|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
6.10.2006 12:21:22   
pilotgirl
Lp pozdrav punce,lepo da ste tolko napisale.Jst sem pa danes tolk žalostna d kr res ni.Danes je moj nesojeni PDP. Danes bi mogla držat v rokah mojega angelčka,pa na žalost ni tako.Še nosečka nisem ,kako je krut ta svet.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
6.10.2006 12:23:59   
Klarissa
alo punce,
komaj čakam, da je šihta frei in da je vikend. no, še malo.
danes greva na en roj. dan, jutri pa grem tudi jaz šoping;)
preveč pustim denarja v h&m-u;)
sem zadnjič prebraal, da ima h&m v SLO največ profita  v evropi. ma saj se vidi.
lep sonček vikend!

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
6.10.2006 12:28:38   
andreja2000
teri ,hvala ti za tvoje besede. 16 mesecev,teden dni ped user posted image ,sem upala n verjela in vselej je prišlo razočaranje.Zato si takega razočaranja več ne žeim.Verjamem,da bo razočaranje manjše,če ne razmišljam nič,ali pa veselje toliko večje.
danes me rahlo boli  križ,in v trgovini me je obšla slabost,tako kot da bi hotela skupaj padit.Vendar tudi to se mi je že včasih zgodilo preduser posted image .Tko,da je možno obojeuser posted image  ali user posted image .Preostane samo počakati,potem pa bomo vedeli do česa so me pripeljali ti znaki.
Torej,pustimo času čas.

Jutri grem v trgatev,pa še piknik bomo imeli,tko,da bo čas kar hitro tekel.Precej se zaposlim tudi z mojo 10 letno hčerko,pa z mamo,ki je bolna.

Danes je res lep dan,ki ga krasi naš zlati sonček.Naj vas greje in nežno boža z svoimi žarki,vaše srčke.

Držim pesti za vse,da se vse izteče vam v prid.user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
6.10.2006 12:41:06   
lana38
pilotgirluser posted image !
Vse smo že skoraj dočakale nesojene PDP in bilo nam je zelo hudo. Prišel pa bo čas tudi, ko bo prišel tisti pravi PDP in bomo v rokah držale svoje user posted image  in takrat bomo najsrečnejše na svetu. Morda je pot do tega res še dolga, ampak enkarat se bo verjetno sreča tudi nam nasmehnila. Glavo pokonci in gremo naprej, novim zmagam naproti.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
6.10.2006 12:44:16   
sonchek
...mah nadreneji pr nas, skrbijo samo za svoje riti, tako da bom zdej tudi jaz začela....
kemikalija je v bistvu topilo imenuje se pa Petrol benzin (oz. Petroleum benzine)...- vsebuje pa n-heksan (kjer obstaja verjetnost, da zmanjša plodnost pri človeku)....

Hvala za pomoč punce....res me zelo skrbi, kaj je s to kemikalijo...dejte mal vprašat....jaz bom se pa tud še kje probala pozanimat....

Aja še to....da vas malo razvedrim....
Tinaaja mi je sporočila, da srček dela tika-taka!!!!!!
...več bo ona poročala.....

user posted image user posted image user posted image ...hura za Tinaajo..in njeno user posted image
...aja pa v shoping je šla...spet zapravljanje.......verjetno, da bo mela kaj za oblečt k bo...okroglauser posted image ....hihihiuser posted image

< Sporočilo je popravil sonchek -- 6.10.2006 12:48:29 >

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
6.10.2006 12:47:14   
sonchek
Pilotgirl....user posted image
...žal mi je zate in za vse nas.....tudi pri meni je bil ta dan zelo žalosten...probaj se kako zamotiti...jutri bo že malo boljše....še malo pa bo, ko nas ta dan ne bo tako zelo več motil...in to bo tisti dan ko bomo v svojih rokah držale ljubljene user posted image ...
...pa srečno...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
6.10.2006 12:47:41   
lana38
tinaaja!user posted image
Super sta ti in tvoj(a) user posted image . Samo tako naprej.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
6.10.2006 12:56:24   
andreja2000
pilotgirl,kar čutim tvojo žalost,tvojo bolečino ,saj bi moja deklica 10.10.,praznovala svoj prvi rojsni dan.Tudi mene še ni obiskala tista srečauser posted image ,po kateri tako hrepenim.Tudi moje srce joče,tiho in neslišno,tudi moja duša trpi.Veš,ti datumi so tudi zame boleči,a čutim,da mi je čas mojo neznono bolečino malce omilil. A vedno,bo naša deklica prisona v mojem srcu.

