaj...vse bomo prej ali slej prišle do user posted image !!!!

Lana38...fino, mogoče ti bo pa ratalo s tem...ampak sej praviš da imaš ovulacijo... a ni s tem tako, da ti kao ovulacijo ojača...al kako....pa a  nisi rekla, da biš šla na histero, če ne bo nič do septembra????
no, upam, da ti toktar rata...

Tinaaja...ne se pustit slabi volji,....preženi jo!!!
...sej še malo pa boš imela spet pregled...in bo spet ok za dva tedna...pol bo pa spet isto verjetno...Tolaži se s tem...da bo kaj kmalu marec....

Punce, ali mogoče katera ve, ali po diagnostični histeroskopiji dobiš normalno user posted image , ali lahko kaj zamuja...sam tko vprašam, ker niti pojma nimam kdaj naj jo pričakujem...ker če bi bilo normalno, bi jo mogla dobit enkrat te dni????

držite se...morm mal delat, kasneje see še kaj javim

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
10.10.2006 8:33:43   
krtekxx
Lana38, pa še kake dvojčke mogoče pridelaš - to menda ni redek pojav s temi tabletami. LP.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
10.10.2006 9:23:07   
micla
Tko, pa smo tam.
Danes zjutraj je po kapljicah prišla user posted image , točna kot swiss watch. Ne vem, ali sem žalostna ali zaskrbljena, ker sem obakrat prej zanosila v prvo, zdej pa bo že 4. krog, pa še vedno nič. user posted image  Mogoče pa je bolje, da sploh ne zanosim, kot pa da mi rata in se potem vedno slabo konča.
Ne vem......iščem tolažbo sama v sebi, a ne najdem nič pametnega.  user posted image  user posted image
Brezveze mi je vse........ Sem čisto brez energije in brez volje do vsega.........

Sej jutri bo bolje, vem, ampak danes pa user posted image .

Mejte se lepo vsaj ve. Vsaki pošiljam en sončen žarek v tem prelepem, a zame žalostnem jutru.

micla

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
10.10.2006 9:31:44   
sonchek
Micla...zal mi je....user posted image user posted image user posted image

...ne obupat...pa v naslednjem krogu...resnično mi je žal...pa tako sem se veselila, da bi bila vsaj ena od nas ta mesec....

Drži se in držali bomo pesti za naslednji krog!!!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
10.10.2006 10:28:36   
lana38
Mi je rekel G, da bova najprej malo jajčnike spodbudila, da pridelajo več jajčec, ker pač nisem stara več 20 let in temu primerno tudi težje zanosim. Potem pa bova videla, kako naprej. Bo prej poskušal brez HSC, ker ni ravno prijetna preiskava. Upam, da mi bo res uspleo brez preiskav.
Meseca pa še ni konec in mogoče bo le kakšna user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
10.10.2006 11:04:05   
Klarissa
ojoj punce, nič lepega ne preberem tu gor. mislim na vas in upam na najboljše zelo kmalu. zakaj se moramo tako mantrat??? hudiča ene pa otrok nočejo met, ene pa delajo splave. hudiča, hudiča.
pri meni ni nič novega. pač živim. na izi. ne mislim na user posted image , ker še ne smem zanosit. komaj pa čakam, da pride enauser posted image  in pol pregled hormonov in pol rezultati in druga user posted image  in pol AKCiJA. ko se prime, se prime in takoj na preglede in UZ in ne vem kaj me še čaka. upam, da bomo naslednje leto mamice--plan 2007user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
10.10.2006 13:22:47   
andreja2000
micla,žal mi je user posted image ,vendar ne bodi žalostna.Saj ti bo uspelo,boš videla.Jaz sem že 16 mesecev za povrstjo vsako user posted image ,tako zelo razočarana,pa se potem poberem in znova upam.Sedaj ,ko imam novo upanje imenovano klomifen,sem pa itak pravi optimist.Upam,da mi rata v teh štirih mesecih,ko  je z mano KLOMIFEN.

Lana38,Držim pesti,da ti rata že sedaj,brez K.

Mene pa spremljajo vsi znaki kot pred user posted image  ,razen apetita,ki se obvezno pojavi pred  tečko,tako da se mi zdi da bo jutri al pojutrišnjem teta že potrkala na moja vrata.Če bo,bomo pa šli v nov boj.

