ElaM
|
Se moram spet mal vključit v debato. Liona, mogoče je bil tisti flek vgnezditvena krvavitev. Tole bruhanje je sumljivo, jaz se spomnim sebe lani oktobra, non-stop mi je bilo slabo, pa bruhala sem, želodec me je bolel za znoret. Bila sem 100%, da sem prehladila prebavila, na nosečnost še pomislila nisem. Stara mama mi je dajala v žganje namočene brinove jagode in kumino, men pa čedalje slabše. No, 42. dan po ZM, sem le naredila test, ki je bil pozitiven v sekundi. Uff, zdaj sem se pa spomnila, čemu se imam zahvalit, da je Tinkara tak sonček, mogoče so pomagala domača zdravila. Stara mama že ve. Tinaaja, proč z grdimi mislimi, vse bo ok. Vem, pa da je težko, ko je za nami ena slaba izkušnja, mene je bilo prvega pregleda strah za umret, da mi bo zopet rekla, ja gospa žal mi je. Noč pred pregledom nisem spala, samo prosila, da bi bilo vse ok. In je bilo. Boš videla jutri, ko boš videla tistega fižolčka, se ti bo takoj zdel najlepši otrok pod soncem. Punce srečno, brez skrbi vse pridete za mano. Se pa res včasih usoda poigra z nami, moj PDP za Tinkaro je bil točno leto in pol po tem, ko sem dobila svojega angelčka. Srečno, punce!