|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
9.8.2006 21:46:26   
lana38
aurora28, pozdravljena med nami.user posted image

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 826
10.8.2006 6:45:55   
krtekxx
Dobro jutro vse!

Aurora28, pozdravljenega. Ta trenutek ne vem kaj bi ti lahko rekla v vzpodbudo. Sem sama čisto na tleh.
Punce, včeraj sem, tudi zaradi vašega prigovarjanja, šla na pregled. Rezultat: plod je v 1 tednu zrastel za 2 mm, pulz 120. Zaključek že veste - mislim, da tu ni več nobenega lažnega upanja ampak sledi moji nosečnosti zelo zelo kmalu konec. 5-ič v dobrih dveh letih.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 827
10.8.2006 7:15:28   
lana38
krtexxuser posted image , ostala sem brez besed. Sploh nimam nobene ideje, kaj bi ti lahko napisala v tolažbo, pa vem, da jo še tako močno potrebuješ.user posted image Kaj pa pravi G? Upanje umre zadnje. To mi je zdaj padlo na pamet. Te 3 besede so mene dvignile pokonci, ko mi je bilo najtežje. Naj pomagajo še tebi.
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 828
10.8.2006 7:28:55   
krtekxx
G ni bil glih optimističen. jaz si tudi ne delam nobenih lažnih utvar. Jasno je, da mora plod rasti ene 2 mm na dan ali pa 1 cm v tednu. To, da ima pulz tako nizek, je pa še druga slaba stvar. Nekaj bo treba ukrenit, težko bi vse te splave pripisali statistični igri narave. Bom danes malo poklicala in mejlala naokoli moje G, pa genetika... Sej bo tudi tokrat nekako šlo, samo je pa res vsakič težje

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 829
10.8.2006 7:53:01   
tinaaja
Krtexx - zal mi je. Vcasih se prou zamislim, kwa je z usodo, da se takole igra z zivljenji. Mislim, da pa tole res ni vec splet nesrecnih okoliscin, ampak da je kaksen drug razlog zadaj. Zelim ti, da bi ti lahko rekla, da bo vse ok, da se naprej upaj, ampak mislim, da je najbolje, da se pogovoris s svojo G, da ti pove menenje in na podalgi tega ukrapata - ali cakanje ali user posted image . Pa predvsem naj ti naredi plan preiskav. Vprasaj morda, ce je mozno, da bi te dali na IVF, ker tam naceloma lahko izberejo jajceca in semencece. meni bi to delali, ce bi imela oba z mojim en gen, zaradi katerega sta umrli moji sestri. Na sreco ga on nima.
Mah kar na jok mi gre, pa si se dalec ne morem predstvaljat, kok mora biti tebi hudo. probaj poklicat po tel tudi na Medgen Brezigarjevo za nasvet, kaj bi ona na tvojem mestu naredila - preden gres k svoji G. Da bos imela ze neke korake, kako naprej.
Pismu, prou zalostna sem in si zelim, da bi imela eno carobno palicko ali zlato ribico, da bi z eno zeljo, enim zamahom zbrisala taksne tegobe vseh zensk..
Krtexx - tukaj smo, da s tabo delimo bolecino in srcno upam, da zelo kmalu ponovno veselje.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 830
10.8.2006 8:13:49   
krtekxx
Hvala Tinaaja in vse, ki mislite tudi name. In hvala za nasvete, vsak je dobrodosel. danes sem res boljuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 831
10.8.2006 8:18:17   
Liona
krtekxx, upanje res umre zadnje. Ne obupat. Ne vrži še puško v koruzo. Mi smo s tabo. Vedno. Ne glede na izid oz. nadaljni potek.