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
11.10.2006 7:18:32   
lana38
Dobro jutro!
Javljam, da je včeraj bila moja O, kar je danes zjutraj jasno pokazala BT. Upam, da se bo kaj lepega pojavilo iz tega, mislim seveda na zdravega user posted image . Včeraj sicer nisva user posted image , sva pa v ponedeljek zvečer. Glede na to, da semenčice preživijo tudi do 5 dni, bi morale počakati na to moje jejčece, ki se je pojavilo takoj naslednji dan. Še vedno upam, da ta mesec zagledam user posted image , namesto user posted image , tako da mi ne bo treba jesti Klomifena. Sem brala na klubu klomifenk, da imajo kar hude stranske učinke nekatere, bolečine ipd., tako da bi se raje izognila temu, ampak če ne bo user posted image , bom pač še to poskusila, kaj pa čem.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1868
11.10.2006 9:49:35   
teri
Lepo pozdravljene!
Moj plan pa je tak.Itak ne smem delat nič do 15.11.ko imam pregled pri g.zaradi ciste.Če je ne bo več-vsaj upam,ampak ne vem zakaj mam tak feeling da je ne bo-moramo bit pozitivne v naših bojih.Pozimi-januarja(če dobiva dopust)greva na smučanje.Takrat bova sproščena in upam na ovulacijo in takrat brez razmišljanja mogoče rata kaj!No bomo vidli do takrat je še kar nekaj časa.Poznam veliko prijateljic,ki niso mogle-starejše od mene in na dopustih je vsem ratalouser posted image .Tako da probajte ta recept!Jaz ga bom.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
11.10.2006 10:07:02   
micla
Bravo Teri. user posted image
Tudi midva sva včeraj splanirala, da greva konec oktobra ali v začetku novembra en podaljšan vikend v wellness. Mal se masirat, pa totalni relax in bo. Vsake tolko je treba odklopit, sploh pri tako stresnih službah. Lani sva bila decembra, pol je pa januarja ratalo, žal neuspšno, ampak tokrat bo drugače. Vem, da bo. Če pa wellness ne bo pomagal, je pa itak še teden smučanja nekje v jan. al pa feb.

Kot vidite sem danes že bojše volje. Kriza od včeraj je minila, mal sem se zjokala, moj me je potolažil in je šlo.

Andreja, Lana38, Pilotgirl.......in še ostale....... zdej je vse upanje usmerjeno v vas. user posted image user posted image user posted image
Zanimivo, kako se ravno prav številčno porazdelimo po mesecu, pa stiskamo pesti enkrat za ene, enkrat za druge.  user posted image

Se tipkamo,  PA PA.

micla

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
11.10.2006 11:13:12   
andreja2000
Javljam se, da vam povem,da me je danes žal obiskalauser posted image .Seveda se že pripravljam za novi boj in šibam spet  s klomifenom,ki mi je zaenkrat vsaj oduzel rjave izcedke,ki sem jih imela v vseh 16 mesecih poizkušanja.Tudi moja user posted image  je taka kot v časih ,ko še nisem imela težav.No,za začetek je to O.K, sedaj pa še glavni zadetek user posted image ,pol pa bo veseljeuser posted image
user posted image  NE ŽELIM 8 ALI 9 .11.
hvala vsem,ki ste stiskale pesti zame in se še za naprej toplo priporočam.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
11.10.2006 11:55:22   
sonchek
Žal mi je Andreja2000user posted image user posted image ...upam, da v naslednjem krogu rata...držimo pesti...user posted image

Tudi midva greva v začetku decembra za vikend v toplice....upam, da se bova vsaj spočila, ker mislim da sva pa zdej res na koncu z močmi....zidava, zidava, zidava....sam še to nam gre po glavi in da bi bila večja dela čim prej opravljena...

lep dan

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 1872
11.10.2006 11:59:54   
teri
Punce,mate kake predloge za počitnice-smučanje, relax,..V glavnem zimske počitnice. Napišite,če veste za kako dobro ponudbo.Zdaj sem brskala malo po netu.Je treba že zdaj kaj rezervirat,ker pol bo ostalo samo najdražje.Hvala!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
11.10.2006 12:46:40   
Milamay
Tudi mene je v nedeljo obiskala user posted image . Kaj naj rečem? Ja, na žalost je prišla user posted image , ampak za mano je komaj prvi mesec poskušanja. Me pa je že kar mučilo, saj imam ponavadi kar točne user posted image , tokrat pa je kar ni in ni bilo. Torej stiskam pesti, da nam v oktobru uspe!

Lep dan in čim več pozitivnih misli vsem

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
11.10.2006 12:57:29   
sonchek
Oj Teri...odvisno kaj si želita....

...mi smo bili letos pozimi na Jahorini...men je tam superca!!!!!!!user posted image user posted image user posted image ...in dost ugodno je tudi....user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?