|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
13.8.2006 21:43:10   
pilotgirl
Ne se bat Liona še smo tukaj.Punce jutri kličem svojo g da me naroči na pregled,ker moje user posted image  še vedno ni,pa držte mi pesti da se mi vse uredi,da lahko spet začnem na bebiki delat.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 976
13.8.2006 21:45:50   
Liona
pilotgirl držim pesti, da se tale zmešnjava reši... Sporoči, kaj in kako bo uredila! Srečno.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 977
13.8.2006 22:25:01   
Aurora 28
Držim pesti Liona zate, pokaži jim vetra na tekmi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lahko noč vsem skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Aurora 28

http://boksika.moj-album.com/slike/5484728/iZNX0eyjd3dD9yhj.v.jpg

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 978
14.8.2006 6:39:54   
tinaaja
Jutrooo... Moj se je spokal v sluzbo, jaz pa sem uspesno zbujena.
Danes grem verjetno dat kri v leonisce za toxo, sifilis ... Pa ne vem, ce moram bit tesca.. Mislim, da moras bit tesc za krvno sliko (cukri pa to), ne vem, pa ce tud tukaj. jaz bi namrec user posted image  
Prebava me zeza, se je mal zataknila. Al jo pa jaz prevec zafrkavam s prevelikim vnosom user posted image

Pilotgirl, ampak tebi zdaj zamja ze cel mesec  kajne?  Joj, za pop user posted image . Le poklici in sforsiraj, da prides na pregled. Rec, da te psihicno ubija, ce bi kaj mutila G.
Hehehe Liona, a bos tekmovala user posted image  Sam le glej da ne bos padla v guzvi. Jaz sem imela z rolarji nesreco ene 3 leta nazaj, sem si kupila cist nove in od takrat se na njih nabira prah, jaz imam pa za spomin 2 cm brazgotino na celu. user posted image
Zunaj je tok temacno,d a je groza. Upam, da se cez dan malo razjasni.
Moj user posted image  bi sel ven, tko da moram pocas ustat. Zdaj se lepo v pojstli uzivam, na toplem.

(odgovor članu Aurora 28)
Neposredna povezava do sporočila: 979
14.8.2006 8:34:07   
polona25
Lep pozdrav punce,
jaz mam pa eno vprašanje za Auroro28 ali pa za kakšno drugo, ki je to doživela.
Prejle sem brala, da si omenla neke krče.
Zdaj pa jaz razmišljam za nazaj. Tud jaz sem imela ss oz. abrazijo v 12 tednu. Otročku naj bi v 9 tednu nehal bit srček (tako so ugotovili zaradi njegove velikosti).
Ravno ko sem bila jaz v približno 9 tednu se spomnim, da sem dobila kar naenkrat ful močne krče. Ko sem šla na wc nisem opazla nobene krvavitve in ker so se krči nehali, pol tud o tem nisem več razmišljala. Od takrat naprej pa vse do 12 tedna nisem imela nobenih problemov in nobene krvavitve. Otroček je verjetno že takrat umrl. Si kar malo očitam, ker nisem šla takoj k G ampak kot sem rekla pol nisem mela nobenih krčev in problemov več.

Zdaj pa ne vem, ker si napisala, da sumiš da imaš pregrado, a misliš da je bil to mogoče kakšen znak?
Meni ni zadnjič G na pregledu nič rekla, da bi videla kakšno pregrado, sam je pa tudi res, da ji krčev nisem omenla, ker sem nanje čisto pozabla. Šele zdaj ko malo prebiram za nazaj, sem se spomnila.

