|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: upanje po splavu
16.2.2007 7:11:05   
lana38
Dobro jutro!
Mi2 sva se začela truditi takoj po prvi user posted image . Zdaj jih je minilo že 10 user posted image , pa še kar vstrajava. Upam, da bo tudi nama posijal somček in bova zagledala user posted image  in dobila zdravega user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
   Skupaj na poti do cilja
16.2.2007 8:44:18   
tinaaja
Mala pikica pozdravljena. Kdaj zaceti je predvsem odvisno, koliko si bila noseca. Naceloma svetujejo eno do dve M, preden naj bi zacel delat ponovno na otrocku, ampak kot receno odvisno od visine nosecnosti.

No, mi jutri vstopamo v 9 mesec in zdaj gre zares. user posted image  Sploh ne dojemava, da se blizamo d-dnevu, ko bomo trije user posted image  Ker me ful dol tisci, sem sama sebi predpisala pocitek, ker si res zelim pocakat vsaj do 37 tedna, da je otrocek kao donosen. Pripravljeno imamo vec al manj vse, sam se moja psiha se mora pripravit na porod user posted image  Jaz bi se kar sibala okol user posted image

Naj vam petek hitro mine in uzivajte v vikendu!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
   RE: Skupaj na poti do cilja
16.2.2007 11:13:40   
andreja2000
mala pikicauser posted image user posted image user posted image ,oh,žal mi je,da si izgubila svojo pikico.user posted image
Jaz semv 21t imela UPN,pa so mi rekli,da lahko začnem takoj po prvi user posted image  in sma to tudi storila.Sedaj pa teče 21 mesec in midva še kar vstrajava.Želim,da tebi grata doooosti prej,še bolje takoj!
tinaaja ,uh,pa si že skoraj na ciljuŽelim ti vse lepo in vesela sem zate,ko bom jaz user posted image ,boš ti moj vzor.user posted image user posted image user posted image Hvala,ker si ves čas z nami in nas spodbujaš.
Lana38 ,stiskamz zate pesti in si res želm,da že končno zagledaš user posted image  user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
16.2.2007 11:36:19   
lana38
Tudi sama sebi močno stiskam user posted image  in upam, da je tokrat uspelo. Naj vam povem, da imam neke čudne znake. V trebuhu čutim neke krče, okrog jajčnikov. Imam pa tudi bolečine v križu, vse do ledvic. Zdaj pa ne vem, če je to PMS ali morda vendarle user posted image . Do user posted image  je še samo 2 dni. Možno je pa oboje. Edimo nikoli nimam tako izrazitega PMS. Če ne bo user posted image  in bo BT povišana, bom delala v sredo test. Takrat bi bila BT povišana že 19. dan in bi test moral dati pravilni rezultat. Samo to treba zdržati in preživeti teh 5 dni. Čeprav moram priznati, da sem že tako obupana, da sploh več ne verjamem, da bi res lahko bila user posted image . Pustimo se presenetiti. Vem, da nekatere že dlje časa čakate na user posted image , sploh ti andreja2000 in da to moje razmišlajnje o obupu ni ravno primerno, ampak morala sem povedati, kaj se mi mota po glavi. Nekomu moram povedati.
Lep vikend vsem skupaj.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
16.2.2007 12:03:49   
andreja2000
Lana38 tvoje razmišljanje in obup sta še tako naravna,saj ne veramem da je kje katera,ki si vroče želi user posted image ,ki kdaj pa kdaj ne bi bila obupana.Ko jaz nisem zanosila 10 mesecev,sem bila tako zelo sesuta in čist na tleh in sploh nisem več vrjela da še bom kdaj user posted image .No,sedaj razmišljam drugače,bolj pozitivno in je vse skupaj trnutno manj stresno.

Ti Lana,pa si kar olajšaj dušo in piši,sam,da ti bo malo lažje.Jaz vem,da si ti prava borka in to tista,ki bo dosegla svoj cilj.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
16.2.2007 12:52:10   
lana38
andreja2000, hvala za podporo!user posted image

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3381
17.2.2007 11:01:59   
tosja
Lana kje si user posted image  Te že srbijo prstki??? user posted image  user posted image  

Žellim ti krasno nedeljo, s še lepšo novičko user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
17.2.2007 13:34:29   
lana38
Nedeja je pustna. Jaz bom pa šele na pepelnico delala test, drugače je prezgodaj in ne maram napačnih rezultatov. Seveda, če še ne bo user posted image  in bo BT še povišana.
LP

lana38

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
17.2.2007 13:46:55   
Milamay
Lana - navijam zate!

Tinaaja - pa ne morem verjeti, da si že v 9. mesecu?! SUPER! JOj, še malo pa boste 3. Boš videla, da je super. Uživaj še v tem zadnjem mesecu (kolikor se pač da ob obilnem trebuhu).

