|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
12.8.2006 9:18:02   
Aurora 28
Ojla Pilotgirl in Sonchek kako kaj kaže vajina user posted image , se že kažejo kakšni znaki.  Odkar sem imela splava se je moja user posted image čisto zmešala. Pred splavi sem vedno ko sem dobila izcedke, že naslednji dan je full teklo in se končalo v 6 dneh. Zdaj ko sta pa za menoj dva splava pase mi začnejo izcedki , prav pa začne teči šele čez 1 teden. A ni to čudno, tako, da moram nositi našo žensko opremo user posted image user posted image user posted image user posted image kar 12 dni.
Pa tudi zdaj je tako, včeraj sem dobila rjav izcedek in sem mislila da je že ta prava user posted image tukaj, ampak danes pa ni nič. Samo povečano sluz imam. To je za ponoret.  Kako je pa pri vas, ali imate isto user posted image zdaj po splavu kot ste jo imele prej? A mislite, da lahko abrazija pusti posledice na maternici. Mene skrbi, ker ko sem drugič splavila, je bila potrebna abrazija. Ker pa me očitno niso dobro očistili sem še fasala vnetje maternice. To so take bolečine, da nočem iti več čez to.

(odgovor članu Aurora 28)
Neposredna povezava do sporočila: 926
12.8.2006 9:25:41   
Aurora 28
Liona!
Sej me ne skrbi tudi če bom vso nosečnost doma, ampak me skrbi, če bom zopet šla na bolniško, ker bi bilauser posted image , potem pa bi se zopet slabo končalo. In spet bi morala gledati njihove frise ˝ja ziher je bila noseča, sam noče povedati˝. Jaz bi rada bila celo nosečnost doma in da bi vse potekalo normalno in bi čez 9 mesecev povila user posted image . Upam, da bodo višje sile na moji strani. Stvar je pa tudi v tem, da sem zaposlena za določen čas in mi drugo leto poteče pogodba, vprašanje pa je, če bi mi podaljšali, če bi bila user posted image . verjetno, da ne?

Neposredna povezava do sporočila: 927
12.8.2006 10:04:44   
tinaaja
Aurora, zdaj pa tko. Dovolj. user posted image  Ne se obremenjevat in klicat hudica, se preden pride do problemov. Ko bos naslednjic noseca, bo OK. Ce bo prislo do cesa, se bos takrat ukvarjala s tem. Do takrat pa glavo gor in pozitivno razmisljat.
Saj jaz se moram tud nadzorovat, da ne zabredem v crne misli. Je bila ravno mami pri meni, pa se ji razlagala, da kok ratam vcasih jezna, ko gledam vse vozicke, pa nosecke ... in se sprasujem, zakaj hudica pa moram glih jaz imet te probleme. Pa mi je dobr nazaj rekla, da ne morem vedet,  kaksne probleme pa imajo oni.. Saj ima prav, sam vcasih me prime user posted image ..
Ce si noseca, te zaradi tega ne morejo odlustiti. Ce bi bila takrat noseca in bi imeli tak namen, so budale, ce dobro delas. V kolikor imas dobro G in bi se dalo z njo zmenit, bi sla na bolnisko preden se ti iztece pogodba..
Moja M po abraziji je bila priblizno glih. cist mozno pa je, da se ti kaj zamankne,.. vazno je da pride. Povej G, kaj svetuje. Mene so ful opozorili, da se moram cuvat zaradi moznega vnetja maternice in jajcnikov. Pa sem sla 5 dni po abraziji ze laufat cez roznik.. sem mogla dat ven negatino energijo.
evo, zdaj me pa caka generalka stanovanja.. user posted image user posted image   resno rabim eno gospo, da bo prevzela ciscenje, likanje.. men je to tok odvec. k je tok bolj pametnih zadev za delat.

Neposredna povezava do sporočila: 928
12.8.2006 10:27:36   
Aurora 28
Tinaaja hvala ti! user posted image user posted image user posted image Tvoja mami ima prav, nikoli ne vemo kakšne probleme pa imajo drugi. Včasih me prime in sem tudi jaz jezna in si mislim,  zakaj imajo vse okoli mene user posted image , samo jaz pa ne. Še isti trenutek ko si to mislim, pa se zavem in poštudiram, da kaj pa veš, kaj so one vse morale storiti, da so dobile user posted image . Mogoče se jim še kaj hujšega storilo kot tebi, zato bodi hvaležna za to, kar je. Verjetno se nam vse, kar se nam zgodi, zgodi z namenom, naključij ni. No ja, včasih znam biti zelo optimistična, včasih pa ravn nasprotno.

