|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
27.12.2006 9:32:53   
sonchek
Postoj za hip.   Ozri se nazaj in prisluhni srcu.
Kar je lepega, dobrega in prijaznega, si oprtaj na ramena, kar je slabega, žalostnega in nesrečnega, pusti za seboj. Od teh stvari vzemi le izkušnjo. Ostalo odvrzi.
Zadihaj z vsemi pljuči in z lahkoto zakorakaj v nov dan, v novo leto.

Naj v letu 2007 vse ovire postanejo premostljive, vse kar je bilo predaleč dosegljivo, vse kar je bilo nemogoče možno, vse česar nismo imeli pa naj ostane v duhu upanja, vztrajnosti in poguma…
Mir in notranja uglašenost naj vas spemljata v teh božičnih praznikih; v mozaiku novega leta pa naj se lesketajo dragulji . . .
zdravje, sreča, ljubezen in tiste
želje,ki so skrite globoko v nas...
SREčNO 2007 

< Sporočilo je popravil sonchek -- 27.12.2006 9:33:29 >

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
27.12.2006 14:42:28   
lana38
Dober dan!
Par dni sem vas samo brala, ker nobena ni nič dosti napisala. Vidim, da ste čisto praznično razpoložene. Jaz pa uživam doma na dopustu. Skoraj bo že polovica mimo, pa se mi zdi, da je ravnokar bil petek, ko sem zadnji dan letos delala.
user posted image  je mimo in spet sva startala nov kroguser posted image , mislim, da je ta že 10. Za Božič me je kar precej dajala user posted image . Moja punčka bi zdaj že imela skoraj 5 mesecev. Vse me je spominjalao na lani, ko sem bila user posted image  in sem mislila, kako se bo user posted image  veselila smrekice in vseh teh lučk. Pa iz tega vsega skupaj ni bilo nič. Jaz pa nisem niti še user posted image . Upam, da mi leto, ki prihaja prinese več sreče na tem področju, saj si drugega sploh nič več ne želim. Z novim letom se pravzaprav začnjejo moji plodni dnevi. Morda pa to kaj pomeni...
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
28.12.2006 10:48:16   
Milamay
Oh, Lana - podobno čutim s teboj. Naša pupika bi bila zdaj stara 2 meseca in pol. Zdaj pa je ni ...user posted image   In nič ne kaže na to, da bom zanosila. Ovulacije ni in ni ... danes je 48 dan ciklusa, pri meni pa se nič ne dogaja. Danes in jutri še moram vzeti dabroston, potem pa bom videla, kaj se bo dogajalo. V začetku januraja moram spet k G, da bova videli, kaj se dogaja. Nikoli v vseh teh letih, odkar imam M, ni le-ta še ni izostala. Misliš, da to prinašajo leta?

Še par dni tega elta, potem bo bo tu novo. Upam, da nas bo leto 2007 res vse obdarilo z user posted image . Mislim, da si to zaslužimo!

Pa lep dan

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
28.12.2006 14:39:11   
lana38
Milamay!
user posted image  lahko izostane iz 1001 razlogov. Po Dabrostonu mislim, da bi morala dobiti user posted image  v par dneh, najkasneje po 7 dneh. To sem nekje prebrala, pa zdaj vč ne vem kje. Tudi pilotgirl je imela že letos težave s user posted image , ko je ni in ni bilo. Pa ji je ravno Dabroston vse poštimal. Mislim, da leta še ne bi smela vplivati na izostanek user posted image . No, so pa tudi izjeme. Upam, da pri tebi ne bo tako in boš še user posted image  in imela user posted image  otročka. sicer pa danes se tudi s hormoni lahko kaj naredi, če bi šlo za prezgodnjo meno. Pri tvoji starosti bi to tako bilo še veliko prezgodaj. Imela sem eno sodelavko, ki jo je vse to začelo zafrkavati pri 42. letih, pa ji je G rekel, da je to še prezgodaj in ji je predpisal neke hormone.
LP 