Tosja - fajn, da so ti vse porihtali v bolnišnici in da se stvari premikajo naprej. To se mi zdi, da nam vsem daje neko moč, ne? Najhuje je, ko nekako stojiš na mestu in se nič nikamor ne premakne. Jaz sem se zdaj tudi skulirala, sicer pridno user posted image , a vem, da če nama tudi ne rata, bova maja prišla vsaj na vrsto v ambulatni za neplodnost. Vem, da je pred nama še dolga pot, a je nekako lažje, če veš, da se nekaj premika v tej smeri. Tosja, ti si mi svetovala, naj pokličem in naročim mojega dragega na spermiogram, ne? Sem poklicala in dobila termin v juniju, no, moj dragi ga je dobil. Ne  morem pa verejti, da to ne gre avtomatsko. Ko se naročiš v ambulanti za neplodnost, bi lahko kar avtomatsko naročili še može, saj je to ena izmed prvih preiskav, ki jih delajo. Še dobro, da nisem čakala na maj, ko imava prvi posvet. Potem bi bil on naročen komaj oktobra?!!! Pa saj to ni res. Kot da smo stare 20 let in pač ni pomembno, koliko mesecev čakamo. 

Lepo pustno soboto

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
17.2.2007 15:07:07   
andreja2000
 Pozdravljeneuser posted image user posted image user posted image

Lana38,  navijam za user posted image
milamay ,pišeš,da si dragega že naročila na spermiogram.Pol bi blo verjetno pametno.da ga tudi jaz.Res imajo čuden sistemuser posted image .Ko sem se naročila jaz,me je vprašala če partnerja tudi naroči,pa takrat nisem vedela,da bi to bilo pametno,rekla ali svetovala mi pa tudi ni,če prav je videla mojo že visoko letnico.user posted image
user posted image user posted image user posted image
Jaz pa imam danes eno mal boljšo novičko glede bivšega.Premestili so ga na oddelek  user posted image   in ni več na intenzivni negi.Me je skoraj kap pri tako naglem preobratu,saj so mu tudi vstavili neko napravo s pomočjo katere lahko govori  user posted image .Sicer ga govor zelo utrudi in so njegove besede še zelo tihe,a on pravi,da vadi in bo kmalu šlo bolje. Povedal je,da se nesreče ne spomne.Pa,zaželel si je čokolado.

Veliko veselja in pozitivnih misli vam želim user posted image

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
17.2.2007 16:24:43   
monikap
Andreja2000 a  si ti že bila na prvem razgovoru v ambulanti za neplodnost?

Neposredna povezava do sporočila: 3386
17.2.2007 16:31:04   
Milamay
Andreja - najprej user posted image , da je bivšemu bolje. Res komaj verjameš, kaj vse zmore ta medicina. No, če ima željo po neki določeni hrani, to zagotovo pomeni, da se bolje počuti.

Glede spermiograma pa - tosja mi je svetovala, naj ga naročim. Sem naprej še malo oklevala, pa sem si mislila, eh, saj bo šlo to vse avtomatsko. No, potem sem vseeno poklicala in vprašala, kako in kaj, pa mi je rekla, da ni nič avtomatsko, da je treba vse posebej naročiti. Naročila sem gav začetku februarja, pa je naročen šele junija!!!! Si lahko misliš? Kakšne čakalne dobe?! Torej ti svetujem, da ga kar naročiš. Sta vidva naročena tudi v MB? Telefonska za naročanje je: 321-24-48. Aja, kdaj user posted image  ti ne pričakuješ? Se mi zdi, da jo NE pričakujeva nekje v istem času. V začetku marca, ne?

Veliko toplih objemov vsem

Neposredna povezava do sporočila: 3387
17.2.2007 16:41:52   
andreja2000
monikap ,ne,prvi pregled imam23.4.

milamay,uf,potem ga bom pa kar v ponedeljek naročila.Hvala za informacije.Aja še to,ja v MB sva naročena.
user posted image  pa ne pričakujem okoli 3.3,morda kaki dan gor ali dol.Kak bi bilo fajn ko bi bile user posted image ,pa bi odpadl pregledi.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
17.2.2007 16:51:17   
monikap
Jaz pa imam 16.4 svoj drugi razgovor.Na prvem so mojega naročili on je naročen 10.4.Upam da bomo vse prej dočakale svoji dveuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3389
17.2.2007 16:56:45   
andreja2000
monikap, tudi jaz tako upam za vse nasuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
17.2.2007 16:59:16   
andreja2000
monikap kdaj pa si imela prvi pregled oz prvič je vrjetno pogovor?