Odločila sem se, da bom šla septembra na jogo, moram nekaj storiti za svojo dušo, moram se notranje umiriti. Včasih imam toliko energije, da se kot pes huskyuser posted image , včasih pa kot  lenilec user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 929
12.8.2006 11:16:45   
sonchek
Ojla punce...
Aurora...moja user posted image , je bila po abrazizij v bistvu skoraj enaka kot prej...ne mislim ža cisto prvo, ta je bila malo močnejša in malo bolj boleča...potem se mi je kokr tok uredila vndar zamaknila na 33-34 dni...prej sem jo imela vedno tam nekje na 28-29 dni....
...sedaj sem imela vnetje jajčnikov (vsaj tako je rekla moja G.) in mi predpisala dvoje konjskih antibiotikov....bila sem na pregledu prvič pred 19.dnevi in takrat mi je rekla da imam glih ovulacijo in da je možno da imam zaradi tega bolečine v jajčnikih...bolečina ni popustila in sem šla čez teden dni nazaj....ko mi je predpisala antibiotike, ki sem jih jedla 8.dni...
...glede na ovulacijo, bi mogla user posted image  že pridet( G. je rekla da bo očitno tokrat prej prišla), glede na prejšnje user posted image ...imam pa še kakšen dan fore...
Septembra imam pregled histeroskopijo...tako da ..kaj naj rečem...ne želim si tokrat da bi zanosila....glede na jemanje antibiotikov in tega pregleda...bi to prej rada skoz dala..
...po drugi plati si želim čim prej imet zdravega bambinija...zdaj me malo skrbi, da ne bi ta mesec slučajno zanosila...sicer mi je bilo iz dneva v dan bolj slabo..ampak kot piše na navodilih antibiotikov, so to tudi stranski učinki, tako da sem te težave prepisala njim...

Nič, bomo videli...kaj in kako bo...aja pa še to...probala sem tudi CB, in je pokazal lep -...tako da sedaj naprej čakam da pride user posted image ..
...čeprav imam občutek da ti hitri testi name ne delujujouser posted image user posted image ...kot tudi prvič, ko sem bila skoraj 5-tdnov noseča in mi je še vedno pokazal strogi -...nosečnost mi je zaupala šele G.

no, tinaaja...ne seri, ob pospravljanju boš vsaj malo sprostila možgane in ne mislila na tegobe...TAKO DA SE SPRAVI pospravljat in odmisli ČISTAČICO!!!!user posted image user posted image
...pa lep dan punce...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 930
12.8.2006 11:19:16   
sonchek
Aja Tinaaja pa ne pretiravaj...čisto lagano se vse naredi...pazi nase pa na svojega user posted image ...

srečno punce...da bi se nam želje čim prej uresničile...user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 931
12.8.2006 11:31:19   
tinaaja
Sonchek - daj mal soncka nared user posted image user posted image  Ne ga sam za svojga dragega sparat user posted image user posted image  Mogoce pa kaksen ornk sex spodbudi tvojo M user posted image user posted image  al pa dva, trije...
Ma ja, saj na izi delam.. Mami me vcer klice, ce bi ji prisla pomagat TV, ki ga je kupila za babi, ven iz avta nest. sem mislila, da se ji je snelo.. Sem rekla,d a bi res rada svojo nosecnost obdrzala user posted image user posted image  Pol sem mojga poslala in sta kumi zadevo spravila v hiso. user posted image  Haloo, moja mati ga vcasih tud biksne.
V bistvu se nisem kaj dost pospravila, dala sem prat, no kuhinjo sem, pa en kup oblek, zdaj se moram spravi sesat in pomivat tla user posted image  Pol pa kuhat kosiu.
Pol pa spat user posted image  Pol pa studirat user posted image  Pol pa spat user posted image  hehe

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 932
12.8.2006 11:37:59   
sonchek
Tinaaja...user posted image user posted image ...
zdej ga pa ze serješ...user posted image user posted image ...
Sam spala boš al kaj...user posted image user posted image ...naj ti čim lepše mine dan...pa Srečno...

jaz grem zdej za kuhijo gledat...pa se mi tok ne da....bi raj...tud jaz spala kot ti...user posted image user posted image

...papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 933
12.8.2006 11:50:09   
Liona
user posted image
da vas še jaz malo pozdravim medtem, ko se kosilo že kuha. Tudi jaz bom danes bolj na off. Posesala sem že (to zaradi user posted image  itak vsak dan), prat bom dala pa popoldan ali pa proti večeru, ali pa jutri... user posted image  je prišla v vsej svoji veličini. Samo da je, če ni user posted image . Sem se je spet kar razveselila user posted image . To je zdaj druga po abraziji, tako da bova zdaj 100% začela delati na user posted image . Prišla je na 31 dan, oz. če pri prejšnji štejem začetek izcedka na 35. Kar o.k. Pred splavom sem jo imela na 28-31 dni, tako da je kar točna. Te izcedke pred tetko ( tri do pet dni) imam pa že kar nekaj časa. Že daleč pred abrazijo, tako da ta (vsaj pri meni) nima nobene zveze z izcedki.

pa-pa

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 934
12.8.2006 12:09:26   
Aurora 28
Hoj punce, jaz sem tolk lena danes, ej čist nič se mi ne da. Kup cot na likalni deski gledam že 3 dni, kr ne morem se spraviti likat. če kaj bolj sovražim od likanja srajc user posted image . Moj danes dela cel dan, jaz pa doma uživam. Prestavljam se iz eneda kota v drug kot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Hvala bogu, da ste še ve tle gor, ker tole mi pa full paše četat z vami. Full ste cool user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 935
12.8.2006 12:13:33   
lana38
Dober dan!
Evo še mene malo, da se oglasim. Mi smo pa pravkar popapcali kosilo in zdaj moram še posodo umiti. Vmes sem šla malo pogledat in vidim, da ste ful aktivne. Sem si morala čas vzeti, da sem vse prebrala. tinaaja, stanovanje naj kar kdo drug pospravlja, ti moraš počivatiuser posted image . Si včeraj napovedala, da boš 4 dni počivala. Zdaj pa že prvi dan nimaš miru in pospravljaš. Še jaz počivam, ko mi sploh ni treba. To vreme me tako uničuje, da mi pobere vso energijo in mi ni za nič. No, jaz bom danes samo še pecivo spekla. Mi bo sin pomagal, je obljubil Ima včasih kar voljo do takšnih stvari, če je grdo zunaj in ne more "divjati" po travi.
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 936
12.8.2006 12:18:03   
Aurora 28
Lana 38 kakšno pecivo boš pekla. kaj novega? A hodi katera od vas na kakšno rekreacijo ( tečete, joga, pilates...) user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 937
12.8.2006 12:25:08   
Aurora 28
Ker vidim, da ste vse full zagnane za pospravljanje, bom pa še jaz šla likat.

Zdajle sem se spomnila enega vica:

Mož namesto, da gre po službi domov, on zavije naravnost v gostilno. In tam pije, pije, pije in njega kar naenkrat ni domov en dan, dva dni... pa njegovi ženi prekipi in si misli, boš ti mene j
user posted image l in mu postavi kovčke pred vrata.... Mož se le po treh dneh odloči in gre domov. Ko pride do vrat in zagleda kovčke, pa reče : A ZDAJ PA ŠE NA MORJE !!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 938
12.8.2006 12:33:12   
tinaaja
Jaz sem ful tekla, rpeden sem zvedela za user posted image , sem hotla it na polmaraton oktobra. Pol sprehodi z mojo kuzo, pa tko. Orbitrek... Skratka, nekaj sem ze delala. Zadnji mesec pa sem bolj svoh s sportanjem, me mal podzavestno nazaj drzi,. Sem sla ene 3x tect, ampak po prvem izceku pred 2 tednoma, pa nic vec.. Zdaj ravno ugotavljam, da bi bil moj izcedek lahko posledica bakterijskega vnetja.. Sicer vonja nima posebnega, srbi me tudi ne. Je pa bil zadnja dva tedna ful povecan, mrorda malo bolj na rumeno vcasih. In rjav izcedek je lahko tudi posledica bakterijskega ventja.. user posted image  No, danes si bom dala v noznico tampon namocen probioticen jogurt - domace zdravilo. Morda pa kaj pomaga.
Lana, saj na izi delam. Pa po vsaki zadevi pocivam tukaj na RR user posted image user posted image user posted image  Itak pa saj ves kaj pravijo, ce se ima namen odbrzati, lahko skaces kokr ces, pa bo ok. ce pa ne, pa lahko mirujes v pojstli, pa je konc.
na vsake tok se mi zdi, da ne bom mogla zdrzat do NS brez samoplacniskega UZ. Mislim, da bom sla enega delat ce ene 10-14 dni.. Prvi razlog je, da se pomirim, da bom srecka user posted image . Drugi pa je (bog ne daj) - da ne bi spet na NS zvedla, da je kaj narobe, pa 3 dni bolnice,... c,c,c,c,c... moram plunt cez levo ramo. pa saj itak bo OK... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 939
12.8.2006 12:42:00   
Aurora 28
Tinaaja !

