|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
25.7.2007 22:03:08   
pilotgirl
nč ni punce. Že spet.user posted image user posted image user posted image Zdej sem v čakanju da jo dobim.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4976
26.7.2007 8:02:17   
Špela100
Joj pilotgirl tebe pa res to heca. user posted image user posted image user posted image
Najboljš, da si pridobiš kakšno napotnico za kakšne preglede, zdaj je pa res že čas, da te malo pregledajo.
Škoda, da se mučiš vsak mesec. Boš videla bodo ugotovili kaj je narobe in ti bodo pomagali do dojenčka.

No to je samo moj dobronamerni nasvet. Ne bit preveč žalostna.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4977
26.7.2007 9:42:35   
Naty*
pilotgirl ja res škoda user posted image , vse smo čakale in upale, da ti je uspelo. Sicer pa vsak mesec in vsaka M prinese možnost za nove uspehe!

Kodrana  sm ti pozabla na uni temi napisat, da ful dobr, da maš vse teste vredu user posted image . A drugače maš probleme s ščitnico al je blo to samo preventivno? Js mam namreč kronično hipotirozo (ščitnica ne proizvaja več hormonov) in bom mogla do konca življenja bit  na tabletkah. Ampak ko so mi hormonsko stvari uredil je sedaj vse vredu dokler jem tablete. Baje da tud na zanositev ne bi smelo vplivat.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4978
26.7.2007 11:25:00   
kodrana
pilotgirl žal mi je.. pa tako sem navijala. no, upam, da se ti čim prej uredi. lahko, da tudi psiha naredi svoje. meni je enkrat zamujala 14 dni in to samo zato, ker sem bila prepričana, da sem noseča (pa nisem hotla bit) in sem paniko zganjala, pa skos na wc hodila gledat, če je že..

Naty* malo imam že skos povečano ščitnico, a testov mi niso delali nobenih. sedaj po ss, sem se odločila, da povprašam svojo g., ki je rakla naj prosim svojo os. zdrav., da me da pregledat. tako, da vse je ok. imam pa tudi malo povišan krvni tlak (očeta je možganska kap pri 36-tih-umrl, st. očeta pri 50-tih, st. mamo srčna kap pri 50-tih), tako da se bojim, da tudi mene kaj takega doleti. žal mi je za hipotireozo. samo, da so ti uštimal. če ješ zdravila, potem nima kaj bit z otročkom. zdi se  mi pa, da ti hormone v nosečnosti povišujejo.

še to, včeraj me je tako križ bolel, da tudi hodit nisem mogla. brez heca. take bolečine. enkrat me je že tako zagrabilo, da nisem mogla s postelje vstat. pa pravi zdarvnica, da je to zato, ker me že tako križ boli, ob kakih virozah, tokrat menstruaciji, pa vdari še bolj ..

lep dan vam želim. pa,pa

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4979
26.7.2007 11:31:55   
sarazajc
en lep pozdrav vsem ki obiskujete ta forum in vsem tistim ki pridno odgovarjate, še posebej pa želim vsem ki se trudite do enakega cilja kot jaj vso srečo in da se vam čim prej uresničijo vaše želje.

sem 26 letno dekle z "grdimi" izkušnjami za sabo in trenutno v velikih dvomih. Upam da mi bo lahko kdo svetoval. za dodgovor se vam zahvaljujem v naprej.
najprej da vam na kratko opišem mojo zgodbo.

s fantom se trudiva že 5 let, letos nam je prvič ratalo, na naraven način, po našem presenečenju. V 15 tednu nosečnosti sem imela abrazijo ker se plod ni razvijal pravilno. noč pred posegom sem praktično že doma splavla takoda so me v bolnici le dokončno počistili, kar je bilo seveda premalo materiala da bi ugotovili vzrok ss.

sedaj je minilo obdobje v katerme naj ne bi user posted image . S fantom sva bila aktivna. Zadnjo menstruacijo sem imela 22.6.2007, simptome imam enake kot pri prvi user posted image , user posted image še ni, danes sem naredila test, kateri je bil negativen, sedaj ne vem kaj naj naredim, moja ginekologinja je na dopustu, jaz pa grem čez en teden na dopust in ne vem ali bolm dobila user posted image ali ne. Moji simptomi so: slabost, kislina, zaprtje, otežena prsa -občutljiva, rahle bolečine in vibracija v spodnjem delu trebuha.