pilotgirl, midve sa v istem "zosu". Tudi moje user posted image  še ni. Včeraj sem naredila test iz DM-ja. In to tisti za zgodnje ugotavljanje nosečnosti, ki nosečnost pokaže že deset dni po odnosu ( s predpostavko, da cikel traja 28 dni-pri meni sicer ne, skoraj nikoli). Zazna že zelo majhno vrednost hormona v vodi 18 ml. CB recimo 50. BC mini 30... No, test je bil negativen. Oz. tam, ko naj bi bila testna črtica je bila samo ena svetlo roza packa... user posted image . Torej user posted image  nisem (razen, če bi zanosila rejšnji teden). G pravi, da naj še kak teden počakam in test ponovim (če tečke še ne bo), drugače pa bo treba na pregled. Možno je tudi, da imam na jajčniku neko hormonsko aktivno cisto, ki zavira cikel oz. jajčecu ne onemogoča, da bi se sprostil... Ali nekaj takega (ampak to je samo hipoteza...). Torej jaz vsa nesrečna čakam!!!!! Ko bi vsaj prišla user posted image ....

pa-pa

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 832
10.8.2006 8:58:25   
Špela100
Joj Krtekxx žal mi je, res mi je žal in tako hudo zate. Niti predstavljati si nočem kaj doživljaš, mene je že dvakrat vrglo iz tira kaj šele tebe.
Prosim izjoči se, kriči...karkoli samo, da preživiš te težke dneve...bodi pogumna in potem se osredotoči na prihodnost. Zdaj ti ni treba več tem butljem od doktarjev dokazovati, da je to le ena smola in statistika. Zahtevaj vse preglede čimprej. Boš videla, da se bo kaj pokazalo, morda je le kakšna malenkost, morda ti kakšen hormonček manjka ali pa ga imaš preveč . Boš videla, da bodo našli vzrok in boš tudi ti dobila dojenčka.
Sto stvari bi ti rada napisala, vendar vem, da sedaj nič ne pomaga. Bodi močna, me smo tukaj...piši...
Pošiljam ti en topel user posted image  in user posted image .

Joj res mi je hudo.user posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 833
10.8.2006 9:21:35   
koala
Ojoj krtexx slpoh nevem kaj naj napišem, samo solzice mi polzijo po obrazu, ko berem tvojo zgodbo. Vem, da zdaj tolažbe ni, vem pa tudi, da je tukaj cel kup punc, ki misli nate in ti pošilaj najtoplejši objem na svetu. Jokaj, kriči, razbijaj,... karkoli ti pomaga, me smo pa tu da ti prisluhnemo. Izlij svoja čustva tudi tukaj.Rade te imamo in mislimo nate.

Aja, pa definitivno zahtevaj vse možne preiskave, da se razčisti zakaj se usoda tako kruto poigrava z teboj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in naj vaju user posted image čuvajo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 834
10.8.2006 9:42:17   
Milamay
Krtexx - hudo mi je. user posted image   Pošiljam ti en velik user posted image .  Tudi jaz mislim, da ne smeš kar obupat. Vztrajaj do konca, da končno ugotovijo, kaj se dogaja v tvojem telesu.
Bodi močna! Tukaj smo vse v mislih s teboj.

Milamay

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 835
10.8.2006 9:48:58   
sonchek
Aurora28...žal mi je zate...tako kot mi je žal, da se to sploh dogaja...

Krtexx....ja pa sej sem čist brez besed ostala, sej sploh ne vem več kaj naj ti rečem....tako mi je hudo, zate in za tvojo pikico...res mi je žal da se ti to dogaja...user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 836
10.8.2006 9:59:49   
krtekxx
Hvala vsem. To je verjetno najpametnejše, kar danes lahko spravim iz sebe. Gotovo je bistveno lažje napisati kot na glas izgovoriti, ker sem itak čist jokcasta že od včeraj. Sploh se ne morem z nikomer pogovarjat, še dobro da so dopusti in mi ne teži prav preveč ljudi tu v službi.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 837
10.8.2006 10:05:04   
Jelenche
živjo punce

krtekxx zelo hudo mi je zate vem da je težko ko te nekaj venomer znova in znova tolče na tla. ni besed tolažbe, vsem nam je hudo in vse smo v bolečini s teboj.

poskušaj biti rt v katerega venomer tolčejo morski valovi, on jim pa še vedno ponosno in vztrajno kljubuje.

