|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
6.8.2006 12:44:38   
tinaaja
Pilotgirl,tebi so se pa cikli cist zrusili. Ja, je pa to se huje ot ce jo dobis, da jo cakas v nedogled.. Joj, upam, da cim prej pride in da gres v nove boje.. Ceprav je verjetno res najboljs kr sexat, ker lahko da tud O se nisi imela.
Spela, Liona user posted image user posted image  Naj cim prej minejo dnevi z M, da bo O blizje user posted image  Pol pa akcija na kvadrat user posted image
Pregled imam jutri pri cerarju, kar mi je zdej mal neugodno je, da je kao on ful grob, da ni diplomatski. Bog ne daj, ampak da bi bilo kaj narobe, pa da mi rece nekaj tazga kot: ja nc ne bo, kr na ciscenje... Pa drugic vec srece. Mene bi kap.user posted image  Mah same bedne ideje mi rojijo po glavi. Zakaj se ne morem sprostit in verjet, da bo vse ok.. user posted image user posted image user posted image user posted image  Kok te ena taka izkusnja zaznamuje..

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 751
6.8.2006 13:08:59   
lana38
tinaajauser posted image !
Vse bo OK. Nič slabih misli imet. Cerar je res malce grob in aroganten, pa sja bo minil tudi ta pregled.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 752
6.8.2006 14:27:36   
Milamay
Pozdravljene vse skupaj!

Nekaj dni se nisem oglasila, sem bila čisto out. Lotil se me je prehlad, pa tudi M sem dobila. To je zdaj prva M po UPN. Čakala sem 7 in pol tednov in zdaj je končno tu. Prve dni sem neverjetno močno krvavela. Običajno ne krvavim toliko. Vesela sem, da sem jo končno dobila, da vsaj vem, kaj se tam spodaj dogaja. Čez 2 tedna imam prvi pregled pri svoji G in sem vesela, da M zdaj, da se ne bi slučajno ravno takrat prikazala. Vprašanje, kdaj bi potem prišla na pregled.

Tinaaja - držim pesti, da bo jutri vse v redu. Misli pozitivno, je pa res, da te take slabe izkušnje naredijo bolj nesigurne.

Vse ostale pa - držite se punce. Vse, ki čakate na user posted image , držim pesti, da bo. Ostale, ki ste user posted image  dobile, pogumno v nov ciklus. Tiste pa, ki še ne delamo na user posted image , pa naj se tam spodaj vse porihta, da bomo tudi me lahko začele brezskrbno user posted image .

Tako. Zdaj pa res moram šibat na kosilo. Pišite kaj.

LP
Milamay

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 753
6.8.2006 17:52:54   
Liona
Ojla, ravnokar smo prišli z Karavank (bili smo na Kepi). Full dobro, ampak sem pa zmatrana za user posted image . No, očitno me bo moja user posted image  še malo hecala in se poigravala z mano. Včeraj sem mislila, da mi je že kihnila, ampak je bil le en svetlo rjav flekec, bolj večja pikica na dnevnem vložku. Zdaj pa nič več. Pa danes, ko sem tako hodila in se naprezala, pa nič. Čisto nič. Jao, zdaj me po pa vlekla za nos. user posted image  Bom še počakala nekaj dni. Če že ima namen prit, naj bo to čim prej! Sicer imam v prsih tak čuden, žgoč občutek. Ampak to je lahko le znam bližajoče se user posted image . Saj vseeno, bo pa drugič več sreče user posted image .

pilotgirl, to kar veselo  user posted image . Dr. Pušenjak namreč pravi, da je izostala user posted image  največkrat vzrok zapoznele ovulacije. Mogoče pa si ovulirala in zanosila pred kratkim, ali pa v kratkem še boš!

