|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
8.8.2006 12:50:43   
Špela100
Lana 38..Lana...Lana....user posted image user posted image user posted image user posted image  držim pesti, še dvakrat spat pa bo...
.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 801
8.8.2006 13:01:21   
lana38
Trikrat še moram spati do 11.8.user posted image Je šele v petek. Danes sem štela kot, da je že minil dan. Me res zanima, kaj bo iz tega.
LPuser posted image

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 802
8.8.2006 13:33:47   
Milamay
Tinaaja - user posted image user posted image user posted image  - super, da je vse v redu. Ti zdaj samo uživaj v nosečnosti. Verjamem pa, da je zdaj nek strah prisoten. Verjetno vse ne bomo mirne do konca nosečnosti. Take slabe izkušnje nekaj pustijo. Trudi se, da odmisliš vse slabe misli. Pobožaj trebušček.

Lana - mogoče pa je to to. Držim pesti. Saj bo hitro minil čas do konca tedna. Čimbolj se zamoti s čim, pa bo petek že tu.

Se mi zdi, da vse, ki ste zdaj noseče, kar vlivate upanje v nas ostale. Saj bomo vse user posted image , boste videle. user posted image  Jaz komaj čakam na 21. avgust, ko imam prvi pregled. Me zanima, kako je stanje tam spodaj. Upam, da je vse v redu in da bo rekla, da lahko kmalu začneva delat na user posted image .

Lep sončen dan vsem (končno je lepše vreme)

Milamay

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 803
8.8.2006 13:37:04   
Milamay
Krtekxx - črne misli stran!!!! Idi na kak UZ pregled, da boš bolj pomirjena. Kot sem že prej Tinaaji napisala, pa verjetno vse ne bomo povsem mirne, dokler ne bomo po 9-ih mesecih zagledale naših sončkov.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 804
8.8.2006 13:40:32   
computeters
Tudi jaz sem ena tistih, ki sem pred dvema mesecema imela spontani splav. Bilo je ravno na moj rojstni dan in začela sem krvaveti. Bila sem v 11.tednu nosečnosti. Po 25 dneh sem dobila menstruacijo. Včeraj sem delala test in pokazali sta se mi dve črtici. Torej, ponovna nosečnost. In ravno takrat, ko bi najmanj mislil, da bo kaj ratalo, se zgodi čudež. Namreč tudi jaz sem se skoraj 5 let neuspešno trudila za prvo nosečnost in v tretjem poskusu IVF uspelo. Tokrat je šlo po naravni poti. Zdaj imam pa nove probleme. Pred letom dni sem se preselila in poiskati sem si želala novo službo bližje kraju bivanja. Kdo mislite bo vzel v službo nosečo žensko? Nihče.  Službo imam zdaj samo za določen čas. Ne vem kaj naj naredim, glavo mi bo razneslo od skrbi.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 805
8.8.2006 13:52:00   
lana38
Pozabi na skrbi in se veseli user posted image . Ko sem jaz bila prvič user posted image , sem tudi bila zaposlena za določen čas. Seveda so me odpustili, ko sem nastopila porodniški dopust. Ko se mi je pa porodniški dopust iztekel, sem seveda iskala službo 100/h. Čez nekaj časa sem jo tudi našla. Nič mi ni žal. Imam vsaj enega sina doma. Služba pa se potem tudi najde. Če bi bila v isti situaciji, bi se seveda spet poskušala sprijazniti s tem in se veseliti user posted image . Služba pa že bo. Če ne prej, pa enkrat drugič.
LP

lana38

(odgovor članu computeters)
Neposredna povezava do sporočila: 806
8.8.2006 13:53:28   
Liona
Go Lana, Go Lana... user posted image  user posted image  user posted image  Samo še tri dni, jea.
jaz pa sploh ne vem, kdaj bi bilo pametno delat test. Prejšnji mesec sem je rjav izcedek začel pred 30 dnevi, prava user posted image  pa šele 11.7. Zdaj pa ne vem, kaj je prvi dan zadnje M!!! In če imam M včasih na 31 dni, včasih pa na 28, je verjetno prvi dan izostanka 32 dan v mojem primeru....??? user posted image
No, ampak jaz se ne počutim nič user posted image user posted image . Ko sem zadnjič zanosila sem kar vedela, da sem nosečka. Zdaj pa se mi zdi, da to nisem. Jezi me le, zakaj user posted image  ni!!!