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 838
10.8.2006 10:24:36   
lana38
Liona!
BC mini (2 trakca v paketu) je najbolj občutljiv test. Zazna že 10 mlU hCg/ml urina, BC (tisti, ko je en v paketu) pa zazna 25 mlU/ml. Jaz vedno uporabljam BC mini, če delam test. Se še najbolj zanesem in mi je do sedaj še vedno prav pokazal.
LP

lana38

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 839
10.8.2006 10:39:01   
Hanika
Hvala tinaaja, držim pesti zate in za vse user posted image . Zate Liona mislim, da si ti tudi user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image resnično sem vesela za vse vas. Jaz si full želim postati mati in vem, da mi boste rekle, da sem neumna ker se sekiram zaradi službe. Tudi jaz sem zaposlena za določen čas in pri meni je še takšna stvar, da  imajo vse moje sodelavke že otroke stare od 18 let dalje, tako da mene sploh ne razumejo, zakaj si tako želim otroka. Pravijo, pa kaj boš zdej imela otroka, a ni boljš da uživaš, a veš kakšne skrbi pridejo z otroci. Najraje bi jim rekla, haloooooooo lahko je vam govoriti, ampak jaz si pa želim imeti te skrbi in postat mati. Sam se mi zdi neumno da, jim karkoli rečem. Full me je bolelo ko sem po drugem splavu prišla v službo, so me prav z viška gledale in govorili take neopazne opazkeuser posted image : Ja a ni boljš uživat, ne pa kot nekatere, ki hočejo biti noseče.  Čeprav sem bila zraven, so se delale kot da to ni letelo na mene. 
Še sama nevem za kaj se tako sekiram in si to ženem k srcu. Po drugi strani pa si rečem, saj je tvoje življenje. Če bomo izgubile službo bomo vsaj vedele zakaj smo jo: zato ker smo si želele povečati slovensko nartalitetouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 840
10.8.2006 10:40:35   
Hanika
Meni se je kar ime uporabnika zamenjal- prej sem bila aurora28 zdaj sem pa kar hanika. Kako je to sploh možno?

(odgovor članu Hanika)
Neposredna povezava do sporočila: 841
10.8.2006 10:50:40   
Hanika
Krtexx meni je full žal, ne najdem besed, s katerimi bi te lahko potolažila, razumem pa tvojo žalost.  Mislim, da bi te morala tvoja G poslati na vse možne preiskave, ker to pa res ni več ˝mati narava kriva˝ morajo najti vzrok temu, pa saj vendar gre za živa bitja in nismo le številke. Prav jezna sem, ko zdravniki rečejo, pač mati narava poskbi za to. Pa ne me basat, da je to razlog. Očitno je razlog drugje, ampak a so tolk nesposobni da bi ga našli in bi nam prikrajšali vse te muke.

Ej sorry, ko sem se tako razkurila, full te razumem, kako ti je.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 842
10.8.2006 11:02:45   
Aurora 28
Jaz se vam opravičujem, ampak tale moj računalnik je čist zmešan. Prej sem napisala tri sporočilo pod imenom hanika, nato sem se odjavila in se zopet prijavila kot aurora 28. Zdaj pa upam, da ne bo več teh zmešnjav s spremembami imen.

Še enkrat full mi je žal Krtexx zate in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v tolažbo.

