|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
20.4.2007 15:13:15   
lana38
Samo user posted image  mora priti, če hočem klicati v LJ, ker moram klicati prvi dan user posted image . Sem že klicala prej pa vstrajajo na 1. dan user posted image . Tako da, če nisem user posted image , bi rada user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
20.4.2007 15:17:40   
sonchek
ja res je Lana38....Pa vprašali te bodo kok je dolg ciklus...in to moraš TOČNO vedt...user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
20.4.2007 16:10:21   
andreja2000
milamay ,tole je pa super da gresta čez vikend na morjeuser posted image .Jaz imam zelo rada morje-vodo in valove.Že ko si to samo zamislim me ful pomirja....
Ja,sem že prej napisala da imam UZ 26.4.,pregled sam pa kasneje,vendar je itak UZ važen,ko bom videla kako se drži pikica in upam,da je vse vredu.
Želim ti,da maja tvoje user posted image  ne bo in bosta user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
20.4.2007 18:11:40   
aurora28
Forumke mene pa zanima, kako je kaj s spolnimi odnosi v času nosečnosti in kakšno zaščito uporabljate oziroma ste jo uporabljale (umik, kondom ali pa kar po domače povedano ˝spuščate noter˝. 

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
20.4.2007 18:34:08   
Milamay
Aurora, kaj tebe vse zanima?! user posted image  Spolni odnosi v nosečnosti - so čisto normalni, tako kot takrat, ko si želiš user posted image . Moram pa reči, da v 1 nosečnosti nisem imela velike želje po spolnosti. Nič mi ni pasalo. Ko pa sem rodila, potem pa se je želja hitro vrnila. V 2. pa sem se bolj sprostila. V glavnem pa vsaj meni ni bilo veliko do  user posted image . Smo pa ženske različne in ene imajo med nosečnostjo še večjo željo, pri drugih pa želja izgine.

Andreja - aha, UZ imaš naslednji teden? Verjetno sem bolj slabo brala poste in nisem zasledila tega datuma. Joj, držim pesti, da se bo pikica že lepo videla oz. da boš videla bitje micenega srčka. Hvala za želje, da bi zagledala v maju user posted image . Seveda si tega res želim in kot pravijo, upanje umre zadnje, ne? In tako upam in upam ... Če pa ne bo, pa ti bom poročala, kako bo v amb. za neplodnost.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
20.4.2007 19:45:46   
sonchek
Aurorauser posted image user posted image user posted image ... zakaj bi mogli biti pa spolni odnosi kej drugačni, kot sicer....user posted image user posted image ...no, ja...pri meni so zelo...midva imava strogo prepoved, ker sem imela tiste izcedke...upam, da jih bo kaj kmalu preklicala...če ne se mi bo utrgal...user posted image user posted image user posted image ...sej ne, sej ni tok hudo....sam mal pa vseeno...moj mi je že reku da mu bom mogla dat 100evrov...user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
20.4.2007 21:39:00   
Liona
Ojla,

Tinaaja, kakšno številko cunjic mi predlagaš za začetek?user posted image Jaz imam namreč vse od 56 naprej. Oz. 56 in 62. Imam sicer dvoje kratke žabice 50 in dva body-ja, ostalo pa je večje. Včeraj sem prala, danes sem polovico zlikala. Naš fant ima toliko cunj (veliko sem sama kupila, ker sem mislila, da ne bom nič dobila, potem pa mi je sodelavka dala dve veliki škatli user posted image ). Ogromno stvari. Polovice po moje sploh ne bomo ponosili. Full se je nabralo. Jutri bomo sestavili previjalno komodo in posteljico in me kar skrbi, da ne bom mogla vsega v predale nabasat!
Drugače smo pa danes napolnili 31 tednov. Full sem vesela, da sva že v 8. mesecu (od jutri naprej user posted image ) glede na vse težave, ki sva jih imela. Trebuh mi je začel precej otrdevat, ampak pravijo da je to normalno. Da spada zraven. V ponedeljek imamo kontrolni UZ v Ljubljani. Da vidimo, kako je naš fant zrastel. Upam, da bo vse vredu.

Lana in vse ostale, držim pesti za user posted image  ali user posted image .

