|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
16.8.2007 10:48:07   
lana38
aurora28, po moje si tudi ti za pokazat k G. 12 dni prehitro krvavitev, tu nekaj ne štima.

Lusa, kmalu bosta minila že 2 tedna od tvoje AC. Ti si pa verjetno želiš, da bi čimprej bil september in bi držala izvid v roki. Vem, kako je. Naj ti čas čim hitreje mine.
LP

lana38

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 5151
16.8.2007 12:11:07   
aurora28
Lana se strinjam s teboj, nekaj tukaj ne štima, da bi prišla user posted image  na 20. dan in kljub klomifenu, saj ponavadi je tako, da ti klomifen še podaljša ciklus user posted image . 6.9. grem k G na pregled in da se dogovoriva kako bova naprej. Najverjetneje, da se bova dogorila o postopku umetne oploditve. A ti si že kdaj šla na umetno oploditev?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5152
16.8.2007 13:33:03   
teri
Lep pozdrav vsem puncam!
Po dolgem premoru se vam oglašam. Tiste, ki ste še stare borke upam, da se me spomnete. Čeprav sem rekla, da si bom vzela čas zase...pa vseeno nisem zdržala več kot 2 dni, da vas nisem prebrala. No tokrat pa sem se opogumila, da vam kaj napišem, ker sem videla da je Tinaaja že spraševala kje sem.
Novice pri nas: Trenutno sem na koncu 14tuser posted image .NS super in pregled imam drugi petek, da mi izmeri MV. Rok pa imam feb.Seveda skrbi pri ponovniuser posted image  so, vendar sem še kar pogumna. No dovolj o meni in seveda držimo pesti, da bom taka srečnica kot Liona in Tinaaja. Nisem pa vama še uspela čestitat za vajina zakladka.
Tinaaja:ko sem videla 1.slikice tvoje Brine, so se mi kar solze ulile...še dobro da sem sama v pisarni...seveda so bile solze srečeuser posted image
Sonchek, Lana, Aurora, Raho, in še mnoge druge...pozdravljene po dolgem času.
Se še čujemo kaj!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 5153
16.8.2007 13:48:39   
sonchek
Ojla punce...
Teri...pozdravljena nazaj med namiuser posted image user posted image user posted image ...joj kako sem vesela, da si tudi ti en izmad nas, ki se ji uresničuje velika želja...
sedaj pa le pogumno in ponosno do konca....user posted image

Andreja iskrene čestitke za dobro opravljeno morfologijouser posted image ...no zdaj pa naprej uživat v user posted image ...
...tako hitro bi prišel čas, ko bomo zibale našega user posted image , da je zdej res še malo časa, ko si vzamemo čas zase in za svoje najbljižnje...pol bo (vsaj pr men) kr nekaj časa na prvem mestu naš user posted image ..user posted image

Aurora...jaz bi na tvojem mestu tud poklicala G. in ga vprašala kako in kaj je na tem....k to je pa res čudno....

Lusa....čakamo s tabo in držimo pesti!!!!user posted image

pilotgirl- ti tud do svoje G.!!!

natasarobi...trisomija12...nikoli slišala...
...definitivno pa pojdi da vama vzamejo kri in pregledajo ali nista prenašalca...sam pomoje bi mogl bit pol v družini že kakšni podobni primeri... al se ne govori o tem..pomoje bi bilo pametno vprašati tudi bližnje sorodstvo (če imaš možnost seveda)...držim pa peti, da je bil to zgolj slučaj in da bo v tretje vama ratalo-tisto popolno malo bitje!!!!

Milamay...WELCOME BACK.....
verjamem da se ti strašno vleče čas do prvega pregleda...ampak po drugi stranii, se bo pa zdej vsaj že dobro videlo in boste potem vsi bolj zadovoljni...kako pa kaj počutje, slabosti???

...no naj bo to tko na hitro vse....
...men se zdi da odkar sem na bolniški (po4ure) sploh nimam več nobenga časa user posted image ...hihi...
Jutri letiva v Ikeo...upam, da bova kaj pametnega našla...rabiva pa itak še vse...

..no lep dan...in se beremo..
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 5154
16.8.2007 14:15:08   
kodrana
user posted image pozdraljene.

aurora28 kaj je sedaj to? krvavitev? ovulacijska ne more bit ali pač? za vgnezditveno je prekmalu. daj pojdi res do g. pa bo povedal kaj pa kako. držim pesti, saj ne veš, če je pa mogoče vseeno vama ratalo kaj uštimat, kot naprimeruser posted image user posted image .

