tinaaja
|
Liona, jeeee rastemo in tedni minevajo Sem ful vesela, da lepo poteka nosecnost glede na vse zaplete - si si prav posteno zasluzila tega fantina. Glede oblekic - 56 bo OK, razen ce ti na kontrolnem UZ ne recejo, da je mali lahek. Jaz sem norela, ker sem poslusala mojga in kupila vecino 62 in pol prineses domov strucko veliko 51 cm in plava v 56. Tko da ce imas vsaj nekaj st 50 (dva kompleta kot si napisala) je OK.. Ce bos potrebovala vec, bo pa ze kdo drug skocil v nakup. Poleti ti bodo najbolj prav prisli bodiji s kratkimi rokavi in tanka dekica (lahko tud tetra). Mi imamo ene par plis oblekic, ki jih ni imela niti enkrat, ker so st 62 in je zdaj ze prevroce. Pripravimo mamice velike zaloge, pol pa pol sploh iz omare ne pride Predvsem bi rekla, da ne kupuj v naprej prevec, ker je bolje sproti, da vidi, kaj rabis. (pri meni to v praksi ne deluje ) Sem ugotovila,da npr ful rabis dekice - za pokrit v postelji, za ven it v lupinici, za vozek, za na kavc .. da ne nosis ene in iste sabo in da komot das prav vmes. Aja se tale nasvet - preberi si vse na MONu o dojenju.. Tok se neki pripravljamo na porod, ampak rodila bo vsaka tko al tko.. Dojenje pa je cist druga zgodba.. Lahko lepo stece, lahko pa so veliki prblemi. Meni je zal,da nisem prej ful bolj nastudirala dojenja, ker ni ravno tko, da dojencek pride, ga das na josko in t je to (no pri nekaterih je).. Vidim pa tud pri marcevkah, da nas je imelo kar veliko probleme. Ce bos kupovala kaksne nastavke, ti priporocam Chiccotove silikonske.. JAz sem jih imela za vsak slucaj, zdaj pa brez njih ne gre, zal.. Ampak saj ze v porodnisnici vidis, ce se bo mali pristavil in lepo vlekel al bodo kaksni problemi.. Ufff preden cel spis napisem .. ce te kaj zanima, kar vprasaj.. Zdaj lahko iz prakse govorim Aja, ce bos sel kdo v AT - naj ti nabavi Antiflat kaplice proti krcem.. Sem jih ravno dobila, ampak mamice pravijo, da so najboljse in pediatrinja mi je vceraj potrdila, vzami kar 100ml, ki stane 8,2€.. Nasa brina ze tok komunicira - zdaj j v lezalniku in debatira Vcerja je bila cela kriza s krci
|