Milamay
|
Lana - navijam zate! Tinaaja - pa ne morem verjeti, da si že v 9. mesecu?! SUPER! JOj, še malo pa boste 3. Boš videla, da je super. Uživaj še v tem zadnjem mesecu (kolikor se pač da ob obilnem trebuhu). Tosja - fajn, da so ti vse porihtali v bolnišnici in da se stvari premikajo naprej. To se mi zdi, da nam vsem daje neko moč, ne? Najhuje je, ko nekako stojiš na mestu in se nič nikamor ne premakne. Jaz sem se zdaj tudi skulirala, sicer pridno , a vem, da če nama tudi ne rata, bova maja prišla vsaj na vrsto v ambulatni za neplodnost. Vem, da je pred nama še dolga pot, a je nekako lažje, če veš, da se nekaj premika v tej smeri. Tosja, ti si mi svetovala, naj pokličem in naročim mojega dragega na spermiogram, ne? Sem poklicala in dobila termin v juniju, no, moj dragi ga je dobil. Ne morem pa verejti, da to ne gre avtomatsko. Ko se naročiš v ambulanti za neplodnost, bi lahko kar avtomatsko naročili še može, saj je to ena izmed prvih preiskav, ki jih delajo. Še dobro, da nisem čakala na maj, ko imava prvi posvet. Potem bi bil on naročen komaj oktobra?!!! Pa saj to ni res. Kot da smo stare 20 let in pač ni pomembno, koliko mesecev čakamo. Lepo pustno soboto
|