Skupaj nam bo vsem uspelo, da bomo enkrat postale in upam da v letu 2007 vesele mamice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Hanika)
Neposredna povezava do sporočila: 843
10.8.2006 11:05:59   
lana38
user posted image Tudi jaz sem bila zmedena, ko se je kar naenkrat pojavila Hanika in lepo pisala, kot da je že večkratuser posted image  in jo poznamo. Zanimive stvari se dogajajo. RR se je zdaj "oblekla" v poletje, ko ga je izgleda že konec. Danes je prav mrzlo zunaj. Imam kratke rokave in me je zdaj na malici prav pošteno zeblo. Groza.
Lp

lana38

(odgovor članu Hanika)
Neposredna povezava do sporočila: 844
10.8.2006 13:14:31   
ElaM

Krtekxx, bodi močna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 845
10.8.2006 13:49:15   
pilotgirl
Joj krtexx hudo mi je zate,res.Pa zakaj je to prekleto življenje tko nepravično.Bodi močna in zahtevaj vsa možna preiskave.Joj sem prou žalostna da se to dogaja.Sam ne izgubi upanja,zato ker so bili že primeri ko je otroček pol normalno naprej rastel.Tko da mal še počaki.user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 846
10.8.2006 14:28:28   
krtekxx
Moja G mi je naročila naj grem na dopust in tam ne mislim na to in potem takoj v ponedeljek ko bom nazaj naj pridem k nej, da bova pogledali kaj se dogaja. Sej vem, da je treba misliti pozitivno, sam se res težko prepričam, da bi danes bila prav optimistična.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 847
10.8.2006 14:59:25   
lana38
krtexx, odpotuj kam, če imaš možnost in se lepo sprosti. Mogoče pa bo res vse potem naslenjič OK na UZ. Nekatere punce na RR so pisale tudi o tej možnosti. V službi res zdaj ne moreš biti. Ko se je meni dogajala vsa ta kolobocija okrog UPN sem si najmanj želela iti v službo. Čeprav je bilo mučno, sem od začetka raje bila sama doma. Ko sem se pa malo pobrala psihično, pa je prišla tudi želja, da grem spet v službo. Držim pesti, da se bo zate in za tvojega user posted image  vse srečno izteklo. Javi se, kako bo v ponedeljek.
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 848
10.8.2006 15:00:43   
julcy
Krtekxx, tako mi je žal zate - ko sem prebrala, sem se samo zjokala. Zate in za vse nas, ki nam ne bo naklonjen čas "veselega pričakovanja", ampak predvsem čas skrbi, strahu in upanja, da bi bilo vse OK. Drži se!!

Za mano je sicer "šele prvi" missed Ab v 11 tednu (22.6), menstruacija po 30 dneh, z njo pa pravi val izpadanja las. Z akcijo bova počakala do oktobra, ker imam konec septembra še pregled zaradi morebitne pregrade. Datum pregleda so mi določili takoj po SS, če bo vse OK, bo to takoj po končani menstruaciji. Zanima me, če morda veste, v katerem delu ciklusa so pregrade najbolj vidne? Namreč - na pregled bom šla k dr. Gergoletu v Šempeter pri Gorici - preiskave pa izvaja samo vsak četrti torek v mesecu - user posted image

Miren dan in veliko moči za premagovanje težav vsem skupaj

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 849
10.8.2006 15:16:32   
Klarissa
Krtekxx, ne vem kaj naj ti napišem kot to, da misli pozitivno oz. odmisli. rsnično nisem pomislila, da bi se ti to lahko spet zgodilo. verjetno tudi zato, ker si toliko že skozi dala in ni fer, da bi to še doživljala. živa grozljivka!

jaz grem jutri na UZ na pregled maternice. a za pregrado je treba it v določenem delu ciklusa na pregled? jaz bom teden dni po M. povedala mi bo tudi kakšni so bili rezulati krvi ANA-protitelesa in ali imam revmatsko obolenje.

čisto sem user posted image  zate krtekxx...

gledam ko tnora tudi nepremičnine v okolici lj in mi je slabo. zgleda, da bovva oba vzela 40milij kredita. od česa bom pa živela?? kakko bom pa opremla??

ma naj gre vse nekam. danes greva lepo v savno in na tajsko masažo. se bom malo pogrella in odklopla.

ah...

(odgovor članu julcy)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.