(odgovor članu computeters)
Neposredna povezava do sporočila: 807
8.8.2006 14:23:06   
lana38
Liona, jaz sem v prvi user posted image vedela, da sem user posted image , še preden mi je user posted image  izostala, sem se počutila prav posebno in nekaj me je tiščalo v trebuhu, da sem komaj imela zaprte hlače. Drugič pa sploh nisem imela nobenih znakov. Tako da je verjetno res, da je čisto vsaka user posted image  po svoje posebna in drugačna.
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 808
8.8.2006 15:18:57   
tinaaja
jaz nisem imela nobenga filinga user posted image
prvic so me bradavicke mal bolele. obakrat so prisle slabosti v ene 6 tednu.
Danasnje pa sploh ne bi omenjala, od zjutri me boli glava in prvic sem bruhala kot vidra user posted image  Se vedno mi je slabo.
Natepavam prepecenct kot da je najboljsa jed na svetu user posted image

Computeters - sluzbo bos ze dobila.. Potrpi se nekaj casa v tej sluzbi, pol pa ce ti bo prevec voznje, pa gres na bolnisko, ce ne bos vec mogla.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 809
8.8.2006 21:24:48   
sonchek

Tinaaja in Krtex...držim pesti za user posted image in tudi computeters....no po slabih zadevah...se vam je končno pojavil en sonček....user posted image  

Liona in lana 38 držim pesti...da bodo  user posted image user posted image .

Jelenche -počasi in z upanjem naprej.

Pilotgirl...kaj hudiča je to pri tebi...zdej bi pa že lahko prišla...tudi jaz jo čakam, tale konec tedna...

pa lahko noč punce...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 810
9.8.2006 7:07:48   
lana38
Dobro jutro!
Izgleda, da te moje akne samo napovedujejo bližajočo user posted image . Spodaj v trebuhu me vse tišči, BT pa mi je danes zjutraj padla.user posted image  Mislim, da je pa to kar zamesljiv znak, da user posted image  pride danes ali najkasnje jutri. Ko mi pade BT, se user posted image  vedno prikaže. Verjetno spet ne bo nič z user posted image  in tudi morska klima ni pomagala. Škoda.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 811
9.8.2006 7:14:52   
krtekxx
Lana38, sploh ne morem verjeti da je že mesec naokoli ot tvoje zadnjeuser posted image . No, če se misli prikazat naj se takoj, kajne, če ne pa naj zgine za to leto od tod. 

