|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
15.4.2007 11:59:50   
Milamay
Jurka6 - lepo pozdravljena med nami! Ja, tukaj smo res zbrane vse, ki smo doživele izgubo naših pikic. Ene pikice so bile že večje, druge manjše, a vse smo se morale soočiti z izgubo težko pričakovanega user posted image . Ta izguba grozno boli in neka praznina v srcu ostane. Ampak se ne damo! Vse pridno vztrajamo in upamo, da nam naše življenje kmalu obogati otročiček. Želja v vseh nas je zelo močna. In kot lahko bereš, je nekaterim že uspelo stisniti k sebi malo štručko, druge so že zagledale magične user posted image user posted image , tretje pa se še tudi ne damo in pridno user posted image  in uživamo s svojimi dragimi. Res nekatere še čakajo raznorazni pregledi, ampak bomo že. Ženske smo vzdržljiva bitja. Tako tudi tebi želim veliko pozitivne energije in da bi se vse poti obrnile tako, da boš naslednje leto k sebi stisnila malo dete.

lana - fajn, da se ti vse odvija tako kot se mora. Torej zdaj samo še počakaš na user posted image  in potem dobiš termin?

Tinaaja - Ti samo uživaj v dojenju. Meni se je to zdelo res nekaj čudovitega in se mi zdi, da takrat čutiš še večjo pripadnost otroka.

Andreja - kako kaj počutje? Upam, da si v redu.

Bety - res si pogumna, da si vse tako naedila in prišla prej na pregled in poseg. Pametno! Ja, imaš prav, če se same ne bomo pobrigale, se nihče drug ne bo namesto nas. Držim ti pesti, da zdaj pa RES bo! Glede hiše pa - mislim, da smo se vsi morali zapufati, če smo hoteli priti do stanovanja ali hiše. Tako pač je. Pa bomo tudi to že nekako odplačali. Preden pa vzameta kredit, pa pojdita do več bank, naj vama naredijo izračune, pa bosta potem videla, kje se najbolj izplača.

Sonchek - in kako daleč sta vidva s hišo? Kdaj se selita oz. selite?

Vsem želim lepo nedeljo. Uživajte!

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
15.4.2007 13:09:15   
aurora28
Punce, ravno sem si na strani Ringarja oblikovala svoj nosečniški koledar user posted image in ko sem vnesla podatke, glede na to, da sem imela prvi dan zadnje user posted image 8.4.2007 sem na podlagi tega izračunala, da če bo vse ok rodila na začetku januarja 2008. Skratka koledar mi je pokazal, da sem dva tedna noseča user posted image user posted image user posted image . Čas, ko se bo jajčece sprostilo in počasi potovalo proti maternici in se vgnezdilo. Ta koledar je pa res optimističen user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
16.4.2007 10:07:30   
sonchek
Ojla punce...
pa je spet ponedeljek tukaj....kako se hitro odvijajo tile tedni...ne moreš verjeti...

jurka6...žal mi je da se ti je to zgodilouser posted image ...in kokr so ti povedale že ostale...ne zgubi upanja, za vse bo še posijal sončekuser posted image

milamay..kdaj bo vselitev...hahaha...tam nekje sredi poletja naj bi bilo v grobem že vse zrihtano...tako da bova s pikico že v novem...jupiiiiii
..aja pa upam, da vama uspe predno prideta na vrsto za razgovor...zelo močno držim pesti...

Aurora....je zanimivi, kajne...user posted image ...si pa posrečena, ampak me veseli ker je v tebi tolikoooo pozitivne energije...jaz upam, da ti uspe, kar obdržati tale koledarček do januarja2008...sej čez 14 dni nekje bo že čas za user posted image ...se že veselim s tabo....!!!!

no, tako je spet en lep dan..jaz sem pa kr skoz neki utrujena...
no, pa če že tako mora biti, da user posted image  lepo raste...potem naj kar bo..
Lep začetek tedna vam vsem želim..
papaaaaaaaaaa

p.s....aja pa seveda mislim tudi na vse ostale ki jih nisem omenila...cmokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
16.4.2007 10:25:43   
andreja2000
Pozdravček vsem!

