|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
12.8.2006 18:50:15   
tinaaja
jaz bom pekla tud :) ampak v ponedeljek... kaksne cokoladne piskote, pa torto zani gabuni, pa kaksne cokoladne kocke, pa kwa se vem.. bajadere ... mi je pa zmeri zanimiv narest kaj novega user posted image  zadnjic sem bananine muffine, super so bili. so mi se boljs kot cokoladni.
pol si bila ti tud pridna - smo ti dale malo spodbude hehehe ampak je pa filing boljsi v stanovanju a ne. jaz ze cel dan samo jem. prou nabit trebuh imam. pol imam pa skoz filing, kot da se mi neki pretaka, pa ne vem a od prebave al je to kaj z maternico, tko cudn. kot da me neki napenja,.. kljub polnemu zelodcu sem se potrudila pojest sladoled z vrocimi malinami - je dragi nareduuser posted image user posted image

(odgovor članu Aurora 28)
Neposredna povezava do sporočila: 951
12.8.2006 19:00:09   
Aurora 28
Ja res ste me spodbudile, prav fajno vzdušje je ko si pospraviš stanovanje. Pa še prižgala sem si svečke, romantika pa čeprav sem sama, moj dragi še vedno dela. Tijaana ti si kar daj duška in papcaj, da boš ti in tvojuser posted image srečna in zdrava. Saj veš kako pravijo, kar si user posted image želi, to naj tudi dobi, in prav je da nas naši dragi pri tem še razvajajo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aurora 28

http://boksika.moj-album.com/slike/5484728/iZNX0eyjd3dD9yhj.v.jpg

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 952
12.8.2006 19:29:43   
Aurora 28
Pravkar sem prebrala, na forumu da dr. Stanko Pušenjak priporoča jemanje v začetku nosečnosti Dabroston, saj pripomore k zaustavitvi krvavitev in je še dodatna hrana za user posted image . Ko sem bila 2 user posted image in sem zaradi krvavitev prišla v bolnico celje, so meni tudi dali Dabroston. Dobila sem ga 4x in res se mi je krvavitev umirila, morala bi ga vsaj 3 mesece jemati, pa so mi rekli, da ga je zmanjkalo. Zdaj ugotavljam, kaj če sem jaz zaradi tega, ker mi niso dali več dabrostona splavila user posted image user posted image user posted image ,  čeprav se mi je že takrat zdelo čudno, kako da jim ga je zmanjkalo. Ampak ker nisem vedela, nisem več spraševala. Žalostna sem, vseeno mislim, da bi mi dabroston pomagal in bi obdržala svojega user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aurora 28