tinaaja, takoj stran črne misli!!!! Kakšno čiščenje!!! Vse bo lepo in prav, boš videla. Jutri boš že ugledala srček svojega user posted image . Drži se, mi smo s tabo! user posted image user posted image user posted image
Oglasite se kaj, meni je dolg čas user posted image

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 754
6.8.2006 18:22:19   
tinaaja
Liona, tole je pa res smotano, da te tkole heca M. No,pocakaj se kaksen dan, da vidis, ce je res bila, in ce je ne bo hitro test narest user posted image
Ja jaz poskusam pozitivno mislit, ampak se mi te ure tok vlecejo, da je za znoret. jutri bom znorela. Na sreco sem se doma in se bom probala kako zamotit. Pri prvi nosecnosti mi je na prvem pregledu najprej rekla, da je plod po UZ velik za 6t, jaz naj bi bila pa v 7-8 tednu. Celo paniko sem naredila. (kasneje se je za slabo razvijanje izkazala trsomoja 13). Pol sem konec 9 tedna imela rdece krvav izcedek - 3 ure sem cakala na urgenci. sicer zvedla sem da je ok, ampak G me je se dodatno  zastrasil s tem, da se Gv se ni zlepila z maternico (kar je normalno za 9 teden!!).. Pol je bil do 12 tedna vse ok, do NS.. Imam obcutek, da me bo vsak pregled spravil ob zivce... Ko bi vsaj obstajal gumbek, da jo izkljucis. Ali pa, da bi bila tok mocna, da bi izkljucila vse bed misli. Sita sem sama sebe.
Mah saj bo vse ok, tko al pa drugace user posted image  
Ej, naslednji vikend pa spet 4 dni frej - mi imamo obvezen dopust 14. Juhuhu, se malo dopusta user posted image user posted image  

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 755
6.8.2006 18:45:53   
Liona
Vsaj ena, ki mi dela družbo. Jaz sem pravkar iz wc-ja. Bruhala sem kot vidra user posted image  Po izletku smo šli na kosilo. Na lazanjo in solatko. Zdaj sva si z mojim naredila brezkofeinsko kavo in me je kar obrnilo. Še zdaj mi je slabo. Sploh ne vem od česa. Da nisem spet kaj zbolela user posted image . To je že drugič v treh dneh, da je šla hrana v nič... Pa glavobol... jao, če zbolim po dopustu, me šef obesi user posted image . Pa ravno full dela imamo.
Kje se skrivate ostale?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 756
6.8.2006 18:50:46   
tinaaja
Da nisi noseca? user posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 757
6.8.2006 19:16:00   
Liona
Hmmm.... user posted image  Res je vse skupaj malo čudno. Šele zdaj vse povzemam in se sprašujem, kaj bi lahko bilo. Nekoliko me moti le tisti svetlorjav flekec (ali temnorumen) na včerajšnjem dnevnem vložku!!! Včeraj je bil tudi 28 dan od moje zadnje (in prve po splavu) user posted image . Ponavadi sem jo imela na 26-30 dni... Ampak testa nimam doma nobenega več (kar je dobro) in ga še nimam namena delat. Vsaj še do konca naslednjega tedna ne. Sploh ne bom v lekarno hodila, da me slučajno ne presvetli in ga kupim. Ker potem ga bom tudi takoj uporabila! Ne, še bom počakala. Mogoče pa jutri pride user posted image ... Ali pa ne... We will see user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 758
6.8.2006 20:00:44   
ElaM

