|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
7.8.2006 14:36:56   
krtekxx
Špela100, žal je naš zdravstveni sistem res tak. Mene tudi povohali niso, dokler nisem 3x imela SS - potem so rekli, aha, pa mamo krivca - to je pregrada. In CAAAK je šla stran. No pa se je zgodilo še v ta četrto, takrat pa niso več šparali z dnarjem in preiskavami.
Sam ne se prov preveč tolažit, da bojo kaj dosti ugotovili...
Pa še neki, ta konec tedna sem bila skupaj z enimi nemci in so mi rekli, da je pri njih umetna oploditev v zelo izjemnih primerih plačana s strani zdravstvenega zavarovanja.
Držimo pesti za Tinaajo da ima user posted image user posted image , ker ji je tako zgodaj test pokazaluser posted image .

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 776
7.8.2006 14:55:11   
tinaaja
Držimo pesti za Tinaajo da ima , ker ji je tako zgodaj test pokazal .

Heheheeh joj, jaz bom happy ze, ce bo  user posted image  in tukaj user posted image ...  Ce bi bila dva, pa ne vem, kaj bi naredila, ker se ga napit ne smem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 777
7.8.2006 15:01:00   
lana38
user posted image za tvojega user posted image  ali user posted image user posted image . Sproči, takoj ko boš vedela.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 778
7.8.2006 15:41:44   
Klarissa
alo punce,
meni so po 2ss začeli delati preiskave, ker imam odstanjen desni jajcevod in letos sem bila operirana leetz zaradi stanja CIN1,2. tako da so mi začeli delati preiskave prej, ker sem jaz cela TEŽAVA na ginekološkem področju.
ne vem kaj je bolje, da ti delajo preiskave al ne, ker v 90% tako nič ne ugotovijo. pri meni delajo preiskave tako od dneva 2ss-26.6. in še vedno nimam vseh izvidov in  še vedno ni jasno a mi je  kaj al mi ni nič. so pa nekatere stvari vsaj izključili: ščitnica deluje vredu, krvna slika je vredu, genetsko je bil plod in tudi mi2 sva kr vredu - jaz nisem 100% vredu. sedaj pa še UZ in test protiteles.
želim si le zdraveuser posted image . kako je to kruto, ko vidim kako z lahkoto ene jemmljejo nosečnost in kako se jim fučka. od mojega bratranca žena sploh ni šla na NS, ker ni vedela zanjo, ko pa je zvedela pa je bilo prepozno. čez 6tednov pa ima rok.
pa saj bo. ene so celo že nosečke in to je super fajn. vse bomo. moramo bit, če si pa takooo zelo želimo!!
user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 779
7.8.2006 17:52:02   
tinaaja
punce,
zivci so delali tok, da me zdaj kr mal glava boli.
AMPAK - user posted image  je. krtexx je sam en, ampak ker bil hormon tok visok, ker je moje dete 1 teden starejse! tko da sem noseca po UZ 8t3d. Ima 1,66cm :)
Kamen se mi je odvalil od srca. prvi korak je mimo, cez 4 tedne pa NS ...
kr ne morem verjet, tok sem happy!
there is hope!
Res zelim vsem, da bi cim prej zagledale dve crtici in da bi vse potekalo bp.

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 780
7.8.2006 19:05:38   
koala
Jejj tinaaja, saj sem vedela da bo vse OK, zdaj pa le uživaj v nosečnosti.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 781
7.8.2006 19:13:17   
lana38
user posted image Super. tinaaja!
LP

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 782
7.8.2006 20:52:09   
sonchek
Bravo Tinaja.....super, sem tako vesela, zate in za vse ki ste user posted image ...in to srečno,...probajte, vsaj malo uživati v nosečnosti...vsaj tok kokr se, da..
...pa čeprav verjamem, da je strah vedno prsoten...moj user posted image  pravi, da je Strah okrogel in votel, in da v sredini ni nič!!!
...tako, da držite se...in tistim ki čakate, da čim prej ugledate user posted image
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 783
7.8.2006 21:03:56   
Jelenche
čestitam tinaaja

user posted image user posted image   user posted image

vesela sem zate!!!!user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 784
7.8.2006 21:06:54   
Špela100
user posted image user posted image user posted image user posted image  Jupi Tinaaja...superuser posted image , bravooooooooooooouser posted image , sem ful vesela........prvi korak je za teboj, zdaj pa samo naprej...božaj trebuščka in uživaj kolikor se da.
Si nam malo upanja dala.

