|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
4.8.2006 7:42:46   
Bety
Pozdravljene!

To je moje zadnje javljanje pred user posted image . Na Hvaru bo glih prav vreme.

Naredila sem tudi 5.test O iz škatlice in lahko povem, da sem prepričana, da so ti testi zanič user posted image user posted image user posted image user posted image ......danes je pokazalo 100% negativno....testne črtice ni prav nikjer....vsaj švoh bi mogla biti, glede na to, da je včeraj pokazalo močno pozitivno....v Sanolaborju ne kupujem več testov, definitivno!!!!

Čutim pa nekaj čudnega v križu in trebuhu, pa joškice so se zbudile, pa lačna sem malo preveč....mogoče je vse to od živčkov....
Punce, uživajte in naj vas bo manj, ko pridem nazaj....

LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 726
4.8.2006 8:36:56   
krtekxx
Zdravo! Včeraj sem imela 1, pregled, pa sem od njega prišla čisto depresivna. Namreč, po ZM naj bi bila noseča 9 tednov, po mojih ugibanjih glede na dolžino ciklusa ter pozitiven CB ene slabih 8 tednov, po velikosti otročička pa 6 tednovuser posted image . Gin. je sicer otročiček čist všeč, jaz pa močno dvomim, da je vse OK. In ti dvomi niso kar tako, samo posledica preteklih dogajanj: doslej so se moji dvomi ali pa če rečemo neka intuicija vedno izkazali kot utemeljeni. Dobila sem napotnico za patologijo... najraje bi zarila glavo v pesek, jokala, kričala ... zakaj zmeraj jaz??? Res sem čist potrta.
Antifosfolipidni sindrom: preiskave delajo na klinika P. Deržaja, ponavadi se s tem ukvarja dr.Tomsič. Meni so vzeli brez pretiravanja 25 epruvet krvi, rezultate sem dobila na dveh straneh - obojestransko + diagnozo na kratko, da nimam tega. Kot sem jaz laično razumela tu preiskujejo ali tvori tvoj imunski sistem protitelesa, ki ob nosečnosti zavračajo plod. Še to, jaz sem bila nad odnosom sester ko sem se naročala, ter samega zdravnika izjemno pozitivno presenečena. Zelo jasno mi je razložil vse, kar me je zanimalo.

LP

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 727
4.8.2006 9:43:19   
Špela100
Joj Krtekxx ne obupat, morda bo pa čisto vse še ok.
Verjamem, da si v depresiji in še več...vem kako je, ko se ti noge tresejo pred pregledom in ko pred vrati od g. dobiš skoraj drisko in ko se uležeš na mizo in ti kaj takega pove. Jaz sem mislila, da bom kar tam dol zlezla, al kričala, al kar koga udarila, al padla v en histerični jok...pa sem se kar sesedla na stol in nisem nič mogla, niti jokat, niti spraševati...sam sama pri sebi sem si ponavljala...spet...spet...še enkrat... joj...

Krtekxx še vedno držimo pesti in upamo, da bo s tvojim fižolčkom čisto vse ok. Res ti to iz vsega srca želim.
Ne obupaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ta pregled so ti pa kar včeraj naredili? In praviš, da je ok?

Srečno....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 728
4.8.2006 10:05:50   
lana38
krtexx!
Tako kot pravi Špela100, ne obupaj. Morda pa si imela bolj pozno O in si kasneje zanosila. Tudi jaz sem mislila, da sem user posted image  že 6 tednov, pa je bilo po UZ šele 5. tednov. Z UZ se pač točno določi gestacijska starost po velikosti ploda. Boš videla, da bo vse še OK.

Bety!
Želim ti lep user posted image  in mogoče bosta nazaj prišla že 2. Z O testi pa je tako, da pokažejo user posted image  4-48 ur preden O nastopi. Ko O nastopi, je test že neg. Čisto možno je, da ti je prav pokazal.
LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 729
4.8.2006 10:42:53   
sonchek
Krtexx...saj sama veš, da na začetku nosečnosti in tudi kasneje, so lahko odstopanja za teden...so dva tedna...kako hudiča naj se točno vidi...
...sej če logično pomisliš, ti ona določi tedne, glede na veličino gastacijske vrečke...kajti, plod je sedaj še čisto majhen...user posted image user posted image ..kako naj bi potem vedela točno datum zanostive..
...glavno je da je videla srček...in če ona pravi da je vse ok...sem tudi jaz prepričana da je vse uredu...user posted image user posted image ..in da boš čez slabih osem mesecev že mami zdravemu user posted image ....Misli pozitivno!!!!! saj veš da negativna energija, samo škodi in da tudi psihično se nič kaj dobrega ne odnese od nje...
zdej boš sla počasi iz tedna v teden...verjetno s strahom...in težkih bo teh še preostalih osem mesecev, vedar moraš biti pozitivna in misliti na najbolje...