Se moram spet mal vključit v debato.user posted image
Liona, mogoče je bil tisti flek vgnezditvena krvavitev.user posted image
Tole bruhanje je sumljivo, jaz se spomnim sebe lani oktobra, non-stop mi je bilo slabo, pa bruhala sem, želodec me je bolel za znoret. Bila sem 100%, da sem prehladila prebavila, na nosečnost še pomislila nisem. Stara mama mi je dajala v žganje namočene brinove jagode in kumino, men pa čedalje slabše.user posted image  No, 42. dan po ZM, sem le naredila test, ki je bil pozitiven v sekundi.user posted image
Uff, zdaj sem se pa spomnila, čemu se imam zahvalit, da je Tinkara tak sonček, mogoče so pomagala domača zdravila. Stara mama že ve.user posted image
Tinaaja, proč z grdimi mislimi, vse bo ok.user posted image  Vem, pa da je težko, ko je za nami ena slaba izkušnja, mene je bilo prvega pregleda strah za umret, da mi bo zopet rekla, ja gospa žal mi je. Noč pred pregledom nisem  spala, samo prosila, da bi bilo vse ok. In je bilo.
Boš videla jutri, ko boš videla tistega fižolčka, se ti bo takoj zdel najlepši otrok pod soncem.
Punce srečno, brez skrbi vse pridete za mano.user posted image
Se pa res včasih usoda poigra z nami, moj PDP za Tinkaro je bil točno leto in pol po tem, ko sem dobila svojega angelčka.
Srečno, punce!user posted image

:)

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 759
6.8.2006 21:00:23   
lana38
Lionauser posted image !
Kaj pa če si res user posted image ?user posted image

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 760
7.8.2006 7:09:50   
krtekxx
Liona, a si že naredila test???? A je bilo še komu drugemu pri tebi "slabo" od lazajneuser posted image ?
Tinaaja ti pa kar mirno, Cerar sicer deluje hladno in pogreznjen sam vase, vendar ti vse pove, če ga vprašaš. mene je pregledal pred UPN ter mi sal tisto injekcijo v trebuh. Prav prijazen je bil. Moji prijateljici je vodil nosečnost z dvojčki in ga je zelo pohvalila (verjetno tudi zato, ker ji je v 7.mesecu dovolil vsak dan hoditi na Šmarno goro).
Lana 38, držim pesti, da se pri tebi nekaj dogaja, in tudi zate Pilotgirl - skoraj nujno je, kajne, da je ene 14 dni pred M ovulacija.
Jaz sem danes kar OK, z user posted image se niti ne obremenjujem, bo kar bo. Zadnjič sem na med.over.net prebrala, da Pušenjak odsvetuje tek v nosečnosti, je pa zelo ZA za hitro hojo. Tko, Tinaaja, da mava zdej izgovor, če sva leni.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 761
7.8.2006 7:18:25   
lana38
krtexx!user posted image
Vse bo OK, samo misli pozitivo.
Ja jaz sem pa v fazi intenzivnega čakanja. Še 4 dni in bom videla, če pride user posted image , seveda če bo točna. Če ne bo spet zamujala, tako kot prejšni mesec in povzročila pravo zmedo, nazadnje pa se še prikazala. Me prav zanima, kaj bo...
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 762
7.8.2006 7:58:43   
Liona
krtekxx, testa še nisem naredila in ga nimam namena. Se bojim, da user posted image  le malo zamuja in me vsi ti znaki samo opozarjajo na bližajočo se tečko. Glava me še vedno občasno boli, slabo mi je tudi še danes malo oz. me bolj tišči vse skupaj, jajčniki me pa res malo špikajo. Zlasti desni. Ne boli, samo tko kot da bi me kdo z iglo zbadal...
Lana, res ne vem, če sem user posted image . Sploh ne upam delat testa. Se bojim razočaranja. Sicer mi ni bilo prav slabo in glava me ni bolela še pred nobeno user posted image . Ampak se pa nikoli ne ve.Bom še kar počakala...  zate pa držim pesti, da tudi tvoje user posted image  ne bo. In da bo pri obeh razlog user posted image  in ne kaj drugega user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 763
7.8.2006 8:14:36   
tinaaja
krtexx, ja sem prebrala njegov odgovor. Mi je pa zadnje 10 dni tko slabo (ne tok mocno, kot skoz na zoprn nacin), da mi sploh ni do teka. Sem imela v nedeljo planiran tek okoli bohinjskega jezera, pa ne vem, ce bom sla. No skor ziher ne tect, morda samo vzpodbujat mojo skupino :) Bom se cerarja danes vprasala. Cerarja sem imela na zadnjem UZ, ko mi je povedal, da ni utripa, je bil cist kul. Ampak sem bila takrat v takem psihicnem stanju, da me itak noben ne bi mogu se bolj v drek potisnit. Mah, bo kar bo, oz je ze. A ne - upam, da vse ok. Itak javim pol.
Liona, delaj test, ko bos ready. Pocakaj, da mine morda se 30 dan, pol pa bi jaz ze skor sla delat test user posted image user posted image
Lana ti pa sitno brojis, kot pri vojakih. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Se malo!