Tako rada bi ti napisala nekaj,kar bi ti vsaj deloma oblažilo tvojo žalost.Vendar iz svojih izkušenj vem,kako je to težko.Želim ti ,da tudi   v  tvoj srček posije sonček in razstopi vsaj del tvoje žalosti
Da najdeš v sebi moč,ki te bo vodila dalje po življenski poti ,in da seveda te obišče srečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
6.10.2006 15:16:28   
teri
Trenutno-končno imam malo prostega časa v službi in sem razmišljala.Si mislite da bi se drugo leto vse preselile na lepši del foruma.Torej da bi bile vseuser posted image .In seveda,da bi nas ta sreča spremljala do koncauser posted image .Bi blo lepo,ne!Kaj naredit za to:vse punce,ki preživljamo trenutno to težko obdobje,ampak res vse-piste Božičku al Dedku Mrazu(kogar imate raje). Jaz mu bom letos pisala 1. po ne vem več kolkem času.Mislim,da sem mela 9let nazadnje.Kaj veste-mogoče pa le obstajajo čudeži.Kot v filmih,ki se vrtijo vedno pred novim letom.Mogoče,če jim vse pišemo se nam bo uresničilo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
6.10.2006 16:18:31   
Jelenche
user posted image Punceeeee sonček je in vikend je,

in mi smo tu,

zato pojdite ven na sonce,... dajte si duška,.. naj nam malo duše ogreje.

cmoookaaa vsem

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
6.10.2006 17:18:53   
pilotgirl
Andreja2000 hvala za tvoje lepe besede in želje. Malo mi je hudo,sam sva bla z lubijem zuni na sončku pa je malčk bolš,sej vem da bo jutri bolje. Danes sem spet začela z dabrostanom,tko da moram še deset dni pit to,pa ne vem kdaj bo ta moja ovulacijo.

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
7.10.2006 12:07:54   
tinaaja
Pilotgirl, upam, da si danes boljse volje in da se je zalost malo razblinila. Je tezko, ko se zavedas, da bi moral drzati otrocka v narocju, pa ga ni. Ampak punce leto 2007 prihaja user posted image

Sonchek - neplodna na sreco nisi user posted image  Ampak raje pa res preveri, da ne delas s kaksnimi potencialno nevarnim zadevicami.

Teri, jaz ze komaj cakam veseli december, meni je to en tak special cas. Pa smrekce, pa kuhan vincek (letos ne bom smela pretiravat user posted image ), pa sneg, pa ahhh.. Ja lustno.. Aja, pa user posted image user posted image user posted image  hehehe

Andreja, upam, da bos kmalu zagledala dve crtici, je kar dolga doba tehle 16 mesecev. Upam, da uzivas danes ob hcerki in mami in vseh, ki te obdajajo. Da bo trgatev uspesna in piknil posteno napolnil zelodcke.. Jaz ze sanjam o kaksnem pozirku mosta user posted image

