Milamay
|
Lep pozdrav vsem! Mi smo z dopusta. Žal nas je vreme malo jezilo, pa dva dni sem ležala, sem sem imela vročino, pa iz nosu mi je teklo in grlo me je bolelo .. NO, ko je to minilo, pa mi je začelo postajati slabo, tako da mi je sedaj vsak dan slabše. Vse mi smrdi, težko kaj pijem ... Eh, bom že. Bolj me muči to, da še nisem imela 1. pregleda, saj je G na dopustu in se vrne komaj 27. Takrat pa bom že v 10 tednu. No, ja, upam, da bom vsaj v tistem tednu na vrsti. Sestra ni bila nič kaj prijazna, samo mi je rekla, da me bodo že poklicali in da je čas od 8. do 12. tedna za 1. pregled. Do sedaj sem v 1. in v 2. nosečnosti bila v 8. tednu na pregledu, le zdaj se nekaj komplicira. Joj, ti dopusti. Lana - iskrene čestitke!!!! Sem še na morju mislila nate. Aurora in kodrana - držim pesti za vaju. Mogoče pa je bil to pravi mesec. Mene je zdaj v tej nosečnsoti tudi bolel jajčnik. NO, ne ravno bolele, tako pikalo me je. Kar od O naprej ... in potem se je izkazalo da je to to. marjana r. in medika 13 - žal mi je, da sta morali to prestati. Počasi, počasi bo bolje. Bosta videli. medika 13 - tudi jaz sem imela UPN v 21 tednu zaradi trisonomije 18. Vem, kako vse skupaj boli, kako mučen je porod ... točno vem, kar si občutila. Res mi je hudo, da si morala to prestati. natašarobi - nisem še slišala za trisonomijo 12. pilotgirl - še zmeraj nimaš M?! Imaš pa res vse skupaj zmrdano. Idi k G, da se ti to že enkrat uredi. tinaaja - kako luštna je že Brina. Joj, se ti včasih ne zdi, da bi najraje ustavila čas in uživala v tem trenutku z njo?! Pa čas tako hitro drvi in ti otročički tako hitro rastejo.
|