natasarobi
|
Pozdravljene! Prvo bi rada čestitala Andreji - zelo sem vesela zate! In take novice mi vlivajo upanje, da bom tudi jaz kmalu lahko srečna (no, nekaj časa bo treba počakat, da se telo opomore, predvsem pa moja psiha)!!! Vidim, da ste se veliko razpisale in sem rabila kar nekaj časa da sem prebrala vse. Jaz sem potrebovala malo odklopa, tako, da me je moj dragi malo razvajal in vozil okoli - Celovec, Lipica, malo po Ljubljani,.... Odklopa sem bila potrebna, ker sem zaključila bolniško, tako da bo treba spet v službo. Verjetno mi verjamete, če vam povem, da me prav nič ne vleče, ker vem, da me čaka tam prava štala in ne vem, če se bom lahko soočila še z dodatnimi stresi - stranke, sodelavci, delo,.... Trenutno sem malo občutljiva, občutek imam, da imam rahlo načete živce.... V sredini maja me pa še čaka operacija zoba - osmice. Tako kot so rekle, nekatere od vas - malo odklopa pa potem pride samo od sebe, imeti je treba cilje. Moj cilj je izgubiti nekaj kg in priti v formo(sem nabavila iz topshopa leg magic, pa bomo videli, če kaj pomaga),do konca uštimat stanovanje, potem kakšen dopust - prvo morje, potem smučanje.....(ali pa tudi ne)!!! Imejte se kar se da lepo, na plan pozitivne misli in kot vemo vse - upanje umre zadnje! LAHKO NOČ!!! P.S. NOV RAČUNALNIK DOBIVA V PONEDELJEK, TAKO, DA MI TA NE BO VEČ POVZROČAL TEŽAV
|