Jaz pa em klicala v MB ambulanto za neplodnost in povedala,da nam je končno uspelo zagledati user posted image  in tako ne rabimo pregleda.Mi je sestra čestitala in povedala da je ogromno takih primerov,ki zanosijo,ko čakajo na pregled in se mi zahvalila,ker sem jim javila in tako dala prostor drugemu paru.
milamay,če izuzamem občasne rahle slabosti in utrujenosti sem celo super,le prsi so že tako velike,da jih komaj stlačim v moderčekuser posted image

lepo se imejte!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
16.4.2007 11:58:20   
lana38
Dober dan!
Mi2 pa imava danes 18 let odkar sva se spoznala.user posted image Kar dolga doba.
Nimam kaj dosti časa, ker sem spet v neki gužvi, samo malo vas pozdravim pa delam dalje.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
16.4.2007 12:41:44   
Shani
Milamay, Sonchek... hvala za spodbudo in ja grem naprej

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
16.4.2007 13:56:00   
lana38
user posted image user posted image Smeškoti mi spet delajo.user posted image
Evo, da vam jih malo pošljem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo.
LP

lana38

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
16.4.2007 18:38:05   
aurora28
Hvala Sonchek user posted image . Sem dokaj optimistična in tudi jaz upam, da bom obdržala ta koledarček do konca - januarja 2008. Biti optimistična in verjeti v dobro....to je vse kar mi je ostalo. user posted image Punce imam eno vprašanje; zanima me, glede na to, da so za nami ss in da ste nekatere že srečno noseče, me zanima kako premagujete v nosečnosti strah pred ss, pred krvavitvami.... sem optimistična, ampak imam vedno prisoten strah v sebi, kako bo, upam da ne bo kaj narobe, upam da bom rodila zdravega user posted image in tako dalje... Andreja2000 ti si enkrat napisala, da ko ti po glavi rojijo slabe misli, potem takoj slabo misel zamenjaš z dobro. Kaj mi lahko poveš na primeru. 

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
16.4.2007 21:15:38   
Milamay
Dober večer, punce!

Ja, dnevi res tako hitijo, da včasih kar verjeti ne morem, ko moram kje napisati tekoči datum. Po eni strani je fajn, da gre čas tako hitro in da bo moj pregled kmalu tu, po drugi pa spet ne, saj sem vsak dan bolj stara, vsak mesec, ko nama ne uspe, mi je ob user posted image  hudo .... Pa se tolažim, da enkrat pa BO! MORA BITI!!!!

Andreja tisto s povečanimi prsmi me je prav nasmejalo. user posted image  Kar tako optimistično naprej.

Zdaj pa imam eno težavo. V preteklih dneh sva pridno user posted image , danes dopoldan pa sem opazila, da imam tako čuden izcedek - je tako čudnega, neprijetnega vonja. Kaj naj zdaj storim? Mislite, da gre za kakšno vnetje? Nekaj sem že prebirala poste pri dr. Pušenjaku, pa sem našla, da bi lahko bilo to vnetje in on svetuje ženskam, naj si zvečer vstavljajo tampon namočen v probiotičen jogurt. Saj to res ne more škodovati. Naj poskusim? Od user posted image  pa po mojem to ne more biti? Ali pač?!Oh, da vedno mora biti nekaj!

Lep večer vsem

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
16.4.2007 22:01:24   
tinaaja
Aurora, strah bo prisoten, pa ce si najblj optimisticen clovek na svetu. Morda par mojih nasvetov:
  • zavedati se, da v veliki vecini, ce pride do ss, so problem take napake pri plodu, da je tako bolje (sploh ce imas za sabo histero in laparo kot ti - torej vse bp)
  • moras se sprasevati - zakaj pa bi se ravno meni spet to zgodilo in ne kaj ce se mi bo spet zgodilo
  • poskusati moras izriniti negativne misli in se nacrtno usmerjati v pozitivne
  • ne v naprej delati crnega scenarija - ukvarjaj se s problemom, ce do njega pride
  • tudi ce pride do izcedka, ni nikjer receno, da je to zacetek konca, krvavitev lahko prihaja iz noznice, MV,.. ki sta blj obcutljiva
  • o svojih strahovih moras govorit
  • najpomembneje - verjeti moras v pikico!!! ce ti ne bos, kdo bo...
Naslo bi se se, ampak mislim, da itak ves, da je najvec odvisno od vsake posameznice. Lahko je bit pameten za druge in se postavit v tuje cevlje.