No, bom zdaj se malo se sebi. Meni se je vceraj odvalil kamen, ne skala!! od srca. G sem povedala za pretirane skrbi in sva se zmenili, da grem na pogovor k psihologu. user posted image  Se pa danes pocutim 100% bolje kot zadnja dva tedna. Urin bp. +3kg ni nic komentirala user posted image , ampak sem se sama odlocila, da grem v pon na aerobiko in da bom pazila, kaj jem. Nic vec belega kruha pa cipsa pa takih svinarij. Sem ze mislila, da me bo ven poslala brez poslusanja user posted image , ampak ni. In da tisto napravico gor in user posted image user posted image  - sem bila user posted image . Za UZ ni imela casa, ker je bila v ambulanti, tko da grem na podorben UZ naslednji teden - namesto AC. Je rekla, da potrebuje kar dosti casa za tak UZ. Bom mojo nagajivkouser posted image  vidla user posted image  No tko..
Jaaaa shopping je bil - kupila sem si dve majci z dolgimi rokavi, + eno prav nosecnisko in jopico. Mah kar posteno sem naplatila, ampak sem si rekla, da si bom privoscilauser posted image  
Danes sva bila ze pridna, sva sibala cez roznik - ejjj tam kjer sem prej tekla,sem zdaj po 3 mesecih sopihala ko user posted image  user posted image user posted image user posted image  Ampak bomo to popravili.
Moj zdaj kuha, bo njama kosilo. Jza pa malo pospravljam, na izi. Jutri pa imamo piknik user posted image  

Ce bo kaksna tudi tko prestrasena kot sem bila jaz, cim prej rect za pogovor s psihologom. Moja G mi je celo ponudila, da se lahko ful veckrat vidiva na pregledih, ce mislim, da mi bo to pomagalo. Pa sem rekla, da upam, da bom zdaj bolj skulirana.

Grem se malo delat. Upam, da vse uzivate v vikendu in se cartate z dragimi. Papa

Neposredna povezava do sporočila: 1837
8.10.2006 14:03:10   
pilotgirl
Lp pozdrav punce.Ja tinaaja sem že bolš,čeprav vsake tolko pomislim da bi zdej že mela svojo bebiko,pa je še malo bolečine.sam kaj čem,upam da nama vsaj hitro uspe ponovno zanosit.No pesti seveda držim še za vse ostale,saj bi že končno bil čas da se ta forum čist zapre in se preselimo na novo temo,pod čvekanje v pričakovanju.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No upam da vse lepo uživate v lepem jesenskem sončnem popoldnevu.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
9.10.2006 6:53:11   
lana38
Dobro jutro!
Mi smo včeraj res uživali na sončku. Bili smo na trgatvi. Popoldan pa še na prireditvi Jesenski žiiv-žav na ptujskem gradu. To so ene take ustvarjalne delavnice za otroke, kjer lahko marsikaj izdelujejo otroci. Bilo je zelo fajn.
Jaz sem pa že vsa v pričakovanju O in jutrišnjega pregleda pri G.
Tudi jaz še vedno pomislim, da bi zdaj že morala imeti svojo user posted image  ob sebi. Vsakič, ko se spomnim, tudi vedno izračunam koliko bi zdaj že bila stara in si predstavljam, kako bi izgledala za to starost. Ne morem si pomagati. Misli mi pač bežijo v to smer in to verjetno ne bo nikoli minilo, saj je ne bom nikoli pozabila.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1839
9.10.2006 7:39:03   
SM10
V službi imam malo gužvo, tako, da vam komaj sledim.
Včeraj je prišla moja prva user posted image . Full me boli križ in full je močna. Čez noč sem mogla vstat in zamenjat in še zjutraj je bilo vse polno. Groza me je, ker nisem navajena tako močne. Vložek menjam na 2 uri, ker ga zalije. Pa še rahel pekoč občutek imam skos in upam, da je to normalno. Naslednjo čakam nekje od 5-7.novembra in potem v nov boj.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
9.10.2006 7:39:17   
Bety
Vse kaže, da nam ni uspelo v tem postopku....Uradni test je v petek, samo je danes že 14 dni od punkcije in je rezultat 99% realen....

Nič za to....sem navajena....pa grem po zamrznjenčke....in če ne uspe, januarja v nov postopek....se rahlo mudi....

Imejte se lepo...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
9.10.2006 7:45:55   
tinaaja
Bety - user posted image user posted image user posted image  Morda pa vseeno- ce se hormon pocasi visa... Mah.. jaz sem pa upala, ko sem vidla, da si gor, da je ratalo. Kdaj gres lahko po zamrznjencke?