Neposredna povezava do sporočila: 953
12.8.2006 19:31:40   
lana38
tinaaja, pekla sem na 175 stopinj. Časovno pa ne vem, sem vsake toliko not pokukala in ko je bilo pečeno(zlatorumene barve) sem vzela ven. Mislim pa, da je to od 5 do 10 min, ker je tanka plast.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 954
12.8.2006 19:43:36   
tinaaja
Aurora, ce je prislo do ss, je prislo z razlogom in to pomeni, da je bilo z plodkom nekaj narobe. Poglej moj primer, jaz sem imela dabroston in je pri zivljenju ohranjal mojga user posted image , ki mu ni bilo namenjeno zivljenje.  Na NS sem zvedela,da bo treba prekinit in nehala jemat dabroston. In je srce nehalo delat. Tko da so te tablete lahko ok, lahko pa tud ne. zdaj ko gledam nazaj bi mi bil bolje, da ga ne bi jemala in da bi se prej koncla. ker sem bila v 14 tednu, ko so mi delali upn, sem morala na prezgodnji porod - to je sele muka, ko cakas, da tvoje telo izloci plod. imas popadke,... groza. daj probaj ne razclenjevat za nazaj. obstajo tudi drugi progesteroni, ki bi ti jih lahko dali verjetno. dodajanje umetnih progesteronov pa tudi ni za vsako nosecnost, vecina zensk ima urejene hormone in ga sama proizvaja dovolj.
ne razumem pa, kako si ga dobila 4x. jaz sem dobila skatlice za 1 mesec, pol bi imela pa pregled.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 955
12.8.2006 19:54:41   
Aurora 28
Ker sem ležala v bolnici so mi dali dva dabrostona na dan, zjutraj in zvečer. Tako sem še dobila dabroston na slednji dan, potem pa ve več, ker naj bi jim ga zmanjkalo.user posted image user posted image user posted image Pa zakaj se nam mora to dogajati?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 956
12.8.2006 20:09:19   
tinaaja
Ob grozecem splavu naj bi dobival 3 na dan. Lej, za nazaj ne mores nic narest, razen da se obremenjujes in zalostis. S tem si nic ne pomagas, odgovora pa ne bos nasla, ce bi dabroston kaj spremenil. Sama pravis, da verjames v to, da se vse zgodi z razlogom. Jaz tudi. In treba je sprejet, kar se je zgodilo.
Krute so te izkusnje. Ampak zdaj je cas, da se ozres v prihdnjost. Novo znanje, stare izkusnje ti bodo stale ob strani, ko bos ponovno noseca. Vedela bos priblizno kako reagirat, kaj delat, kaj ne. In predvsem razmisljaj pozitivno. Ker itak nam ne preostane drugega kot da ponovno probamo. V prihodnosti so nasi otrocki, ki nam bodo krojili enkrat sedanjost user posted image  
Ce ti pomaga se razjokaj, p opoeni, ampak pol pa spet prekljuci na upanje in optimizem. Moja mami je pri 25!!! letih hodila na pokopalice prizgat svecke dvema rojenima in umrlima otrokom. To je se 100x huje. Je ravno danes rekla, kolikokrat se je sprasevala, kako je to mogoce. Danes ima mene user posted image  Pred zanositvijo je vedela, da je 25% moznosti, da tudi jaz dedujem eno neozdravljivo bolezen - ampak je verjela, da bo OK. Ni bilo NS; AC,.. nic. Imela je upanje, verjela je in dobila zdravega otroka. Zgodbe zivljenja...
Jaz se vedno mislim, da zgbiti otroka v prvem trimesecju je veliko lazje, kot izkusnja ki so jo dale cez lana, sonchek, krtexx .. Drugo trimesecje, cutis otroka, pol pa kruta usoda poseze vmes. Itak ne moremo dost vplivat.. Cest la vie. Upati, zaupati in se boriti!!!
Druzga itak ne preostane. In naslednje leto bo vecina punc imela svojega user posted image  in se bomo pogovarjale o drugacnih skrbeh :)

Neposredna povezava do sporočila: 957
12.8.2006 20:13:27   
Aurora 28
Hvala Tinaaja, verjetno je res bolje pustiti preteklost za zami, saj jo itak ne moremo spremeniti, spremenilo lahko le sedanjost in prihodnjost. 

Aurora 28

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 958
12.8.2006 20:22:40   
Aurora 28
Tinaaja pa ti zdaj ko si user posted image ješ folno kislino, ali ješ tudi zdaj dabroston. Kdaj si začela jemati folno, razmišljam, da ko bova z mojim dragim pričela delati na user posted image , da bom takoj po user posted image začela jesti folno.

Aurora 28

Neposredna povezava do sporočila: 959
12.8.2006 20:30:23   
tinaaja
Folno jem - centramed mami. jaz sem jedla tam nekje morda od malo pred O. Pol pa redno, ko sem naredila test. Dabrostona ne jem. Ni potrebe. Krvavela nisem, tko da nisem sla do G. Po prvem izcedku sem imela pregled, kjer je bilo vse v najlepsem redu :)

Neposredna povezava do sporočila: 960
12.8.2006 20:32:29   
Aurora 28
Sem vesela zate, da je vse v redu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aurora 28

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 961
12.8.2006 21:30:22   
Milamay
Aurora - folno moraš jesti vsaj 3 mesece pred načrtovano nosečnostjo. Torej si kar kupi tabletke in začni jesti. Saj pomagajo le v prvih tednih, ko še ne vemo, da smo noseče. Lahko si kupiš tudi Centramed Mami - je tudi folna kislina, pa še drugi vitamini in minerali.