Ja tudi to je možno, da si imela bakterijsko vnetje, ker je res prvi pokazatelj povečan izcedek. Glede naravnega zdravila,  namočen tampon v probiotični jogurt-nevem ravno če je vredu, nekateri pravijo, da ja, spet nekateri pa odsvetujejo. Priporočan ti, vsaj pri meni je tako, vsakič ko sem imela kakšno vnetje sem pila veliko vode, saj s tem ko hodiš na wc lahko odplakneš bakterije , poleg tega sem čist 100% črtala vse sladkarije in vse kar je sladko in jedilnika ter na dan sem popila 2 probiotična jogurta. In ti povem, da mi je pomagalo, aja pa še to nikoli ko se stuširam si nožnico ne brišem z frotirastimi brisačami, ampak uporabljan navadne neodišavljene papirnate brisače za enkratno uporabo. Od kar to počnem nimam več vnetij nožnice.  Hvala bogu!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 940
12.8.2006 12:51:04   
tinaaja
Jah, pusenjak to ful priporoca. Zakaj pa naj ne bi bilo Ok?
Za pit sem si skuhala caj (avgusta user posted image user posted image ).. da pol vsaj pijem, po vodi mi je vcasih slabo, ker je brez okusa, ki ga ze tko nimam user posted image , ker mi je mal slabo.
Grem hitro mal caja spit, no velik. pa pocas bo treba kuhat :) sem kar malo lacna.
Popoldne bova sla v trgovino, pa bom se jogurte kupila (poleg vsega ostalega, ker imava prazen hladilnik).
Aja, od frotirastih brisac - vnetje? Sladkega ne bom mogla crtat, prevec mi pase. No ceprav zdaj sem kar ok, nisem neki obsedena. No bom zmanjslala.

Neposredna povezava do sporočila: 941
12.8.2006 13:03:13   
Aurora 28
Tinaaja !

Sej veš kako je, eni nekaj odobravajo in pravijo da je super, spet nekateri pač ne. nevem, važno je da narediš kakor ti paše. Za frotiraste brisače sem slišala, da bi jih moram po vsaki uporabi (ko se obrišeš) strogo prekuhavati, no nevem nekatere smo mogoče preveč občutljive in smo bolj dovzetne za vnetja. Vsaj pri meni je tako. S čokolado pa ne rabiš prenehati, ti moraš biti vesela user posted image in si kar daj duška kr ti paše.
Zdaj pa grem likatuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 942
12.8.2006 13:25:02   
lana38
Pecivo se imenuje Ledene kocke. Je pa nič kaj novega. Spečeš tri skorje iz krhkega testa. Potem pa vsako posebaj namažeš s kremo in še na vrhu pride ista krema. Bom dala gor recept:
35 dag moke,
12 dag sladkorja,
5 dag masti,
1 jajce,
1 pecilni,
1/2 dcl mleka.
Iz tega zameseimo testo in razdelimo na 3 dele, potem se razvalja in peče vsak del posebaj.
Krema:
4 dcl mleka kuhamo s 4 žlicami moke, da postane gosto. Temu dodamo dobro izmešano 25 dag margarine, 25 dag slagkorja in sok od polovice limone. Ko se vse ohladi premažemo s kremo in pustimo do drugega dne.
zelo dobro je in komaj čakam, da bo gotovo. Bom že danes poskusila.