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 812
9.8.2006 7:59:27   
Liona
Lana38, očitno jo bova naslednji mesec spet približno isti čas NE čakali. Tudi jaz sem se danes zjutraj zbudila z mozolčki po celem obrazu (oz. s takimi rdečimi pikicami po ličnicah...), prsi pa me iz dneva v dan bolj bolijo oz. so bolj napete... To le napoveduje user posted image . Naj že pride, da lahko gremo v nove boje!!!! Bojim se le, da sem iz morja namesto nosečnosti prinesla kakšno vnetje jajčnikov. Občasno me namreč tako špikajo... Včeraj ko sva šli s kolegico in z mojim user posted image  na daljši sprehod, me je parkrat prav fino zbodel. Ampak konstantne bolečine pa ni. Zdaj samo čakam, da se čim prej "vlije" in da bo mir. user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 813
9.8.2006 9:24:05   
lana38
Mesec se hitro obrne, čeprav se bo zdaj prikazala user posted image  2 dni prej, prejšnji mesec je pa kar 4 dni zamujala. Zdaj jo še čakam samo, da se pojavi. Ja, saj 14 dni sem bila na user posted image , zdaj pa se tudi že bliža konec drugega tedna, odkar sem ponovno v službi, skupaj so to že 4 tedni. Čas tako hitro beži, da kar ni za verjeti.
Liona, tvoja pa morda le ne pride. Tisti izcedek je bila mogoče samo vgnezditev.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 814
9.8.2006 9:43:12   
Špela100
Punce zdaj moram pa napisat moji najbolj osovraženi besedi...SAJ BO...grrr, jaz ne morem slišati teh dveh besed, ko mi kdo to reče, bi ga najraje nekam.... ampak res bo, verjamem da bomo vse enkrat rodile zdrave dojenčke.
SAJ BO, SAJ BO, SAJ BO..........NE OBUPAT, NE BIT ŽALOSTNE, NE user posted image , SAMO NAPREJ GLEDAT....

Držim pesti za vse, ki je ne čakate user posted image ,
                  za vse, ki jo čakate prvo po čiščenju, da čimprej pride user posted image ,
                  za vse , ki čakate, da zagledate user posted image  user posted image
                  za vse, ki čakate preglede, da bo vse ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Držte se...rada vas imam

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 815
9.8.2006 9:55:50   
lana38
Saj vem, da enkrat pa res menda bo... Nisem še obupala, kje pa. Se ne dam, kar tako. Je pa zoprno, ko vsak mesec spet pride user posted image . Takrat me res malo prime user posted image . No, pravzaprav še user posted image  ni prišla, ampak se napoveduje. Ko mi BT pade, vedno pride najkasneje v 24 urah, zato vem, da prihaja.
LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 816
9.8.2006 14:18:07   
lana38
user posted image  je že prišla, torej se čez par dni spet začne nov krog user posted image in boja za user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 817
9.8.2006 15:07:44   
Liona
user posted image
Moje pa še ni. Sam ena pikica zelenkastega izcedka!!!! zeme pa še ni drugega kroga... user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 818
9.8.2006 15:17:13   
lana38
Liona!
Jaz še vedno mislim, da si ti user posted image  in tisti izcedek pred par dnevi je verjetno bila vgnezditvena krvavitev. Zdaj pa lahko že narediš test, da vidimo kaj ti bo pokazal. Držim pesti za user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 819
9.8.2006 15:31:58   
pilotgirl
Eh punce moje nč ne obupajte.Lana38 sej boš kmalu šla v nov krog in naslednji mesece ti bo uspelo boš vidla.Liona ti pa se spravi takoj delat test in ne jokaj!user posted image No moja tašča mi govori odkar nimam fešte da sem noseča,mi šloga v kafetu in je rekla da sem,sam jst vem da nisem in me verjetno samo ti prekleti hormoni j user posted image jo. NO do naslednjega tedna je še daleč,sam ni druge kot čakat.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 820
9.8.2006 15:37:42   
lana38
Naj se ti besede pozlatijo, pilotgirl, da da mi res uspe v naslednjem krogu postati user posted image . Bomo videli, kaj bo.
A ti pa greš naslednji teden do G? Zdaj pa je res že čas, da se ti vse skupaj poštima.
LP

lana38

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 821
9.8.2006 15:49:47   
tinaaja
Liona - test!!!! Zakaj se mucis, naredi, pa bos vedla, kje si. Itak pravis, da jo samo se cakas, tko da te lahko samo lepo preseneti user posted image user posted image

Lana - naj cim hitreje mine ta mesec in da bos imela BT povisano tudi 18 dan :) ti zelim.

Pilotgirl - uredilo se bo itak, samo malo bos morala pocakat. ti pa le sexaj. Jaz sem imela mojo O cist drugac, kot sem mislila, da jo mam, tko da ne razumem vec..