Lahko noč

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
20.4.2007 21:47:53   
sonchek
Liona....me fulll veseli, da ste že v 8.mesecu...še malo pa bo tvojih nosečnoških težav konec in zečele se bodo druge...
...držim pesti, da mali še malo počaka v trebušču in te potem razveseli...
Drži se...user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
21.4.2007 7:33:59   
tinaaja
Liona, jeeee rastemo in tedni minevajo user posted image user posted image user posted image Sem ful vesela, da lepo poteka nosecnost glede na vse zaplete - si si prav posteno zasluzila tega fantina. Glede oblekic - 56 bo OK, razen ce ti na kontrolnem UZ ne recejo, da je mali lahek. Jaz sem norela, ker sem poslusala mojga in kupila vecino 62 in pol prineses domov strucko veliko 51 cm in plava v 56. Tko da ce imas vsaj nekaj st 50 (dva kompleta kot si napisala) je  OK.. Ce bos potrebovala vec, bo pa ze kdo drug skocil v nakup. Poleti ti bodo najbolj prav prisli bodiji s kratkimi rokavi in tanka dekica (lahko tud tetra). Mi imamo ene par plis oblekic, ki jih ni imela niti enkrat, ker so st 62 in je zdaj ze prevroce. Pripravimo mamice velike zaloge, pol pa pol sploh iz omare ne pride user posted image user posted image user posted image   Predvsem bi rekla, da ne kupuj v naprej prevec, ker je bolje sproti, da vidi, kaj rabis. (pri meni to v praksi ne deluje user posted image user posted image ) Sem ugotovila,da npr ful rabis dekice - za pokrit v postelji, za ven it v lupinici, za vozek, za na kavc .. da ne nosis ene in iste sabo in da komot das prav vmes.
Aja se tale nasvet - preberi si vse na MONu o dojenju.. Tok se neki pripravljamo na porod, ampak rodila bo vsaka tko al tko.. Dojenje pa je cist druga zgodba.. Lahko lepo stece, lahko pa so veliki prblemi. Meni je zal,da nisem prej ful bolj nastudirala dojenja, ker ni ravno tko, da dojencek pride, ga das na josko in t je to (no pri nekaterih je).. Vidim pa tud pri marcevkah, da  nas je imelo kar veliko probleme.  Ce bos kupovala kaksne nastavke, ti priporocam Chiccotove silikonske.. JAz sem jih imela za vsak slucaj, zdaj pa brez njih ne gre, zal.. Ampak saj ze v porodnisnici vidis, ce se bo mali pristavil in lepo vlekel al bodo kaksni problemi..

Ufff preden cel spis napisem .. ce te kaj zanima, kar vprasaj.. Zdaj lahko iz prakse govorim user posted image Aja, ce bos sel kdo v AT - naj ti nabavi Antiflat kaplice proti krcem..  Sem jih ravno dobila, ampak mamice pravijo, da so najboljse in pediatrinja mi je vceraj potrdila, vzami kar 100ml, ki stane 8,2€..

Nasa brina ze tok komunicira - zdaj j v lezalniku in debatira user posted image user posted image Vcerja je bila cela kriza s krci user posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
21.4.2007 10:43:39   
Liona
Tinaaja, hvala za info. Super je takole iz prve roke kaj prebrat. Jaz grem zdaj likat naprej cunjice. Ostali so mi le še body-ji (jih je pa cela košara). Jaz sem ugotovila, da imam ful 56 in 62, večjih številk pa nič. No, bomo pa sproti nabavljali. Vsekakor pa polovico tega kar imamo, ne bova nikoli oblekla. Ja, če bopotreba po št. 50, bom pa user posted image  poslala v nakup v H&M. Upam pa, da ne. Bomo pa 56 malo zavihali, pa bo. Za iz porodnišnice domov sem namreč nabavila full hude hlačke. So pa 56. Bomo že user posted image .
Kaj si ti nabavila od kozmetike? Meni so rekli, da potrebujem le trdo milo za začetek. Sicer sem kupila še olje z aloa vero od Penatena in en šamponček in hladilno mazilo za ritko. Pa seveda palčke za nosek in ušesa, škarjice, krtačko in glavniček za temenca. Koliko tetra planic mi svetuješ?
Joj, sem zahtevna. Ampak se kar zgubljam v teh spiskih.