No, kri so tudi meni vzeli v Petra Držaja...pa ni bilo nič z izvidi...hallloooo..
...mater so nesposobni...al pa sej ne vem kdo!!!

Beti...lep dopust ti želim..in da iz njega pride en član večuser posted image user posted image ...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 730
4.8.2006 12:06:39   
Klarissa
alo punce,
danes me vse boli tam spodaj. no saj je že 39. dan po abraziji in bo menda že počasi prišla M-vsaj občutek imam tak.
punce hvala za informacije o tem fosfolipidnem sindromu. bom videla kaj bo pokazala preiskava ANA.
krtekxx, držim pesti in dokler lepo bije srček in je vse ok, se ne sekirat. mislimo nate in tokrat bo!!
joj sem utrujena danes.
papa 

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 731
4.8.2006 12:09:33   
sonchek
preberi to Krtexx:

Avtor: Stanko Pušenjak  user posted image  
Datum:   04-08-06 07:01

Spoštovani,

kolikokrat moram še zapisati, da meritve ploda z UZ niso mogoče bolj točno kot z odstopanjem do 10%, kar z drugmi besedami pomeni, da je normalno in pričakovano vse, kar je znotraj okvira trajanja nosečnosti +/- 2 do 3 tedne! 1 teden odstopanja ni torej nič!

no, vidiš da ni panike!!!!
pa lep deževen dan, punce

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 732
4.8.2006 12:13:30   
krtekxx
Sem napisala celo stran pa je več ni. Verjetno je to računalnikovo "opozorilo" naj ne jokcam preveč in naj začtem biti malo bolj optimistična.user posted image Mogoče pa ve ginekologinja o nosečnostih več kot jaz in se jaz motim in bo vse OK. No, prepričala se bom 30.8. ko sem naročena v amb. za patološko nosečnost k Premru-Sršenovi (ali je katera slišala zanjo? Meni jo je G priporočila). Če bo pa kej narobe bom pa itak najbrž že prej vedela.
Sonchek, pa si ti kaj poklicala tja na kliniko P.D. ? Ali si bila pri njih na pregledu? Meni so se zdeli taki, da pri njih čist vse štima, zares.
No punce, petek je!!! Ni glih za se soncu nastavljat, je pa idealno za poležavat in kako knjigo prebrat. LP

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 733
4.8.2006 12:53:06   
lana38
krtexx!
Ti se samo lepo sprosti in bodi optimistična.user posted image  Vse drugo se bo samo poštimalo, boš videla. Dr. Tanja Premru-Sršen dela na oddelku za patološko nosečnost v 4. nadstropju porodnišnice LJ. Videla sem, da ima tam ordinacijo, ko sem bila na UPN v LJ. Srečala pa je nisem. Drugače pa odgovarja na vprašanja na forumu www.bambino.si, podforum Perinatologija. Trenutno mislim, da je na dopustu, drugače pa jo lahko tudi tam vprašaš, če te kaj zanima.
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 734
4.8.2006 13:35:39   
Jelenche
živjo punce,

tudi jaz bi se vam rada pridružila v tej temi, namreč včeraj sem imela abrazijo na UKC. je srček nehal biti.
bila sem 11 5/7 prve nosečnosti in je G pri pregledu ugotovil da srček ne bije več.
Napotil me je na urgenco, kjer so vse skupaj potrdili in me poslali na abrazijo.
Presenetilo in najbolj me boli to, da mi je G na urgenci rekel, da je user posted image  mrtva že 2-3 tedne. Pa mi zdaj ni jasno kako je možno da telo samo ni reagiralo in splavilo ploda. da sem lahko nosila toliko časa mrtvo bebiko???user posted image  user posted image  user posted image
hudo je, zelo hudo, ....
dobor da imam moža ob sebi, ker bi se mi brez njega scufal dobesedno.
zdaj sem na bolniški, pa mislim da mi bo bolje če bom šla delat, ne bom toliko razmišljala. user posted image

