Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 11.4.2007 10:12:25
|
|
|
|
sonchek
|
Ojla... Liona...ti pa kr nimaš miru pred tole porodnišnico...no, upam, da boš zdej vsaj mal začela uživati v tvoji ...lepo sa se ti je MV popravil in upam da bo tako tudi ostal, predvsem pa da boš lahko rodila normalno...držim pesti... Tinaaja...sem vesela, da ponoči malo več spite...se boš vsaj malo odpočila. čeprav verjamem da ti tvoja lepotička daje dovolj moči za vse...Veš, kaj...ko bo čas za to, bodo pa tudi kile šle dol...hej halo sej ste šele dobra dva tedna po porodu...ja kaj si pa milsila, da kr zgine vse...hihi Bety, kupuje hišo???? kako lepo, kje jo pa kupujete? Lana38...za kaj v bistvu si se zdej naročila za pregled ali že za operacijo? Punce, tak lep dan je zunaj...čim več sončka vsem...
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 11.4.2007 10:21:37
|
|
|
|
andreja2000
|
Lana38 bravo,samo ,da se stvari premikajo. Ja,pol sem pa imela prav-Gams gostilna ja. Jaz sem danes že naredla sprehod do knjižnjice od koder se vam oglašam,potem pa si še sposodim nekaj knjig in bom šla do mame. tinaaja ,bivši je še vedno zelo nestrpen in nejevolen in je še vedno v MB bolnici,kjer čaka na Sočo.Njegova sestrična je še priklopljena na aparate in bo ostala hroma od pasu navzdol,vendar ima močno voljo.Moja mami je zelo izčrpana od kemoterapij in tudi čakamo izvide,ki bodo pokazali,če ji ta vrsta kemoterapije sploh pomaga,če ne,ji bodo določili drugo.No,moram pa reči,da voljo še kar ima.Z mojo sestro pa ni nič hudega,bulo na nogi so ji uspešno odstranili in je že v domači oskrbi.No,to bi pa v grobem bilo vse. Vsem želim lep sončen dan in veliko pozitivnih misli.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 11.4.2007 11:35:28
|
|
|
|
lana38
|
Pregled imam 10.5. Napotnica je tako napisana, da moram iti najprej na pregled. Pa tudi neko svetovanje sem klicala na tel. 01-522-61-48 in tudi tam mi je rekla, da moram najprej na pregled. Včeraj, ko sem klicala za HYSC, pa mi je sestra tudi začudeno, kako to, da bi me kar na HYSC poslal moj G, če še nisem imela pregleda pri njih. Potem se pa zvečer šla gledat, kaj piše na napotnici. Danes pa sem potem klicala to svetovanje in so mi rekli, da naj se naročim na pregled. Ma, važno, da se nekam premika. Mesec dni bo hitro minilo. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 11.4.2007 12:57:29
|
|
|
|
sonchek
|
Lana38...pol maš pa tak postopek, kot sem ga imela jaz...in resnično upam, da prideš prej skozi vse te ceremonije kot jaz... ...Jaz sem namreč bila najprej naročena na razgovor, pol čez mesec dni na UZ, pol na slikanje materinice in šele potem na operacijo (vse skupaj je trajalo od julija pa do operacije januarja)...upam, da ker že imaš diagnozo postavljeno, da ne boš rabila vmesnih dveh korakov...sicer ti želim pa samo srečo... L.p.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 11.4.2007 14:56:09
|
|
|
|
lana38
|
sonchek! HSG in dg. HYSC imam opravljeno. Izvide bom imela s seboj, tako da mi verjetno ne bodo vseh teh preiskav delali še enkrat. Edino UZ morda, če bodo hoteli še to. Ampak jim k ničemur ne bo služil, če imam že HSG in dg. HYSC za sabo. Če tega ne bi imela, bi pa se res verjetno zavleklo vse skupaj. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 11.4.2007 14:58:08
|
|
|
|
lana38
|
A bi bilo pametno, da se naročim že zdaj na UZ? Saj potem lahko odpovem, če me ne bodo tja poslali. Kaj ti misliš oz. kaj bi ti naredila, če bi bila na mojem mestu, zdaj ko si že to vse prestala in imaš izkušnje? LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 11.4.2007 15:25:34
|
|
|
|
sonchek
|
mene je takrat naročila k una ginekologinja pri kateri sem bila na razgovoru, k mi ja je pol tudi ona delala...tako, da ti res ne bi znala svetovati...ej, resnično nimam pojma...