Malo sem zmedeno napisala

lp

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 980
14.8.2006 8:49:40   
tinaaja
polona, ce bi nosecke zaradi vsakega krca letele k G, bi lahko kar bivakirale tam user posted image  mene vsak dan nekaj spika, neke cudne krce al kwa pa vem. skratka nekaj cutim. al je to sirjenje matrernice al prebava, pa se tud jaz sprasujem. In zal, tud ce bi takrat letela - ne bi zelo verjetno nic opravila. Narava naredi svoje - ce ima plod napake, ki niso zdruzljive z zivljenjem, pride do SS. Verjetno si ne zelis, da bi rodila otroka s tezkimi dusevnimi ali fizicnimi hibami. In zato je splav na nek nacin tudi nekaj dobrega - na nek nacin!!! Vse tukaj pa vemo, kok boli, ko zgubis svojo pikico.
Aurora je imela 2 ss, kjer se pocasi zacne iskat eventualne razloge za splov, ker prvic ti pac recejo "smola". Pregrado se da naceloma vidt na UZ in ce je potem jo je pred naslednjo nosecnostjo dobro odpravit. Je pa tko, da je marsikatera s pregrado ze donosila, in marsikatera brez nje splavila... ce te skrbi, vprasaj G, pa naj ti pogleda. vazno je, da bos mirna user posted image  ceprav je po ss tezko bit miren. Mene kar pici, da kaj pa ce ... sem ravno mojemu vcer rekla, da ce bi slo kaj narobe splohe ne vem, kako bi se se enkrat odlocila it cez ta zacetek (nesigurnost, slabosti,..)

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 981
14.8.2006 9:29:18   
Aurora 28
Ojla Polona 25!user posted image user posted image user posted image

Svetujem ti, da se ne obremenjuješ s tem, kaj pa bi bilo, če bi takrat letela G in ji povedala za krče. V življenju se nam vse zgodi z namenom, naključij ni in mislim, da če tvoji pikici, kot tudi moji , Tinaajini, Krtekkovi... in še bi lahko naštevala ni bilo namenjeno, da pridejo na svet, ne bi mogel rešiti noben G. Usoda je takšna. Ampak ne smemo obupati, bodimo optimistične in verjemimo, da bomo drugo leto že vse vesele mamice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Tudi jaz sem se odločila, da se ne bom več obremenjevala in preveč razmišljala o tem, kaj bi pa bilo, če bi... tako se mi lahko še samo zmeša.  verjemimo v življenje, no mogoče smo pa morale iti čez vse to user posted image user posted image user posted image user posted image , da bomo ugotovile pomen življenja. Pojma nimam, včasih se z nami usoda tako poigra. 

Polona pa še to, moja G pravi, da ona ne vidi, da bi bilo kaj narobe. Ampak zakaj bi ostala jaz pri tem, grem poiskati še drugo mnenje. Žal mi je le to, da ko sem imela krče, sta mi dve grudi  padli iz nožnici, kar je potem pokazalo, da je bila to mojauser posted image . Bila sem pa ravno na WC in sta padli v vodo. Ker če bi padli na vložek, bi jih v Celju poslali na preiskavo, da bi videli, kaj je bilo narobe, če je bilo kaj narobe z user posted image . Ampak tega žal ne bom nikoli izvedela in mogoče je tudi prav tako, zdaj lahko razmišljam le mogoče je bila pregrada, mogoče je bilo z user posted image kaj narobe, mogoče, mogoče... Ne nebom si več belila glave s tem, to je za menoj. Zaradi tega pa sem bogatejša za 2 grenki izkušnji.

Aurora 28

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 982
14.8.2006 9:45:32   
polona25
Hvala za odgovor in tolažbo. Saj vem, da ne bi mogla nič spremenit ampak brez razmišljanja in očitanja pač ne gre.
Zdaj čakam na user posted image , potem pa še na naslednji dve, da bom končno spet lahko začela mislit naprej.
Vem da enkrat bo, vsaj optimistične ne smemo nehati biti.

Držite se punce!

Neposredna povezava do sporočila: 983
14.8.2006 11:34:01   
lana38
Dober dan!
Sem končno ujela malo časa, da pogledan vse kar ste napisale. Zelo ste pridne in dosti pišete, tako da je treba prav čas imet, da vse prebereš. Včeraj nam je piknik super uspel. Ne samo, da ni deževalo, še celo sonček je bil celo popoldne. Domov smo prišli že v temi, tako da nisem imela več nič časa pokukat na RR. V službi pa imam tudi kar dela, čeprav sem mislila, da bo bolj zatišje ta ponedeljek, papirji pa kar hodijo k meni in jih treba obdelati.
Moja user posted image  se je pa že včeraj poslovila in sva bila zvečer že lepo pridna user posted image . Treba je kar začeti. NIč časa zapravljati.
LP
LP

