Bety upa
|
Pozdravljene punce, , in dojenčki.... Lepi dnevi so...še preveč lepi...In me je kar strah, kaj bo junija, julija, avgusta?!?!... Jaz sem izvedela eno stvar...tako, pod mizo...Da sem naredila narobe, ker sem na GK iskreno povedala, da sem pri dr.Rešu imela 4 postopke in vse naprej, kar sem povedala. Mogla bi molčat in samo trditi, da si želim otroka. Vedno plačam zaradi te svoje iskrenosti, hudiča. V času O me je v trebuhu, jajčnikih...vse hudo bolelo. Bolečina se je širila na desni kolk in sem prav čotala po hiši (to je bilo prejšnji teden). Mogoče se je te barve, ki so jo vbrizgali preveč nabralo tam v jajcevodih in ni vse prav. Zdaj sem OK. Samo hopa cupa ne morem kot prej, ker se mi zdi, da imam maternico prenizko in nekako, boli me vsak sunek v njo. Drugače pa ne čutim, da bi me kaj drugega bolelo, razen pri seksu. Izcedka nimam prav nobenega, tako da kakšneo vnetje verjetno ni. Mogoče je to davek na histeroskopijo. Bo boljše.... Lana38....srečno na GK. Mislim, da je potrata časa, če greš prvo na pregled pa potem še naročanje na operacijo, saj te tam pred operacijo temeljito pregledajo (ginekolog, voda, kri, EKG...) Naroči se na histeroskopijo in pij KT do takrat. Vsem drugim lupčka, pestke za ,.....in vse, kar si želite!!! Bety, ki mora biti enkrat , ker kupuje danes hišo...
|