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 11.4.2007 15:45:08
|
|
|
|
lana38
|
Potem se pa prepustim usodi in upam, da vseeno pridem čimprej na vrsto. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 11.4.2007 15:48:32
|
|
|
|
aurora28
|
Lana38 tudi jaz upam in držim pesti, da prideš čimprej navrsto in da ti bodo v čim krajšem času porihtali zadeve in da boš kmalu tudi ti srečna . danes sem zelo vesela.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 11.4.2007 21:00:31
|
|
|
|
micla
|
Pozdravljene punce. Vidim, da se kar dogaja na tem forumu. Me ni bilo gor par dni in sem pol ure brala. Najprej ČESTITKE raho . Čestitke pa tudi vsem ostalim, ki ste zelo pozitivne in polne energije...... lana, aurora, špela..... pa naše nosečke liona, andreja, sonchek.....pa seveda naša mamica tinaaja Meni se je končno energija spet malo povrnila, čeprav po kosilu moram obvezno odležat eno urco. Se mi je pa nekaj dni nazaj pojavil herpes na ustnici. Zdej me je pa malo strah, da ne bi to kaj slabo vplivalo na . A ima katera kakšne info o tem? Sicer pa se mi trebuh že kar pozna. Sem bila vedno bolj suha v pasu, zato se je kar hitro prikazal. Se mi zdi, da se je v zadnjih dveh tednih naredil, prej pa nič ni bilo. Danes mi je ena kolegica dala dvojne nosečniške hlače in jih bom začela kar nosit, ker svojih ne zaprem več oz. me tiščijo in mi ni prav nič prijetno. No, počasi se začenja zares. Vsem novim nosečkam, pogumno skozi slabosti in težave - tudi sama sem težko prenašala, ampak zdej ko pomislim, je pa kar hitro vse minilo. No, zdej me je pa križ začel bolet - očitno bo skozi kaj za sproti. Vse ki čakate - ne čakate, da se vam končno uresniči, kar si najbolj želite. Se beremo, lahko noč.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 12.4.2007 6:41:09
|
|
|
|
tinaaja
|
Zdej me je pa malo strah, da ne bi to kaj slabo vplivalo na . A ima katera kakšne info o tem? jutro... nas skrat noce spat, mami ma podocnake do kolen... micla, ce si ze prej imela herpes, ni panike. problem je lahko edino, ce bi bila to prva okuzba. sem imela herpes na hrbtu, ko sem naredila test za brinko in sem vse nastudirala. javi, ce te kaj zanima..