Upam da bo telo zazanalo da ploda ni več, in da bom dobila menstruacijo in potem ovulacijo. mi je pa G na UKC rekel da naj počakam 3 mesece zaradi sluznice (se mora obnovit). kera sluznica?
tega ne razumem najbolj, mi lahko katera razloži to? je moj G ravno na dopustu.
Kdaj je priporočljivo začet z odnosi? sej ne bomo še delal na otroku, samo ne vem kdaj lahko sploh začneva  user posted image

držte se punce, jaz vem da se bom

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 735
4.8.2006 14:03:13   
lana38
Pozdravljena!
Vem, da je hudo. Ampak bolje, da se je to zgodilo prej, če je kaj narobe, kot pa da prideš nekje do 20. tedna, pa se šele taktrat odkrije, da je nekaj narobe. Jaz sem nosečnost prekinila v 20. tednu, ker je moj user posted image  imel kromosomsko napako. Iz lastnih izkušenj torej vem, da bi mi bilo veliko lažje, če bi prej prišlo do ss, ne pa da sem se sama morala odločiti, ali bom user posted image obdržala in imela zelo bolnega otroka, ki bo trpel, ali pa jo bom prekinila in s tem olajšala trpljenje otroku in sebi. Ko so me obvestili, da ni vse OK, sem že čutila gibe in bilo je grozno. KOmaj sem se pobrala. Pred dvema dnevoma (2.8) bi naj rodila. In trenutno preživljam še eno krizo, pa upam, da tudi ta mine. Zdaj se že 3 mesece trudiva za drugega user posted image  in upam, da nama čimprej uspe. G mi je rekel, da naj počakam eno user posted image  in lahko začneva. Obnovila pa naj bi se maternična sluznica. Bodi močna. Vse bomo enkrat enkrat srečne mamice.
LP

lana38

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 736
4.8.2006 14:21:10   
tinaaja
Jelenche, zal mi je.
G govori o maternicni sluznici - ta pri vsaki M izlusci kri. Po abraziji je stanjsana, ker ppraskajo ven posteljico.
Spolnih odnosov in kopanja se izogibaj vsaj 2 tedna. To pa zaradi vecje moznosti okuzbe. Tudi sebe cuvaj, da ne bo se kaksnih nepotrebnih komplikacij. Bodi na toplem in vzami si cas, da sprejmes to, kar se ti je zgodilo. Na sreco ti vse tukaj lahko zagotovimo, da cas prinese oljasnje in odese bolecino. Zakaj pa se ni zacel nareven ss, pa ne vem. Vcasih telo tako reagira. Se dostikrat zgodi tako, da plod se par tednov ostane notri, ceprav ni vec utripa.

Krtexx - drzim pesti. Res upam,da se izkaze, da je sao nepotreben preplah. meni je pusenjak enako napisal, ko sem po prvem pregledu prisla z 2 tednoma razlike v velikosti po O in po UZ. Ampak zal je pri meni bil razlog za to. Probaj verjeti, da bo vse ok. In res, drzim pesti in ti zelim, da konec meseca poves veselo novico. Joj, jaz bi ziher sla na samoplacniski pregled sredi meseca. Premrujeva je strokovnjakinja! Predstojnica klinicnega oddelka za perinatologijo.