Glede izgube naših malih user posted image  pa tudi jaz mislim, da je za malenskost lažje izgubiti detece, ko še ne brca, ko se še ne premetava v tvojem trebuhu ... Jaz sem našo punčko izgubila v 22 tednu. Res je grozno, ko čakaš, da telo iztisne to drobno bitjece in veš, da ne bo zajokala, da ... Eh, ni lahko. Še zmeraj me stiska pri srcu.

Prijeten večer vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 962
12.8.2006 21:41:50   
Aurora 28
Dejansko bolj prizadane izguba user posted image , ko ga že čutiš v trebuhu, pa vendar je izguba le izguba.  Upam, da bomo kmalu postale vse srečne user posted image in bomo dobile naše korenjake user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vam prijetne sanje in mirno noč.

Aurora 28

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 963
13.8.2006 9:15:06   
tinaaja
Dobro jutro dekleta user posted image
Vreme je stabilno - se vedno dezuje hehehe
Glede folne kisline pa sem skopirala clanek z Mojega trenerja:
Posledice pomanjkanja folne kisline v času nosečnosti

Že v tretjem tednu nosečnosti se pri zarodku začneta razvijati glava in hrbtenica, med 24. in 27. dnem nosečnosti se zapira hrbtenični kanal. Z raziskavami je ugotovljeno, da dodajanje folne kisline v času nosečnosti zmanjša tveganje za nepravilen razvoj in motnje v zapiranju hrbteničnega kanala pri plodu. Napake v razvoju hrbtenjače nastanejo zgodaj v nosečnosti, zato se ženskam v rodni dobi priporoča, da jemljejo folno kislino že v času pred zanositvijo in do konca tretjega meseca nosečnosti.

Če v tem obdobju razvoja zarodka primanjkuje folne kisline, se lahko zgodi, da se hrbtenični kanal ne zapre in tako nastanejo okvare v predelu hrbtenice ali glave. Veliko spontanih splavov sprožijo ravno prirojene okvare na zarodku.

Katera hrana nam pri tem lahko pomaga?

V hrani je folna kislina v obliki folatov, ki zelo slabo prehajajo iz črevesja v kri, poleg tega pa so tudi zelo občutljivi za svetlobo in toploto, med pripravo hrane se jih veliko uniči in izgubi. Folno kislino najdemo v hrani rastlinskega izvora. Glavni viri so zelenolistna zelenjava, sadje, žita in stročnice. Veliko tega vitamina vsebuje špinača, brokoli, pomarančni sok, fižol, soja. V hrani živalskega izvora pa je je največ v jajcih, jetrcih, mleko in ribe pa s tem vitaminom niso bogati.

V trgovinah že najdemo kar nekaj proizvodov, ki so obogateni z vitamini, med njimi je tudi folna kislina: navadno so to kosmiči, sadni sokovi in tudi mleko. Omenjena hrana ne predstavlja stranskih učinkov med nosečnostjo.

Kdaj se priporoča dodatek folne kisline in kakšen je način uporabe?

Ves čas nosečnosti ženska potrebuje 400 mikrogramov folne kisline dnevno. Nosečnice s hrano pogosto ne dobijo dovolj folne kisline, zaradi slabega prehoda iz črevesja v kri. Jemanje priporočenega odmerka folne kisline v obdobju do tretjega meseca nosečnosti preprečuje nastanek nepravilnosti, ki smo jih že omenili.

Kaj pa po tretjem mesecu nosečnosti?

Od tretjega meseca nosečnosti in do konca nosečnosti pa je jemanje folne kisline tudi smiselno zaradi vpliva na tvorbo rdečih in belih krvnih celic. Če pa se odločite za dojenje, je tudi v času dojenja potreba po folni kislini večja - 280 mikrogramov. Otrok jo dobi iz materinega mleka, kamor folna kislina prehaja in je pomembna za normalno delovanje prebavil, živčnega sistema, za prenos kisika po organizmu, ker vpliva na tvorbo rdečih krvnih celic in tudi za obrambni sistem organizma.