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 12.4.2007 7:05:16
|
|
|
|
lana38
|
micla, Liona, andreja2000 ! Lepo, da vam tako hitro in v redu mineva. Vse tegobe, ki se pa pojavijo, pa so tudi potem hitro pozabljene. tinaaja, ti pa kar spet, ko Brina spi. Tudi če je to podnevi. lepo skupja lahko spančkata. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 12.4.2007 10:03:30
|
|
|
|
andreja2000
|
Pozdravček,moje punce. Pri nas smo vredu,ko pa smo utrujeni pač počivamo.... Za vse vas,ki pa še pridno delate na ,pa močno močno stiskam pesti,da čim prej zagledate za vas
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 12.4.2007 13:36:57
|
|
|
|
meli23
|
Živjo! Po dolgem času se oglašam in sporočam da se umikam s foruma, ker mislim da bo tako najbolje. Sem bila že malo obsedena z mislijo na otroka. Zdaj se bom pa sprostila in uživala v vsakem dnevu mojega življenja. Hvala za vso podporo, ki ste mi jo dajale od lanskega poletja dalje. , zlate ste. Vsem želim, da bi na svoji življenjski poti opazile droben cvet ob poti. meli23
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 12.4.2007 14:45:39
|
|
|
|
lana38
|
meli23! Pa boš lahko zdržala brez nas? Ti se kar še oglasi, če nas boš kaj pogrešala. Meni verjetno ne bi uspelo, da bi se kar odmaknila. Imam tukaj na RR najboljše prijateljice, ki jim lahko vse povem, kar ne morem vsakemu. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 12.4.2007 15:24:13
|
|
|
|
andreja2000
|
meli23 ,odločitev je vsekakor tvoja in če misliš,da je zate tako bolje potem je to tudi prav. Želim ti vse dobro in naj te sreča čim prej obišče ,drži se!
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 12.4.2007 15:45:29
|
|
|
|
koala
|
meli23, sicer mi je žal, da je odločitev takšna kot je, a če ti čutiš da je tako prav, potem je res najbolje da se malček umakneš. Držim pesti, da čimprej ugledaš magični plus, če pa bo kdaj prehudo pa veš kje nas najdeš. Vse dobro ti želim!
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 12.4.2007 18:12:42
|
|
|
|
HEL36
|
živjo čvekice! vidim, da sem kar neki zamudila Raho, čestitke za Liona, sam da je vse ok, zdaj pa užiiiiivaj! andreja, slabosti so žal del tega, kar si si najbolj želela, želim ti jih kar najmanj sonchek, maš že kar piko, samo tako naprej tinaaja, kako luškano babiko imaš, res je monikap, držim pesti za plavalčke lana38, sam da se premika, zdaj bo čas hitreje minil in boš dočakala svoj vsem ostali, ki jih nisem omenila želim, da uživate v teh lepih sončnih dnevih, pridno in rezultati bodo kmalu vidni
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 12.4.2007 19:46:12
|
|
|
|
aurora28
|
Meli23 žal mi je, da nas zapuščaš, vendar če misliš, da je to najbolje zate, potem imaš prav. Verjamem in te razumem, kako se počutiš. Ko ti stvari gredo narobe, je fajn če greš na forum in se izpoveš, potem si želiš, da bi ti čimprej ratalo in da bi zagledala , potem pa izveš dobre novice od drugih, da jim je ratalo tebi pa ne. Ne vzami tega osebno, vendar vem, kako je to. Ko sta bila za menoj splava in sem nenehtno mislila na nosečnost, mi je priznam bilo bolje, če sem se za nekaj časa umaknila s foruma, saj se na forume vse vrti okrog nosečnosti. Držim pesti, da boš čim prej zagledala in boš vesela , takrat pa se boš zopet oglasila na našem forumu in nam spregovorila veselo novičko. A je tako? Drži se
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 12.4.2007 21:44:14
|
|
|
|
Milamay
|