hvala še enkrat

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
21.4.2007 13:32:32   
lana38
Liona, super, da sta že tako daleč prišla ti in tvoj user posted image . Ne bo dolgo pa bomo brali, da si že rodila. Kako hitro čas mineva!
Jaz pa še vedno nimam user posted image . BT je danes še bila povišana. Izcedek pa včeraj popoldan in danes dopolndan ni bil prisoten. Zdaj pa se mi je spet nekaj pokazal.user posted image  Bomo pač počakali še par dni, da vidimo, kaj se bo iz tega razvilo. Včeraj sem si vzela malo več časa in na netu naštudirala, kako izgleda vgnezditvena krvavitev. Punce pišejo, da so jo imele 2-3 dni in potem je izcedek izginil. Nekje sem prebrala, da test lahko pokaže user posted image  4-5 dni zatem, ko se je izcedek prvič pojavil. To bi pri meni bilo v ponedeljek. jaz bom pa verjetno še vseeno počakala do srede s testom, če seveda ne pride prej user posted image  ali BT pade.
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
21.4.2007 15:12:51   
tinaaja
Kaj si ti nabavila od kozmetike?

tkole: tetra plenic imam 20, tetra krpic 40x40cm imam 6 (en paket), krpice od tosame za umivanje 1 paket -6. tetra so multi uporabne, ce ne rabis siroko pivijat, ne rabis vec. z 10imi bi skoz samo prala, tko da bolje imet 20.
kozmetika - lekarnisko hladilno mazilo, fizioloska raztopina v 5ml flaska (mislim,da so 5ml) - dobis v lekarni - ene 5 flask, trdo milo - imam od Mustele, ki se dobi v lekarni, alkohol, 5x5 cm zlozenci 50 kom, mandljevo olje iz lekarne, za vneto ritko je super od bebival-a mazilo za nego ali od mustele, vata, posodica za vodo in posodica za smeti(plenica, umazani robcki,.. - das pol skupaj v smeti, da se med previjanjem ne zezas, kam z odpadki), robcki za umivat rito (tosama 50 kom pakiranje, kupi kar ene 5 paketov ali pac kaksna druga znamka).. to vse nujno rabis.

palck za nos in usesa bog ne daj da uporabis.. ni to za novorojencke, patronazka ti bo pokazala kako nosek pucat (fizioloska in kos vate)..  za zamasen nos je super aspirator Narhinel, ki se dobi v IT.

zase ti priporocam ogromne taponaze za v P - vlozke, se dobi v lekarni za cisco - so ogromni od spreda do zadaj cez rit, bombazni, okoli tetra not pa bombazno polnilo al neki tazga. to dobis v porodni, pol pa imas na razpolago vlozke.. jaz sem imela dva ta vlozka not, pa je se vseen cez prislo, z vlozki bi si hodila menjat vsakih 10 minuser posted image   rabis ene 4 pakete, not je 5,6 kosov.. za doma pa do bili meni vir 80 zakon (ja ne bi misnla, da bom kdaj to rekla user posted image user posted image ) sploh ce si sivan.

kupi si caj za dojenje in sezam za sezamov napitek.

vecjih st kot 62 ne rabis sploh imet zdaj, bos ze pol..  56 smo tud mi imel za domov iz P.user posted image

nadaljujem ko se se kaj spomnem..

sonchek- spravi si ta seznam user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 21.4.2007 15:13:44 >

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
21.4.2007 15:13:15   
sonchek
Lana38...držim pesti, da se vse dobro izteče...tako kot si boš želela...
...če pa ma user posted image  že za pridt in je to njen namen...pa naj raje čim prej pride, da se lohk prijaviš za HSC...
l.p.

...v vsakem primeru, držim pesti zate....user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
21.4.2007 15:15:34   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

sonchek- spravi si ta seznam user posted image user posted image user posted image user posted image

...pa mi boš ja še enkrat povedala k bom rabla....itak te bom takrat maksimalno ponucala, k boš že kr neki skoz dala...user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
21.4.2007 15:23:13   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

...pa mi boš ja še enkrat povedala k bom rabla....itak te bom takrat maksimalno ponucala, k boš že kr neki skoz dala...user posted image user posted image user posted image

ze med nosecnostjo mi je spomin odpovedoval, zdaj pa pomanjkanje spanca tud naredi svoje, tko da ziher je ziher user posted image user posted image user posted image user posted image da nou pol rekla, da sem ti kaj zamolcala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
21.4.2007 15:24:55   
andreja2000
Lana38 močno,močno stiskam pesti za user posted image ,če pa misli pridit user posted image ,pa naj to takoj stori,da lahko greš dalje.

