|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
10.4.2007 15:10:28   
tinaaja
Kaj pa na genetiki delajo??

Tu imas razgovor - narisejo druzinsko drevo do babic/dedkov, pogledajo mozne razloge za ss, ... Skratka tukaj gre bolj za razgovor, ce pa najdejo kaksen mozen rzlog, pa se verjetno lahko dogovoris za kaksne preiskave.

Pilotgirl - zal mi je user posted image res nimas srece s temile M... a so te poslali na kaksne nadaljne preglede hormonov ali drugih moznih vzrokov za tele neredne M?

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
10.4.2007 15:14:26   
lana38
Špela100!
Na Želimo si novega člana, tema Potek slikanja maternice, sem opisala cel postopek. Pa še nekaj drugih opisov te preiskave imaš tam. Tako da ne bi zdaj še enkrat pisala. Tam boš vse prebrala, če pa ti potem ne bo kaj jasno, pa kar vprašaj.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
10.4.2007 15:18:45   
sonchek
pilogirl...tudi meni je žal da te ta user posted image  tako grdo zajeb....user posted image

Špela100...dobro da so se začele zadeve odvijat vsaj po kakšni poti...tist, k stoji pa čaka je najhujš....zdej se je pa vse skupi vsaj neki premaknilo...
...za genetski posvet ti je že Tinaaja povedala...pri meni je bilo isto...
Slikanje maternice, ali HSG ni nič hudega, ampak za to ker kar čim prej prijavi...sem pa vesela da si se odločil ada greš v Postojno...če bi šla jaz še enkrat čez to bi se tudi odločila za tja...
Če te kar koli zanima ti kar vprašaj, saj veš da smo tu da si pomagamo...

Aja..no jaz sem pa tudi že nazaj iz pregleda...veliki smo že 1,46 cm in smo dopolnili 8.teden...upam, da bomo šli tako tudi naprej...
...sedaj se moramo počasi naročit že na NS, ne morem verjet...oooo upam, da bo ta čas hitro minil do tja...

Lep sončen dan vam želim...in Raho verjemi, da na začetku pokaže prav...ker če ni hormona, se tudi črtica ne bi pokazala....začni uživat v user posted image !!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
10.4.2007 16:23:34   
Špela100
Tinaaja, Sonchek, lana38 hvala za hitre odgovore, ja tudi jaz sem vesela, da se nekaj premika,
- spermiogram gre moj lahko že v soboto delat, ne vem koliko časa traja,da dobiš rezultate, po moje hitro...
- posvet za genetiko je konec maja,
- slikanje maternice bom imela pa po prvi M, tako, da konec maja bo že kaj več jasno.

Ja Sonchek rada bi te vprašala, g. mi je rekla, da greš najprej v bolnico, potem te pa na rentgen zašibajo v zdravstveni dom, a je tako???
- A potem kaj odležiš?
- A greš takoj domov,
- a ti kaj dajo proti bolečinam, če je potrebno
- a je tebe kaj bolelo??

nekatere so opisovale,das pregled poteka direkt s kamero, a je to res?
- a po slikanju rabiš kaj čakat s user posted image .

Ja, ja sto vprašanj...ne me kregat...
Lana bom prebrala, hvala....

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
10.4.2007 16:24:48   
Špela100
Sonchek čestitke za tvojega 1,46 velikega škratka, držim pesti in da ti čas do nuhalne čimprej mine....

Bravo...................

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
10.4.2007 16:53:32   
andreja2000
špela100 no,končno se  je začelo tudi pri tebi nekaj premikati.user posted image
sonchek bravo za tvojo pikico user posted image user posted image user posted image user posted image
tinaaja kako pa kaj tvoja  Brina!

ostale,ki vas nisem omenila,pa lep pozdrav in držim vam pesti,da čim prej zagledate user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
10.4.2007 17:10:33   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Ja Sonchek rada bi te vprašala, g. mi je rekla, da greš najprej v bolnico, potem te pa na rentgen zašibajo v zdravstveni dom, a je tako???
- A potem kaj odležiš?
- A greš takoj domov,
- a ti kaj dajo proti bolečinam, če je potrebno
- a je tebe kaj bolelo??

nekatere so opisovale,das pregled poteka direkt s kamero, a je to res?
- a po slikanju rabiš kaj čakat s user posted image .