Drugace pa, midva sva se predcano vrnila z morja - ja itak je razlog dez.. ampak je lustno doma user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 737
4.8.2006 15:07:13   
krtekxx
Zdravo vse! Obljubim, da bom gledala pozitivno. Ampak od jutri naprej ker mi je danes že cel dan slabo, kave sploh še nisem pila... nezaslišano. Mogoče me hormoni hočejo prepričati, da je vse OK.
Tinaaja dobrodošla doma. Jaz sem ravnokar iz enega doooolgega sprehoda. Vzrok za to je ta, da je avto na servisu in da bo šele v ponedeljek popravljen.
Jelenche, med nami si v dobri družb. vse skupaj smo pametne že za kak cel oddelek v KC ali pa porodnišnici. Ponavadi svetujejo, da se pri splavu v prvem tromesečju čaka le en ciklus (eno M), kak G iz stare šole pa svetuje tudi več. Po moje je najbolje, da prisluhneš sama sebi in ko boš pripravljena - akcija. če misliš, da ti bo bolje v službi kar pojdi, meni se je tudi vedno zdelo, da je bolje, da sem med ljudmi in nekaj počnem, drugače sem se preveč žrlain razglabljala pri sebi zakaj...Glede spolnih odnosov pa Pušenjak svetuje vsaj 2 tedna premora - sicer pa boš sama videla, kako ti bo pasalo. Drugače je pa pametno uporabiti na začetku kak kondom, da ne bi prišlo do kake infekcije.O menstruaciji po abraziji smo tukaj že veliko govorile. Dobiš jo nekako od 6 tednov naprej, jaz sem jo vedno dobila po cca. 8 tednih.
Zdej pa en lep pozdrav vsem - saj veste: za dežjem posije sonce!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 738
4.8.2006 16:11:59   
polona25
Jelenche
Tud jaz sem po abraziji. Kmalu bo 3 tedne odkar se mi je dogajalo skoraj čisto enako kot tebi.
Šla sem na NS, kjer so ugotovili, da v 12 tednu srček ne bije več. Nič nisem krvavela, nič me ni bolelo.
V KC so mi tudi rekli, da je plod odmrl že v 9 tednu. Groza, skoraj me je kap, ko sem ugotovila, da sem 3 tedne živela v zmoti in se veselila svojega otročka.
Moram pa ti povedat, da počasi dojameš, sicer pozabiš ne, vendar veš da je tako moglo biti in bolje, da se je zgodilo prej, kot  tako kot je rekla Lana38.
Pozitivno razmišljaj in boš videla, da boš tudi ti drugo leto nosila velik trebušček.

Krtexx - držim pesti.
Jaz sem imela pri dr. Premru-Sršenovi NS in glede na to, da sem od nje zvedela najhujšo novico v mojem življenju in da nanjo nimam prav lepih spominov, ravno zaradi tega, moram reči, da je zelo v redu in prijazna zdravnica in velika strokovnjakinja.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 739
4.8.2006 19:58:09   
Liona
Hojla drage moje,

moj dopust se je iztekel in sem že "back to the real life" . Uffff user posted image . Pa v ponedeljek služba, pa (ne)čakanje user posted image ... In nujno dieta!!!! Zredila sem ze za 2 kg. Na morju smo samo papcali in izležavali...... 
Kako ste kaj? Kakšna nova user posted image  med nami?
Malo sem le preletela vse skupaj. Resnično mi je žal za vse nove, ki imajo za sabo abrazijo... Vse tukaj smo šle čez to in vemo, da boli... Ampak boste videle, kmalu boste čakale na nove user posted image .

Oglasite se kaj, pa-pa

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 740
5.8.2006 8:39:16   
lana38
Liona!
Dobrodošla doma in spet med nami. Jaz sem že en teden doma in v službi gužva, tako da sem že skoraj pozabila, da sem bila na user posted image . Tudi jaz sem ta teden v fazi NE čakanja na user posted image , še 6 dni in upam, da je ne bo. Vsak mesec isto, pa se vedno prikaže.
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 741
5.8.2006 9:23:58   
Liona
Ojla,

