tinaaja
|
Jaz sem imela v prvi nosecnosti krvavitev. Sem sla v cetrtek na urgenco, kjer so me poslali na bolnisko. Sporocila sem v sluzbo, da sem na bolniski. v ponedeljek sem klicala sefa, in mu povedala tocko, kaj je. Glede na to, da so mi dali bolnisko za cel mesec, itak nisem imela kaj. Nisem mu mogla lagat. Pol bi pa cez 1 mesec prisla v sluzbo,pa bi mu povedala, da sem noseca Je razumel, da naj se cuvam. Tko da pol sem mu samo se sporocila, da moram na ciscenje, pa sploh ni vedu, kaj naj rece. Ni me bilo 5 tednov. prosila sem za za zaupnost, da naj o tem ne govori. Valda so vsi ugibali, a sem noseca. Ko so me sprasevali, ko sem se vrnil, sem rekla, da ne. In nisem lagala Ko me je kdo vprasal, kaj mi je bilo, sem rekla, da ne bi o tem, da je osebna zadeva. Ce je kdo vrtal, sem rekla, da nisem imela gripe. Kwa jih briga!!! In je po enem tednu vse potihnilo in slo na normalne tire. Klarissa - boljs, da ugotovijo, kaj je, kot pa da tavas v temi. tko te lahko popedenja, svetujejo in se ti bolj posvecajo. Upam, da bos naslednjic brez problemov docakala svojega pikca
|