- jaz sem imela najprej razgovor in UZ (ka rga ti verjetno ne boš), potem v Bolnici slikajo maternico s enim razpršilom ti notri baje brizgnejo in pogledajo s kamero. Jaz ne vem za noben zdravstveni dom k bi to delal.
- Odležiš cca 2ure in greš isti dan domov, če je vse ok
- dajo ti proti bolečinam, se mi zdi da eno tableto.
- Mene je bolelo k user posted image ...druge sicer pravijo da ji ne tok...je pa res da imam niski prag bolečine...
- po slikanju počakaš s user posted image  en teden....

Upam, da nisem kej pozabila in sem ti zaenkrat vse odgovorila...
Če je pa še kej pa kr vpraši, naj ti ne bo nerodno...user posted image

Hvala punce, ker ste bile s mano in z mano držale pesti za mojo user posted image ...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
10.4.2007 17:11:53   
sonchek
Andreja2000...kako pa kej tvoje počutje, a so se že začele slabosti in druge nosečniške težave????

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
10.4.2007 17:32:59   
lana38
Špela100!
Zdaj imam več časa pa ti bom tukaj napisala. Po sprejemu v bolnico sem dobila injekcijo proti bolečinam. Potem sem šla na RTG oddelek, kjer mi je G vbrizgal kontrast skozi maternični vrat. Potem pa je prišla rentgenologinja in so opazovali na ekranu, kako se kontrast razliva, nakar so vse skupaj še slikali z RTG. Cel poseg traja 10 do 15 minut. Po tem sem pa jaz morala do večera odležati v bolnici in potem sem imela še en teden bolniške. Povsod je drugače. Ponekod sploh ne dobijo bolniške. Ne vem, zakaj takšne razlike, če smo v isti državi. Mene HSG ni nič bolel zdaj. Ko sem bila pa pred 11 leti, pa me je zelo bolelo, ampak takrat nisem dobila nič proti bolečinam. Slike sem dobila takoj v bolnici. Izvid pa skupaj z odpustnico. Biti sem morala na tešče.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
10.4.2007 17:40:33   
Špela100
Hvala Sonchek, hvala Lana38, mal zbiram informacije in mi vse prav pride.
Bom že potrpela, ne bom se dosti sekirala, mi bodo že vse razložili...sam da mine...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
10.4.2007 17:41:05   
koala
Špela100 super da se premika.
No za HSG in genetiko so ti odgovorili.
Izvide spermiograma pa sva v MB dobila čez dve uri, v LJ pa je trajalo še manj.
Aja, ne vem če so vama povedali, nama so rekli da se morava tri dni pred spermiogramom vdržati slončkanja.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
10.4.2007 18:41:38   
monikap
Špela100 midva pa sva bila danes na spermiogrami v MB in morava čakat na izvide do drugega četrtka takrat morava nazaj da izveva rezultat izvidov in moj še ima pregled.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
10.4.2007 19:01:59   
lana38
sonchek!

Imam spet eno vprašanje zate. Malo sem iskala po netu GK LJ, da vidim, kam bom morala iti na HYSC. Pa sem zasledila GK-Leonišče. A je GK in Leonišče ista stvar? Oboje je namreč na istem naslovu.
LP

lana38

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
10.4.2007 19:10:56   
andreja2000
sonchek pojavljati so se mi začele rahle slabosti,vendar bruham še ne,nimam pravega apetita,imam beli tok,včasih se mi malo zmoti,to pa je zaenkrat vse.user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
10.4.2007 19:20:26   
lana38
andreja2000, ti znaki samo spremljejo tvojo user posted image . Ko bodo minili, boš pa samo še uživala v user posted image .user posted image
Kdaj si pa imela datum v amb. za neplodnost? Zdaj ti pa ni treba iti.user posted image Super.
Včeraj smo se ustavili v Sl. Bistrici na pijači, ker smo šli skozi. Smo mislil iti na Boč, pa je bila prevelika gužva. Že spodaj so bili ob cesti parkirani avtomobili. Bili pa smo v tisti gostilni, ki je zraven Hardija. Mislim, da se tam motoristi zbirajo, ker jih je bilo zelo veliko. Skoraj 3/4 gostov so bili motoristi. A veš, kje je to?
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
10.4.2007 19:27:50   
monikap
Andreja2000 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da tvoje slabo počutje čim  prej mine in boš lahko uživala vsak trenutek svojeuser posted image .Ter se veselila ko ti bo bušček rasel in se bo tvoja pikica veselo premikala.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
10.4.2007 19:31:26   
andreja2000
Lana38 ja,v ambulanti za neplodnost sem bila naročena 23.4.,seveda sedaj to odpade.Ja,bom morala poklicat in povedat kako je,da bo lahko katera druga  prišla na vrsto,ko pa se tako dolgo čaka.