SM10 - ce te bo ful bolelo, morda vprasaj G, zakaj. Verjetno pa se maternica cisti. Jaz sem imela ena tako preden sem prvic zanosila - ko stat nisem mogla, na sprehodu s psom nisem vedla, a bom prisla do doma al ne, al cm kr taxi poklicat user posted image  SM, a ves da imas se vedno trakec v opisu svojega imena?

Lana, kdaj bo pa most user posted image

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
9.10.2006 8:07:36   
Špela100
Jutro!

Pilotgirl, moj PDP je pa jutri, ampak sem že julija šla čez prvega in ostala živa...tako, da ....človek se res vsega hudega navadi.user posted image
Bety ne bi ti rada zbujala praznega upanja, vendar ti jaz držim pesti in mislim nate do petka...morda pa le....user posted image user posted image .
SM10 morda bi pa vseeno poklicala g. in jo vprašala, če je to normalno, jaz sem imela čisto normalno M , celo se mi je zdela šibka. user posted image

Ja mi smo tudi uživali v soboto in nedeljo, včeraj jaz bolj delavno, čez vikend je bila tudi moja O.
Danes so pri nas prvi dan zakurili, je tako lepo prijetno. Tudi jaz že komaj  čakam božič in novo leto. Ne maram teh prehodnih mesecev, čeprav so letos res lepi in topliuser posted image user posted image , naj bo tako do decembra...

Ja Tinaaja kuhano vino, pa smrekica, pa darila, joj pa spet hrana...potem pa leto 2007 in izpolnitev želja punc iz upanja po splavu. Končno smo že bližje. Prav za vsako držim pesti, ker 2007 bo pa naše leto.

Vsem lep pozdravček

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
9.10.2006 9:31:15   
sonchek
Dejmo malo pogledat...kdo kdaj ne čaka user posted image ????
in kdo ima kakšne novosti....user posted image

Micla????? kako kaj kaže???? me daje nestrpnost

Pa katera sedaj še ne čaka??????

user posted image  Sonchek, 29 let -1 UPN (marec 2006 v 23 tednu (na gin.pregledu ni bilo več slišnih utripov, nikol našli razloga)...
..še čaka na user posted image (al pa tud ne...sej ne ve več...jooojjjj)

user posted image  ----> user posted image  !!Tinaaja- 1 UPN (marec 2006)- v 14. tednu, trisomija 13...
..srečka user posted image  (PDP 17.03.2007)user posted image , oblekla Navijaško obleko in sedaj navija za nas!!!!user posted image

user posted image  raho, 33 let- 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)...še čaka na user posted image , pregled pri G. 18.10,
                        user posted image - Črtomir, 1.1.2005

user posted image  Teri, 24 let, - 1 SS (sept. 2006) v 11 tednu, še čaka na 2user posted image ,
-pregled pri G. 15.11.

user posted image  SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,user posted image 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d;
Pregled pri G. 4.10.2006;Čaka na prvo user posted image

user posted image  computeters, 40 let-  2ss ( 10.6. in 19.9.06 ) in čaka na user posted image

user posted image  lana38, 38 let- UPN 15.3.2006 (20. teden-DS), pregled pri G 10.10., noče nasednje user posted image  24.10.
- sina 9 let starega. Tudi to je lahko upanje, ker sem tudi prvič zanosila po letu in pol po HSG.

