tinaaja
|
I am back - in recmo da bom bom vazicka Najprej UZ -po 2,5urah cakanja me poklicejo not. In gledam na ekran, ce se bo moje bitje zganilo al kwa.. In vidim srcek in preveri dolzino stegnjenice, premer glavice.. Mala je lezala v neki cudni legi, tko da se je G mal razburjala No ni trajalo dolgo, je pa rekla, da zaenrkat zgleda vse ok in da se vidimo novembra in da bo pol itak se morfologija Pikica je gibala fuuul Psihologinja - ja, mal poslusa, dala mi je za resit dva testa in na podlagi testov je ugorovila, da sem na spodnji meji anksioznosti in depresije Da ni nic urgentnega, ampak da je vseeno dobro preventivno ukrepat. No pravi, da so tri zadeve ful pomembne ta to, da se bom sprostila: pogovor z bliznjimi (da te potegnejo narej, spodbujajo, pomagajo pozitivno razmisljat, poslusajo!!), telesna aktivnost in sproscanje. In zame je bila tocka 3 hmmm problematicna - jaz se ne znam sproscat. imam tak tempo v zivljenju, da si en vzamem 10 min za to, da bi se dejansko sproscala. Tko da sva se zmenili za 3 skupinske vaje avtogenega treninga Pravi, da je dokaj normalno tako stanje po neuspesni nosecnosti, da sem pa verjetno malo podvrzena temu. No lahko recem, da sem se ze od petkovega pregleda umirila - vsaj mal, zdaj pa je UZ se malo pomagal. Bom sla pa sigurn po kaksno knjigo na to temo, da preberem. Mi je G rijazno tud rekla, da cem bom zivcna naj se kar oglasim No to je moje porocilo. Teri, Krtekxx - glede pozornosti. A sta kdaj preberli knjigo 5 jezikov ljubezni. Meni je ful pomagala spoznat zadeve - predvsem z bivsim. Govori o tem, kako ljudje na razlicen nacin dojemamo ljubezen, eni preko dotikov, drugi preko besed, tretji preko dejanj,... Midva z bivsim si nikakor nisva prisla blizu, z mojim mozekom pa lahko recem tko - da sva nasla isti jezik in da je to noro Dajte prebrat to knjigo, ker se mi zdi, da pol ful lazje razumes partnerja in mu pomagas razumet sebe, kaj tebi pomeni veliko... Sonchek - jaz bi dala v kopalnico Benettonove ploscice, ampak so tooook svinjsko drage,da te mine. Drugace sem pa vidla par kopalnic z unimi malimi ploscicami 2x2cm.. Sibam na sprehod, da se nadiham svezega zraka
|