tinaaja
|
Jaz sem ful tekla, rpeden sem zvedela za , sem hotla it na polmaraton oktobra. Pol sprehodi z mojo kuzo, pa tko. Orbitrek... Skratka, nekaj sem ze delala. Zadnji mesec pa sem bolj svoh s sportanjem, me mal podzavestno nazaj drzi,. Sem sla ene 3x tect, ampak po prvem izceku pred 2 tednoma, pa nic vec.. Zdaj ravno ugotavljam, da bi bil moj izcedek lahko posledica bakterijskega vnetja.. Sicer vonja nima posebnega, srbi me tudi ne. Je pa bil zadnja dva tedna ful povecan, mrorda malo bolj na rumeno vcasih. In rjav izcedek je lahko tudi posledica bakterijskega ventja.. No, danes si bom dala v noznico tampon namocen probioticen jogurt - domace zdravilo. Morda pa kaj pomaga. Lana, saj na izi delam. Pa po vsaki zadevi pocivam tukaj na RR Itak pa saj ves kaj pravijo, ce se ima namen odbrzati, lahko skaces kokr ces, pa bo ok. ce pa ne, pa lahko mirujes v pojstli, pa je konc. na vsake tok se mi zdi, da ne bom mogla zdrzat do NS brez samoplacniskega UZ. Mislim, da bom sla enega delat ce ene 10-14 dni.. Prvi razlog je, da se pomirim, da bom srecka . Drugi pa je (bog ne daj) - da ne bi spet na NS zvedla, da je kaj narobe, pa 3 dni bolnice,... c,c,c,c,c... moram plunt cez levo ramo. pa saj itak bo OK...
|