ali mislite da sem test naredila prhitro, ker praktično sploh ne vem kdaj naj bi imelča za dobituser posted image , ker običajno sem imela neredno, pol se mi je normalizirala na nekje 30-34 dni, pol sem zanosila, po splavu sem jo imela prvič po 18 dneh, drugič pa po 22 dne tako da ne vem kdaj naj bi jo sploh imela

prosim za nasvet čim prej

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4980
26.7.2007 12:09:36   
Naty*
sarazajc kej pametnega se tu ne da napisati. Zelo mi je žal za vse kar sta doživela user posted image in ti ful privoščim, da bi bila user posted image . Simptome imaš iste kot so bili pri moji nosečnosti (tudi abrazija v 11. tednu), tako da je vse mogoče. Sicer pa test ne pokaže vedno takoj.

Najboljše je, da za ciklus vzameš toliko dni, kot si jih imela pred abrazijo in počakaš do takrat. Če do dopusta ne boš dobila M, vzemi s sabo še test, da boš lahko preverila. Za sigurno bi pa js na tvojem mestu šla pred dopustom v laboratorij, da ti tam pregledajo kri ali pa vodo (odvisno od zdravstvenega doma).

Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu sarazajc)
Neposredna povezava do sporočila: 4981
26.7.2007 12:14:33   
Naty*
kodrana vem kako je ko te skrbi družinska zgodovina, kar se tiče bolezni. Pri nas imamo v družini pogostega raka (črevesnega) in nekaj časa sem ob vsaki krvavitvi pri odvajanju delala paniko, da sedaj bo pa še pri meni. Pol sm si pa rekla, da tole pa res nima smisla, zdravnica mi je rekla, da mi po 40-tem letu priporoča petletne črevesne preglede in to je to. Do takrat bom pozorna samo na kakšne bistvene spremembe, drugače se pa ne bom sekirala.

Sej mogoče sem res preveč "flegma" glede določenih stvari, ampak v življenju se mi je zgodilo že veliko slabega tudi takrat ko nisem pričakovala. Zato sem ugotovila, da se takrat dovolj presekiraš, ko se ti nekaj zgodi in ti čisto nič ne pomaga, če se že prej.

Js upam, da se ti bo pritisk uredil, sej veš ....ne preveč kave, pa slanih stvari user posted image ... Ščitnico ti bojo pa tudi sigurno uredili tko da bo vredu. Sej so že kar profiji pri teh stvareh. V mojem primeru je pa res tako, da ti večajo količino hormonov (predvsem zaradi večanja telesne teže).

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4982
26.7.2007 12:58:19   
sarazajc
Naty *  hvala za lepe besede in srečo, upam da boš tudi ti kaj kmalu zibala user posted image .

malo sem prebrala na forumu in šele potem se zavedaš, koliko primerv se konča s ss., kar je zelo žalostno, a ti veš vzrok svojega ss?  Žal mi je da je veliko ljudi s podobno nesrečo kot je moja in da se to sploh dogaja na tem svetu.

Ampak moramo biti pozitivni in verjeti da nas čaka še prijetno presenečenje user posted image .

joj komaj čakam dopust, da se bom lahko še prej sprostila

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4983
26.7.2007 14:00:24   
Naty*
Ja vse preveč je takih primerov. Meni je moj G reku, da skoraj vsaka druga ženska doživi tak ali drugačen konec nosečnosti in da je že prav grozno, ker je tega čedalje več.

Pri meni dejansko ni bil ss. Diagnoza je bila "blighted ovum" oz. snetno jajce, kar pomeni, da oplojeno jajčece izloči semenčico ali pa ženski del genskega materiala, ampak se še naprej obnaša kot da je oplojeno. Raste gestacijska vrečka, včasih se naredi tudi posteljica ni pa ploda. Najbolj grozno pri vsem tem je, da imaš vse znake nosečnosti in pri meni so šele v 8. T ugotovili, da je vrečka prazna. Sej dejansko ni tko, kot da bi plodek bil pa odmrl, kar je seveda hujše. Ampak že to, da si psihično pripravljena na dojenčka in razmišljaš kako raste in kako se razvija, potem ti pa na UZ reče, da ni ničesar več....user posted image Hudo je bilo za oba z mojim. Ampak treba je it naprej in upat, da bo naslednjič vse tko kot je treba.