user posted image  Krtekxx, 36 let:
1. SS dec. 2000, 7 t, brez čiščenja
2. SS avg. 2004, 11 t, 1xabrazija - Kranj
3. ss dec.2004, 7 t, 1xabrazija - Ljubljana
4. ss 5. okt. 2005, 21 t, UPN + 1xabrazija, Ljubljana
5. ss avg. 2006, 8-9 t, 2xabrazija, Ljubljana

user posted image  Špela100,33 let
-1 ss november 2005 ( 8t5d)
- 2 ss marec 2006 ( 10t- 2 user posted image )
ne čaka 8 M,
- imam pa že 10 let staro hčerko

user posted image  Klarissa, 26 let:
pri 18. letih z laparoskopijo odstranjen desni jajcevod zaradi krvave ciste 
1.ss: nov 05 v 9.tednu-abrazija MB
jan 06: LEETZ v LJ (oblika konizacije zaradi PAP2,CIN2, HPV+)
2.ss: jun 06 prazno jajce-abrazija MB
sept 06: Histeroskopija odstranitev pregrade MB
V tretje gre rado! 

user posted image  Pilotgirl,22 let-1 ss marec 2006 (11 t)...ne čaka user posted image ...

user posted image Andreja2000, 41 let
1 ss1990  (10t)   Maribor
1 ss 1990 ( 8t )  Maribor
1 ss 1991(5T)  Maribor
1 SS (13T ) 9.11.2004 Maribor
1SS( 21t ) 19.5.2005 Ljubljana -TINAuser posted image   (park zvončkov)
                          user posted image  ima že hčer in sina
Ne pričakuje user posted image  12.10..

user posted image  julcy, 30let.
1ss junij 2006, 10t, abrazija ; čaka na odstranitev pregrade,

user posted image  Liona, 29 let
1ss maj 2006, 8t5d, Ljubljana

user posted image  Aurora 28, 28 let
1 ss, 31.1. 2006 5 t, Celje
2 ss  19.5.2006  8-9t, Celje

user posted image  Milamay,35 let, 11.6. 2006 UPN v 22 t (zaradi Trisonomije 18) v MB ....  Imam pa doma že fantka, starega 2 leti in 4 m.

user posted image  Irmy, -
-1 ss v 8t, 12/04
-laserska vaporizacija zaradi sprememb na MV
in še  za vzpodbudo vsem vam, pridete za mano garantirano, hčerka 07/06 user posted image user posted image

user posted image  micla, 29 let
- 1. SS 15. april 2005 (9t) abrazija, Šempeter pri Gorici
- 2. SS 16 marec 2006 (10) abrazija, Šempeter pri Gorici
Naslednje user posted image ne čaka 10.10

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
9.10.2006 10:33:38   
micla
Ojla punce.

moji občutki so kar neki. Na momente se mi zdi da mogoče pa so res znaki za user posted image , pol spet da bo kar user posted image  prišla. Res ne vem kaj naj rečem. Že prejšnji teden sem pisala, da me bolijo noge, da me špika na desno..... Ne vem. Špika me še vedno, prsi so mogoče malo manj občutljive. Skratka sploh ne vem več kaj se mi dogaja, ker bolj kot se opazujem, bolj sem zmedena.
Ponavadi je vedno točna na 28 dni, torej se bo jutri prikazala, če pač misli prist. Običajno se tudi najavi z malo roza izcedkom. Do sedaj ga nisem še opazla, tko da upanje še vedno ostaja. Je pa dan še dolg in marsikaj se lahko še zgodi. Sej ne da sem pesimist, ampak sem bila že PREvečkrat razočarana, tko da PUSTIMO SE PRESENETITI.

Vsekakor vam javim, karkoli že........

V upanju na user posted image  vas pozdravljam.
---------------------------------------------------------------------------------
Bety - še vedno sem v mislih s tabo.

micla

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
9.10.2006 11:05:35   
lana38
Bety-mogoče pa je hormona še premalo. Naredi še en test čez par dni. Včasih se zgodi, da ga ne zaznajo ravno vsi testi. Dokler ne pride user posted image  je še vedno upanje.user posted image

tinaaja-mošt je pa že. Lahko prideš na mošt in pečene kostanje. Tudi kostanjev je polno, nam padajo kar na travo ob vikendu. Včasih, ko piha veter jih v 10 minutah naberem skoraj polno košarico.
Uživajte v teh lepih jesenskih dneh vse, tudi tiste ki vas nisem posebaj omenila.
LP

lana38

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
9.10.2006 11:21:26   
tinaaja
Aurora - ti so men tok corti: http://cuba.moj-album.com/album/4804481/

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
9.10.2006 11:22:59   
sonchek
Bety...tudi jaz mislim da še ni vse zgubljeno, dokler ne pride user posted image ...pa še vse tle gor držimo pesti....