Milamay, upam, da vama rata cim prej. Jaz sem med nosecnostjo sprobala to varianto z jogurtom in ja, skodit ne more. Morda je samo malo spremenjena flora v noznici. Drugace pa bi ti raje svetovala, da poklici G in naj ti on pove, kaj in kako. Itak ponavadi dobis vaginalete in se zadeva uredi.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
17.4.2007 12:00:20   
andreja2000
arora28 poglej ,kadar se mi pojavi strah ali dvom,da recimo z mojimuser posted image  spet ne bo kaj vredu,naredim takoj STOP in začnem misliti,kako je moj user posted image  zdrav in močan,vidim se,kako ga pestujem in ga srečna držim v naročju.Skratka,temne misli zamenjam za svetle,ki potem izpodrinejo temne.Zame je ta način res dobro učinkovit in ga tako uporabljam prav pri vseh področih in se tako ne zastruplam predolgo v strahu in dvomih.

Ko sem izgubila zadnjo mojo user posted image  sem bila čist na teh.V obupu in žalosti sem se zatekla h knjgam ,ki so govorile o pozitvnem mišljenju in iz njih črpala novo energijo.Še danes jih berem in zame so kot balzam,ki mi pomaga skozi življenje.Sploh ne vem,kako bi brez pozitivnih misli,glede na to,da se je toliko že zgrnilo name.

Vsem ostalim lep pozdrav in veliko pozitivnih misli!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
17.4.2007 12:26:30   
lana38
Bravo andreja2000!user posted image user posted image user posted image
Treba je misliti pozitivno.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 4087
17.4.2007 16:55:47   
aurora28
Hvala punce za nasvete. Definitivno jih bom v polni meri upoštevala in izgnala temne misli. Tinaaja tako kot si ti napisala ˝da je treba reševati problem, ko pride do njega in ne predhodno delati temnega scenarija. ˝ iskreno ti hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
17.4.2007 18:09:59   
tinaaja
kadar se mi pojavi strah ali dvom,da recimo z mojim spet ne bo kaj vredu,naredim takoj STOP in začnem misliti,kako je moj zdrav in močan

user posted image user posted image user posted image user posted image andreja, tko je treba.. tocno tko je meni psiholoinja rekla, da je treba.

Neposredna povezava do sporočila: 4089
18.4.2007 9:34:57   
sonchek
Ojla čveke...

...jaz pa vseeno mislim, da ni glih čist tko lahko....verjemte da vsak dan trepetam za svojo user posted image  ki raste v meni, čeprav na trenutke mogoče malo odklopiš, ampak vseeno je nekje globoko v meni zasidran strah...pa čeprav vem da bo vse uredu....kjuva me neka čudna negotovost, pride in gre...ampak to je iz dneva v dan....pa čeprav si še vedno zagotavljaš da bo vse Ok in da bomo imeli tega bambinija, globoko v srcu te pa zraven zareže...kaj pa če ne...pa spet greš naprej in tako iz dneva v dan...
jaz vem le to da pri meni ni tako preprosto, da je v meni upanje, ampak hkrati se pripravljam tudi na najslabše....kajti, ko se ti enkrat zgodi kar se ti zgodi, boš verjel šele pri porodu svoje pikice, pa nič prej...
...sej gledam pozitivno...normalno, če ne bi se sploh ne bi odločila za user posted image ...ampak nekje daleč,globoko v meni...pa vseeno...