Še vedno držim pesti za vse nas, da bomo kmalu v rokah imele svoje štručke.user posted image

(odgovor članu sarazajc)
Neposredna povezava do sporočila: 4984
26.7.2007 14:07:37   
andreja2000
sarazajc user posted image  žal mi je,da imaš tudi ti za sabo tako žalostno zgodbo.Resnično ti želim,da kmalu zanosiš in dobiš zdravega user posted image .
Morda pa si res prehitro delala test in ga bi bilo dobro ponoviti,ali pa kakšen krvni test narditi.user posted image
Jaz ti za naprej želim veliko,veliko notranje moči,vstrajnosti in čim več pozitivnih misli,pa srečno!

polotgrl tako mi je žal,saj sem upala na dobro novico,bodi pogumna in močna še naprej,če prav vem,kako je to težko.

Vsem lep dan!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu sarazajc)
Neposredna povezava do sporočila: 4985
26.7.2007 14:46:22   
sarazajc
ja res je hudo, jaz nosim še vedno v denarnici prvo slikico, čepraj je bil zarodek še zelo majhen 10 milimetrov ampak zame je bila velika ogromna sreča. ki se je žal ugasnila

bo naslednjič boljše za vse.

moram samo pizitivno misliti in vse bo še ok

tudi nas čakajo mali angelčki.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4986
27.7.2007 12:00:25   
andreja2000
Hojla!

Bom pa se jaz prva danes javila,razen če me katera sedajle ko to pišem prehiti.user posted image

Pri nas je sedaj po rezultatih AC vse dosti bolj umirjeno in naša user posted image  zelo močno in pogosto brca,me pa to kar nekako pomirja.Saj veste,po tolikih slabih izkušnjah pač user posted image  teče nekoliko z večjimi skrbmi.

Vsem,ki še čakate na user posted image user posted image ,bodite pogumne naprej,jaz verjamem,da čaka sreča tudi na vas,če prav se včasih zdi tako daleč,verjemite,da pride in osreči tudi vas!
za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarazajc)
Neposredna povezava do sporočila: 4987
27.7.2007 13:34:28   
sarazajc
JAZ ŠE VEDNO PRIČAKUJEM user posted image , za katero še ni sledov, vendar upanje umre zadnje in zato si želim da je bil test lažen.

Andreja2000  boš vidla da bo vse ok, in da bo tvoja user posted image lepa in zdrava.

tudi jaz želim vsem ki nestrpno čakamo user posted image , da je naš cilj čim bližji in čim lažje dosegljiv. Saj se nam sekunde zdijo ure, dnevi-tedni in meseci leta. Ja tako je če si neko stvar tako močno želiš, pol je še tolko slabše-bolj boleče ko gre kaj narobe.

Ampak optimizem v glavo in bo boljše.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4988
27.7.2007 14:09:50   
sonchek
user posted image user posted image Kanta in sarazajc resnično mi je žal za obe...vendar vam lahko povem le to, da tudi vaju čaka sreča...prav tako kot vse nas....
user posted image Včasih je resnično trnova pot do tja...zato jo pa potem toliko bolje cenimo in smo hvaležni za vsako majhno stvarco ki nas osreči...
Važno je da se ne izgubi upanje in da živimo naprej in živimo za ljudi in zase ki nas osrečujejo...Tako pomembne so malenkosti ki se jih ne zavedamo, pa včasih resnično veliko pomenijo....kaj ko nikoli ne veš kaj te čaka jutri..
....pa čeprav vem, da je včasih želja po nečem premočna...zato si moraš zmeraj postaviti več ciljev...do enega boš ziher prišel...kajne?

Pilotgirl...tudi zate mi je resnično žal.user posted image ..upam in želim ti, da se vama čim prej uresniči ta močna želja...no in tudi drugim nečakajočim seveda...
DRŽI SE!!!

Ok...pa gremo naprej....danes je spet vroče zunaj...in se mi zdi da me tale vročina resnično ubija...hahahaha

grem mal v senco zdele...hihihi
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4989
27.7.2007 14:49:31   
Milamay
Lep pozdrav še danes iz moje strani!