Lusa ne vem kako ti je. si pa predstavljam. držim pesti za dobre rezultate.user posted image

teri čestitke za user posted image  in dobre rezultate na nuhalni. le tako naprej.

vsem nosečkam user posted image . z vsakim dnem ste, smo bližje svojim user posted image . bodite zdrave. čuvajte svoje zakladke.
nam pa , ki še čakamo, čim prej user posted image user posted image .

prsa imam napeta in tudi počutim se drugače. ali pa je samo psiha, ne vem. bom ap izvedela 26.8user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5155
16.8.2007 14:40:04   
sonchek
Kodrana močno držim pesti tudi zate...in seveda za vse ostale nečakajoče!!!!

Pri meni je minilo skoraj leto dni od UPN-ja do user posted image ..tako da vam polagam na srce...za vse je še čas, pa čeprav se sliši grozno...

Uglavnem želim si da vse čim prej zagledate user posted image  in potem speljete user posted image  srečno do konca...
Držite se in predvsem ne obupajte!!!!user posted image  

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5156
16.8.2007 17:06:03   
lana38
aurora28, jaz nisem bila na umetni oploditvi. Mi na vso srečo ni bilo treba.

teri, lepo, da si se tudi ti končno oglasila. Čestiram za user posted image .

Vse, ki čakate na user posted image , da bi vam čimprej uspelo.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5157
16.8.2007 18:56:51   
tinaaja
teri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image very, very happy 4 u user posted image user posted image user posted image lepo, da si se javila! le tako naprej in se se javi :)

andreja, bravo za morfologijo user posted image

Milamay,  drzim pesti, da je vse OK in da se bos koncno oddahnila

Aurora - sporoci, kaj je G rekel, pilotgirl - enako. dobro uredita.

No mi se spopadamo z drugim cepljenjem - zaradi reakcije prvic je brina danes dala kri in cakamo na rezultate, ki bodo pokazali, ali lahko cepimo ali ne. Jaz mislim, da je bila reakcija zaradi rotarix-a - cepiva proti rotavirusu, ne di-te-per. user posted image tko da danes nismo bili cepljeni in moja zivcnost se nadaljuje, a se bomo ponovno spopadali z jokcom in cisto bogim otrockom. user posted image upam,da ne bo tok hudo ta drugic.  drugace pa je brina faca, zdaj ze pol ure poje, ceblja, vriska in se vedno je dobrovoljcek, ki nas vse osrecuje.

povdravcek vsem

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5158
16.8.2007 19:15:49   
Liona
lana38, čestitke za zdravega dečka user posted image user posted image user posted image

pilotgirl, ti pa do g in se poštimajte že enkrat. Ker tole se pa zdaj že precej vleče. Je pa res rjav izcedek značilen za hormonsko neravnovesje... Malo zateži, da te da še na kakšne druge preiskave. Si kar dolgo čakala. Jaz ne bi. Bi urgirala že prej.

No, mi pridno rastemo, naš zakladek pa je ta teden dobil tudi svoj prvi zobek. In to pri treh mesecih!!! Malo mu nagajajo dlesni in vse v usta tlači (predvsem rokice), drugeče pa nekih hudih težav ni bilo. Naslednjo sredo imava prvo cepljenje in me to nekoliko bolj skrbi. Upam, da se bomo dobro odrezali.

Zdaj pa malo pospravim, ko je sonček še na sprehodu z očijem....

8.5.2007 se nama je pridružil naš sonček Svit!
2.7.2009 smo postali štiričlanska družina. Dobili smo Mašo!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5159
16.8.2007 19:29:08   
natasarobi
sonchek - ja, tudi jaz upam, da je šlo samo za slučaj. Doma sva že oba spraševala, če je kdo kaj  'čudnega' imel. Po obeh straneh naj bi bilo vse ok. Če je že, da je eden od naju prenašalec, bi bilo dobro, da je to moj dragi, da ne bi bilo treba ženske spolne celice iskat. A kakšna ve kako je s tem pri nas? Po moje ne dočakaš. 

Včasih se o tem ni govorilo, tako, da mogoče ne vedo; tisti, ki pa je mogoče kaj vedel je pa že pokojni. Ne vem, sicer mogoče odgovora ne bom nikoli dobila, ampak tako izjemne/redke stvari lahko mene pustijo pri miru (trisomija 13, trisomija 12).  Počutim se kot en 'frik'. Malo za hec: Zakaj pa na lotu ne zadanem/o? 