Meni je danes ze od zjutri slabo, tko zahrbtno na izi. Moj se mi je tok smejal, ko sem spila mal donata in men tok slabo rata, da nisem vedla, kaj naj. Sedim za mizo in naenkrat odsibam na wc. No nisem bruhala, samo kupcek sem mogla podret user posted image user posted image  Moski, nimajo pojma, kwa nam dogaja user posted image

danes me caka nabava hrane.. joj, spisek imam tak, da bom spet celo bogastvo pustila v trgovini. v hladilniku pa imam alkoholne pijace, mal mleka, olive, suhe paradiznike v olivcu pa marmelado. Ja, mislim, da je to to. se dobro, da imam prepecence in sadje user posted image  danes mami kuha pravo nedeljsko kosilo, juhca, pire, meso iz juhe, kumaricna omaka - njama user posted image

Kaj imate pa ve kaj v planu?

Neposredna povezava do sporočila: 964
13.8.2006 9:38:22   
lana38
Dobro jutro!
Jaz pa jemljem Tifol vsak mesec od O do user posted image . Tako dolgo ne morem zanositi, da bi jo jedla več kot leto, če bi jo jemala že pred zanositvijo stalno. Če zanosim, potem pa jo bom seveda še naprej jemala. V prejšnji user posted image  sem jo jemala do 15 tedna. Ko sem bila pa noseča pred 10 leti, pa še nihče ni nič govoril o folni kislini, tako da je tudi jemala nisem. Z otrokom je pa bilo na srečo vse OK.

Mi pa imamo danes piknik na vikendu. Upam, da bo vreme zdržalo do večera. Trenutno ne dežuje in tudi sonček se kaže za oblaki. Pred enim mesecem smo postavili vrtno uto in ta piknik bi naj bil kot neka otvoritev te ute. Smo pa komaj našli en termin, ki nam vsem ustreza. Moj user posted image  ima še 2 brata in eden gre jutri na user posted image (enkrat je že bil), drugi pa v petek ali soboto. Prej smo bili mi na user posted image . Ko bodo vsi spet nazaj, pa bo tako že september. No, mogoče bo takrat lepše vreme, ampak prvi vikend v septembru grem pa jaz v Nemčijo. V službi imamo 30 let firme in nas šef pelje v tovarno Mercedez-Benz in še malo naokrog pogledat. Ne vem več točno, kam vse. Gremo že 31.8. zvečer in se vrnemo v noči od 2. na 3.9. Ne morem verjeti, da bomo za 2 dni zaprli (petek in sobota), pa še gratis je za izlet, vse firma plača. Naša firma se ukvarja s prodajo in servisom vozil VW, Audi in Mercedes, zato gremo gledat to tovarno. Enkrat so že bili pred 10 leti, takrat še jaz nisem delala tukaj in so se celo z avtobusom vozili po tej tovarni, tako velika je. No, vam povem več, ko bom vse to že videla. Sem kar zašla nekam čisto drugam iz teme.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 965
13.8.2006 10:13:38   
Aurora 28
Dobro jutro punce!

No za začetek, da vam povem, danes je jupi nastopila prava user posted image , tako da upam, da se bo končala teh 12 dni uporabljanja vložkom in se bo zmanjšalo na 6 dni. user posted image user posted image user posted image

No ta mesec ko sva z mojim dragim bila na user posted image sem jaz drugi dan morja občutila v prsih nekakšen pritisk in rahlo boleče prsi, zato sem takoj ko sva prišla domov začela jemati Tifol folno kislino, no v primeru, da bi zanosila. Hvala bogu nisva, ker bi rada še prej šla na pregled  drugemu G po drugo mnenje, glede pregrade. Potem, ko pa bo še on potrdil da je ok, bova pa veselo user posted image user posted image user posted image user posted image . Vztrajam pri tem, da grem še po drugo mnenje zato, ker ko sem ležala v bolnici mi je zdravnik omenil, da obstaja možnost, da imam pregrado v maternici, kar bi bil lahko razlog za ss. No to vam še nisem povedala, kako je izgledalo vse skupaj. Ko sem prišla v bolnico zaradi krvavitev sem takoj šla na UZ, pokazal je da je z user posted image vse v redu in srček je super bil. Čez dva dni sem zopet šla na UZ, kjer zopet pokaže, da je user posted image zrastu in da srček bije. proti večeru tistega dne pa mene začne kar ščipati v trebuhu, zato grem naslednje jutro zopet na UZ. Tu pa šok, UZ pokaže, da se rumenjak nič manjša, vendar srček še vedno bije. Takrat mi je zdravnica rekla, da to ne kaže dobro, kar bi lahko kazalo da user posted image v maternici nima dovolj prostora, saj je še vedno srček bil. Kasneje sem dobila dve tabletki proti bolečinam in s tem pa tudi bolj močnejše krvavitve. Pa je moj user posted image umrčkal.  Verjetno mu ni bilo namenjeno priti na svet. user posted image user posted image user posted image

Zdaj sem se že koker tolk pobrala in se z mojim veseliva prihodnjosti, ki nama bo zagotovo prinesla user posted image .