lana38

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 984
14.8.2006 11:48:52   
julcy
Pozdravljene punce!
Mene pa zanima, ali so kateri po splavu močno izpadali lasje? Meni so začeli takoj po menstruaciji, ki sem jo dobila 30 dan po abraziji. Pijem fitoval kapsule in uporabljam šampon fitoval, vendar ni nič boljše. Ali je možno, da je to posledica upada nosečniških hormonov (prijateljici so močno izpadali nekaj mesecev po porodu) ali me mora skrbeti?
LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 985
14.8.2006 12:45:22   
sonchek
Ojla punce...
Naj naprej potihem pozdravim nove in jim samo povem da mi je žal da se jim to dogaja...pa vedar tako kot pravijo druge punce...najbrž jim že ni bilo namen živeti...zakaj??? tega odgovora ne bomo nikoli našle....
Julcy...meni po abraziji niso nič bolj izpadali lasje...možno pa je...glede na to da se hormonom verjetno malo žmeša ne bi bilo nič čudnega, če bi tudi lasje izpad...tko da, verjetnost je...ne morem pa reči, ker se to meni ni zgodilo...

...no, zgleda da je moja user posted image  prišla...hvala bogu...pa čeprav mi je nekaj čudno...a je možno da traja od O do M tri tedne?...to me res zanima...ker vsi namreč pravijo, da naj bi po O...minilo nekje 12-16 dni, da dobimo M???
Kaj mislite???

Pa srečno punce, da se vam čim prej uresničijo sanje!!!!

< Sporočilo je popravil sonchek -- 14.8.2006 12:46:07 >

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu julcy)
Neposredna povezava do sporočila: 986
14.8.2006 13:10:35   
lana38
sonchek, ni možno, da bi od O do user posted image  minilo več kot max 18 dni. Kako veš, kdaj je bila O? Na kakšen način si to ugotovila? O testi ti pokažejo par dni preden O nastopi, tako da te dni bi morala prišetei, če si s tem ugotavljala.

Glede izpadanja las, meni so močno izpadali, preden sem sploh bila kdajkoli bila user posted image . Sem imela kar lise brez las na nekaterih mestih. Lase pa si umivam s šapomon Vichy proti izpadanju las. Pred tem sem uporabljala Neril šampon, ki pa ga zdaj ni za dobiti. Neril mi ja kar precej pomagal, kar za Fitoval ne bi mogla reči, sem tudi probala. Vichy je pa tudi kar OK. Dobi pa se v lekarni, samo ni ravno poceni, okrog 1400,00 sit mislim, daje 200 ali 250 ml.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 987
14.8.2006 13:23:50   
sonchek
oj...Lana38..
...glih ko sem bila pri ginekologinji sem imela ovulacijo oziroma tik preden, ker je bilo jajčece veliko1,3cm...vsaj toliko sem jaz zastopila...to pomeni da na današnji dan je od pregleda minilo glih 20 dni???
...sicer se je moja user posted image  začela z rjavim izcedkom, kar doslej ni bilo...mogoče je pa vse skupaj posledica antibiotikov...
Kaj mislite???

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 988
14.8.2006 13:33:30   
julcy
Hvala za odgovore, bom poskusila se z samponom VIchy. Mogoče so hormoni, prav gotovo pripomore tudi stres, ki je ob izgubi otroka ogromen. Upam samo, da bo minilo. Še 2 menstruaciji in pregled glede pregrade, če bo vse OK, bova oktobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image z namenom - ne le "kar tako"user posted image
Punce uživajte v prazničnem dnevu - kajti do konca oktobra ne bo nobenega več!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 989
14.8.2006 13:42:02   
polona25
Julcy, tud men ful izpadajo lasje. Zdaj je že 3 tedne po abraziji.
Jaz mislim, da so to hormoni, ki se pričenjo sprožati po koncu nosečnosti.
Po 1. porodu sem imela prav tako probleme z izpadanjem las.

Pomoje bo to minilo!