Lana38, verjamem, da bom dopust tudi jaz hitro pozabila. Zlasti v službi kjer bo gužva... user posted image . Ampak že čakam zimskega in smučanje user posted image . Upam, da bom lahko. Ta mesec držim pesti za vse nas, da nam je uspelo in da zagledamo user posted image . Jaz sicer ne vem kdaj naj je ne čakam (user posted image ). Zadnjo sem imela 8.7. Po abraziji na 40 dan. Moji prejšnji cikli pa so trajali 28-31 dni... Ne vem. Prsi me občasno zategujejo in špikajo, pa malo špikcov je v jajčnikih, ampak to so lahko tudi predmenstrualne težave. Bom počakala še vsaj en teden, če je ne bo pa bom naredila test.
Ostale ki je še ne čakate v teh dneh, sporočajte kako je z vami. Lana38, zate pa sploh držim pestke.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 742
5.8.2006 9:36:47   
tinaaja
Bejbike pozdravljene,
pri nas se ze kuha, imam babi in mami na kosiluuu.. Delam lazanjo, za sladko bom pa muffine pekla :) Imamo popoldne praznovanje, bom se tja odnesla, drugace bom cez 1 mesec kot kaksna buknica user posted image
Joj punce kok bom vesela, ko bo se kaksni ratalo zagledati user posted image user posted image , tko da drzim pesti da se bomo cez en teden veselili novih zmag.
Jaz se zaenkrat se ne morem prepricati, da bi sla pogledat sluzbene maile, sem naceloma na dopustu do torka, ampak vem, da me caka en kup enih zadev. Pa me je kr mal groza user posted image  Ne da se mi...
V ponedeljek imam prvi pregled v user posted image . Nekako hocem in poskusam ostat mirna, pozitivno usmerjena, hkrati pa me ful skrbi. Pa vem, da je brez veze, ker itak ne morem nic vplivati, ampak tud nase in svoje skrbi zgleda ne morem. Na morju se mi je prvi dan zjutraj pojavil rjav izcedek. Pa ne tok, da bi me iztiril kot to, da imam dost tega obremenjevanja in strahu, a bo vse ok. Da naj bo brez problemov al pa naj se cim prej konca, ce je tko namenjeno. Sita sem sama sebe, da ne morem prosto uzivati v nosecnosti. Ugotavljam, da se tukaj v lj veliko bolj sekiram - na morju sem bila velik bolj mirna. user posted image
Sibam zdaj malo kuho nadzorovat user posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 743
5.8.2006 9:57:16   
Liona
tinaaja, v ponedeljek bom mislila nate. Veš kaj me zanima? Malo sem pozabila. Koliko časa si zdaj noseča, da imaš prvi pregled? Sprašujem zato, da sama ne bom preveč hitela h ginekologu zaradi strahu, ki ga vse me poznamo.
Danes me boli glava za znoret! Verjetno je to od trajekta, ker je blazno pihalo, ko smo se vračali na celino. Ja, ja. Službene maile pa sem že pogledala in jih malo uredila. V 14-dneh jih je bilo skoraj 250!!! GROZA. Kaj me čaka v ponedeljek????
Danes tudi jaz kuham. Še za sosedo in njenega dragega. Tiramisu bo naredila pa ona. Popoldan grem pa malo do kolegice v Ljubljano, da bova šli na kavo in malo počvekali. Jutri pa na kolo. user posted image  Upam, da bo vsaj vreme.

Se beremo, pa-pa

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 744
5.8.2006 10:19:50   
tinaaja
Liona, danes sem nocesa 7 tednov. Kao, ker po zadnji M sem 8 tednov, ampak imam M na cca 35 dni. Tko da 7t +/- nekaj dni. Zdaj bi se srcek moral videti, ce je vse OK. Tko da bom na pregledu noseca vsaj 7t2d. Ti pa kar kapo na glavo in fuuul vode pit al pa caj.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 745
5.8.2006 13:28:30   
Špela100
Jaz sem včeraj dobila svojo 5 user posted image .user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 746
5.8.2006 13:38:19   
pilotgirl
ojla punce,kako ste?vam prou zavidam ker nekatere maste hudičevko,jast pa ne. tko si želim da bi jo že dobila in da bi bilo vse že rešeno.user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 747
5.8.2006 16:49:29   
Liona
Špela100, tudi jaz sem danes žalostinka. user posted image  je na vidiku. Začela je kihati. Kot ponavadi!!! Čez dva dni se bo pa ulilo. No, je prišla vsaj točno oz. še dva dni prej. In spet v nove boje.... Joj, tako sem žalooostnaaa!!! user posted image  user posted image  user posted image
Tudi morje ni pomagalo in še vedno nismo trije.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 748
5.8.2006 17:38:46   
lana38
pilotgirl!
To je pa res smola, da te tako user posted image  ta user posted image . To je še huje, kot to da se meni vsak mesec prikaže. Imaš pa res čisto zmešan ciklus.

Liona!
Bo pa drug mesec morda bolje in se pojavita user posted image , namesto user posted image . Vse čakamo isto in smo user posted image , ko pride user posted image , čez par dni pa nas zgrabi nov optimizem in začnemo znova. Še dobro, da se mesec hitro obrača in user posted image  traja samo par dni in potem je pred nami spet več kot 20 dni bolja in upanja, da morda le kaj nastane...
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 749
6.8.2006 11:55:14   
pilotgirl
Ja lana38 sej ti pravim da je to še huje.No sej jutri smo sedmega,pol pa še pet dni in če je ne dobim morm spet g klicat.Joj ko bi se le že vse uredilo in bi ble vse srečke nosečke!!!user posted image No pa sej smo si obljubile da do naslednjega leta pa ziher bomo,ane?No pa kam ste zginle vse,prej je blo mal več veselja tle gor?Zdaj pa kr nobene ni!user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.