Aurora 28
|
Ojla Polona 25! Svetujem ti, da se ne obremenjuješ s tem, kaj pa bi bilo, če bi takrat letela G in ji povedala za krče. V življenju se nam vse zgodi z namenom, naključij ni in mislim, da če tvoji pikici, kot tudi moji , Tinaajini, Krtekkovi... in še bi lahko naštevala ni bilo namenjeno, da pridejo na svet, ne bi mogel rešiti noben G. Usoda je takšna. Ampak ne smemo obupati, bodimo optimistične in verjemimo, da bomo drugo leto že vse vesele mamice . Tudi jaz sem se odločila, da se ne bom več obremenjevala in preveč razmišljala o tem, kaj bi pa bilo, če bi... tako se mi lahko še samo zmeša. verjemimo v življenje, no mogoče smo pa morale iti čez vse to , da bomo ugotovile pomen življenja. Pojma nimam, včasih se z nami usoda tako poigra. Polona pa še to, moja G pravi, da ona ne vidi, da bi bilo kaj narobe. Ampak zakaj bi ostala jaz pri tem, grem poiskati še drugo mnenje. Žal mi je le to, da ko sem imela krče, sta mi dve grudi padli iz nožnici, kar je potem pokazalo, da je bila to moja . Bila sem pa ravno na WC in sta padli v vodo. Ker če bi padli na vložek, bi jih v Celju poslali na preiskavo, da bi videli, kaj je bilo narobe, če je bilo kaj narobe z . Ampak tega žal ne bom nikoli izvedela in mogoče je tudi prav tako, zdaj lahko razmišljam le mogoče je bila pregrada, mogoče je bilo z kaj narobe, mogoče, mogoče... Ne nebom si več belila glave s tem, to je za menoj. Zaradi tega pa sem bogatejša za 2 grenki izkušnji.