Lp

(odgovor članu julcy)
Neposredna povezava do sporočila: 990
14.8.2006 14:14:33   
tinaaja
Sonchek, jaz O itak ne razumem vec. M imam na 35 dni (cca). Torej bi morala biti O cca 2 tedna prej, ampak glede na velikost moje user posted image , sem imela O oz oploditev en teden prej user posted image  Torej ce gledem po tem, naj bi bila O 3 tedene pred naslednjo M. In skor ni mogoce, da bi imela pa ta mesec M na 28 dni, erk je bila prej na vec kot 35 dni kot pa manj. Tko da ne vem vec. Ampak mi je vseen.
Krvi nisem dala - Leonisce danes ne dela. Se enkrat bo treba it...

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 991
14.8.2006 15:02:37   
Špela100
Pozdravljene ženske!

Vidim, da je kar nekaj novih punc in to mi ni nič všeč. Raje bi videla, da ste na sosednjem forumu- nosečnost, ampak že ko ste tukaj, prav lep pozdrav in dobrodošle, pa čimprej da bi prišle vse na sosednji forum.
V glavnem vreme je katastrofa. Zebe me cele dneve. Ta vlaga...joj komaj smo dočakali malo, malo sončka...zdaj pa spet...ma kaj zdaj bo tako do junija 2007? Prava depresija.

Vidim, da ste vse po vrsti ok. Tinaaja super, me veseli zate, kje je krtekxx?
Pogrešam tudi Bety, ona frajerka lepo na Hvaru uživa.
Pilotgirl držim pesti, da se ti vse uredi, ker to je pa že "tu mač".
Jaz sem tik pred O in nič kaj pridno ne telovadiva, kar nekaj se nam ne da. Verjetno sva že oba vsega sita. Ne vem. Že prejšnji mesec sva zamudila vse, ta pa ne vem kako bo, Nič se ne sekiram. Bo ko bo, če bo, če ne pa nič.

V glavnem potegnite čim več iz današnjega dne.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 992
14.8.2006 20:32:05   
Aurora 28
ojla bejbe, kako smo kaj danes. No pri nas je danes kar lepo sonček sijal, jaz sem se pa veselo potepala. Moj je delal, jaz pa šla na obisk k prijateljici. Pa saj veste, kako je to-malo babjega čveka ne škodi user posted image user posted image user posted image user posted image . Zanima me nekaj, kolikor berem opažam, da vse delate aktivno na user posted image ko imate ovulacijo. Naj vam povem, da sem jaz drugič zanosila dva dni preden bi morala dobiti user posted image , se pravi 26 dan, pa še to sva rekla, no pa dajva zdaj ˝spustit˝ noter saj bom itak dobila čez dva dni user posted image . Ja pa je bil rezultat, da je ni bilo. kako se je pa naprej odvijalo pa že veste user posted image user posted image user posted image user posted image . tko, da jaz vam priporočam, da boste najbolje zanosile takrat, ko boste odmislile O in preprosto uživale v user posted image . To sem na kratko povzela od dr. Pušenjaka., ki pravi ob enem, da ni varnih dni, za tiste ki nočejo zanositi, saj se lahko zanosi največkrat takrat ko najmanj pričakujemo. No jaz sam upam, da se midva ne bova rabila preveč matrat pri user posted image . Smešno mi je bilo ko sem bila v bolnici in je ena gospa dejala, da je prišla na sterilizacijo, saj že ima 2user posted image in da pri njej je tako, da sam hlačke si da dol in je že noseča.  Blagor njej , še seksat se ji ni treba , hehehe user posted image user posted image user posted image

Aurora 28

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 993
14.8.2006 20:55:46   
Aurora 28
Lana koliko user posted image si ti počakala preden sta zopet začela delati user posted image . A boš glede na preteklo grenko izkušnjo bila v času cele nosečnosti na bolniški. Moja bi mene kar poslala na bolniško, sam mislim, da če se bom jaz dobro počutila in če bo z user posted image vse v redu, bi jaz rada delala. kaj menite, ste za bolniško 9 mesecev?