Ja, vsem, ki ste se nam pridružile - žal je usoda včasih zelo kruta do nas. A me se kar tako ne damo in vztrajamo na poti do željenega otročička. Na naših poteh je ogromno ovir, ki pa jih nekako premagujemo. Jaz močno verjamem, da bo za nas vse posilajo sonce in da bomo kmalu držale v rokah svoje ZDRAVO dete.

Pilotgirl - žal mi je, da vama ni uspelo in da te user posted image  spet jezi. Vztrajaj pri svoji G, da te pošlje na kakšne dodatne preiskave, zdaj pa je res že dovolj zmešanega ciklusa.

Moje počutje je kar OK, samo lakota me daje ves čas. Če nekaj ur ničesar ne pojem, me začne boleti trebuh in peči .. V 1. in 2. nosečnosti mi je bilo grozno slabo, ampak vam povem, da bom vse pretrpela, samo da bi bilo z otročičkom vse OK. RES močno upam.

Jutri gremo na morej in se že prav veselim morskega vzdušja. Upam, da me slabosti ne napadejo že drug teden, ampak bom že. Zdaj je glavno, da nama je uspelo zanositi po vseh teh mesecih. Datuma za 1. pregeld še nimam, mislim, da ga bom imela nekje čez 2-3 tedne.

Tako. Zdaj pa moram nazaj pakirat. Bodite pridne, tesno objemite svoje drage in upam, da čez 1 teden preberem še kakšno dobro novico. Bom držala pesti.
Ve pa tudi držite pesti zame in za mojo pikico, da se bo dobro razvijala.

Lep dan 

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4990
27.7.2007 15:49:15   
emaa
Sarazajc za dan delanja testa pa vzemi najdaljši ciklus, ki si ga imela, moj je variiral od 26-40 dni.
Vsem želim, da čimprej uspe, midva sva čakala več kot dve leti po ss, da nama je uspelo.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4991
27.7.2007 15:57:55   
Milamay
emamair - malo sem pogledala tvoje slike. Prava sončka imaš. user posted image  Kaj si po dveh letih zanosila čisto naravno ali so ti kaj pomagali? NO, super, da imaš zdaj kar dva sončka. Dvakrat toliko skrbi, ampak dvakrat toliko sreče pa tudi, ne? 

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4992
27.7.2007 16:23:58   
emaa
Zanosila sem naravno po drugi histero, tik pred IVF. In čakanje se je splačalo, sta res sončka. Sta pa rojena na isti dan kot moja mami, ki je tudi dvojčica. 

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4993
27.7.2007 21:52:58   
andreja2000
sarazajc tudi jaz si želim zate,da je bil test lažen in navijam za user posted image ,pa hvala tebi za lepe misli glede naše user posted image .

milamay veliko užitka na user posted image .

Lahko noč!user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4994
28.7.2007 7:16:47   
aurora28
Dobro jutro! Zbidila sem z mislijo, no mogoče pa nama je tokrat uspelo (znaki: napete prsi, občutljive bradavičke in izostanek user posted image že 3 dni), ampak potem sem pa šla na stranišče in je prišla user posted image . Pa zakaj se mi to dogaja, koliko časa bom morala čakati, da nama bo uspelo, zdaj bo že 6 mesec po histeroskopiji in laparoskopiji user posted image user posted image user posted image . Žalostna sem, kr na jok mi gre, moj mož je šel v službo, tolažbo mi dela le moja psička, ki očitno čuti, da sem žalostna, saj se je kar k meni stiskala in mi lizala solze. user posted image user posted image user posted image Ko berem kako dolgo ste se nekatere trudile in ste potem zanosile, nevem če sem toliko močna, da bom zdržala 2 leti. Vsak mesec me ponovno potre in po glavi mi rojijo misli, kaj pa če nama ni usojeno, da imava otročka. 