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 764
7.8.2006 8:58:24   
Jelenche
dobro utro punce,

se še jaz malo oglasim.

sem se že kokr tok pobrala. imam zlatega moža, ki zdaj ni delal par dni, da mi je bil v podporo. no bila sva eden drugemu v podporo.
fizično me nič ne boli. prijateljica ki je imela splav je rekla da je njo zelo bolelo po tem. mene nič. psihično je pa itak druga zgodba.
men je G na urgenci rekel da naj počakam 3 mesece. in ravno zdaj razmišljam kar pišete. (da je po splavu v 1 trimesečju dosti da gre mim ena user posted image )
sicer bi bilo men to super, samo ne vem če se potem ne bom žrla, če sem mogoče premalo počakala in se bom obremenjevala da bo spet kaj narobe,... ah ne vem.

liona mogoče si pa res noseča. jaz sem tut mela tak izcedek enkrat pa sem šla potem na test (naredila sem ga 4x) in se bila res noseča
no še to povem zakaj 4x.
jaz sem bila prepričana da sem noseča. in še ta flekec sem imela in sem rekla to je to.
in sem šla po test,... čakam, čakam in negativen
in grem čez 2 dni spet po test, in spet čakam in čakam,.. in spet negativno... za popuser posted image it
jaz pa še vedno prepričana da sem noseča (moj sploh ni vedel za mojo živčno vojno)
in grem spet po test čez dva dni. čakam pol ure pred lekarno da se odpre (tišal me je pa za popuser posted image it) odprejo 10 minut kasneje kot bi morali. grem domov 150m stran od lekarne lulam innnnn.... meglenoooo    user posted image
kličem naj prijateljico češ, kaj pa zdaj???
in grem itak še enkrat po test, sedaj po CB (prej sem mela tiste listke) in mi pokaže vidni obe črtici jeeee,.. zmagala sem, in itak v jok user posted image

no to se je dogajalo preden mi je menstra zamujala (tok sem bila prepričana) potem me je mož nagonil na leonišče (ker on pač ne verjame tem testom...)in mi tam rečejo da sem prezgodaj da ne bo še nosečniškega hormona zaznal (2 dni po izostanku m) ampak jaz sem rekla da jaz vem da sem noseča ampak da mi mož ne verjame. pa je rekla da bova vseeno naredili. in se je hormon mi tudi pokazal.

tako da punce če vam test pokaže da je negativno to še ne pomeni da je res user posted image

v bistvu ne vem točno zakaj sem vam vse to zdaj napisala, me je kar občutek nežnosti prevzel ko sem se spomnila in so besede kar privrele iz mene.

držim vam pesti punce

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 765
7.8.2006 9:15:18   
Liona
zanimivo. Sem v službi, lekarno imam tik pred nosom, ampak me nič ne mika, da bi šla po test user posted image . Bom še počakala. Morem vzdržat.
Mene je pa ravno ta flekec oz. pikica v soboto zmotila user posted image . zdaj ni pa nič več! Le slabo mi je non-stop malo po malo. Ampak še vedno mislim, da se me kaj loteva. Čeprav, ko sem imela izcedek pred user posted image  je bilo tako, da ko se je enkrat pojavil, ga ni bilo konec. Zdaj pa le tista pikica na 28 dan zadnje M in čisto nič več...