Aurora 28

Neposredna povezava do sporočila: 994
14.8.2006 20:59:19   
lana38
Mi2 se ne obremenjujeva preveč z O, pač user posted image  vsak drugi dan, ali pa vsak dan, če nama je. Jaz si samo merim BT, da vidim, če je O sploh bila in če BT čez cca 15 dni pade, vam da bo ta dan tudi user posted image . Ne rabim živčkat, če je niuser posted image , ker BT še ni padla in potem vem, da ne more priti. Včasih imam O 12. dan, največkrat 14. ali 15. dan, imela sem pa tudi že na 21. dan in tako je user posted image  bila tudi 34. dan in ne 28. Zelo bi bila nesptrpna in napeta, če si ne bi merila BT, tako pa sem vedela da je bila O šele 21. dan in ja vse skupaj posledica tega.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 995
14.8.2006 21:01:54   
Aurora 28
jaz si nisem nikoli merila BT, koliko pa mora termometer sploh pokazati?

Aurora 28

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 996
14.8.2006 21:55:10   
tinaaja
kaj menite, ste za bolniško 9 mesecev?

DEFINITIVNO NEEEE. A se zavedas, kaj to pomeni? Biti doma. Bolniska ni, da pol okol skaces. Odpuli se ti,ce  nimas tehtnega razloga, da si doma. Ce je razlog, pol je to drugo, da moras lezat. Ampak predstavljaj si, da ti zdaj recejo, da moras biti popolnoma zdrava 9 mesecev doma.
Pod nobenim pogojem, ce ni razloga za to. In upam, da ne bo nikol razloga za to. Raje grem delat, uzivam zunaj, in nimam celega dneva na razpolago, da razmisljam o moznih zapletih. Kaj mislis, da ne bi tega pocela?
Mah jaz sem pac zagovornik, da nosecnost ni bolezen. Razumem, da gres na koncku morda, ce ti je tezko delat, to bi sla tud jaz. Ampak celo?? Uff a ves kok asocialen ratas, celo nosecnost doma, pol pa 1 leto z otrokom.. No, ce ne bi bilo treba, ne bi.. G pa ne stekam.
Ampak vsak dela po svoje, kar je pa tud pravilno.
Jaz bom sla pocasi spat, sem danes ful neki delala skoz, ampak nisem tok utrujena. Pridne bodte, lepe sanje pa smo na vezi jutri user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 997
15.8.2006 0:09:18   
Aurora 28
Ojla Tinaaja!

Glede bolniške v času user posted image je tkole, moja G je rekla, da bi glede, na to, da sta za menoj 2 ss mi priporočala, da bi bila pri 3user posted image vsaj prve tri mesece doma, na bolniški. Potem ko pa bi se vse lepo vgnezdilo in bi rastlo in seveda bi se s  tem zmanjšale možnosti ss po prvih treh mesecih bi pa lahko delala. Če bi morala biti vseh 9 mesecev doma, se mi pa kar zmeša. Moja prijateljica ni mogla zanositi tri leta in sta z njenim dala skozi vse preiskave, ki so pokazale, da sta oba ok. Nato so jima rekli, da bosta po pošti prejela pismo v obdobju 2-4 mesecev, da bosta šla na umetno oploditev. In glej ga pa je kr naenkrat zanosila. In ko je imela prvi pregled pri svoji G jo je njena G takoj poslala na bolniško, pa čeprav je z njo in z user posted image vse ok. Zdaj pa boga reva mora biti skoz doma, dovoljene ima samo izhode okoli hiše in bližine doma. Groozaaa. Sam kaj si če zdaj. Aja njena G jo je dala na bolniško zato, ker je po treh letih poskušala zanositi in ker ni mogla je avtomatsko opredeljena, da ima rizično nosečnost in ni zmožna opravljati delo.

Želim vam lahko noč, pa se jutri zopet slišimo.

Aurora 28

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 998
15.8.2006 6:59:43   
Aurora 28
Dobro jutro punce user posted image user posted image user posted image . Danes bo pa res lep dan. Midva z mojim sva danes povabila k nama na nedeljsko kosilo moje starše, tako da počasi se bova odpravila v šoping za kosilo. Skuhala pa bova domačo govejo župico, malo praženega krompirja in zelenjavnega riža, panirane puranje zrezke, zeleno solato in sladico. Vse drugo bova sama naredila, razen sladice - to bom kar kupila v Intersparu user posted image user posted image user posted image . kakšne načrte pa imate ve za danes?

Aurora 28

Neposredna povezava do sporočila: 999
15.8.2006 8:04:48   
Aurora 28
Živjo Tinaaja veš kaj me zanima, na tej slikici, ki jo imaš je to tvoj user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.