Ne mi zameriti, morala sem si olajšati dušo, ker vem , da me boste ve najbolje razumele. No pa dovolj jokanja in gledanja v preteklost, kar je bilo, je bilo in tega ne moremo spremeniti.

Plan za današnji dan: Z mojim možekom greva najprej v trgovino po darilo za svakinjo, ki danes praznuje rojstni dan, potem si bova doma skuhala lahko kosilo, saj greva okrog 17 ure zopet jest. Potem pa bova ko prideva domov še pogledala kakšen filmček in se stiskala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aurora 28

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 966
13.8.2006 10:28:24   
tinaaja
Aurora, v katerem tednu se ti je to zgodilo?
Le pojdi po drugo mnenje, bos pol bolj mirna. zdaj takoj po pravijo, da naj bi se pregrade, ce so, najboljs vidle.
Jaz tud sama sebe prepricujem, da moram v torgovino, pa se mi ne da spokat user posted image  Nic, moram it... Lakota dela svoje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 967
13.8.2006 10:35:01   
Aurora 28
Bila sem v 9 tednu. Najbolj me jezi to, ko mi moja G pravi, da ona nič ne vidi in da naj kar poskušam zanositi, potem pa bomo videli. halooo, pa ne morem biti kot poskusni zajček. Že zaradi tega sem rekla, da grem še komu drugemu na pregled, šele potem, pa če bo vse ok, pa bova delala user posted image .

Aurora 28

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 968
13.8.2006 13:20:30   
Aurora 28
Pozdravček punce user posted image user posted image user posted image !

Ste se že napapcale nedeljskega kosila, midva si ravno pečeva puranje zrezke, zraven bova še spekla moje na novo prvič narejene zdrobove hrustavce in paradižnikovo solato. Komaj čakam user posted image user posted image user posted image . Aja povejte mi nekaj, a vas tudi napihne folna kislina-tifol. Jaz ko jem tifol sem napihnjena kot žaba in mi čist nič ne paše. Si bom raje kupila Centramed mami. Tinaaja zate vem, da jih ješ, pa si kaj napihnjena po njih. No pa mislim, da si jih bom že zaradi tega kupila, ker imajo še zraven vitamine in minerale.

Aurora 28

Neposredna povezava do sporočila: 969
13.8.2006 16:22:58   
tinaaja
Jaz se vedno komaj diham, ker sem se tok najedla. Pa sem ze odspala malo.
Zdaj pa isecm receprt za cokoloadni gato (torta) in hudica nikjer ne najdem. Tok sem jezna. Jaz pa kupila sestavine - vsaj kar sem se spomnila.
Aurora, mene tifol ali CMM nic ne napihujejo. Sploh se mi zdi cudno, ker so sami vitamini in minerali user posted image  sem pa ze brala, da imajo nekatere reakcijo na njih. Ampak obstaja ful zadev, ki imajo FK not, tko da ni panike.
Grem iskat recept - verjetno ga nimam kaksna tukaj?

Neposredna povezava do sporočila: 970
13.8.2006 17:26:44   
Aurora 28
Verjetno se bom odločila, da bom kupila centramed mami. Sam ta prvo sem si dala cilj, da si uredim misli in se nabijem s pozitivno energijo, potem pa delanje user posted image . septembra bom začela hodi na jogo, pa v fitnes se bova z mojim dragim hodla švicat-sam v mejah normale. Se mi zdi, da odkar sem objokovala oba ss user posted image user posted image user posted image , so mi šle kar kile gor. Groza zredila sem se za 5 kguser posted image . Za tečt mi pa ni, bom raje šla na kak orbitrek, pa trebušnjake, pa po 6 uri zvečer ne bom jedla. Vsepovsod kjer sem brala glede user posted image piše, da mora ženska preden želi zanositi poskrbeti za svojo telesno težo.

