Anonimen
|
No, da se malo oglasim, da ne boste mislile, da sem poniknila. Dopolnili smo 22 tednov, bili smo na morfologiji in je vse OK. Dobili pa bomo . Sedaj samo moram zdržati do konca, ker je v tej moji z mano popolnoma vse narobe. Sedaj sem fasala še diagnozo placenta previa marginalis, tako, da čakamo, ali se bo posteljica spustila čez MU ali pa se bo nazaj dvignila. Drugače je živahna in najverjetneje bo nogometašinja . Vse, ki ste se nam pridružile v tem času, upam, da čim prej ugledate . Sicer pa nas je letos tukaj kar dosti . Meika 13, kakos i ti? upam,d a je sedaj že mnogo bolje. Lusa - še 2 tedna in bodo rezultati. Potem ne pozabi javiti. U, Tinaaja - te reakcije s cepljenjem pa niso nič kaj prijetne. Mi pri Črtomiru nismo imeli nobene. Sploh nismo vedeli, da je bil cepljen, zato vem, kaj preživljate s stem, ko je reakcija na cepljenje tako huda. Brina pa je že prava gospodična. Jaz sem po morfologiji takoj letela v trgovino in kupila nekaj oblekic - jah, punčka, je. In seveda je dobila že 2 čeveljce. Soncek - mi bomo tudi morali v nabavo, samo kaj, ko imam jaz sedaj 4 tedne mirovanja. Potem bom pa že v 27. tednu. No, pa saj bomo tudi tedaj imeli še dovolj časa. Sicer pa mi namreavamo kupiti samo voziček in seveda bo Črtomir dobil novo sobo. Sedaj smo celo dobili posteljo s toboganom , in sicer takšno, da je spodaj tudi ležišče, ker jaz nisem najbolj navdušena nad tem, da bi spal "na nadstropju" , četudi je ograja. So pa otroške sobe grozljivo drage. Postelja, omara, nočna omarica, knjižna polica in komoda je 1600 € - novolesov program Mavrica. Sva hotela najprej vzeti Mamuta v Ikei, samo je postelja dolga samo 160 cm, že sedaj pa ga komaj stlačimo v tisto 140 cm. Lepo vas pozdravljam.
|