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
28.12.2006 15:23:49   
Liona
Ojla,

samo, da vas jaz še na hitro pozdravim. Sem o.k., naš user posted image  pa se mi zdi, da je že kar aktiven. Občasno v trebuhu preletavajo metulčki, včeraj zvečer, ko sem se zvalila v posteljo pa se me je v desni strani pod popkom dvakrat prav močno zbodlo. Prav zdelo se mi je, da se premika. Pa je šele 16t user posted image  No, vsaj vem, da je z njim oz. njo vse o.k. in da pridno raste. Drugače pa sem tudi jaz te dni malo otožna, user posted image  čeprav pod svojim srčkom nosim našega sončka. 30.12.06 bi bil moj dan oz. naš dan, če se prejšnja nosečnost ne bi končala s ss. Verjetno je res nekoliko lažje, ker sem user posted image , ampak iz spomina pa tega nisem in ne bom izbrisala. Mogoče bi danes k sebi že stiskala najino pikico, ki ji življenje očitno ni bilo usojeno. Zdaj pa je zame najsvetlejša zvezdica na nebu in samo sporočam ji, da je mamica nikoli ne bo pozabila. Upam, da naš user posted image  pazi na vse nas, tudi na svojega bratca ali sestrico.

lana38, želim ti, da ti v desetem krogu končno uspe. Želim ti, da ti novoleto prinese najlepše darilo. In seveda tudi vsem ostalim, ki čakate in hrepenite po tem, da nekomu podarite življenje.

Lepo se imejte, seveda pa se še beremo

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
29.12.2006 12:03:09   
lana38
Pozdravljene!
Evo jaz sem pa danes pospravila še zadnji dve tableti Klomifena iz 3. škatlice. Stranskih učinkov ne čutim nobenih, razen v torek doploldan sem bila verjetno 100 krat na WC. Potem je pa tudi to minilo. Ne vem samo, od kod vsa ta količina vode.
Zdaj pa samo čakanje na O in seveda dosti user posted image . Morda mi v 3. rata user posted image . kaj pa vem...?
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
29.12.2006 17:25:06   
ŽogiMarogi
Pozdravljne punce!

Še par besed od mene še v ta starem letu.  Vsake toliko vas mal preberem, ko najdem čas, dons vam pa še mal napišem, saj sem bolana, tako da imam ogromno časa. Jah tako sem se veselila teh dni, pa tipično zame, ko so prazniki in še lepo vreme, jaz zbolim. Na službeni žur mi je še uspelo iti, pol pa... No na srečo je že bolje, tako, da bom vsaj na  silevestrovo lahko mal praznovala.  Drugače pa čakam ta prvo user posted image  po splavu. Se mi zdi, da je bilo to že dolgo nazaj, pa sem se od moje pupice morala posloviti komaj 1 mesec nazaj. user posted image   Verjetno zato, ker tko čakam, da mineta dve user posted image  , da bova potem zopet poskusila. Ta mesec sta mi dve najbližji prijateljici povedali, da pričakujeta, pa čeprav sem pričakovala da bo kaj takega, me je full potrlo, da se ju zdaj kar malo izogibam. Če se meni ne bi to zgodilo, bi postale mamice kar ena za drugo. Obe imata rok v aprilu, maju.  Zato se malo izogibam teh portalov. SE bom pa kasneje večkrat javila, ko bova začela ponovno ativno  delati.

V novem letu 2007 pa vam želim  vse najlepše, polno svežih pričakovanj, veselo zabavo, v težavah naj vam pokaže pot  pravo, naj se vam vsak problem razplete, naj vam zvezda sreče blesti in prinese darilo, ki si ga najbolj želiteuser posted image

čau

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
30.12.2006 9:15:27   
lana38
Pozdravljena ŽogiMarogi!
Ti se pa res že dolgo nisi oglasila. Ko sem videla tvoj post, sem mislila, da je že več kot en mesec, kar si se nam oglasila.
Zdaj je pa res že novo leto skoraj čisto tu, samo še 2 dni nas loči do 2007. Ko bi se man le izplonile naše želje po zdravih user posted image  v tem letu, ki prihaja. Upam, da nam vsem uspe.
LP