Pol pa ste bli verjetno v gostilni Gams,motoristov pa je bilo verjetno zato toliko,ker so nekje imeli neko srečanje in so se  ustavili na pijači.user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
10.4.2007 19:32:21   
andreja2000
monikap hvala,res si zlata!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
10.4.2007 20:11:42   
Liona
Ojla,

še jaz po dolgem času. Oz. mi2. user posted image  Prejšnji čet. sem prišla iz Ljubljanske porodnišnice po 14 dneh... V tej user posted image  sem pa več v bolnicah kot doma. Skratka. Bolelo me je za znoret pod desnim rebernim lokom, dobila sem vročino, bilo mi je slabo... Takoj so me hospitalizirali, naredili jeterne in ledvične teste, vse bp. Na UZ pa so našli žolčni kamen! Enega velikega (21 mm). No, zdaj nič ne morejo, je treba počakat in bom po porodu videla, če ga bo treba odstranit. Sem si kar precej oddahnila, samo da je z našim user posted image  vse v najlešpem redu. V sredo na UZ smo imeli "že" 1300 gr in lepo rastemo. Mami se pa "ubija" s to žolčno dieto. user posted image  Ampak glede na to, da ne jem nič mastega in sladkega, bom pa ob rojstvu "fit mami" user posted image .
Imam pa vsaj eno dobro novico. Posteljica se je odmaknila in ne sega več čez rob MU kar pomeni, da je možnost krvavitve zelo mala, roila bom verjetno lahko po naravni poti in ni mi potrebno več strogo počivati.
Drugače pa me user posted image  že pošteno daje. Ponoči ne spim, bolijo noge, medenica... Po 3x na noč grem na WC... Še dobra dva meseca! Upam, da bo hitro okoli.

Lepo se imejte. Vsem novim user posted image  želim vse najlepše, (ne)čakajočim pa čimprejšnji user posted image  user posted image .

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
10.4.2007 21:43:28   
aurora28
Raho iskrene čestitke ob zagledanju user posted image , ni važno ali je črtica bleda ali zelo poudarjena...važno je da je user posted image , kar pomeni, da si user posted imageuser posted image za srečno in zdravo nosečnost ti želim.

Andreja2000 vesela sem zate, da te dajejo majhne slabosti, saj je to znak, da zdaj se gre pa zares user posted image user posted image user posted image .

Full sem vesela, ker se naš seznam počasi (lahko bi se hitreje) manjša in čez nekaj mesecev se bomo dobivale na drugih forumih (čeprav bo ta forum prioriteta, saj smo vse svoje križe in težave lajšale, ravno na ˝našem˝forumu) decemberke, januarke, februarke in marčevke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Liona tudi zate sem vesela, da je z user posted image vse v redu user posted image user posted image user posted image .

Tinaaja kaj Brina veliko ziza, pravijo namreč, da če user posted image veliko ziza, potem to pripomore materi, da izgublja kilograme. Ampak ne mislit, da si mislim, da si se zelo zredila, ravno nasprotno si mislim user posted image . Zate imam namreč občutek, da si tudi v nosečnosti bila bolj fit. user posted image

Lana38 saj bo vse ok, boš videla. Držim pesti zate in za vse ostale in upam, da čim prej vse še nenosečke postanemo nosečke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
10.4.2007 22:04:27   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

sonchek!

Imam spet eno vprašanje zate. Malo sem iskala po netu GK LJ, da vidim, kam bom morala iti na HYSC. Pa sem zasledila GK-Leonišče. A je GK in Leonišče ista stvar? Oboje je namreč na istem naslovu.
LP

Ne, Lana38...to sta dve različni ustanovi...Na Leonišču so samo ginekološke ambulante (in v bistvu ne vem če je še kej drugega)...GK, je pa v bistvu stara porodnišnica, ki je pa samo čez cesto od Leonišča...
to je to...
Upam, da sem ti kaj pomagala..