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5160
16.8.2007 20:10:15   
aurora28
Krvavitve več ni user posted image user posted image user posted image . Glede na to, da imam zdaj s klomifenom podaljšan ali skrajšan ciklus, bi se lahko zgodilo, da pa je ta krvavitev le bila vgnezditvena. Upam in verjamem v to.

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 5161
16.8.2007 20:48:34   
kodrana
aurora28 navijam za vgnezditveno. avgust je tako zelo ploden.. user posted image

sanje so se uresničile..

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 5162
16.8.2007 20:55:35   
tinaaja
A kakšna ve kako je s tem pri nas? Po moje ne dočakaš.

cakalna doba je dolga ja.. tu poglej. http://med.over.net/forum5/list.php?134
ostane ti praga, kjer je zadeva hitrejsa in draga, cca 4000€

aurora - upam, da je to to user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5163
16.8.2007 22:15:57   
pilotgirl
Ja sej sem se odločila da grem na en samoplačniški gin pregled skupaj z uz in tam bom vidla kaj in kako se dogaja z menoj. žsam morm počakat in se naročit po 5 septembru ker je  ta gin. na dopustu. No sej to je pa itak kr tle že skor.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5164
17.8.2007 7:47:00   
krtekxx
Pozdravljene vse skupaj! Same nosečke, mamice, prav malo nas je takih, ki še čakamo, čakamo, čakamo....Čeprav zase niti ne vem, če kaj čakam, zagotovo pa ne user posted image , ker je G rekla, da je sedaj dovolj tega. Sem pa zračunala, da sem bila vsega skupaj doslej noseča 66 tednov.
Natasarobi, ženskih spolnih celic se v Sloveniji praktično ne da dobiti, veliko jih pa hodi v Prago (en mali del stroškov - cca.10% povrne zavarovalnica). Pobrskaj na www.neplodnost.info pa še na med.over.net - forum neplodnost. Z moškimi spolnimi celicami je nekoliko bolje, vendar pa jih tudi veliko gre v Prago. Za trisomijo 12 tudi jaz ne vem nič - vprašaj dr.Brezigarjevo na med.over.net - genetika.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 5165
17.8.2007 8:33:36   
aurora28
Žal mi je, da se tvoje nosečnosti niso obdržale user posted image . Zelo mi je hudo za vse nas, ki smo to preživele, verjamem pa da smo zelo dobre borke in se borimo do konca. Nič nas ne more zaustaviti. user posted image user posted image user posted image  Nekaj dni nazaj sem gledala 24 ur, ko je govoril znani G, da se pri vsaki tretji ženski vsaj enkart v življenju pojavi ss. A ni to grozno user posted image . Je pa res tudi to, da nekatere ženske še preden jim izostane user posted image  delajo test, ko pa jim pokaže user posted image  in čez nekaj dni dobijo zapoznelo user posted image , so razočarane, kar je seveda normalno. Če ženske ne bi delale prehitro noseč. testov ne bi bile tolikokrat razočarane. No, to so besede tega zdravnika. Verjamem pa, da nekaj drži na tem in sicer ko je moja mama bila 25 let stara in ko ji je zamujala ni takoj letela po test, ker jih še ni bilo za dobiti v lekarni, ampak je preprosto čakala kdaj se bo prikazala user posted image . In ko je ni bilo dva meseca se je šla pokazat k svojemu ginekologu. In bila je noseča. user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 5166
17.8.2007 10:00:16   
natasarobi
krtexx - hvala ti za informacije. dr. Brezigarjevi sem pa tam že postavila vprašanje pa še čakam odgovor.

Sem že na netu mal gledala o tem, pa je povsod vezano na raka. Nekako sem dobila občutek, da je to bolj redka stvar. Pol je pa še ful bolj strokovno napisano in v angleščini, da čist točno ne vem zakaj se gre.

No, saj rekli mi niso: 'Gospa vi pa žal ne morete imeti otrok.' Sicer dokler ne bova dala preiskav čez, lahko še vedno slišiva ta stavek, ampak upanje ostaja.