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 766
7.8.2006 9:19:48   
krtekxx
Jaz res ne bi čakala s testom, s tem resnica ne postane čisto nič drugačna.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 767
7.8.2006 9:49:13   
tinaaja
Jaz tud nisem mogla, saj ves, da sem delala 4 dni pred izostalo.. user posted image  Nic se ne spremeni..
Jelenche, mene fizicno tudi ni nic bolelo, psihicno pa je bila druga zgodba.. Ampak na sreco se poberes, pocasi, korak za korakom. Pol ko pa zagledas user posted image  se pa spet zacne psihoza, mesani obcutki veselja in strahu.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 768
7.8.2006 10:05:50   
karina
Eeeeeeeeejjjjjjj!
Jaz pa mislim da si srečka-nosečka.Veš sem jasnovidka!user posted image
user posted image .......držim pesti zate!

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 769
7.8.2006 10:22:39   
Špela100
Živjo  punce, kako ste bile pridne, ste ful napisale user posted image  in vidim, da se je ful dogajalo med vikendom, jaz sem pa cel vikend pohajala.user posted image user posted image user posted image
V soboto šoping user posted image , včeraj morje user posted image ...super...user posted image user posted image

Krtekxx ti se nič ne obremenjuj...saj veš lahko skačeš, jokaš, moliš, ležiš nepremično...spremeniti ne moreš nič. Bo kar bo. In upam, da bo res vse v redu, dnevi se vlečejo in vlečejo, misli znova in znova uhajajo...jaz sem v določenemu trenutku bila čist skulirana in si rekla: saj ne morem nič vplivati, že naslednji moment me je pa tala panika zajela, da je bilo joj. V glavnem pozitivno naprej!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Tinaaja držim pesti za danes in takoj sporoči kako je bilo...ker smo tukaj same pozitivne radovednice.user posted image

Liona ti pa hitro user posted image po test boš videla, da bodo user posted image . user posted image user posted image
Lana38 držim pesti.user posted image  za srečo.
Jelenche čas res celi rane. Boš videla da bo tudi pri tebi tako. Pozabila ne boš nikoli, lažje pa bo. Samo glej naprej, naprej in v nove boje.user posted image user posted image

Jaz sem se že potolažila, da je prišla moja user posted image  in seveda grem naprej...nov mesec, novo upanje...morda je pa danes že 4. dan moje nosečnosti...ha, ha...kdo ve...bomo videli 31.8. Upam, da še letos zanosim.

Uživajte dan

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 770
7.8.2006 10:43:27   
Klarissa
alo pupe,
uu madona tu pa se dogaja. čestitke nosečkam in držim pessti, da je vse ok. jaz bi tud kr po test šla v lekarno, ker ne bi mogla več čakat. če bo pa neg pa bo neg.
joj upam, da bo vse ok kmalu za vse.
no mi2 sva zvedela od genetskega, da sva kompatibilna. moj je super ok, pri meni so pa našli 7% nekih spremenjenih celic, ampak naj to ne bi bilo nič - če bi bil ta odstotek 10% bi bila pa panika. zdaj mi je naredila ta test ANA in ga bo pokazala tudi revmatologom-mogoče imam revmatološko obolenje. a bi ga laho imela in ne vedela zanj?? v petek sem naročena na UZ, da mi natančno pregleda maternico (obliko, a so kaki izrastki,...).
ah. jaz bi tudi bila rada user posted image . moja M je prišla po drugem ss 39 dan (po prvem šele 54.dan) in sem kr srečna, da se ni vlekla. počakam še eno M po pa user posted image  brez kondomov. pa bo kar bo. moram pa videt kaj bodo še pokazali rezultati testov. v tretje bi pa rado šlo...
papa