Pozdravljene punce! Kar nekaj dni me ni bilo tukaj in že je vse polno PREKRASNIH NOVIC. sUPER! Andreja - iz srca ti čestitam in želim, da bo tokrat vse dobro in da boš naslednje leto k sebi stisnila malo zdravo štručko. Raho - čestitke tudi tebi. Javi, če si še delal kak test. Micla - čestitke za rojsni dan, ki si ga že imela in super, da je bilo na NS vse OK. Liona - ja, ta nosečnost pa ti res povzroča mnogo težav. A nič ni tako hudo, ne? Samo, da boš lahko že čez 2 meseca k sebi stisnila svoje dete. Lana - kolliko preiskav?! Ampak kar se mora, ni težko. Držim pesti, da vse porihtajo in da boš končno zagledala . Sonchek - samo da je vse OK. Joj, tako majhna pikica je! Verjamam pa, da te je pred vsakim pregledom strah. To je za nas, ki smo dale nekaj skozi, normalno. Kaj pa naj vam napišem jaz? NIč tako lepih novic nimam. se je po parih dneh izcedka prikazala (no, že 1.4.). Tako je sedaj pred nama spet nov mesec, novi boji in nove želje ... Pa saj bo. Enkrat bo. Zdaj mi Andreja res daje upanje. Če je tebi upelo po tolikem času, potem bo še nam ostalim, ne? Andreja, pa tako sem upala, da mi boš poročala z ambulante za neplodnost. Zdaj pa bom morala skozi vse sama ... Saj se samo hecam! PRESREČNA sem, da ti je uspelo. Res ti iz srca privoščim. Pa toliko groznih stvari se je v zadnjih mesecih dogajalo vaši družini ... res je bil že čas, da vam posije sonček. Tako, naj bo zdaj to vse. Bodite pridne in imejte se radi. LP
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 13.4.2007 7:03:18
|
|
|
|
lana38
|
Milamay, kdaj imaš pa ti pregled v ambulanti za neplodnost? Mislim, da ni več dolgo. Če se ne motim, že ta mesec. Boš pa ti tista, ki bo poročala, kako je bilo. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 13.4.2007 10:52:17
|
|
|
|
andreja2000
|
milamay hvala za čestitke in dobre želje.Ja,nič ne bo z mojo ambulanto,ampak imaš tukaj še monikap,ki že hodi tja in ti bo gotovo rade volje kaj povedala. No,kot vidiš,se da zanositi tudi po daljšem času in upam le še to,da decembra dobim zdravega .Zato tudi ti korakaj pogumno naprej in želim ti,da se tudi tebi čim prej prikažeta . Liona smola,res mi je žal,da se ti je v nakopičilo toliko težav,pa samo da je s pikico vse vredu,saj se tudi tebi že bliža dan,ko boš držala v rokah svojega Vsem ostalim lep dan in tele rožice so prav za vas ,ker ste tako zlate punce!
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 13.4.2007 12:12:30
|
|
|
|
lana38
|
andreja2000, kdaj si si pa izračunala PDP. To bo verjetno v začetku decembra. Če bi jaz slučajno bila v tem ciklusu, bi imela PDP 31.12. Še vedno razmišljam tako, kot da mi bo uspelo, pa vem, da mi ne more. Verjetno bom težko nehala računati dneve ipd. No, morda pa bom letos še vseeno . Odvisno od tistih v Lj, kdaj bom prišla na vrsto, da me poštimajo. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 13.4.2007 12:24:55
|
|
|
|
andreja2000
|
Lana38 PDP po mojih izračunih bi naj bil 11.12. Ja,tvoj datum bi pa bil,če bi bila ,zelo zanjimiv.Ti kar razmišlaj pozitivno,tudi jaz sem si ves čas ,vsaki mesec sproti računala PDP in nikakor nisem mogla mimo tega.Lana,držim pesti zate,da te čim prej porihtajo in boš tudi ti srečka .
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 13.4.2007 12:43:14
|
|
|
|
lana38
|
Izgleda, da se bom kar načakala, preden se bo kaj porihtalo. Jaz imam šele pregled 10.5. Na "mami" pa se punce pogovarjajo o zap. št. in imajo št. okrog 1200. Te s to številko, bi naj prišle na vrsto enkrat v novembru. Če je to tako, potem jaz sploh ne bom letos na vrsti za HYSC. Jaz nimam niti še št. LP
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Pri katerem letu nameracvate imeti zadnjega otroka?lenikado 25. leta (
3%)
do 30. leta (
21%)
do 35. leta (
46%)
do 40. leta (
15%)
dokler bom lahko (
7%)
ne razmišljam o tem (
8%)
Število vseh glasov: 322Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!