Spela - to je pozitiven sipirit, le tako naprej in kacija v pojstli (al pa kje drugje user posted image ) ta mesec in pol 9 mesecev brez user posted image  user posted image user posted image

Jeee sluzbe je ze skor konc, ceprav bom doma se delala. Ampak bo vsaj prijetno okolje!
pridne bodte, papa

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 822
9.8.2006 18:13:35   
aurora28
Pozdravljene vse na tem forumu. Danes sem se tudi jaz končno včlanila, moram pa reči, da sem že vsa vaša sporočila veselo prebirala in se tudi sama odločila, da izlijem svoje misli in občutke vam. Najprej bi pa rada tebi Tinaaja čestitalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za otročka, ful sem vesela za vsako, ki je user posted image . Tudi jaz sem bila že 2 Xuser posted image , ampak se je obakrat končalo s splavom. Prvič v 6t in drugič v 9t. Zdaj sta že mimo dve user posted image in prejšnji teden, ko sem bila pri ginekologinji mi je rekla, da naj po  tretji user posted image , zopet poskušava. Ej mene je full strah, ker ne bi rada skozi vse to šla še enkrat. Včasih bi najraje, da bi se zbudila in bi bila že v 6 mecesu nosečnosti, ker me je prav groza teh začetnih mesecev. najbolj me je strah tega, da bom tudi pri tretji nosečnosti skoz hodila na stranišče in gledala če je kaj krvi. Pri obeh nosečnostih je bilo tako, kar naenkrat sem na stranišču na papirju zagledala krvav izcedek in potem se ni in ni hotelo nehati.

prosim, vas povejtemi kakšen nasvet kako se naj izognem teh strahov, da ne bom panično letala na wc vsakič ko me bo kaj zvilo in bom z grozo pričakovala kri.

Pleaseeeeeeeeeeee!

Še enkrat čestitam vsem user posted image in držim pesti, da bo vse dobro potekalo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 823
9.8.2006 18:50:22   
tinaaja
Aurora, hvala, hvala za cestitke.
Ves, kar se pa tice tega strahu pred kaksno krvjo na wc papirju, pa mislim, da smo kar vse na istem. Jaz vsakic preverim, da slucajno ni kaj. zdaj se mi je se beli tok pojacal in je vcasih filing kot pri M. Ful stece ven. Pol pa na wc preverjat. Sicer sem se tok skulirala, da dokler ne custim tudi kaksnih krcev, naceloma ni panike, tud ce bi prislo do krvavitve.
Ja, jaz bi tud najraje, da bi imela pogled v prihodnost, da bi pogledala v marec in vidla, kaj me caka. Ampak zal ne gre tko. Pa tudi ce se spomnim mojega nasmeha po prvem pregledu, ko sem stopila v cakalnico polno zamorjenih zensk - je vredno teh zivcev. En pregled je mimo, evo pa imam naslednjega /NS/, da trepetam user posted image user posted image  
Je kr tko, da bomo vse trepetale in se hkrati veselile cez nosecnost, prave skrbi se pa z rojstvom sele zacnejo.
Moja mami dostikrat pravi,da ne klicat hudica s tem, ko razmislajmo o slabih zadevah. ne vem, kok je to lahko res, da si kaj slabega priklices, ampak se splaca probat in upat in verjet, da bo vse ok.
Zelim ti, da spodis vse negotove misli, da prostor lepim in da si pripravljena in vesela, ko bos zagledala user posted image user posted image .

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 824
9.8.2006 20:28:34   
tinaaja
Sem dobila eno lustno pesmico .. pa da jo delim z vami:

Always remember to forget
The things that made you sad.
But never forget to remember
The things that made you glad.

The friends that proved untrue.
Those that have stuck by you.

The troubles that passed away.
The blessings that come each day.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.