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 771
7.8.2006 11:08:55   
Milamay
Liona, če mene vprašaš, si zagotovo noseča. V prvi nosečnosti sem jaz tudi imela en majhen bledo rjavo krvavi izcedek. Prepričana sem bila, da bo prišla M. Naj še samo  omenim, da sva se z možem trudila skoraj 2 leti in sem imela dovolj lažnih upov in M. Torej - žalostna sem bila, da je M spet prišla (tako sem bila vsaj takrat prepričana), naslednji dan nič izcedka, potem tudi ne ... Sem šla po test in sta se takrat prikazali user posted image .

Liona - nič čakat, hitro v lekarno skočit.

Tinaaja - javi, kako bo šlo pri G. Močno stiskam pesti, da je vse OK.

Lana - mogoče pa sta bila z možem dovolj pridna user posted image , da sta kaj uštimala. Držim pesti!

Jelenche - ti kar napiši, kaj ti leži tisti trenutek na duši.

Klarissa - koliko časa po abraziji si imela ta genetski pregled? Zakaj so vaju dali na ta pregled?

Spet tako slabo vreme. To ti je neko poletje, julij vroč, da ne veš, kam bi se dal, avgust deževen in hladen, da spet ne veš, kaj bi s sabo?! Čudna narava.

LP
Milamay

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 772
7.8.2006 11:27:01   
lana38
Tudi meni gre ta dež že pošteno na živce. Izgleda, kot da sploh ne bo več nič lepo in toplo. Jutri se sicer nekaj sončka obeta, ampak čez vikend bi pa naj spet močno deževalo. Pa sem mislila, da se še bom tudi avgusta kaj v toplicah namakala. Zdaj pa vse skupaj bolj bogo kaže.

Liona- tudi jaz bi verjetno počakala s testo. Izgleda, a sva si tu kar malo podobni. Jaz tudi ne maram videti neg. rezultata, zato vedno čakam, da user posted image  zamuja vsaj en teden in da BT ne pade 18 dni. Prejšnji mesec sem pač šla na morje in sem hotela prej vedeti, če je kaj, tako da sem delala test, ko je user posted image  zamujala šele 2 ali 3 dni in sem seveda bila razočarana, ker je test bil neg. Potem pa se je po 4 dneh zamude še user posted image  prikazala. Smo pač različne, ene ga maredijo že pred izostankom user posted image . Pa tudi kupiti ga nočem, ker ga potem sigurno naredim. Ampak so pa zato prej srečne, če so user posted image , vedo to že preden user posted image  zamuja.

tinaaja- javi kako je bilo.user posted image user posted image  za srečo.
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 773
7.8.2006 12:00:03   
Klarissa
Milamay, meni oz. nama delajo cel kup preiskav po dveh zaporednih ss. ginekologinja poskuša ugotoviti kaj je narobe z menoj, ker mi je v prvi nosečnosti plod nehal rastil v 7-8tednu, v drugi nosečnosti pa še veliko prej, ker je bilo samo prazno jajce.
jaz bi tudi sonce!!! me prav zebe. pa blesavo se mi zdi, da moram za v službo avgusta oblečt noramlne hlače in bluzo z dolgimi rokavi. jaz bi kar hodila še v lanenih hlačah, krilih, majčkah. a bo sonček??

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 774
7.8.2006 14:10:08   
Špela100
Klarisa,  kako si pa dosegla, da te je poslala g. na teste, meni je moja rekla, da se ti mora trikrat zgoditi, da te sploh kam pošljejo. Tako, da mi zdaj čakamo, da še v tretje zanosim. Pregledali pa so mi samo kri, če sem okužena s kakšnimi infekti, pa je vse ok. No pa uz maternice, če ni kakšne pregrade, pa je tudi to ok.
Tako, da ne vem. Je rekla, da za zdaj ne moremo nič več narediti.

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.