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 785
7.8.2006 21:28:37   
tinaaja
Hvala vse za podporo in vzpodbudne besede! user posted image user posted image user posted image

Koncno imam obcutek, da gredo zadeve pravilno pot in upanje, da bo tokrat vse OK.

Saj ni dvoma, da bo vsaka od nas dobila svojo bejbiko, res pa upam, da bo pri vsaki cim manj, ali se bolje NIC, preprek na tej poti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 786
8.8.2006 6:48:35   
krtekxx
user posted image user posted image user posted image TINAAJA. Tokrat ti bo uspelo. Se pravi, da bo na svet privekala malauser posted image . Po mojih izkušnjah veliko bolje kot kako rogato znamenje user posted image . Uzivaj v user posted image .
Ostale pa veselo na user posted image , enkrat že - če ne z "božjo" pa z medicinsko pomočjo.

LP

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 787
8.8.2006 9:26:00   
pilotgirl
Bravo tinaaja,sem ful vesela zate,res.Zdaj pa le uživaj vseh 9 mesecev nosečnosti.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 788
8.8.2006 9:27:48   
Liona
Jupiii Tinaaja, saj sem vedela, da bo vse o.k. user posted image user posted image user posted image

Uživaj in čim manj nosečniških težav (slabost, utrujenost...). Ampak tudi to se prestane, ker si po mojem mnenju v najlepšem življenskem obdubju. Upam, da tudi za nas ostale kmalu posije tako močen sonček. user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 789
8.8.2006 9:29:54   
lana38
Dober dan!
Jaz pa imam občutek, da se mi bo user posted image  prikazala pred 11.8. Tako se počutim, kot da bo prišla zdaj-zdaj. Polna sem nekih čudnih aken po telesu. Me kar srbijo in velike so. Takšnih še sploh nikoli nisem imela, vsaj spomnim se ne, da bi jih že imela. Imam jih po hrbtu in po prsih. To je pa zdaj nekaj čudnega. Pa še grozno me moti to srbenje. BT je sicer še povišana, ampak občutek spodaj je pa čisto kot pred user posted image . Bomo videli, kaj bo danes in v naslenjih dneh.
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 790
8.8.2006 9:39:59   
Špela100
Lana38 morda pa vseeno......si user posted image . Vsekakor držim pesti. Da bi se vse premaknile na sosednji forum, saj ne da ni lepo klepetati z vami...samo....ha, ha...raje bi o čem drugem klepetala...

uživajte dan

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 791
8.8.2006 9:44:43   
krtekxx
Aha, Lana 38, nekaj nenajboljobičajnega se dogaja v tvojem trebuhu in povzroča čudne pojave na ostalem telesu. Kaj pa prsi? To znajo biti zgodnji nosečniški znaki!
Sonchek, izjava tvojega o STRAHu je pa taka, kot da bi jo izjavil moj dragi. Vprašanje je, kako globoko in pristno ti naši moški razumejo našo stisko. Je ta stiska res skupna? Ali ni kljub vsemu le nekoliko bolj ženska? Koliko žensk zapusti moške zaradi tega, ker v družini ni otrok? In koliko moških? Razmerje zagotovo ni na polovici...
Joj, sem zatežena, sam sem res slabe volje. Živim v nekem negotovem stanju, kaj se bo zgodilo z mojo nosečnostjo, tudi v čudeže bi rada začela verjeti, pa sem verjetno preveč trdno na tleh z obema nogama in rokama.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 792
8.8.2006 10:23:11   
Špela100
Krtekxx pogumno naprej, morda bi te kakšen samoplačniški uz malo pomiril.
Vse bo ok, ti si user posted image  srečka, dobili boste zdravega dojenčka,
strah je čisto normalen po vsem kar si preživela.

uživaj kolikor se da.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 793
8.8.2006 10:36:19   
lana38
Ko bi le bilo res, da bi to bili tudi user posted image znaki. No do konec tedna bo verjetno vse že bolj jasno. Moram pa priznati, da je nekje globoko tudi mene malo strah, kaj bo, ko bom user posted image , ampak to je treba odmisliti in gledati pozitivno na vse skupaj.