Se vidi, da sem šla po kosilu user posted image , ker zdajle mi kar švigajo pozitivne misli user posted image user posted image user posted image .

Pa saj bo, a ne punce. Držale bomo druga za drugo pesti in nam bo uspelo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aurora 28

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 971
13.8.2006 18:06:14   
eve
Zdravo, Aurora! Sem nova na tem forumu in prvič odgovarjam - čeprav pa ga spremljam že več kot eno leto.

Meni se je zgodilo podobno, zato bi rada sedaj vsem povedala, da naj NE zaupajo slepo svojim ginekologom. Pojdi po drugo mnenje!! Če bi jaz to naredila, bi si verjetno rešila kakšno leto nervoze in trpljenja.

Vsi pravijo, da se je motiti človeško.Tudi jaz se zmotim v službi, kdo pa pravi, da se ginekolog ne more. razlika je samo v tem, da ia ginekolog pred sabo ljudi, jaz pa ne. Meni je moj ginekolog ugotovil PREGRADICO, ki pa je bila na začetku (zanj) nepomembna. Slepo sem verjela in zanosila in v 8 tednu ss. Potem apa je bila operacija takoj pomembna. In veš kaj je ugotovil: pregrada velika več kot polovica maternice!!! Ampak to še ni dovolj: na kontroli čez 4 tedne mi je povedal pa tole: ja, nekaj je še ostalo, samo saj to se ne vidi iz aviona. Dobesedno tako je rekel. In prizadel me je. Zelo. Tako zelo, da sem si poiskala drugo mnenje. Ugotovitev: potrebna bo še 1 operacija, ker ni odstarnil dovolj (operirana sem bila v napačnem terminu). Pa tudi z levim jajčnikom naj bi bilo nekaj narobe.

Tako sem bila žalostna in sem še. Sedaj iščem novega ginekologa, ki mi bo znal prisluhniti. Ti pa le pojdi po drugo mnenje Si boš prihranila kakšno leto.

Upanje je nekaj mehkega, ki se spusti na dušo in zapoje melodijo brez besed in nikoli ne obmolkne ...

Neposredna povezava do sporočila: 972
13.8.2006 20:56:39   
Aurora 28
Dobrodošla Eve user posted image user posted image user posted image !

Imaš prav glede zmot ginekologov. Slišala sem baje, da je zelo dober ginekolog v Trbovljah. Mislim, da se bom kar k njemu naročila na samoplačniški pregled, sam prej še moram dobiti točne podatke o njemu in tel.št. Kako pa je kaj pri vas že kaj delate na user posted image , glede na to, da si imela že opravljene določene posege?

Aurora 28

(odgovor članu eve)
Neposredna povezava do sporočila: 973
13.8.2006 21:25:59   
Liona
Ojla,

pa je šla nedelja... in vikend. Mi smo končno prišli domov z nedeljskega izleta. Malo smo šetkali po Pokljuki, potem pa smo skočili še v Kr. Goro. V torek je tekma. 10 km teka. Končno bom lahko tudi jaz tekmovala, saj je nova panoga tudi tekmovanje  z rolerji. Jupi. user posted image Seveda grem. Držite pesti user posted image  
Moja user posted image  pojenja. Včeraj cel dan in danes zjutraj je kar lilo iz mene, zdaj pa se je stanje normaliziralo. Še jutri malo, potem pa v akcijo (takoj po tekmi user posted image ). Naslednji mesec bomo pa že vse nosečke srečke in vse bomo majčice 2007. user posted image

Kje so ostale??? Špela100, pilotgirl...? Pa nas ja niste zapustile... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 974
13.8.2006 21:34:39   
Liona
Joj, nekaj sem pozabila... Že kar nekaj časa razmišljam, da bi bilo skrajno lepo in primerno, da bi se upajoče, ki imamo tovrstno željo, dobile na pijački. Kakšen prost termin? Ko nas bo največ imelo čas? Nekje v Ljubljani. Full bi bilo lepo, da bi se še bolje in predvsem v živo spoznale in rekle eno ali dve... user posted image
Je kakšna za? Sporočite mi, bom jaz organizatorka user posted image .

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.