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
11.4.2007 7:09:43   
tinaaja
Jutro,
no mi smo pokonci nasa Brina se drzi reka: rana ura, zlata ura. user posted image Je pa res, da gre spat okoli 10 in imamo pol ponoci eno dojenje. Danes je spala od 9:30 do 4:30, kar je noro velik, sem jo pol kr zbudila, ker sem imela josko kot beton in je bilo treba spraznit zadevo user posted image Zdaj pa se v lezalniku preteguje in gleda okoli. Ja, je nasa Brina pravi zizoman, ker se doji nekje v povprecju od 30 min - 45mn, tko da velik del dneva prezdi na joski. Kile - uff se 10 za dol, pa ce grem pol se ene 5 v minus bo ravno prav. Aktivna med nosecnostjo zal nisem bila, mi ni pasalo, pa se skoz me je bilo strah, da bi kaj sprozila, ce bi telovadila - ful neumno, ampak strah dela svoje user posted image Vem za naslednjic, da mi vsaj daljsi sprehodi ne bodo skodil user posted image   Zato pa zdaj sibamo kot nori okoli user posted image

Liona, se malo, pa bosta s pikcem na cilju user posted image

Lana, upam, da bo kmalu za tabo se operacija, Spela, ti pa tudi verjetno komaj cakas na konec maja user posted image

Lusa, zelim ti, da se ti ciklus uredi, da lahko zanosis in donosis zdravega otrocka

Andeja, kako pa je s tvojim bivsim  in mamo? Pa sestra?

Pozdravcek ostalim, sirena se oglasa pa moram it

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
11.4.2007 7:10:48   
lana38
sonchek, hvala!user posted image

andreja2000, bila je gostilna Gams. Zdaj sem se spomnila, da sem to prebrala tam.

Liona, kako lepo, da sta ti in tvoj user posted image  zdaj bolje. Ta 2 meseca bosta že še minila hitro in potem boš srečna mamica.

Jaz sem pa včeraj zvečer malo gledala to svojo napotnico in pogruntala, da moram najprej na pregled v LJ, ker na napotnici piše KC LJ Oddelek za reprodukcijo. Torej kličem danes še enkrat in jim to vse povem, pa bomo videli, kaj bodo rekli. Morda pa hočejo imeti svoj pregled, ker se je včeraj tudi sestra začudila, ko sem rekla, da bi se kar na HYSC naročila, ko sem povedala, kdo mi je dal napotnico.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
11.4.2007 8:30:32   
Bety upa
Pozdravljene punce, user posted image , user posted image user posted image   in dojenčki....

Lepi dnevi so...še preveč lepi...In me je kar strah, kaj bo junija, julija, avgusta?!?!...

Jaz sem izvedela eno stvar...tako, pod mizo...Da sem naredila narobe, ker sem na GK iskreno povedala, da sem pri dr.Rešu imela 4 postopke in vse naprej, kar sem povedala. Mogla bi molčat in samo trditi, da si želim otroka. Vedno plačam zaradi te svoje iskrenosti, hudiča.

V času O me je v trebuhu, jajčnikih...vse hudo bolelo. Bolečina se je širila na desni kolk in sem prav čotala po hiši (to je bilo prejšnji teden). Mogoče se je te barve, ki so jo vbrizgali preveč nabralo tam v jajcevodih in ni vse prav. Zdaj sem OK. Samo hopa cupa ne morem kot prej, ker se mi zdi, da imam maternico prenizko in nekako, boli me vsak sunek v njo. Drugače pa ne čutim, da bi me kaj drugega bolelo, razen pri seksu. Izcedka nimam prav nobenega, tako da kakšneo vnetje verjetno ni. Mogoče je to davek na histeroskopijo. Bo boljše....

Lana38....srečno na GK. Mislim, da je potrata časa, če greš prvo na pregled pa potem še naročanje na operacijo, saj te tam pred operacijo temeljito pregledajo (ginekolog, voda, kri, EKG...) Naroči se na histeroskopijo in pij KT do takrat.

Vsem drugim lupčka, pestke za user posted image ,.....in vse, kar si želite!!!

Bety, ki mora biti enkrat user posted image , ker kupuje danes hišo...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
11.4.2007 9:56:03   
lana38
Po 1 uri in pol tipkanja po telefonu, mi je končno uspelo dobiti zvezo za naročanje.user posted image Naročena pa sem 10.5. ob 8 in 15 minut pri dr. Geršakovi. Upam, da bo vse OK in bo takrat delala, da ne bom spet čakala. To je tako še hitro en mesec samo. Važno, da imam nek datum, potem bo pa že šlo naprej.
LP

lana38

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.