Vsem, ki čakate, upam ,da bo to kmalu! Vsem nosečkam pa čim mirnejšo nosečnost.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 5167
17.8.2007 11:49:27   
lana38
tinaaja in Liona, ceplenje že zna biti zoprno, ampak še vedno je bolje dan dva, da ima user posted image  vročino in kakšen blažji stranski učinek, kot pa da zboli za kakšno nalezljivo boleznijo. Ravno včeraj sem poslušala na dnevniku ene staše, ki so komentirali, češ da cepljenje ni tako pomembno, ker teh bolezni pri nas tako več skoraj ni. Seveda jih ni, če pa user posted image  cepimo. Mislim, da bi se kaj hitro spet pojavile, če ne bi več tako masovno cepili. Pa nikoli ne veš, kaj se prinese z raznimi potovanji. Res ne morem razumeti, da so lahko eni tako neodgovorni. Jaz že nisem za to, da se več ne bi cepilo. Iz teh razprav ne bo nič drugega, kot to da bomo morali cepljenje user posted image  še plačati, tisti ki bomo hoteli svojega user posted image  cepiti.
Malo sem zatežila, ampak to me je včeraj res razjezilo.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 5168
17.8.2007 12:45:52   
Milamay
Tudi moje mnenje je, da je otroke bolje cepiti. Pri našem ni bilo težav, razen pri tistem zadnjem cepljenju nekje pri letu in pol, takrat pa je imel reakcijo - vročino in slabo počutje. Ja, zagototo pa semo te bolezni nekako zavrli ravno s temi cepljenji. Sem pa tudi takrat, ko je bil sin mičken, brala o teh starših, ki nočejo dati otrok cepit. Vsak ima pač svoje mnenje. Moje je pač, d aje bolje preprečiti kot zdraviti.

Sonchek - moje počutje je grozno slabo. Ta nenehna slabost. Najraje ležim. Moram reči, da sem tudi zelo zaspana. Ni namreč moja navada, da bi kdaj med dnevom spala. Zdaj pa lahko že zjutraj po zajtrku grem spat. No, ja, spremembe so očitne. Nekaj se dogaja. Res pa je, da komaj čakam na prvi pregled, da se vsaj malo pomirim, da vidim, da je vse Ok, da je pikica dobro vgnezdena. Me kar ima, da bi šla kam privat, da bi videla da je vse OK, potem pa me naj moja G naroči, ko me bo. Odločila sem se tudi, da bom kar naslednji teden poklical av LJ za horionsko biopsijo, saj mislim, da jo delajo od 12. tedna naprej. Zdaj pa sem v 8. Ne bi rada zamudila pravega časa.
In kako si ti, sonchek? Kako je počutje, kakšen je trebušček? Zdaj je verjetno že lepo zaokrožen.

Tako. Navijam za vse, ki v prihodnjih dneh čakate na user posted image  user posted image .

Lep dan

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5169
17.8.2007 13:14:33   
aurora28
Kakšna preiskava pa je horionska biopsija? Aja še nakaj me zanima, včeraj sem imela nek krvav izcedek in se je tokom dneva čist umirilo, proti večeru je izginil. Danes ga sploh več ni, zdaj pa vprašanje - kaj je imela katera od vas vgnezditveno krvavitev?

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 5170
17.8.2007 17:23:21   
tinaaja
Cepljenje - no tkole na hitrco - nam so ga za 4 mesece odlozili. Ko je P slisala kaksna je bila reakcija pri prvem cepljenju, jo je poslala na imunske krvne preiskave in zgelda imunski sistem se ni ready za cepljenje. Ob misli, kaj vse bi se lahko zgodilo, ce bi jo zdaj cepili, mi kar slabo rata. Dobesedno. Lahko bi mi naredili invalida user posted image , ce ne bi imeli previdne pediatrinje (ja, lahko bi imeli pa spet samo mocen odziv). Sem pa drugace tudi jaz za cepljenja, ceprav me bo zdaj zmeraj se bolj groza.

Milamay, a na BHR gres?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 5171
17.8.2007 18:50:46   
lana38
aurora28, jaz sem imela vgnezditveno, ampak šele v času, ko bi morala dobiti user posted image . Bilo je čisto malo krvavega izcedka, ki je potem prešel v rjavega in potem sem imela še 2 dni svetlo rjav izcedek. Ker se prava user posted image  ni pojavila, sem čez 5 dni maerdila test, ki je pokazal user posted image .