Aurora28 meni user posted image  še vedno paše z veliko nežnosti.user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
21.4.2007 19:23:44   
Liona
lana38, tudi jaz sem imela vgnezditveno kravitev. Tak svetlo-rjav izcedek je bil. Trajala je dva dneva. Občasno. Sem že mislila, da bo user posted image  prišla en teden prej, naslednji dan pa izcedka ni bilo več. To je bilo na četrtek. Se prav spomnim. Na ponedeljek sem naredila test CB in dobila lep +.
Tinaaja, hvala. Morem prepisat, da ga ne izgubim (printer crknil user posted image ). Ali črpalko za mleko rabim? Jaz sem jo namreč že nabavila. Aventovo.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
21.4.2007 19:37:17   
lana38
Liona, hvala za informacije. Sem vedela, da si iemla skoz z izcedki neke težave, samo se zdaj nisem več spomnila, če je bila tudi vgnezditvena prisotna. No, pri meni se danes po malem pojavlja že 3. dan. Je pa danes dosti manj, kot v četrtek. Pa tudi barva je čisto bledo rjava, oker ali bolj temno rumena. Opazim ga samo na WC papirju, ko se obrišem.user posted image
Spet bom napisala, da bomo že videli čez par dni.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
21.4.2007 19:37:38   
aurora28
Hej punce kako ste kaj?

Lana38 te še nič firbec ne matra, no ker mene že pošteno matra in komaj čakam, da nam sporočiš veselo novico o user posted image . user posted image user posted image user posted image

Nekaj ur nazaj imam nekakšen čuden občutek v spodnjem delu trebuha, občutek je tak, kot da mi vse nekam tiši user posted image in na rahlo čutim majhno špikanje v desni strani.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
21.4.2007 19:38:37   
tinaaja
Ali črpalko za mleko rabim? Jaz sem jo namreč že nabavila. Aventovo.

naceloma ne rabis, ampak... lahko pa da bos.. aventova je zakon user posted image user posted image crpanje je odvec, ce se otrocek dobro doji, ce pa zavraca zizo, ce zelis povecat kolicino mleka,... pol je pa super.. jaz sem jo tud kupila..

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
21.4.2007 19:39:06   
aurora28
Spet bom napisala, da bomo že videli čez par dni.
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Spet bom napisala, da bomo že videli čez par dni.user posted image
LP

Kaj nas matraš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
21.4.2007 19:40:37   
lana38
Aurora28, kdaj si ap ti imela user posted image ? A si včasu O, ali kmalu čakaš user posted image  ali user posted image ? Tole špikanje je lahko znak O ali user posted image . Č eimaš bolj močne O, se to čuti kot neko špikanje na eni strani trebuha. Jaz sem jih opazila, ko sem jemala Klomifen, pa še zdaj, samo zdaj to ni več tako intenzivno.
LP

lana38

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
21.4.2007 19:51:36   
aurora28
Prvi dan  user posted image sem imela 8.4., nasplošno sem pa vedno zelo dobro čutila ovulacijo, tako da je verjetno O, to špikanje. Podoben občutek, kot če bi me jajčniki hoteli boleti, ampak me ne. 

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
21.4.2007 19:58:33   
lana38
Tudi jaz mislim, da gre za O. Torej lepo pridno user posted image  in uživajta. Morda pa tudi kakega user posted image  uštimata pri tem.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
21.4.2007 20:13:42   
aurora28
Hvala Lana38, pridno telovadiva user posted image . Tudi jaz zate držim pesti, da ti bo tokrat uspelo. 

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ljubezen
agnes

Ali ljubite svojega partnerja?

Da, zelo. (70%)

Mislim, da ga ljubim. (14%)

Včasih sem ga. (5%)

Ne, vendar vztrajam z njim, zaradi... (5%)

Ne, pravzaprav ga težko prenašam. (2%)

Ostalo:______________ (4%)

Število vseh glasov: 400

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!