Micla...tudi zate so prsti če čist plavi od tiščanja pesti....tako da,....upajmo da zagledaš user posted image !!!!!!

Lana 38...tudi mi smo že pekli konstanj...sam mošta je pa že prej zmanjkalo, preden je bil pečen...hihihiiii

Jaz jo pa akam te dni...pol se pa prijavim na histeroskopsko operacijo...najprej sem mislila, da sploh ne bi šla...potem so me pa prijatelji in moj prepričali, da je bolje da grem...ampak ko samo pomislim na to me neki žačne tiščat v prsih....upam, da je res to zadnja stvar, katero bom mogla opraviti...in da bomo lahko potem v miru naprej user posted image ....sicer sem mislila, da bo že prej tako...pa se še kr vlečeeeeeeeeeeeeee....

Lep dan punce...pa sonček je!!!!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
9.10.2006 11:45:45   
teri
Dobro jutro tudi iz sončne Primorske!user posted image
Danes sem mal bolj pozna,ker sem mela eno mičkeno gužvico v službi,ma sem vse rešla.Čez pol ure grem na malico-sem že takoooo lačna.Za mano je lep vikend.Včeraj sva šla z dragim ven na kosilo.Namen sva imela it pol malo na sprehod,ker sva se pa tolko najedla,sva šla kar domov poležavat na kavč.Tudi to kdaj paše,samo škoda,ker je bil zunaj sonček.
Moj dragi ima navado ponoči govorit med sanjami.Ko se zbudi pa se nikoli ne spomne sanj.Jaz se jih skoraj vedno.V glavnem sem prav utrujena,ker je tolko govoril.To je dobro,ker mi ne more nič skrivatuser posted image Mi vse pove,če ne prej pa ponoči.Ampak se res vedno bojim,da izvem kaj kar ne bi hotela.
Lep dan vsem!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
9.10.2006 12:35:04   
andreja2000
Lana38,držim pesti za nov boj in za jutrišnji pregled.
SM10,naj tvoj čas do nasledjeuser posted image  mine hitro,potem pa veselo v boj!user posted image
Bety,do petka bom jaz še kar stiskala pesti zate in upala na user posted image
Tinaaja,tebi pa veliko ,veliko pozitivnih misli,ki te naj spremljajo v vsakdanjem življenju,ter ti dajejo moč in pogum,ter te pripeljejo do zdravega user posted image
špela100, v upanju,da je bila O uspešna in da čim prej zagledaš user posted image ,te toplo pozdravljam in držim pesti.
Sonchek,jaz je ne pričakujemuser posted image  zdaj te dni.Kako in kaj kaže težko rečem,saj so ti znaki preveč podobniuser posted image  user posted image .Prsi me bolijo nekoliko manj kot prejšnje dni.Sicer pa ne vem kako bi naj vse skupaj izgledalo sedaj ko sem bila na klomifenu,tako da lahko samo čakam.
micla danes je moj 27 dan ciklusa.Navadno ga imam na 26-29 dni,ne vem kako bo pa ta mesec ko sem jedla klomifen.Je pa ta mesec vsaj to pozitivno,da do danes nisem imela rjavih izcedkov,tako kot prej v vseh neuspešnih ciklusih.Morda pa mi bo klomifen res to uredil in morda potem ugledamuser posted image .Kako bo ta mesec težko rečem,a bomo čez par dni videli.Če ni nič,pa gremo v novi boj.Se ne dam zlahka.
Stiskam pesti ,da ti je ratalo in ugledaš user posted image .
Tery,ha,ha,ha,user posted image ,tudi moj včasih govori v spanju in je prav zanjimivo,a velikokrat zelo nerazločno.

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?