No, ampak naj vam povem, da bomo nekoč nekdaj vse mamice, jaz bom že NOVEMBRA...hihihiiiiuser posted image

lep dan vam želim...papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
18.4.2007 9:56:35   
tinaaja
sonchek, itak, da je vse res, kar si napisala.. pa ne mislit, da se s porodom konca strah..  ko otrocek tako mirno spi, da te stisne, a sploh se diha.. danes npr je trkrat bruhnila, kar se prej ni zgodilo se in se pol sprasujes a se je samo prevec najedla al je kaj narobe... pa tko..
to da pa celo nosecnost cakas naslednji pregled in upas, da bo vse OK, da si skoz v stanju strahu in veselega pricakovanja, da si niti ne pustis verjeti ampak hrati delas plane... to je del vsakdana user posted image  
dejstvo pa je, da ko imas kaksne skrb in crno misel, da si moras sama ect, dovolj, ustavi konje in nacrtno zacet razmisljat v pozitivni smeri.. in ne ni lahko..

ma vse bo OK user posted image user posted image user posted image Drzim pesti za vse nosecke in vse bodoce nosecke, da cim prej zagledate + user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
18.4.2007 11:02:12   
andreja2000
sonchek ,ne,res ni lahko,zelo težko je.Jaz sem izgubila že žal kar 5 svojih pikic in še v prejšnji user posted image  sem bila čist paf in panična.Seveda se me tudi sedaj poloti strah,a res takoj naredim stop.Konec,nočem mislit,ker si niti predstavljat ne morem,da spet izgubim pikico.Nočem misliti na to,da bi šlo kaj narobe,ker to še ni  in niti ne vemo če bo,in se sedaj ne želim ukvarjati s tem.Toliko je že v mojem življenju negativnih izkušenj z mojimi pikicami,da bi me pokopalo,če ne bi ves čas slabih misli odrinjala.To odrivanje slabih misli mi pomaga ,da se ne mučim in tuhtam vse mogoče,da pač probam čim bolj sproščeno skozi to user posted image .Res pa je,da sem ves ta čas,ko sem čakala na user posted image  ,prebrala res ogromno knjig o pozitivnem mišljenju in to mi sedaj nekako pomaga v tej user posted image .
Pa mi kdo reče,joj,pa kako si še upaš bit user posted image  ,ko pa si jih že toliko izgubila,ko so tu leta in s tem še večji rizik,veš sploh čez kaj vse boš morala,pa morda spet ne bo nič.
No,pa tista izjava kolegice,ki mi je rekla,da v roku 3-4 tednov kaže zelo slabo,tako bi naj videla neka njena kolegica,ki vidi v prihodnost.
No,to so izjave,ki se me v danem trenutku res dotaknejo,a tudi te odženem,težko,a gre.Enostavno ne dopustim,da v meni raste strah,takoj ga skušam pregnati.Težko je,ja,zelo težko,a če ne bi tega počela,bi se mi pomoje že mešalo od vseh skrbi in vprašanj.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
18.4.2007 12:17:02   
lana38
sonchek, tako pač je, da se za svoje otroke vedno nečesa bojimo od samega spočetja dalje. Jaz se za mojega sina še zdaj bojim, ko je star že 10 let, samo zdaj so ti strahovi pač drugačni. Zdaj me je bolj strah, da ga ne bi kdo izsiljeval, mu ponujal droge ipd. Na igriščih se mota marsikdo. Ves čas pa otroku tudi ne moreš biti za petami, drugače se ne osamosvoji, pa še vrstniki bi ga čudno gledali, če bi bila jaz kar naprej nekje zraven. Pri nas v mestu še niti ni toliko prepovedane droge. V okoliških vaseh pa je prava katastrofa in to ravno okrog osnovnih šol. To je kar precej čudno, da se je vse to bolj umaknilo iz mesta na podeželje.user posted image