krtexx, enako velja tudi zate.user posted image
LPuser posted image

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 794
8.8.2006 10:44:22   
tinaaja
krtexx, jaz se strinjam, da moski drugace prenasajo vse te stiske. Jaz za mojega vem, da noro trpi ob tem, da bi vse naredil, da bi mi pomagal, ampak.. V koncni fazi, si ti tista, ki mora it na pregled, tista, ki morda dati cez razne bedne postopke in najbolj obcuti vso bolecino. Moj je trpel zraven ko pes, ampak jaz sem morala v bolnici lezat, cakat kdaj bo prislo do iztiska. in sem bila jezna na vse, da se mi to dogaja. tud njemu sem povedala, da vem, da trpi, ampak dalec od tega kot jaz - direkt in je dobr vedu, kaj sem mu hotla povedat. Tud vceri sem bila jaz noro zivcna, on je bil pol pred pregledom mal- na sreco je bolj skuliran kot jaz. Ko sem bila not je bil pa revez cist bogi user posted image  ampak sem ven prisla z nasmehom okol cele glave.  pol se je videlo, da je tudi njemu se oddahnilo. jaz ne vem, kaj bi brez njega..
je pa res, da taka izkusnja par ali se bolj poveze ali pa razdvoji.
Glede tvoje nosecnosti, krtexx, pa bi morda raje dala unih cca 6000si in sla na UZ nekam privat. Boljs, kot pa da si cist zivcna.
Lana, ne klic hudica, pocakaj, da vidis in do takrat obdrzi glavo gor in upanje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 795
8.8.2006 10:55:23   
Klarissa
jeeej bravo user posted image user posted image user posted image
držim pesti in mislim na to, da bo vse ok.
komaj čakam, da sem tudi jaz spetuser posted image , ker v tretje pa rado gre!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 796
8.8.2006 11:46:29   
krtekxx
Hvala za vse dobre misli. Jaz grem v petek na dopust do naslednje nedelje in me mal skrbi da se ne bi tam kaj začelo dogajat. Drugi teden imam lahko dopust, potem pa do konca oktobra nimam šans.
Bom razmislila o kakem samoplačniškem pregledu, a mi katera lahko posreduje kako tel. št. za tu v Lj?
Joj, jaz sem res kdaj tako črnogleda, da se začnem kar spraševati, če bom sploh kdaj mama. In ne verjamem več tisti šlogarci, ki mi je pred 20-imi leti rekla, da bom imela 2 otroka. Že dobri 2 leti sem non-stop noseča, pa nič oprijemljivega user posted image .

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 797
8.8.2006 12:32:49   
polona25
Krtekxx kaj pa ambulanta dr. Reša in dr. Premru-Sršen v Dravljah, kjer so ponavadi popoldne,
01/510 68 00
01/430 28 00

lp

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 798
8.8.2006 12:41:14   
karina
ojla....
malo pokukam sem....vas redno berem tako da sem seznanjena s svežimi novicami.
Lana 38. no ne vem če je pri tebi isto, ampak pri meni je bilo!Tudi v prvi nosečnosti, enako sedaj:dobila sem polno aken po telesu prsi, ramena, obrazu....pa tudi srbijo nekatere so prav velike in bolijo.Niti v puberteti nisem bila tako aknasta....no jih skor nisem imela.Tisti občutek kot da bo vsak čas priša M sem tudi jaz imela.
No saj za mene sta to dva znaka ki sta se navezovala na nosečnost.Upam da je pri tebi isto...držim pesti.
No glede mozoljev pa sem na žalost bla celo  prvo nosečnost vsa mozoljasta in flekasta...še po porodu, sedaj se mi isto pišeuser posted image , pol pa pravijo da majo nosečnice tako lepo in sijočo kožo...user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 799
8.8.2006 12:48:42   
lana38
user posted image karina, ko bi le bilo tudi pri meni tako, tole s temi aknami. Bom že prestala te akne, če sem le user posted image . Komaj čakam, kaj se bo iz tega pokazalo. Zdaj bom postala še prav nestrpna. Pa 3 dni še čakanja, to se mi bo prav zavleklo...
LP

lana38

(odgovor članu karina)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.