Milamay, zakaj pa greš raje na BHR kot na AC? Jaz osebno se ne bi odločila za BHR, ker je bolj tvegana kot AC. Že pri AC me je bilo grozno strah.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5172
18.8.2007 10:03:56   
Anonimen
No, da se malo oglasim, da ne boste mislile, da sem poniknila. Dopolnili smo 22 tednov, bili smo na morfologiji in je vse OK. Dobili pa bomo user posted image . Sedaj samo moram zdržati do konca, ker je v tej moji user posted image  z mano popolnoma vse narobe. Sedaj sem fasala še diagnozo placenta previa marginalis, tako, da čakamo, ali se bo posteljica spustila čez MU ali pa se bo nazaj dvignila. Drugače je user posted image  živahna in  najverjetneje bo nogometašinjauser posted image .

Vse, ki ste se nam pridružile v tem času, upam, da čim prej ugledate user posted image user posted image . Sicer pa nas je letos tukaj kar dosti user posted image . Meika 13, kakos i ti? upam,d a je sedaj že mnogo bolje.

Lusa - še 2 tedna in bodo rezultati. Potem ne pozabi javiti.

U, Tinaaja - te reakcije s cepljenjem pa niso nič kaj prijetne. Mi pri Črtomiru nismo imeli nobene. Sploh nismo vedeli, da je bil cepljen, zato vem, kaj preživljate s stem, ko je reakcija na cepljenje tako huda. Brina pa je že prava gospodična.

Jaz sem po morfologiji takoj letela v trgovino in kupila nekaj oblekic - jah, punčka, je. user posted image user posted image user posted image user posted image  In seveda je dobila že 2 čeveljce.user posted image

Soncek - mi bomo tudi morali v nabavo, samo kaj, ko imam jaz sedaj 4 tedne mirovanja. Potem bom pa že v 27. tednu. No, pa saj bomo tudi tedaj imeli še dovolj časa. Sicer pa mi namreavamo kupiti samo voziček in seveda bo Črtomir dobil novo sobo. Sedaj smo celo dobili posteljo s toboganomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , in sicer takšno, da je spodaj tudi ležišče, ker jaz nisem najbolj navdušena nad tem, da bi spal "na nadstropju"user posted image , četudi je ograja. So pa otroške sobe grozljivo drage. Postelja, omara, nočna omarica, knjižna polica in komoda je 1600 € - novolesov program Mavrica. Sva hotela najprej vzeti Mamuta v Ikei, samo je postelja dolga samo 160 cm, že sedaj pa ga komaj stlačimo v tisto 140 cm.user posted image  

Lepo vas pozdravljam.

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 5173
18.8.2007 12:28:38   
kodrana
pozdravljene.

želela sem samo povedati glede vgnezditvene. da se pojavi nekje 6-9 dni po ovulaciji, če se ne motim. če pa se pojavi krvavitev v času, ko bi že morala ženska dobit menstruacijo, potem gre najverjetneje za padec estrogena(nisem sigurna, da je točno ta hormon) in posledično pride do manjše krvavitve. in nekatere ženske zakrvavaijo še v prvih mesecih nosečnosti, takrat ko bi morale dobit M.
ena znanka namreč tri mesece ni vedela, da je noseča, ker je imela menstruacije (ki niso bile menstruacije) redne, samo kar so bile šibke-tudi prej ni imela močnihuser posted image .. tako da si ni mislila, da je noseča. v tretjem mesecu je komaj izvedela. user posted image
aurora ti si imela takrat enkrat ovulacijo kot jaz. torej bi šlo lahko za vgnezditveno krvavitev, ker tudi še ni čas menstruacije. koliko pa si zakrvavela?

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5174
18.8.2007 12:37:29   
aurora28
Kodrana zdaj pa si mi vlila optimizma s to izjavo glede vgnezditvene user posted image user posted image user posted image . V četrtek dopoldan sem malce zakrvavela in še to je bila sluz krvava, zato sem uporabila dnevni vložek in čez dan ni bilo ničesar več. Tako, da je ta malhna krvavitev trajala le v četrtek dopoldan. Sem malce preračunala, da sem imela ovulacijo na dopustu in slab teden torej na 21. dan dobila to majhno krvavitev. Ampak malce se čudno počutim, kar naprej imam nek čuden filing, da mi vse tiši gor, na koncu grla, kot bi mi hotelo biti slabo, ampak za bruhanje ne. Drugače pa se dobro počutim in prsa nimam še nič občutljiva. 

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?