Neposredna povezava do sporočila: 3391
17.2.2007 17:19:16   
tinaaja
Andreja, ful lepa novica glede tvojega bivsega - upam, da bo slo od zdaj le se navzgor user posted image
Bety, Lana, Milamay & co  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3392
17.2.2007 17:35:38   
Milamay
Ja, točno, tinaaja, Betty bo tudi kmalu zdaj delala test. Bety, držim pesti!

monikap - kdaj sta imela prvi razgovor? Čakalne dobe so grozne, ne? Ampak vsaj nekaj se premika, to se mi zdi, da je že en fajn občutek. Seveda pa si vse želimo, da bi čimprej zagledale  user posted image user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
17.2.2007 20:15:11   
monikap
Prvi razgovor sem imela 8.1.in sicer v MB pri dr.Gavričevi.Tedaj sem imela ravno prvi danuser posted image tako da sem dala tudi kri nato sem morala 18dan spet priti na UZ da so videli če je prišlo do O in nato še spet 22dan v laboratorij.Sedaj pa čakam na april da izvem kakšni so izvidi.Koliko mi je že povedal moj G naj ne bi prišlo vsak mesec do O in me je na osnovi tega zdravil tri mesece s klomifenom in inekcijami ko pa ni uspelo mi je raje napisal napotnico in tako sem se lani septembra prijavila vMB.Tako da lahko rečem da so čakalne dobe res užasne.Moja želja pouser posted image pa vsak dan močnejša.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
17.2.2007 21:15:31   
andreja2000
monikap hvala za razlago.Tudi jaz imam Gavričevo,ki je baje  fajna.Ja,to čakanje je res mučno,ko pa je želja tako velika.A saj bo prišel tisti dan,ko bo naš.
Želim ti,da se tvoja želja čim prej uresniči in postaneš mamica tvojemu user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
17.2.2007 21:18:48   
micla
Pozdravljene punce,

se vam po dolgem času spet oglašam. Sem precej utrujena, saj mi je vsako jutro takoooo slabo, da je joj. user posted image  Danes sem kar trikrat bruhala. Obvezno bruhaje je na sporedu med 10 in 11, pol pa še eno uro prihajam k sebi. Sej si pomagam s prepečencom in podobnimi, ampak žal  zjutraj ne pomaga nič. Popoldan grem obvezno na sprehod in ko sem na zraku se mi ful umiri želodec. Zvečer pa mi je spet slabo. Skratka, počutim se kot povožena, brez energije in moči, ampak mi ne preostane drugega kot da počakam da mine.

A se boste kaj namaškarale?

Vas bom pozdravla, ker skočim še pod tuš in pol v postlo, ker sem res izčrpana. 

Še deset dni do pregleda. Upam, da bo vse OK. Po eni strani še dobro, da mi je slabo, da sploh ne morem razmišljat o pregedu in se psihirat že vnaprej. user posted image

Mejte se in lahko noč.

micla

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
17.2.2007 21:32:47   
andreja2000
micla ja,tale slabost je res neprijetna stvar,a saj bo minilo.Tudi meni je bilo v user posted image  ful slabo še posebaj pri sinu.

micla,tebi in tvoji pikici želim vse dobro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
18.2.2007 9:18:27   
lana38
andreja2000 user posted image  za tvojega bivšega. Res je že bil čas, da se nekam premakne vse skupaj.
micla, ja utrujenost in slabost sta pač sestavni del user posted image . Čeprav meni pri sinu ni bilo nitei enkrat slabo in bila sem tako polne energije, kot nikoli prej in nikoli kasneje. To je bila res super user posted image . Ta druga, nesrečna pa je bila prav nasprotje tiste ta prve. Bilo mi je slabo cel dan, zvečer še najbolj. Vedno sem bila zaspana. NO, pa to vse pozabiš, ko dobiš na koncu najlepše darilo, svojega user posted image .

Danes pa imamo v Ptuju karneval. Jaz se po žuru prejšnjo soboto nisem nič več maskitala. Pa tudi nikjer več nisem bila na fešti. Od petka me boli križ in jajčniki, tako da mi sploh ni za nič. Ne vem, kaj je zdaj to. Če dalj časa sedim, že komaj zdržim. Upam, da bo čimprej minilo. BT še je vedno povišana. Danes je 16. dan povišanja. Upam, da bo zdržala še in sem user posted image . V sredo bom delala test.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3398
18.2.2007 14:13:57   
monikap
hvala andreja2000 za lepe željeuser posted image .Res je tudi za nas bo prišel enkrat tisti čarobni trenutek ko bomo ponosneuser posted image .Upam da bo  to čimprej kajti leta nam bežijo vsem želim velikouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3399
18.2.2007 16:15:35   
andreja2000
Lana38 ,postaja zelo napeto.Držim pesti,da BT ostane povišana in si user posted image .

Vsem želim lepo nedeljo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.