andreja2000, pusti tiste vedeževalske finte in napovedovanje prihodnosti. Ne kliči user posted image , da se ti bo čez 3-4 tedne nekaj slabega zgodilo. Včasih se res slučajno nekaj zgodi, kar nekdo napove, ampak jaz ne dam kaj preveč na to. Bolje kako drugače poskrbeti zase, kot pa to, kar bodo vedeževalci napovedali. Že res, da je fajn, če je to kaj dobrega, slabega pa bolje, da ne vemo vnaprej.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 4093
18.4.2007 16:19:13   
Shani
Veliko lepih misli ste spet napisale in ravno danes jih zopet potrebujem. Ravnokar sem prišla od pregleda in sploh več nevem kaj je še lahko narobe. K dr. Pušenjaku sem šla preventivno na pregled že prejšnji teden in je rekel, da imam nekaj v maternici in me danes naročil na kontrolo in kriza tisto nekaj kljub temu, da sem imela vmes M ni šlo ven. Tako, da imam še vedno nekaj notri po splavu in temu sledi, da moram jutri na urgenco zopet na abrazijo in sicer da morajo z UZ jo opraviti. Jast pa sem mislila, da mi bo dal zeleno luč za zanositev.

Najhuje mi je pa, da moja ginekologinja mi je rekla, da ni potrebno po splavu nič UZ in da grem samo na preiskave za novo zanositev.  Zato šele po 2 mesecih in pol rešujem nekaj kar bi lahko že prej. Upam, da zaradi tega ne bom imela še dodatnih posledic.

A ni dosti, da izgubiš otroka potem pa še to...za znoret mi je. user posted image user posted image user posted image

Ker ne poznam nobenega, ki bi imel podobne probleme sem morala nekomu povedati. Sej bližnji me spodbujajo in držijo pesti ampak noben neve kako je to.

Upam, da vas ne morim ampak rabim to dat ven iz sebe.

lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
18.4.2007 16:56:44   
sonchek
jurka6...NIKAKOR nas ne moriš in res je da smo zato tukaj da ena drugi pomagamo, tuda sama sem večkrat tukaj našla podporo in razumevanje kot zunaj...tako da ti kr svobodno povej kaj in kako čutiš!!!!

...veš tudi jaz sem mogla skozi kr nekaj preiskav po UPN-ju...tako da je minilo skoraj leto preden sem ponovno zanosila....
..ta tvoja druga abrazija je pa še toliko bolj zoprna ker se mi zdi da je to malomarnost naših zdravnikov in nič drugega....

drži in sem s tabo...hkrati pa ti pošiljam en user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
18.4.2007 17:06:46   
andreja2000
Jurka6, kot ti je že sonchek lepo napisala,nas res prav nič ne moriš in tukaj smo ravno zaradi takih in drugačnih problemov,ki nas doletijo na poti do našega cilja.
Se moram kar z sonchek-om strinjat,da je tale tvoj problem posledica malomarnosti,kako,da tega niso videli prej in je potrebno preteči toliko časa,da kaj opazijo.Človek se komaj pobira po ss in čaka kdaj bo dobil zeleno luč,pol pa tole.Vem,da si zaradi tega žalostna in hudo mi je,da mora biti tako,vendar ostani močna,saj te bodo pošlihtali in sedaj je nekako treba to sprejet in stvar dobro pošlihtat,da bo potem zelena luč in bosta lahko delala spet na user posted image .Usoda res zna biti kruta,vendar za dežjem bo tudi zate posijalo zlato sonce.
Drži se in bodi močna
zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
18.4.2007 22:16:52   
Shani
sonchek, andreja2000 hvala za vajine besede in ja moja G ker mi ni naredila UZ mi je samo podaljšala trplenje ...že prej ji nisem najbolj zaupala zdej pa sploh ne. Jutri pa spet od začetka, nimam kej sam še molim, da bodo dali ven kar je noter.