lana38

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
30.12.2006 16:12:34   
nemrak
user posted image user posted image
Končno je prišla M, po ss.
Sedaj pa zopet veselo na delo.user posted image Jaz začnem s klomifenom v sredo. Že komaj čakam!!!! Upam, da stranskih učinkov ne bo preveliko oz. jih sploh ne bo. Kadar jih ni bilo, sem zanosila. Ampak, ko naj bi bila O, imamo cel vikend inventurouser posted image . No, bo že kako!!!
Lepe praznike in da nam v letu 2007 vsem uspe postatiuser posted image !!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
31.12.2006 9:50:09   
lana38
Tole je pa zanimivo o stranskih učinkih, da ti je takrat uspelo, ko jih ni bilo. Jaz zdaj nimam čisto nobenih stranskih učinkov. Edino prvi in drugi dan jemanja sem nenormalno skakala po WC. zdaj pa je tako, kot da ta ciklus sploh ne bi jemala Klomifena. Morda pa to res kaj pomeni.user posted image
Lepo se imejte na današnji zadnji dan v letu 2006! Upam, da takšnega leta kot je bilo to nikoli več ne doživim. Saj veste kaj mislim. Pa verjetno vse tukaj razmišljamo enako.
LP

lana38

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
31.12.2006 17:44:52   
nemrak
Ja, lana. Tudi jaz sem bila zelo presenečena, da sem takrat zanosila. Brez stranskih učinkov. Pa samo 1x ali 2x svauser posted image tisti mesec, ker je potem user posted image  imel hudo virozo. Bila sem razočarana, ker sem bila 100%, da tako ne more biti nič.
Pa sem se na srečo zmotila. Držim pesti, da bo tudi pri tebi tako.user posted image
Sem pa sedaj razočarana, ker sem mislila, da bo že včeraj prišla user posted image (se je že nakazala), pa se še danes ni prikazala v polni luči. Samo neki čudni izcedki.
user posted image .
Lepo preživite najdajšo noč!!user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
31.12.2006 18:18:54   
Klarissa
Punce,
želim vam le, da čudovito preživete to lepo noč in da bo potem sve lepše v 2007!
pozdrav in poljubčke

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
2.1.2007 9:46:38   
lana38
Dober dan in Srečno novo leto 2007!
Leto 2006 se je poslovilo in upam, da se nam vsem takšno leto nikoli več ne ponovi. Leto 2007 pa ima prvljično število na koncu in bi res moralo biti pravo za vse polno user posted image  in user posted image . Da bi nam vsem čim prej uspelo postati user posted image  in srečne mamice zdravim user posted image .
Mi2 sva bila kar pridna v teh dneh user posted image . Danes bi se mi naj začeli plodni dnevi, ampak mislim, da so že kar 2 dni tukaj, glede na sluz. BT pa je zdaj bolj tako, ko malo predolgo bedim in potem še predolgo spim, pa še nazdravila sem malo, potem pa je čisto podivjana. Takšna kot da bi kazala potres.user posted image  Sem pa nekje prebrala, da si lahko slino opazuješ pod mikroskopom in bi to naj delovalo kot F-test. Sem to že poskušala zadnja 2 meseca, pa nisem videla nič. Izgleda, da se vsakega opazovanja moraš naučiti. Zdaj pa sem danes že 3. dan zapored pod mikroskopom videla praprot.user posted image  To bi naj bili plodni dnevi. Tudi zato predvidevam, da so ti dnevi že tu. Torej gremo naprej in zmagam naproti.
Lepo se imejte na današnji zadnji praznični dan. Jutri se zame že začne kruta realnost-služba. Konec je 11 dnevnega počitka, treba začeti znova. Pa še everčki so tu, da bo še bolj zapleteno.
LP

lana38

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
2.1.2007 10:08:26   
ta nova
Halo, punce.

Evo, se ena vaša. Sem se odločla, da tudi jaz napišem svojo zgodbo. Saj sem jo že enkrat na forumu, želimo si novega člana, ko sem vas spraševala, kak je z bledo črtico na testih...
In ste mi čestitale. Pa še prav ste imele. In sem bla v devetih nebesih...Pa na prvem pregledu, cez en dan pa krvav izcedek..pa bolnica..pa SS čez tri dni. Čiščenje ni blo potrebno. Danes je tri tedne pa še tak boli user posted image . Posebno, ko je govora o otrocih, ko stopim v otroško trgovino, ko držim nečaka...
Kak greš skozi to? Pa, ko vsakih pet minut prodam en test..Skoz mi gre na jok.