Moje user posted image  so kar podobne tistim, ki sem jih imela prej, le malo obilnejše so, ker sem 3 mesece pila čaj krvomočnica. Ta pa bolj odebeli sluznici in posledica je tudi močnejša user posted image .
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 943
12.8.2006 13:53:19   
Aurora 28
Lana 38 zakaj si pa pila čaj krvomočnica, pomaga pri čem? Aja, a je že katera slišala, da je baje zelo učinkovit pri ženskih spolnih organih čaj rooibos. Meni je sodelavka povedala, da baje zelo ugodno vpliva na maternico.kaj pa vem, no dober je res za piti, pa še nič teina ne vsebuje, niti kofeina.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 944
12.8.2006 13:59:28   
Aurora 28
Ja ledene kocke so full dobre. Moja mami jih je včasih še kar pekla, ko sem še živela pri starših, zdaj ko sta z očetom sama pa niti ne peče več. zdaj je peka na meni.

Neposredna povezava do sporočila: 945
12.8.2006 15:27:40   
lana38
Krvomočnica bi naj odebelila maternično sluznico in nasploh bi naj dobro vplivala na rodila. Nekatere so rekle, da se po njej tudi hitreje zanosi. No, kot vidiš pri meni ni prišlo do zanositve. Sluznica je pa debelejša, saj je posledica tega obilnejša user posted image  drugi in tretji dan, pa tudi traja od 3 do 4 dni, prej pa sem jo včasih imela tudi samo 2 ali 3 dni.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 946
12.8.2006 16:31:22   
Aurora 28
Nekaj me zanima punce, mogoče veste ve odgovor na to:

Ko sem splavila sta me mami in sestra vprašali, če sem kaj težkega dvigovala ali če sem se česa ustrašila. Pojma nimam koliko težko pa mora nekaj biti, da ti povzroči splav, a je to že 5 kg ali več. No predvidevam da več, pa tudi nevem kakšen strah bi ti lahko povzročil splav. Včasih se lahko že zaradi malenkosti ustrašimo, kot jaz npr. danes mi je skoraj padel likalnik na tla in sem kar čutila vročimo, ki me je oblila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    Kaj menite o tem?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 947
12.8.2006 17:51:33   
tinaaja
Mislim, da ce je dobro zasejano, da ni panike... Jaz se sicer izobima nosit kaj tezjega - npr TV vceraj user posted image user posted image  Ali pa tezje vrece iz trgovne.. Zato pa imamo moske, da nam pomagajo pri takih stvareh in moj brez probleme dela to. Drugace mi pa v zivljenju ni bilo problem tud omaro premaknit, tko da nisem ena lena rit, ampak bolj previdna user posted image . Morda bi bil problem, ce bi dvigovala res tezke zadeve. Nosecnice so vpletene v prometne nesrece, pa je vse OK. Eni novembrki je partner umrl, pa otrocek lepo raste. Men so to tisti pravi soki.. Da pa to, da se prestrasis povzroci ss (jaz sem morala na UPN cakati 1 teden, sokirana, zalostna, jezna,... pa ni prislo do ss), je prej izjema kot pravilo.
Predvsem je treba zivet normalno. Nosecnost ni bolezen. Malo je treba dolocene zadeve prilagodit, to pa je to.
Lana kok casa se pece testo na kok °? Morda pa jaz to v pon nardim.

Neposredna povezava do sporočila: 948
12.8.2006 18:38:31   
Aurora 28
Glede na to, da pri nas že ves dan full dežuje mi ni preostalo, da grem pospravljati po stanovanju, prvo sem mislila da bom samo zlikala, nakar sem se opazila da že brišem po tleh splanico, potem že prah...user posted image user posted image user posted image user posted image , no zdaj sem pa že naredila večerjo. Sicer se bo slišalo precej enostavno, ampak ni tko no. Naredila sem makaronov narastek po knjigi Sam svoj kuhar. Zgleda slastno, no sam upam, da mi ne bo steklene posode v pečici zarneslo user posted image user posted image user posted image , danes jo prvič preiskušam. Tinaaja a ti boš tudi kaj pekla, poleg Lane?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 949
12.8.2006 18:50:11   
Aurora 28
Ugotavljam, da imam govorno napačo user posted image user posted image user posted image user posted image , saj full pišem narobe besede. Saj me razumete, upam da. No pa je pečeno in posoda se ni razletela. Glede na tisto prej Tinaaja imaš prav, sama tudi mislim in verjamem, da če je dobro user posted image vsidran v matenici mu nič ne more biti. 

Aurora 28

http://boksika.moj-album.com/slike/5484728/iZNX0eyjd3dD9yhj.v.jpg

Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.