Vse, ki ste user posted image po SS ste nam v veliko spodbudo in nam dajete upanje za naprej.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4097
19.4.2007 7:06:02   
lana38
jurka6!
Jaz sem bila kar 3 x na abraziji po UPN. Ta drugo abrazijo mi je tudi delal dr. Pušenjak z UZ, ker sem UPN imela v LJ. Tako da mene poznaš. Dr. pušenjak mi je tudi napisal, da je zelo s težavo odstranil ostanke posteljice in da se boji, da je preveč globoko posegel v maternično steno in bi to lahko imelo kake posledice. Žal tudi on ni uspel vsega odstraniti in sem potem pri svojem G bila še 3. na abraziji. To se zna zgoditi in nič ne moreš. Če boš hotela ponovno zanositi in ti ne rata po 6 mesecih, pa kar zahtevaj preiskave. Jaz imam zarastine v maternici kot posledico vseh teh abrazij in zato ne morem že eno leto zanositi. Čaka me HYSC, s katero bodo to odstranili. Vse se da poštimati, samo pač traja nekaj časa. Le pogumno naprej. Jaz se ne dam in vstrajam v boju za user posted image .

Moje user posted image  še ni. BT je povišana. Če bi bila user posted image , bi bil to pravi čudež, ker imam samo eno stran maternice normalno. Tako da, ne vem, kaj naj si mislim. Danes bom kupila test. Delala pa ga boš šele v sredo, če user posted image  ne bo in bo BT še povišana.
LP

lana38

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
19.4.2007 8:20:40   
Špela100
Dobro jutro ženske, da se vam še jaz malo oglasim.
Kako ste? Vesela sem za vaše pikice, da lepo rastejo in se razvijajo Sonchek, Andreja 2000, Micla...
kje je pa Liona? Upam, da ne spet v bolnici. Držim pesti za vse.
Vem, da je zelo težko ostati pozitiven in pregnati strah, vendar morate to storiti.
Vidim, da vam kar uspeva in ste v teh mesecih že izpilile tehnike. user posted image user posted image user posted image

Lana38 saj ne vem kaj je bolje, da bi ti zdaj uspelo, ali ne...morda boljš, da te prej poštimajo in si potem bolj brez skrbi, če pa je,pa bo vseeno ok, ne??? user posted image user posted image user posted image Držim pesti v obeh primerih.
No meni se moja user posted image že počasi kaže, točna kot švicarska urica, upam, da je v sredo ne bo več in bom šla lahko na slikanje maternice pred prazniki.
FUUUUUUUUUUUULLLL me je strah, ampak se tolažim, da so vse , ki so to delale še žive in bom tudi jaz....joj....
Moj je naredil spermiogram in je kar ok, razen gibljivost je malo, malo slabša, vendar mi je g. zagotovil, da to sigurno ni vzrok nezanositve, tako, da sem zdaj na vrsti še jaz.
Ne vem kaj je bolje, da kaj najdejo ali da nič ne najdejo. Občutki so različni od olajšanja, ker se premika do panike kaj če je kaj narobe, do upanja in strahu in obupa, da nikoli ne bomo imeli dojenčka.
Vem, da moram biti optimistična, vse to vem, samo danes sem take volje, me je ta prihod user posted image spet vrgel, pa čeprav sem jo pričakovala.

Jurka tudi tebi želim vso srečo naprej, da bi čimprej spet zagledala user posted image in na koncu dobila enega dišečega dojenčka.

Seveda pa tudi vse druge. Imejte se in izkoristite dan.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
19.4.2007 9:04:22   
lana38
Špela100!
HSG ni nobem bav bav. Prej kaplja v morje, proti temu kar pomeni ss in UPN. Meni je bil UPN dosti hujši od HSG in dg. HYSC. Pa tudi, ko sem šla na te preiskave, sem mislila, da če sem UPN preživela, lahko še marsikaj potrpim. Le pogumno.
LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Ljubosumlje 1.otroka na novega
endrina

Zanima me ali ste ob rojstvu drugega otroka imeli težave s prvim otrokom. Torej kako je vaš prvi otrok reagiral na drugega otroka?

ljubeče, brez težav (50%)

najprej ljubeče, potem ljubosumno (17%)

od vsega začetka ljubosumno (10%)

nič od prej navedenega (23%)

Število vseh glasov: 220

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!