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 4995
28.7.2007 10:43:17   
andreja2000
aurora28  seveda si dovolj močna,verjemi.Moč malo popusti v tistem,ko zagledamo user posted image  ,saj si spet upal-morda pa tokrat le je,in potem se v enem samem pogledu na user posted image  sesuje vso naše upanje in sanje.Potem pa spet,čisto potiho z vsakim novim dnem gradimo novo upanje in dobimo novo moč,ki nam jo daje ravno ta močna želja po user posted image .Verjemi,materinska želja zna biti tako velika,da ti je dano preplezat tudi najvišjo goro in doseči cilj user posted image .Danes se zjoči,jutri pa kreni novim bojem naproti,ker verjemi,z vsakim dnem si bližje k zmagi!user posted image
Drži se,punca in veliko moči za naprej!user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4996
28.7.2007 13:11:57   
sarazajc
žal nam ni uspelo in sedaj gremo že v 58 krog in upam da ne bomo dočakala 60. ker je že tako prekruto vse skupaj.

tako je ko si preveč želiš nekaj, sploh ni res kar pravijo da če si nekaj resnično želiš, to lahko imaš-pravo metanje peska v oči.

ja včeraj zvečer okoli 23.00 ure je prišla nadležna user posted image ,    user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj čmo, zdaj bom pra dni žalostna pol pa veselo na delo user posted image user posted image .

sedaj si moram izračunat datum ovulacije tako da nam bo na dopustu mogoče le ratalo.

pilotgirl žal mi je za tvojo izkušnjo in drži se, saj nam bo prej ko slej ratalo tudi nam. Mroam samo misliti pozitivno, kar je zelo težko, saj vem kako ti je zato ti želim, dsa bi čim prej prišla do scojega cilja.

Življenje gre naprej in upamo da bo še vse ok.

Lepe pozdrave iz sončne obale.

še 3 dni pa grem za 3 tedne na dopust pa umpam da nam bo tam ratalo.

vsek ki nestrpno čakate da user posted image , vam želim veliko sreče že v tem mescu, da bi se vse preselile na drugo temo,   v sladkem pričakovanju....

vsem pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srećo.

Neposredna povezava do sporočila: 4997
28.7.2007 13:15:06   
sonček33
joj sara, 58. krog. Koliko energije je potebno za to. Midva greva v 32. pa se mi zdi, da kej več ne bom zdržala. Ti pa, ozoroma vidva pa ...58. Privoščim ti najboljše in upam ter držim pesti, da se iz dopusta vrnete trije. Zdaj pa, jokaj, če tako čutiš. Žalost bo minila in verjamem, da ti upanja še ni zmanjkalo.

(odgovor članu sarazajc)
Neposredna povezava do sporočila: 4998
28.7.2007 13:55:13   
andreja2000
sarazajc user posted image   žal mi je.Res,nekomu je nekaj dano takoj,ali ko sploh ne želi,nekdo pa mora čez toliko raočaranj ,solz,bolečine....,kako krivično,vendar proti temu žal ne moremo nič,razen vtrajat,vstrajat in še enkrat vstrajat,če prav je včasih vse to skupaj že zelo težko.

Dopust  bo dobro del tvoji izmučeni duši,jaz pa držim pesti,da ti kmalu rata zagledat user posted image  .user posted image user posted image user posted image

sonček 33 user posted image   tudi tebi želim čim prej user posted image !

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4999
28.7.2007 14:10:15   
Lusa
Sonchek-lepo ,da se spomniš kaj name.Saj berem vas redno ,le javim se bolj poredko.Sem sedaj v tem času(15t) ,ko sem izgubila decembra mojega pikeca in sem kar malo psihotična ,in zato raje ne pišem ,da ne bi samo negativnega pisala in bi vam šla na živce.Pa še jutri bi imela Ajša 2leti in sem spetuser posted image .Drugače mi pa lahko dodaš rok 16.1.2008.

Sonchek ti imaš tud angelsound ,a ne?Jaz sem ga danes šla iskat in nisem našla utripa.Bom kasneje probala ,če mi bo uspelo.Kdaj je najbolje poslušat utrip?In ti si namažeš gel?Kje se pa ga da dobit?

Špela in Milamay-čudovite noviceuser posted image user posted image user posted image .Upam ,da bo user posted image   čimveč v tem letu!!!
Pilotgirl-sem upala ,da tokrat pa res bo user posted image .Ti si tako pogumna in vem ,da ne bo dolgo ,ko boš zagledalauser posted image user posted image .

Smo včeraj zvečer prišli iz 5dnevnega oddiha v čatežu in mala je 100/h uživala ,meni je pa tud zelo pomagalo ,ker sem se malo odklopla.Naslednjo nedeljo pa malo zrihtamo z babi in mojim očijem na morje ,potem v ponedeljek 5.8. pa imam AC v LJ.

Vsem ,ki ste ostale brez svoje pikice pošiljam user posted image .

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 5000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?