Je pa nekaj res. To nas utrdi, midva z možem sma zdaj še bolj povezana, če sem prej mislila, da si želim otroka (1. nosečnost), pol zdaj komaj vem, kak si ga želim...Najbolj na tem svetu..
In vem, da ga bom dočakala in ve tudi.
Zato želim vsem čimvečjo plodnost in zdravo nosečnost.
Držite se punce!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
2.1.2007 11:27:20   
lana38
Pozdravljena ta nova!
Vem, kakšna je ta želja po user posted image . Jaz si sploh nič več drugega ne želim. To je moja edina želja in če se mi ta izpolni, potem bom imela tudi vse ostalo. Seveda me tudi sin, ki ga že imam osrečuje, ampak še vedno si želim še enega otroka. Tako pač je.
LP

lana38

(odgovor članu ta nova)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
2.1.2007 16:10:08   
Klarissa
punce, meni je pa v novem letu, pa naj bo novo in naj bo plodno, pravljično, idealno za nastanek družine,...
moj rekel, da si letos še ne želi delati na user posted image . da bi ga rad želle delat šele konec 07 oz. v 08. punce mene je sporaj kap.
po 2ss, leetz-konizacija in histeroskopiji v roku enega leta, pa 1000 testov in preiskav in ko si želim otroka bolj kot živet on meni to.
ker on bi pa rad ne vem koliko denarja še zaslužil do takrat.
pa sem mu rekla, da ga mi2 ne bova omejevala, da naj počne kaj si želi, da naj meni uresniči mojo največjo željo. sem mu rekla, da me ne ljubi dovolj.
hudo mi je, kr na jok mi gre.
mojo največjo željo mi je vzel. moj smisel življenja. moj cilj v 07.
sploh ne čutim več želje po nejm kot prej. rekla sem mu, da naj gre, če noče imet otrok za mano-pa on meni, da jih želi z mano, samo še ne zdaj.
punce, čisto sem na tleh. user posted image user posted image
ne vem kaj naj naredim....
sem mu pol rekkla, da te pa začniva delat na otroku maja, junija. pa je rekel, da tudi ne.
jaz sem 27, jaz nimam časa, ko pa ne vem, če bo moja naslednja nosečnost ok, al bo spet kaj narobe in bom še morala čakat. al bom enkrat na seznamu za posvojitev, ker mi ne bo uspelo.
čisto sem na tleh, ko zgubljena duša.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
2.1.2007 19:27:15   
Liona
Klarissa, res mi je hudo. user posted image user posted image user posted image  Ampak verjame, da se bosta zmenila, saj sta dala že veliko čez. Vse bo še o.k....

Sicer jaz nisem naslov za tolažbo, danes tudi mene kar solze oblivajo(verjetno hormoni, poleg mozoljev, ki jih prej nisem imela). Na silvesterski večer sem namreč končala na urgenci in v bolnici. Okoli 19.30 sem šla na WC, obrišem in sveža kri. Oblečem hlačke, pokličem user posted image , vsa panična. Kri se kar vlije. Mene se je kar stemnilo. Vse se je odvijalo čisto v drugi sferi... Po pregledu na urgenci in po UZ je bilo NA SREČO user posted image  ugotovljeno, da je nosečnost ohranjena, škratek raste in je živ!user posted image Ugotovili so tudi vzrok krvavitve. Imam namreč predležečo posteljico (posteljica je nižje in sega čez maternično ustje). In ker se je verjetno user posted image  malo preveč vrtel, je počila žilica in sem zakrvavela. Problem zaenkrat ni velik, če pa se posteljica do 28 tedna ne bo premaknila navzgor (ponavadi se), bom verjetno takrat hospitalizirana in bo v primeru pogostih krvavitev po 28t potreben carski rez pred PDP. Ali pa ob PDP. V primeru, da se posteljica ne prestavi, mi CR ne uide. user posted image  Ampak bomo tudi to preživeli....
Danes sem bila odpuščena, saj se krvavitev ni ponovila. Moram pa počivat in 12.1. še ne grem v službo. Verjetno ne bom šla več... Ampak, kaj naj. Vse za user posted image  dobro.

Lepo se imejte in srečno 2007!

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
3.1.2007 7:06:10   
lana38
Liona!user posted image
Vse bo še dobro. Zdaj so vsaj odkrili vzrok tvojih poigostih krvativev in izcedkov. če bo treba, boš pač počivala. Se bo že poštimalo.
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
3.1.2007 8:14:34   
Špela100
Punce prav vsem lepo dobro jutro!
Novo leto je tu, vsem lepim željam se pridružujem tudi jaz.
Upam, da bo to leto res pravljično in magično kot je njegova zadnja številka tudi za vse nas.
Zdaj šibam v nov delovni dan in naprej, drugače pa čutim, da se bo danes pri meni ulilo.

Uživajte.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
3.1.2007 8:46:00   
krtekxx
Punce, dobro jutro in dober dan in SREČNO VSEM SKUPAJ V LETOŠNJEM LETU - NAJ BO SREČNEJŠE KOT DO SEDAJ.
Jaz sem ta nori večer preživela ob morju - na Sardiniji. 10 dni dopusta za možgane je dobro delo in verjamem, da imam dovolj moči in energije za vse kar me čaka v 2007. Od endokrinologa sem dobila pisemce, naj se spet oglasim, da ponovijo ene teste, ker kaže na neko nezdostno delovanje ne vem česa. Počasi bodo ugotovili, da mi nevemkajvse manjka, ampak tako in tako nihče od nas ni popoln.

Tako, Tinaaja in Liona - vama želim, da se ob svojem času vse najbolje izteče, ostalim, ki bomo prave botrce tem otročičkom pa, da čimprej ugledamo user posted image user posted image .

Uživajte vsao uro in vsak dan posebej.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
3.1.2007 9:58:10   
sonchek
OJla....
Najprej lepo pozdravljene v letu 2007...

Se veste kaj vam vse želim, tako da se ne bom ponavljala...
oglašam se prav na hitro, da povem, da pri meni ni nič novega...
...lahko vam pa povem, kaj mi piše v horoskopu za leto 2007...
..sicer ne da verjamem, sam je pa dobr v neki verjet....hihihiii:
aja...mogoče je pa še katera Tehtnica...

user posted image user posted image Ste med največjimi ljubljenci zvezd. Dolgo ste čakali na tako leto, v katerem bo vse lahko usklajeno: poslovno in zasebno življenje, vmes bo dovolj prijetnih presenečenj in preobratov. V ljubezni se boste odločili za velik korak in ne boste zgrešili. Mnoge boste presenetili z odločnostjo, posebno marca, septembra, oktobra. November prinaša rešitev na čustvenem področju: novo ljubezen ali naraščaj. Le popazite na zdravje, na znane šibke točke in bodite odločnejši, kar zadeva študij, posebno ob koncu zime.

Lep dan vam želim....pappaaaa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
3.1.2007 10:22:47   
nemrak
 Sonchek user posted image
Super, tudi jaz sem tehnica. Res nam je lepo napisano user posted image .
Srčno upam, da bo lepše leto kot 2006. Je bil poln žalosti.
Bom verjela, kar je napisano  user posted image .Ker naj bi tudi po numerologiji to leto bilo zelo uspešno zame. Sploh glede user posted image .
No, pa grem nazaj delat¨!!!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
3.1.2007 11:55:54   
HEL36
ŽIVJO PUNCE!

Sem nova na forumu, berem pa vas že nekaj časa.
Jaz sem bila na abraziji 13.12. v 9t, zaradi odmrtja ploda v 7t. Bila je moja 3. N. Prva prav tako SS, druga sinček (4leta). Zdaj čakam na M po abraziji. Zdaj je že boljše, samo vprašanje zakaj? še ostaja. Mislim, da bomo počakal 2M, potem pa veselo na delo.

Vsem želim lep začetek magičnega leta in čimveč user posted image .

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
3.1.2007 11:59:49   
HEL36
Aja, pa vsem, ki imate user posted image  čestitke, zdravih in uspešnih user posted image . Vse, ki se trudite za user posted image  pa močno stiskam pestke.

LP

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
3.1.2007 13:45:21   
teri
En lep pozdravček vsem!
Se vam javljam bolj na hitro ker imamo eno mičkeno norišnico v službi.Upam da ste lepo preživele praznike,jaz sem jih res super!user posted image Na žalost je že konec in do feb. dokler ne grem na 1t dopust.Sej bo kmalu.Ve vidim da ste vse po starem.En lep pozdrav tudi novim na tem forumu. Upam, da kmalu dobimo kako novo user posted image in da se veselimo skupaj z njo.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.